من می خواستم یکی از کانفیگای n43 asus بخرم رک بگم می خوام ببینم چه نکاتی در رابطه با خرید محصولات asus باید رعایت کنم تا سرم کلاه نره ؟؟ اگه یه کمی توضیح بدید و هم این که یه صفحه بهم معرفی کنید از همینتاپیک چون سرچ هم کردم پیداش نکردم.
سلام
برای این سری که انتخاب کردین، مدل Asus N43jf-A1 بهتر از دیگر مدل های این سری هست. بدنه آلمینیومیش باعث بیشتر شدن قیمتش شده، ولی مزایایی این نوع بدنه نسبت به افزایش قیمت دستگاه بیشتره.
اگر این مدل از این سری رو به هر دلیلی نپسندیدین، توجه داشته باشین که هر مدلی از هر سری که انتخاب میکنین در قسمت پیشوند مدل حروف B و BB و R وجود نداشته باشه. البته من تا الان از این سری Refurb ندیدم، شاید هم باشه، ولی من ندیده باشم!!
برای مثال این مدلها Refurb از اسوس هستند :
K50I-RBBGR05
K52F-RBR9
UL50VT-RBBBK05
U52F-BBL5
سعی کنین مدلی از سری های ایسوس انتخاب کنید که پسوند X1 یا A1 داشته باشند. اگر پسوندهای دیگری بودند که حروف مشخص شده در اونها نبود هم Refurb نیستن. البته 99 درصد. چرا؟ چون این تجربه شخصی هست و هیچ جا در سایت شرکت مادر همچین چیزی رو ندیدم. اساسا ضعیف عمل میکنه Asus در اطلاع رسانی در این زمینه. بارها عرض کردم اینرو.
کاش منابع قابل اعتماد تری در دسترس بود مثل منابعی که HP یا Dell یا Apple و ... ارائه میدن ،که کمتر استفاده بشه از تجارب شخصی که منبع کاملی نیست.
اگه فرصت بشه حتما توضیح مفصل تری درباره ایسوس خواهم داد، البته باز هم تجربه شخصی هستند بیشتر تا استفاده از منابع معتبر.
موفق باشین.