تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 53 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Islamic republic of Iran,Gilan,Raht

پيش فرض

بازم خدمت همه عرض سلام دارم
    آقای teknosys عزیز اکه برای شما مقدور هست و فرصتش رو دارید ممنون میشم که در مورد (روش تشخیص تاریخ ساخت لپ تاپ های DELL با استفاده از شماره ی سریال) هم صحبت کنید.
    چون خیلی برای من مثمر ثمر واقع شده و به این آموزه ها هم احتیاج فوری دارم.
    خیلی ممنونم از لطف شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان
    با اسن حساب میشه لب تاب هاس دل رو از بنه با قیمت 3 برابر بایین بازار ایران گرفت
    یکی از دوستانم مدل دل 5010 گرفته بود آنچنان اختلاف قیمتی هم نداشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

Teknosys جان ، تاپیک خیلی جلو رفته چندین صفحه رفتم عقب اما پیدا نکردم، هنوز راجع به روش فهمیدن اینکه لپ تاپ های وایو ریفرب هست یا نه توضیح ندادین؟؟
    سلام

در مورد لپ تاپ های سونی، همون پستی که در مورد دستگاه های سفارش آمریکا و آسیا و مناطق تحت پوشش بازار سونی توضیح داده شد، هست. توضیح دیگری متاسفانه داده نشد. به چند دلیل:

1. ریجسترکردن که یکی از راه های تشخیص لپ تاپ های ریفر هست، فقط برای لپ تاپ های آمریکا مقدور هست.

2. ساپورترهای سونی جوابگو کاربران غیر آمریکایی به هیچ عنوان نیستند. ( بیشتر از دیگر برندها سخت گیری میکنن!!)

3. عملا امکانات آنلاین تشخیص لپ تاپ های سونی وجود نداره، همین باعث شده که شبه برای لپ تاپ های سونی بی پاسخ بمونه. این موضوع بارها به سونی توسط رقیبان و دیگر فعالان بازار بین المللی گوشزد شد، ولی بنظر میرسه سونی نمیخواد همچین کاری بکنه و کلا این موضوع رو مهم نمیدونه!!!

4. فقط میمونه توضیح بعضی مسائل مختص بازار ایران که در اولین فرصات توضیح خواهم داد.

موفق باشین.

4. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام هيچ راهي براي تشخيص ريفر بودن لپ تاپ هاي اسوس از طريق شماره سريال دستگاهشون هست؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

1. ریجسترکردن که یکی از راه های تشخیص لپ تاپ های ریفر هست، فقط برای لپ تاپ های آمریکا مقدور هست.

موفق باشین.
    وایو ی من ساخت امریکاست، اما از همون جایی که خریدم خودش رجیستر کرد، حالا دیگه راهی وجود نداره بفهمم ریفر هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من می خواستم یکی از کانفیگای n43 asus بخرم رک بگم می خوام ببینم چه نکاتی در رابطه با خرید محصولات asus باید رعایت کنم تا سرم کلاه نره ؟؟ اگه یه کمی توضیح بدید و هم این که یه صفحه بهم معرفی کنید از همینتاپیک چون سرچ هم کردم پیداش نکردم.

سلام

برای این سری که انتخاب کردین، مدل Asus N43jf-A1 بهتر از دیگر مدل های این سری هست. بدنه آلمینیومیش باعث بیشتر شدن قیمتش شده، ولی مزایایی این نوع بدنه نسبت به افزایش قیمت دستگاه بیشتره.

اگر این مدل از این سری رو به هر دلیلی نپسندیدین، توجه داشته باشین که هر مدلی از هر سری که انتخاب میکنین در قسمت پیشوند مدل حروف B و BB و R وجود نداشته باشه. البته من تا الان از این سری Refurb ندیدم، شاید هم باشه، ولی من ندیده باشم!!

برای مثال این مدلها Refurb از اسوس هستند :

K50I-RBBGR05

K52F-RBR9

UL50VT-RBBBK05

U52F-BBL5

سعی کنین مدلی از سری های ایسوس انتخاب کنید که پسوند X1 یا A1 داشته باشند. اگر پسوندهای دیگری بودند که حروف مشخص شده در اونها نبود هم Refurb نیستن. البته 99 درصد. چرا؟ چون این تجربه شخصی هست و هیچ جا در سایت شرکت مادر همچین چیزی رو ندیدم. اساسا ضعیف عمل میکنه Asus در اطلاع رسانی در این زمینه. بارها عرض کردم اینرو.

کاش منابع قابل اعتماد تری در دسترس بود مثل منابعی که HP یا Dell یا Apple و ... ارائه میدن ،که کمتر استفاده بشه از تجارب شخصی که منبع کاملی نیست.

اگه فرصت بشه حتما توضیح مفصل تری درباره ایسوس خواهم داد، البته باز هم تجربه شخصی هستند بیشتر تا استفاده از منابع معتبر.

موفق باشین.

8. 10 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یک روزائی از استادم خیلی چیزها یاد گرفتم. دلم تنگ شده برای اون روزها.

نقل قول نوشته شده توسط hossein0005
    دلم تنگ شده برای اون روزها.

سلام

احساس کردم بی ادبی که به زدن دکمه تشکر بسنده کنم. ممنون از محبتی که به من دارید. امیدوارم لیاقتش رو داشته باشم. ولی استاد کلمه عظیمی هست، قطعا درباره من صدق نمیکنه. این نهایت لطف شما رو میرسونه.

باز هم ممنون.

"ببخشید بخاطر پست"

موفق باشید.

10. 5 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    قیمت لب تاب زد 470 لنوو و ایسوز K43 SV درکشورهای همسایه مثل عراق،دوبی و...قیمت این دو مدل با ایران چقد تفاوت داره؟
    http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1335

http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1293#
    Last edited by zimka_14162; 11-07-2011 at 10:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز
    اگه براتون مقدوره در مورد لپ تاپ هاي اسوس يه كم بيشتر توضيح بدين(در مورد نكات خريد- ريفرب )
    مدل مد نظرم n53svهست لطف كنين نكات لازمو بگين .خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بازم خدمت همه عرض سلام دارم
    آقای teknosys عزیز اکه برای شما مقدور هست و فرصتش رو دارید ممنون میشم که در مورد (روش تشخیص تاریخ ساخت لپ تاپ های DELL با استفاده از شماره ی سریال) هم صحبت کنید.
    چون خیلی برای من مثمر ثمر واقع شده و به این آموزه ها هم احتیاج فوری دارم.
    خیلی ممنونم از لطف شما

سلام

برای لپ تاپ های Dell چنین امکانی نیست.

PN و SN لپ تاپ های HP از یک الگوریتم مختص خودشون استفاده میکنند، ولی لپ تاپ Dell از الگوریتم دیگری استفاده میکنه.

برای Dell بهترین روش استفاده از PN و وارد کردن اون در وبسایت هست. البته Warranty Start Date رو نشون میده که به معنی تاریخ شروع ضمانت هست، ولی خیلی به تاریخ ساخت دستگاه نزدیکه. حداکثر دو تا سه ماه تفاوت دارند. مدت زمان تفاوت این تاریخ با تاریخ ساخت رابطه مستقیم داره با پرفروش بودن یا نبودن مدل انتخابی کاربر.

موفق باشین.

14. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •