تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 77 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام و احترام ، من مودم

TP LINK M5350

را حدود یک هفته پیش از سایت دیجی کالا خریدم با قیمت 214 هزار تومان در حالی که همون موقع تو سایت بامیلو قیمتش 129 هزار تومان بود. من به اونا اعتماد کرده بودم چون کنار محصولاتشون این علامت رو زدند: "تضمین بهترین قیمت" و بنده با خیال راحت و سریع خرید کردم. من بعد از حدود یک هفته مدارک مربوطه و لینک این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای ایمیل مربوط به تضمین بهترین قیمت دیجی کالا فرستادم.اما اونها فقط گفتند: "با توجه به شرایط طرح تضمین قیمت از زمان خرید 48 ساعت مهلت برای ارسال مدارک وجود دارد . با توجه به تاریخ خرید شما درخواست بررسی برای سفارش شما قابل پیگیری نمی باشد ." خیلی جالب است که بدانید این مودم همین الان هم(94/5/13 ساعت 18:45) به همان قیمت 214 هزار تومان در دیجی کالا موجوده و به فروش میره و ایمیل من هیچ تاثیری در قیمت این محصول در دیجی کالا نگذاشته است. اگر فقط می خواستند صداقتشان را ثابت کنند الآن نباید این محصول را بفروشند، یا حداقل آرم بهترین قیمت را برمیداشتند... . نظرات مخالف در دیجیکالا جایی ندارد...هر کاری کردم نتونستم توسایتش همینا رو بنویسم...
    Last edited by loosari2; 04-08-2015 at 20:39.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

TP LINK M5350

را حدود یک هفته پیش از سایت دیجی کالا خریدم با قیمت 214 هزار تومان در حالی که همون موقع تو سایت بامیلو قیمتش 129 هزار تومان بود. من به اونا اعتماد کرده بودم چون کنار محصولاتشون این علامت رو زدند: "تضمین بهترین قیمت" و بنده با خیال راحت و سریع خرید کردم. من بعد از حدود یک هفته مدارک مربوطه و لینک این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای ایمیل مربوط به تضمین بهترین قیمت دیجی کالا فرستادم.اما اونها فقط گفتند: "با توجه به شرایط طرح تضمین قیمت از زمان خرید 48 ساعت مهلت برای ارسال مدارک وجود دارد . با توجه به تاریخ خرید شما درخواست بررسی برای سفارش شما قابل پیگیری نمی باشد ." خیلی جالب است که بدانید این مودم همین الان هم(94/5/13 ساعت 18:45) به همان قیمت 214 هزار تومان در دیجی کالا موجوده و به فروش میره و ایمیل من هیچ تاثیری در قیمت این محصول در دیجی کالا نگذاشته است. اگر فقط می خواستند صداقتشان را ثابت کنند الآن نباید این محصول را بفروشند، یا حداقل آرم بهترین قیمت را برمیداشتند... . نظرات مخالف در دیجیکالا جایی ندارد...هر کاری کردم نتونستم توسایتش همینا رو بنویسم...
    شما باید آدم واقعا خوشبینی باشین. من هیچ وقت قیمت مناسب تر رو ول نمیکنم به امید اینکه بعدا ثابت کنم جای دیگه ارزون تره و بخوام بقیه پولم رو پس بگیرم. اصلا پول پس گرفتن از اینا تقریبا غیر ممکنه.
    به هر حال توصیه میکنم هیچ کسی به امید این طرح خنده دار، با قیمت بالاتر از این سایت خرید نکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما باید آدم واقعا خوشبینی باشین. من هیچ وقت قیمت مناسب تر رو ول نمیکنم به امید اینکه بعدا ثابت کنم جای دیگه ارزون تره و بخوام بقیه پولم رو پس بگیرم. اصلا پول پس گرفتن از اینا تقریبا غیر ممکنه.
    به هر حال توصیه میکنم هیچ کسی به امید این طرح خنده دار، با قیمت بالاتر از این سایت خرید نکنه.

من نمیدونستم اونجا ارزونتره اون موقع که داشتم خرید می کردم.

4. این کاربر از loosari2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بهترین جای خرید فقط لیون کامپیوتر

- - - Updated - - -

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

- - - Updated - - -

بعضی قطعاتش قیمتاش بالاست ، کلا توی فروشگاه های انلاین هر کدوم دیدید ارزونتر میده بخرید ، روی یه فروشگاه تعصب نداشته باشید

7. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعضی قطعاتش قیمتاش بالاست ، کلا توی فروشگاه های انلاین هر کدوم دیدید ارزونتر میده بخرید ، روی یه فروشگاه تعصب نداشته باشید
    دقیقا همینطوره.
    الان یک تعداد فروشگاه های مشهور هستند، هر وقت خواستید چیزی بگیرید به همه شان سر بزنید و ببینید کدام ارزانتر میدهد. البته موضوع حمل و نقل را هم در نظر بگیرید. یعنی سایتهایی هستند که جنس ارزانتر است ولی کرایه حملشان چند برابر بیشتر.

دیجیکالا هم بعضی وقت ها قیمت گذاریش عجیبه.
    مثلا هفته قبل گوشی هواوی 3C را 480 میداد با گارانتی، ظهر بدون گارانتی زده 588، الان هم که ناموجود شده!

- - - Updated - - -

دقیقا همینطوره.
    الان یک تعداد فروشگاه های مشهور هستند، هر وقت خواستید چیزی بگیرید به همه شان سر بزنید و ببینید کدام ارزانتر میدهد. البته موضوع حمل و نقل را هم در نظر بگیرید. یعنی سایتهایی هستند که جنس ارزانتر است ولی کرایه حملشان چند برابر بیشتر.

دیجیکالا هم بعضی وقت ها قیمت گذاریش عجیبه.
    مثلا هفته قبل گوشی هواوی 3C را 480 میداد با گارانتی، ظهر بدون گارانتی زده 588، الان هم که ناموجود شده!

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

- - - Updated - - -

تجربه من که چیزه دیگه ای میگه
    هرچند موضوع تاپیک مربوط به دیجیکالاست

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

TP LINK M5350

این قیمت هایی که تو بامیلو دیدید قیمت جشنواره بودش طرف جهت تبلیغ انتخاب کرده آتیش بزنه به مالش دلیل نمیشه که همه همون کارو بکنن
    الان که جشنواره شون تموم شده قیمت ها رو مقایسه کنید
    از اون ورم اصلا به این تبلیغات تضمین بهترین قیمت توجه نکن سرچ بزن بهترین قیمت رو پیدا کنید

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

12. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من از سال 1387 فقط از لیون کامپیوتر خرید کردم کیس کامل با مانیتور سامسونگ
    دوباره چند سال بعد لپ تاب دل وسترو 3550 خریدم
    دوباره چند ماه قبل مانیتور 24 اینچ سامسونگ خریدم
    هرچی خریدم فرستاده برام آکبند بودش قیمتش هم مناسب بود

- - - Updated - - -

من از سال 1387 فقط از لیون کامپیوتر خرید کردم کیس کامل با مانیتور سامسونگ
    دوباره چند سال بعد لپ تاب دل وسترو 3550 خریدم
    دوباره چند ماه قبل مانیتور 24 اینچ سامسونگ خریدم
    هرچی خریدم فرستاده برام آکبند بودش قیمتش هم مناسب بود

داره خودمونی میشه Abaddon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

TP LINK M5350

اتفاقی که افتاده اینه که از دیجی کالا رفتن صحبت کردن بامیلو هم قیمتو بالا برده همون 214 زده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •