با سلام و احترام ، من مودم
TP LINK M5350
را حدود یک هفته پیش از سایت دیجی کالا خریدم با قیمت 214 هزار تومان در حالی که همون موقع تو سایت بامیلو قیمتش 129 هزار تومان بود. من به اونا اعتماد کرده بودم چون کنار محصولاتشون این علامت رو زدند: "تضمین بهترین قیمت" و بنده با خیال راحت و سریع خرید کردم. من بعد از حدود یک هفته مدارک مربوطه و لینک این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو برای ایمیل مربوط به تضمین بهترین قیمت دیجی کالا فرستادم.اما اونها فقط گفتند: "با توجه به شرایط طرح تضمین قیمت از زمان خرید 48 ساعت مهلت برای ارسال مدارک وجود دارد . با توجه به تاریخ خرید شما درخواست بررسی برای سفارش شما قابل پیگیری نمی باشد ." خیلی جالب است که بدانید این مودم همین الان هم(94/5/13 ساعت 18:45) به همان قیمت 214 هزار تومان در دیجی کالا موجوده و به فروش میره و ایمیل من هیچ تاثیری در قیمت این محصول در دیجی کالا نگذاشته است. اگر فقط می خواستند صداقتشان را ثابت کنند الآن نباید این محصول را بفروشند، یا حداقل آرم بهترین قیمت را برمیداشتند... .
نظرات مخالف در دیجیکالا جایی ندارد...هر کاری کردم نتونستم توسایتش همینا رو بنویسم...
اتفاقی که افتاده اینه که از دیجی کالا رفتن صحبت کردن بامیلو هم قیمتو بالا برده همون 214 زده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید