سلام
این سیستم شبیه به سیستم مورد نیاز کرایسیس 2 هست که! نیست؟
البته من هنوز اعتقاد دارم با هرچی کرایسیس 2 رو تونستی بازی کنی با همون سیستم هم میشه این بازی رو رفت.
سلام
این سیستم شبیه به سیستم مورد نیاز کرایسیس 2 هست که! نیست؟
البته من هنوز اعتقاد دارم با هرچی کرایسیس 2 رو تونستی بازی کنی با همون سیستم هم میشه این بازی رو رفت.
از کارهای این EA کسی سر در نمیاره.
این همه هزینه و کیفیت بالا برای Battlefield خرج میکنه ولی حاضر نیست IP محبوب MOH رو یه تکون اساسی بده،کی به کیه همین رو اسمش بزاره MOH NextGen بده بیرون.
از کارهای این EA کسی سر در نمیاره.
این همه هزینه و کیفیت بالا برای Battlefield خرج میکنه ولی حاضر نیست IP محبوب MOH رو یه تکون اساسی بده،کی به کیه همین رو اسمش بزاره MOH NextGen بده بیرون.
مگه کشکهبتل فیلد از مدال خیلی قشنگتر و پر طرفدار تره واسه همین بیشتر ساپورتش میکنه.
مطمئنن اگر MOH بعدی در کار باشه خیلی بهتر از شماره قبلش میاد.این رویه تو گیم و شرکتهاشون همیشه بوده(البته استثناء هم هست که پس رفت داشته)ولی EA کارش درسته به نظرم...از کارهای این EA کسی سر در نمیاره.
MOH که شاهکار بود ...از کارهای این EA کسی سر در نمیاره.
واقعا بازی زیبایی هست !!
یادش بخیر تو ps1
MOH اولین بازی تو سبک FPS بود ، نه ؟
----------
بچه ها این bf3 امکان داره با update جدید x360 عرضه بشه ؟
اون موقع که moh داشت سروری میکرد تو سبکش - اصلا cod و bf اسسمشونم کسی نشنیده بودحالا برا ما یلی شدن این تازه وارد ها
.
یادش بخیر که moh 1.2 و یه بازی اول شخص شبیه ساز دیگه رو تو یه سی دی فشرده کرده بودن رو تهیه کرده بودمو اون مرحله ی اخر مسخره که سگ ها rpg میزدن
+
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 10-05-2011 at 15:48.
منم با moh خاطراتی داشتم.یادش بخیر.
ولی الان واقعا از بازی هایی مثل cod عقب مونده
سلام با این سیستم می تونم اجراش کنم:
cpu dual-core E5300 2.60ghz
vga:9500 gt 1gb
ram:2gb
directx:11
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)