تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 43 اولاول ... 32383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

خب این Bed Of Chaos هم کشتم
    باس های مسیر اون دیگه خیلی آسون بودن!
    ولی خود این Bed Of Chaos یکمی اذیت کرد چون آخرش برای اینکه ضربه نهایی رو بزنم همش می افتادم توی دره
    4 تا روح رو هم دادم در رو باز کردم ولی توی اون نرفتم چون دیگه میره آخرای بازی
    فعلا رفتم کارای باقی مونده رو انجام بدم که بیشترش به این DLC مربوط میشه

یه سری کارا هست که بهتره قبل باس آخر انجام بدی
    اون لونه ی پرنده اول بازی که از زندان میای بیرون ، پیش اون رفتی؟
    اون یک سری آیتم معاوضه میکنه که بعضیاش خیلی خاص هست . همه رو بگیر

همه NPC ها رو بکش! البته بعد از این که داستانشون تموم شد و همه آیتماشونو بدست اوردی
    چون آیتمای خوبی بعد مرگ میدن
    مخصوصا Fire keeper ها که Fire keeper soul میدن و فلاسک رو تا آخر آپ کن

توی گروه هایی که با درجه گرفتن آیتم میدن عضو شو و به اون درجه برس

همه bonfire ها رو تا آخر آپ کن . البته به درد دور های بعدی میخوره

و یه سری کارها که توضیحات کاملش اینجا هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قسمت آخرم جای خوبی هست چون انواع سلاح ها و آیتمای سری بلک نایت رو بدست میاری و اون Black Knight Greataxe که دیگه محشره و من بهش عنوان زیبا ترین حرکت رو بین سلاح ها میدم!
    و همچنین هر کدوم از بلک نایت ها به طور 100 درصد یکی از chunk های سیاه و آبی و قرمز و سفید رو میدن
    توی DLC اون جای Chasm of the Abyssاون راه مخفی رو پیدا کردی که میری و sif رو نجات میدی ؟

باشه به این large club هم توجه می کنم
    سلاح هام یکی black knight halberd هست که جدیدا خیلی به کار میاد
    شاید قدرتش کمتر از بعضی سلاح ها باشه ولی چون دشمنا رو از دور می زنه خیلی عالیه یعنی من که اواخر بازیم ازش استفاده می کنم
    Quelaag's Furysword برای جاهایی که می خوام سرعتی کار کنم استفاده می کنم که البته جدیدا کمتر استفاده می کنم
    lifehunt scythe هم خوبه و هم دمیچ خوبی داره و خاصیت سمی خیلی بالا و فقط بدیش اینه که به خودت هم آسیب می زنه
    اون greataxe هم تا یه جای خوبی آپگرید کردم ولی هنوز تا آخر نه و دارم روش کار می کنم
    به عنوان سلاح قوی Demon’s Greataxe هم چیز خوبیه چون با آپگرید نرمال دمیج بالایی داره و برای جایی که دشمن در مقابل آتش قوی باشه باید یک سلاح دیگه هم داشته باشی که large club هم خوبه
    البته باس آخر که ضعف در برابر آتش هم داره

آره اینجا هم جای خوبی برای فارم کردنه و شاید دوباره سراغش رفتم
    اون غار کریستالی هم که گفتی خیلی جای خوبی بود و کلی فارم کردم
    این DLC هم یه دشمنایی داشت که خودشون شبیه humanity بودن مشخصه دیگه humanity باید زیاد داشته باشن
    البته از این موش ها depth هم رفتم زیاد بدست اوردم و مسیر اونم کلا خوب بود

اون humanity ها که دیگه فوق العادست ، موشا رو میزاره تو جیبش!
    تازه Twin Humanity هم میدن
    الان فک کنم هفتاد تایی دارم و بیس سی تا هم دو قلو

خوشبختانه یاغی نشد
    یعنی فک کنم کلا روشش اینه که زودتر از خودش این آیتم رو بدست بیاری
    یعنی من قبل این که ببینمش اون آیتم رو بدست اوردم و بعدش باهاش صحبت کردم و دفعه بعد اومدم نبودش و دیدم همون جای shortcut اومده و بهم حمله نکرد و اینو گفت:

?Was it all a lie? Have I done this all, for nothing
    ?Oh, my dear sun… What now, what should I do
    … My sun, my dear, dear sun

دیگه فک کنم توی باس آخر میشه اوردش نه؟
    توی ویکی دیگه چیزی ننوشته بود
    آره کلا قضیه همینه که نزاری اونو بدست بیاره چون این یارو عضو اون جماعت خورشید پرست هست! و اون آیتمو دوست داره
    داستان جالبی داره
    من که پایان دیگه این داستان رو دیدم و خیلی غمناک بود...
    و اون دیالوگ تاریخی!
    … My very own sun… I am the sun!…

آره در آخرین نبرد همراه تو خواهد بود... و با هم جهان رو از ظلم و تاریکی نجات میدهید!....

کریم کیه؟ کریم بنزما رو میگی؟
    اگه منظورت همون پهلوونه که واقعا خیلی قدرتمند بود همین امروز با سختی کشتمش
    حرکات خاصی نداشت ولی ضرباتش قدرتمند بود و سخت میشد دفاع کرد
    کلا این DLC رو اون زمان خواستن منتشر کنن که بگن بازی می تونه باس های سختری هم داشته باشه!
    باس های این DLC از باس های خود بازی اصلی سخترن!
    بعد این باس دوم به باس سوم هم رسیدم اونم سخت بود ولی یه بار بیشتر نرفتم
    دیگه نمی دونم باس چهارم که احتمالا اون اژدهاست چه جوری می خواد باشه!

Fire keeper Soul هم فک کنم 3 تا بدست اوردم
    یه دونه هم باید برم توی Anor Londo بدست بیارم و تازه فهمیدم قضیش چیه
    منظورم knight Lautrec of carim بود که آناستازیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همون زنه که توی firelink shrine توی یک زندان هست وحرف نمیزنه) رو میکشه و bonfire توی firelink shrine خاموش میشه و باید با استفاده از آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در محل جلوی باس Anor Londo وارد جهان کریم بشی و خودش و افرادشو بکشی و روح آناستازیا رو پس بگیری و دوباره زندش کنی
    با این کار bonfire توی firelink shrine روشن میشه و خود به خود به حالت آپگرید میرسه و 20 تا فلاسک میده
    آناستازیا هم که یک fire keeper هست و در اول بازی حرف نمیزنه ولی بعد این کار که براش انجام میدی باهات حرف میزنه و ازت تشکر میکنه
    دقت کن که روح آناستازیا مثل بقیه fire keeper soul ها هست و اشتباهی استفادش نکنی و باید برگردی جایی که قبلا بوده و زندش کنی

این تنها جایی هست که میشه در حالت آفلاین حمله به دنیای افراد دیگه یا Invade شدن رو تجربه کرد که خیلی باحاله!
    کلا یکی از کوئست های باحال و مهم هست

این کارو کردی؟

آره باس های سختی داره که نسبتا سختر از خود بازی هست

کلا هفت تا Fire keeper soul هست که یکیش ماله همین آناستازیا هست و میتونی با اینا فلاسک رو به حداکثر یعنی 7 برسونی البته اگه بخای آناستازیا رو نجات بدی، اون یک رو باید برگردونی و تا +6 میتونی ببری و در NG+ فلاسک رو 7 کنی

بازیو یعنی با کیبورد میری؟
    با کنترلر هم بازی سخته دیگه اصلا کیبورد و موس جور درنمیاد یعنی کلا بهینه برای اون نیست
    حتما بازیو با یه کنترلر خیلی خوب برو
    به نظر من که کیبورد و موس خیلی خوبه
    یه مزیتش سرعت حرکت موس هست

آقا خداییش توضیحات شمارو میخونم مخم سوت میکشه، چقدر این بازی نکته داره :|
    دارم پشیمون میشم از پیشروی...یا به قول وحید باید کنترلر رو بشه به بازی بشناسونم و بازی کمی راحت تر بشه

یه سوالی، این چیزایی که نوشتید راجع اینکه نباید از بازی بیای بیرون ... نباید لود بشه و.... که تاثیر داره تو روند بازی جزو خود طراحی بازیه یا اینکه جزو باگ های بازیه که اینطوری شده ؟

آخرین بار به طرز مسخره ای یهو افتادم مردم بعد سریع alt+f4 کردم....نزدیک بود برم پاکش کنم...ولی دلم نیومد....

پیچیدگی خاصی داره!

اینایی که میگم اکثرش از توی ویکی هست
    شما هم کم کم که جلو میری به هر فرد و یا قضیه ای خوردی و یا سوالی برات پیش اومد برو توی ویکی نگاه کن و اونجا توضیحات کاملا دقیق وجود داره. ینی واقعا دقییییق!

این ویکی بازی هم مثل خودش از عجایبه!

وحید راست میگه این اول بازی رو رد کن و خودتو قوی کن کم کم آسون میشه
    البته باید گفت که بازی حوصله میخاد و بالاخره سبک خاصی داره ولی جذابیتش بیشتره ، همین سختی باعث میشه دقت کنی و الکی بازی نکرد

کلا هر اتفاق و تغییری که قراره تو بازی انجام بشه بعد از لود شدن انجام میشه ، مثلا اگه قراره یک نفر به جای خاصی بره تا موقعی که بازی لود نشه همون جا میمونه

شما که تو pc بازی میکنی چرا از سیو استفاده نمیکنی؟ البته یکم نامردیه ولی برای مواقع خاصی که دیگه اعصابت خورد میشه خوبه
    سیو بازی رو هر قسمتی که جلو میری کپی کن و تو فلدر های مختلف به ترتیب نگه دار

هر کارم کنی و از بازی بیای بیرون بازم فک نکنم بتونی کاری کنی و بازی سیو میشه حتی لحظه مردن
    ولی با کپی کردن فایل سیو دیگه راحتی

اگه جزو رونده داستانیه که خلاقیت جالبیه واسه خودش.

من آره با کیبورد و ماوس بازی میکنم. دسته ps3یمو دارم هنوز باید ببینم میشه شناسوند یا نه.

حالا دره و ایناش به کنار... کلا واقعا ماهیت خود بازی از آدم میخواد که صبر پیشه کن D: مثلا خیلی از بازی ها حتی روی آخرین درجه سختی، یه جورایی خود به خود هلت میده و میبردت جلو ... نمیزاره روحیه ات خدشه دار بشه مثله این ... و در عینه حال وقتت هم به صورت نرمال خواهد گرفت
    ولی این...یعنی این پدرتو در میاره... یاد اون master تو فیلم kill bill میوفتم که رس آدم رو میکشه...دارک سولز میگه یا باید هاردکور گیمر باشی یا خدافظ شما
    یا حداقل تصمیم میگیری که بشی پس صبور باش و تمرین کن...

الان من در واقع جایی گیر نکردم..بیشتر با همین چیزی که بالا توضیح دادم مشکل دارم..هی یاد قسمت های تنگ و تاریک جلو میوفتم...و تنهایی خودم تو این فضا...باس های بی چک پوینت...کابوسی شده برام
    از اونورم واقعا وقت و دقت بالایی در کنار صبر زیاد می طلبه ، که یکم فراهم کردنش برام سخته... از اونورم نمیخوام تجربه کردن همچین عنوانی رو از دست بدم... :( ...

حالا بهت بگم تازه کجام شاید خندت بگیره... الان رو همون پل هستم که یکی از boss ها میپره رووش (اولین باس تو undead burgeـه چیه همون)... آخه به طرز مسخره ای مردم..گفتم بروبابااااااا...
    یهو همینجوری یه ضربه بهم زد...بقل نردبومه افتادم زمین... هی میخواستم Q بزنم نردبوم رو بگیره بره بالا....دوباره سریع یه ضربه دیگه بهم زد ... بعد همون "آه" معروفش رو کشید پلیر ... که 1000 باری شنیدم
    .... دیگه بقیه اش رو هم که میدونی.

به قول خودت شاید باید درجه سختی های متفاوتی میذاشتن که بشه رفت بازی رو ( یعنی با وقت کمتری صرفش کردن ، درسته وقت بیشتر صرفش کنی خب مهارت آدم بیشتر میشه و ... )

خلاصه ببخشید سرتو درد آوردم ... نگاهم به فولدرش میوفته یک لرزه ای نیز به تنم میوفته

این طور که فکر میکنی هم نیست ، اگه به جذابیت های دیگه بازی توجه کنی شاید چندین ساعت همین طور بری دنبال چیزای دیگه و کشتن دشمنا و غیره و کم کم قوی میشی و بازی راحت میشه حتی بعد مثل من میگی همه باس ها آسونن

من خودم ، باورت نمشه چقدر توی Undead Burg موندم ولی نه برای کشتن باس روی پل بلکه برای کشتن اون بلک نایت و هی میمردم و دوباره از bonfire میرفتم و همین طور روح جمع میشد و البته بعضی وقتا همه روحا از دست میرفت که اول کمی ناراحت کننده بود ولی بعد دیگه عین خیالتم نیست
    بعد که به باس رسیدم زیاد برام سخت نبود و همون قضیه نردبون رو فهمیدم و تموم شد و همین طور که جلو میرفتی بیشتر و بیشتر گرفتار بازی میشدی! با اون فضای خاصش

اتفاقا این اول های بازی با سختی جذابش بهترین قسمتشه شاید بعد از آسون شدن یکمی شبیه بازیای دیگه بشه
    من کلی از تاکتیک های بازی رو تو همین undead burg یاد گرفتم شاید اگه پیش رفتن آسون بود خیلی دیرتر یاد میگرفتم
    مثلا میری آیتمای مختلف رو از اون فروشنده که همون جا هست میخری و امتحان میکنی
    و اون گرزی که داره و حرکت سنگینش پرشی هست و گارد اون اسکلتا رو میشکنه خیلی باحاله ، بعد قلق اسکلتا دستت میاد ، از تیرکمون استفاده میکنی ، از بمب ها ، از parry و جاخالی دادن و...
    همین undead burg چند جای مخفی داره که میری دنبالشون و سرگرم کنندس

بعد وقتی رفتم و از اون پل اژدها رد شدم بعد از اون زیر پل میری پایین و اون نردبون رو میندازی پایین و بعد به bonfire قبلی میرسی . شاید برای شما این طور نبوده ولی من وقتی دیدم همون bonfire قبلی هست خیلی تعجب کردم ! فکر کردم کلی راه اومدم و یک جای دیگس!
    و این به هم پیوستگی راه های بازی خیلی برام جذاب بود

بعد که به اون موشای سمی میرسی و اونجا با استفاده از battle axe خیلی حال میکردم و ....

اون جای باسی که میگی هم وقتی داری از نردبون بالا میری خیلی ترسناکه و میترسی که بهت برسه و بزنت ولی قبلش دور میکردمش و بهم نمیرسید

این آیتم جمع کردن توی بازی چه قدر لذت بخشه

قبلنا هم آیتم جمع می کردم ولی الان هدفم شده فقط آیتم جمع کردن و بازیو کلا رها کردم!
    اولا که بازیو می رفتم می گفتم این که خیلی از دشمنان بعد هر bonfire ظاهر میشن بازیو خیلی سخت می کنه ولی هر چی جلوتر میری می بینی این خودش یه مزیت هم هست
    با یه Item Discovery بالا میشه راحت کلی آیتم از کشتن این دشمنا بدست اورد
    مثال از موش ها میشه راحت کلی humanity بدست اورد

الان تقریبا همه سلاح ها و زره هایی که استفاده می کنم تا آخر آپگرید کردم و کاملا آمادم برم سمت باس آخر
    فقط یه دونه Red Titanite Slab می خوام که سخت گیر میاد
    توی همون Lost Izalith هست و یکمی باز می گردم
    این Greataxe رو تا +4 آپگرید کردم و رفتم امتحان کردم روی یه نفر 716 تا دمیج داد!
    البته 10 تا humanity زده بودم

خلاصه این سیستم آیتم گرفتن هم خیلی جالبه
    بعضی دشمنا کشتنشون خیلی سود داره!
    مثل همین غار کریستالی که بعد از کشتن باس اون دیگه راحت میشه کلی آیتم گرفت

وقتی اون موش ها رو میکشتم که اونا چیزی غیر humanity نمیدن ، وقتی اون علامت روح مانند آیتم میومد انقد کیف میکردم!
    چقد اونجا فارمینگ کردم! همه موشا رو میکشتم و همراه غورباقه ها

و اون چشم غورباقه ها که برای افزایش درجه در گروه gravelord servant به درد خورد

این آیتمای گروه ها رو گرفتی؟

برای بدست آوردن Red titanite chunk :

همین لونه پرنده که گفتم با معاوضه یک شعله پایرومنسی که به 15 رسیده و بعد به مرحله بعد بردیش ولی بیشتر آپگرید نکردی میتونی یک Red Titanit Slab بگیری

برای معاوضه آیتم با لونه پرنده باید آیتم رو بزاری اونجا و بعد بازی لود بشه و وقتی ایتم رو که گذاشتی برداری میبینی یه چیز دیگس
    ولی فقط یه سری آیتم محدود رو قبول میکنه

توی هر دور بازی 2 تا شعله پایرومنسی بدست میاد ( اگه کلاس پایرومنسر نباشی) :

1- یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیری که توی Depth آزادش میکنی و بهت جادو پایرومنسی میفروشه

2- یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گیری. همون شخص بدبختی که تخم های عنکبوت روی پشتش حمل میکنه ! البته این کار یکمی پیچیدس و شاید نرفته باشی و توضیحشو میدم:

اون دشمنایی که تخم حمل میکنن مثل Eingyi ولی اونایی که بهت حمله میکنن. یک مدل حمله دارن که یک کرم از پشتشون در میارن و در این حالت یک شانسی برای نیش زدن شما وجود داره . باید پیش یکیشون بری و بزاری چند بار بهت نیش بزنه برای اطمینان از اینکه اثر کرده . بعد از این کار وقتی یک جا بدون کار واستی کاراکتر سرشو بعضی وقتا حرکت میده
    این مرحله اول از حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست

بعد چند دقیقه به مرحله دوم میری و روی سرت یه سری تخم سبز میشه و در این حالت نمیتونی چیزی سرت بزاری
    در این حالت نصف روح هایی که بدست میاری رو تخم ها میخورن

اگه 100000 تا روح رو تخم ها بخورن به مرحله سوم وارد میشی و تخم های روی سرت یکم بزرگ تر میشن و با ادامه خوردن روح های تو ، بزرگ و بزرگ تر میشن
    در این حالت یه چیز جالب اینه که میتونی مثل اونا که تخم حمل میکنن نیش بزنی!

در اون مرحله دوم از این حالت باید بری پیش Eingyi و اون خوشحال میشه و یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده تا با اون خودتو درمان کنی

اگه Intelligence 11 داشته باشه هم بهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده و تمام!

همچنین دو تا جادوی خوبم میفروشه که پایرومنسی های سمی هستند و فک کنم این جادو ها رو میگن خودش ساخته!

همچنین میتونه شعله پایرومنسی رو تا 15 آپگرید کنه

یک slab قرمز هم توی lost izalith پیدا میشه . فک کنم من نگرفتمش . توی ویکی نوشته توی Lost izalith جای اون آبای سمی یک جعبه هست که نصفش زیر آبه و این فیلم بدست اوردنش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aminkhoob; 24-01-2015 at 23:18.

2. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری کارا هست که بهتره قبل باس آخر انجام بدی
    اون لونه ی پرنده اول بازی که از زندان میای بیرون ، پیش اون رفتی؟
    اون یک سری آیتم معاوضه میکنه که بعضیاش خیلی خاص هست . همه رو بگیر

همه NPC ها رو بکش! البته بعد از این که داستانشون تموم شد و همه آیتماشونو بدست اوردی
    چون آیتمای خوبی بعد مرگ میدن
    مخصوصا Fire keeper ها که Fire keeper soul میدن و فلاسک رو تا آخر آپ کن

توی گروه هایی که با درجه گرفتن آیتم میدن عضو شو و به اون درجه برس

همه bonfire ها رو تا آخر آپ کن . البته به درد دور های بعدی میخوره

و یه سری کارها که توضیحات کاملش اینجا هست:

این قسمت آخرم جای خوبی هست چون انواع سلاح ها و آیتمای سری بلک نایت رو بدست میاری و اون Black Knight Greataxe که دیگه محشره و من بهش عنوان زیبا ترین حرکت رو بین سلاح ها میدم!
    و همچنین هر کدوم از بلک نایت ها به طور 100 درصد یکی از chunk های سیاه و آبی و قرمز و سفید رو میدن
    توی DLC اون جای Chasm of the Abyssاون راه مخفی رو پیدا کردی که میری و sif رو نجات میدی ؟
    من مطمئن نیستم بعد از تموم کردنش NG+ رو هم برم
    بازی خیلی لذت بخش بوده ولی دیگه وقتگیره و حداقل فعلا نمیرمش و همین شماره دوم بازیو هم نرفتم و بالاخره وقت باید برای اون و بازی های دیگه هم باید بذارم

این NPC هایی که دیگه به درد نمی خورن رو شروع کردم به کشتن و bonfire ها رو هم اکثرا تا آخر آپ کردم
    لونه پرنده هم قبلا رفتم و تقریبا بیشتر آیتم ها رو قبلا ازش گرفتم
    sif رو هم آره اتفاقا تازه الان نجات دادم یه سپر خوب بهم داد ولی هر کاری کردم توی مبارزه با باس نیومد
    ولی عجب باس جون سختی بود و تازه من لول 100 بود با سختی تونستم بکشمش!
    الان فقط این اژدهای DLC باقی مونده که اونو بزنم دیگه تمومه و کم کم میرم سراغ آخر بازی

منظورم knight Lautrec of carim بود که آناستازیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همون زنه که توی firelink shrine توی یک زندان هست وحرف نمیزنه) رو میکشه و bonfire توی firelink shrine خاموش میشه و باید با استفاده از آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در محل جلوی باس Anor Londo وارد جهان کریم بشی و خودش و افرادشو بکشی و روح آناستازیا رو پس بگیری و دوباره زندش کنی
    با این کار bonfire توی firelink shrine روشن میشه و خود به خود به حالت آپگرید میرسه و 20 تا فلاسک میده
    آناستازیا هم که یک fire keeper هست و در اول بازی حرف نمیزنه ولی بعد این کار که براش انجام میدی باهات حرف میزنه و ازت تشکر میکنه
    دقت کن که روح آناستازیا مثل بقیه fire keeper soul ها هست و اشتباهی استفادش نکنی و باید برگردی جایی که قبلا بوده و زندش کنی

این تنها جایی هست که میشه در حالت آفلاین حمله به دنیای افراد دیگه یا Invade شدن رو تجربه کرد که خیلی باحاله!
    کلا یکی از کوئست های باحال و مهم هست

این کارو کردی؟

آره باس های سختی داره که نسبتا سختر از خود بازی هست

کلا هفت تا Fire keeper soul هست که یکیش ماله همین آناستازیا هست و میتونی با اینا فلاسک رو به حداکثر یعنی 7 برسونی البته اگه بخای آناستازیا رو نجات بدی، اون یک رو باید برگردونی و تا +6 میتونی ببری و در NG+ فلاسک رو 7 کنی
    آره اتفاقا اینی که گفتی رو تازگی کشف کرده بودم و خیلی جای جالبی بود
    اینو اگه زودتر انجام می دادم بهتر بود و بیشتر به کار میومد
    فلاسک رو تا 4 تا آپگرید کردم و سعی می کنم تا 5-6 هم برسه

این آیتمای گروه ها رو گرفتی؟
    آره تا یه حدودی گرفتم
    ولی تا رنک های بالا گروه های رو نرفتم
    فقط این گروه که راه مخفی باز می کرد رو تا رنک 2 رسیدم

برای بدست آوردن Red titanite chunk :

همین لونه پرنده که گفتم با معاوضه یک شعله پایرومنسی که به 15 رسیده و بعد به مرحله بعد بردیش ولی بیشتر آپگرید نکردی میتونی یک Red Titanit Slab بگیری

برای معاوضه آیتم با لونه پرنده باید آیتم رو بزاری اونجا و بعد بازی لود بشه و وقتی ایتم رو که گذاشتی برداری میبینی یه چیز دیگس
    ولی فقط یه سری آیتم محدود رو قبول میکنه

توی هر دور بازی 2 تا شعله پایرومنسی بدست میاد ( اگه کلاس پایرومنسر نباشی) :

1- یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیری که توی Depth آزادش میکنی و بهت جادو پایرومنسی میفروشه

2- یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گیری. همون شخص بدبختی که تخم های عنکبوت روی پشتش حمل میکنه ! البته این کار یکمی پیچیدس و شاید نرفته باشی و توضیحشو میدم:

اون دشمنایی که تخم حمل میکنن مثل Eingyi ولی اونایی که بهت حمله میکنن. یک مدل حمله دارن که یک کرم از پشتشون در میارن و در این حالت یک شانسی برای نیش زدن شما وجود داره . باید پیش یکیشون بری و بزاری چند بار بهت نیش بزنه برای اطمینان از اینکه اثر کرده . بعد از این کار وقتی یک جا بدون کار واستی کاراکتر سرشو بعضی وقتا حرکت میده
    این مرحله اول از حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست

بعد چند دقیقه به مرحله دوم میری و روی سرت یه سری تخم سبز میشه و در این حالت نمیتونی چیزی سرت بزاری
    در این حالت نصف روح هایی که بدست میاری رو تخم ها میخورن

اگه 100000 تا روح رو تخم ها بخورن به مرحله سوم وارد میشی و تخم های روی سرت یکم بزرگ تر میشن و با ادامه خوردن روح های تو ، بزرگ و بزرگ تر میشن
    در این حالت یه چیز جالب اینه که میتونی مثل اونا که تخم حمل میکنن نیش بزنی!

در اون مرحله دوم از این حالت باید بری پیش Eingyi و اون خوشحال میشه و یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده تا با اون خودتو درمان کنی

اگه Intelligence 11 داشته باشه هم بهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده و تمام!

همچنین دو تا جادوی خوبم میفروشه که پایرومنسی های سمی هستند و فک کنم این جادو ها رو میگن خودش ساخته!

همچنین میتونه شعله پایرومنسی رو تا 15 آپگرید کنه
    چه جالب باید هفت خان رستم رو رد کنی
    این Pyromancy Flame من همون اوایل بازی از یه طریق دیگه بدست اوردم
    تقریبا به نصف بازی هم رسیدم 15 تا که آپگرید کرده بودم که هیچی اون دستکش قویترش رو هم تا آخر یعنی 5 تا آپگرید کردم
    الان که دستکش پایرومنسی رو چون آپگرید کردم پس نمی تونم اونو معاوضه کنم ولی اگه میشد هم معاوضه نمی کردم یعنی اونو من با یه میلیون روح هم عوض نمی کنم
    حالا شاید این راهی که گفتی رو رفتم شایدم توی همون مکان رفتم ولی کلا خیلی این آیتم برام ضروری نیست

4. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

من مطمئن نیستم بعد از تموم کردنش NG+ رو هم برم

بازی خیلی لذت بخش بوده ولی دیگه وقتگیره و حداقل فعلا نمیرمش و همین شماره دوم بازیو هم نرفتم و بالاخره وقت باید برای اون و بازی های دیگه هم باید بذارم

این NPC هایی که دیگه به درد نمی خورن رو شروع کردم به کشتن و bonfire ها رو هم اکثرا تا آخر آپ کردم
    لونه پرنده هم قبلا رفتم و تقریبا بیشتر آیتم ها رو قبلا ازش گرفتم
    sif رو هم آره اتفاقا تازه الان نجات دادم یه سپر خوب بهم داد ولی هر کاری کردم توی مبارزه با باس نیومد
    ولی عجب باس جون سختی بود و تازه من لول 100 بود با سختی تونستم بکشمش!
    الان فقط این اژدهای DLC باقی مونده که اونو بزنم دیگه تمومه و کم کم میرم سراغ آخر بازی

اون لینکی که گذاشتم همین کارهای پیشنهادی قبل از باس آخر رو توضیح داده

یه سری از NPC ها هم که hollow میشن و در جاهای خاصی پیدا میشن و آیتمای خوبی دارن
    مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی sen's fortress پیدا میشه و یک جادو و یک انگشتر میده
    و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در محلی که بار اول با seath روبرو شدی پیدا میشه و کلاهش و یک عصای خیلی خوب که magic adjustment بالایی داره و با int 40 بالاترین magic adjustment رو داره و همچنین یک جادوی بسیار قوی از نوع sorcery از اون بدست میاری

اون زنه که اندازه غولایه توی Anor londo هم میشه کشت و کل Anor londo به ظلمات فرو میره ! و این کار باعث میشه اون زنه دیگه که کنار bonfire هست اون وسط بعد از پله های گردون بهت حمله کنه

sif و artorias در زمان قدیم که همون زمان توی DLC هست برای نابودی نیروی abyss جنگیدن ولی شکست خوردن و Artorias برای محافظت از sif خودش رو فدا کرد و سپرش رو به sif داد و یک هاله دور sif ایجاد شد و از اون محافظت کرد ولی خودش دچار نفرین شد و...

وقتی هم میری اونجا sif رو میبینی با اون هاله ی دورش و بعد اون دشمنای اطرافش رو میکشی و اون دیگه میره و سپر نفرین شده Artorias رو بدست میاری

اون دشمنای توی DLC هم جای خوبی برای فارم Large Titanite هست

دم اون اژدها هم یک شمشیر خیلی باحال میده که یک حرکت عجیبی داره و جالبیش اینه که میشه روی این شمشیر از آیتمای برقی کردن و غیره استفاده کرد با اینکه از نوع سلاح های اژدها هست

آره تا یه حدودی گرفتم
    ولی تا رنک های بالا گروه های رو نرفتم
    فقط این گروه که راه مخفی باز می کرد رو تا رنک 2 رسیدم

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی یک جای مخفی هست در Anor Londo جای یک مجسمه که کنارش bonfire هست و با درجه 0 و درجه 1 یک انگشتر یک جادو و یک talisman میده، برای اینکه بشه عضو شد باید انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بپوشی تا اون مجسمه محو بشه و راه مخفی باز بشه

همچنین اگه وارد اون در مه دار بشی یک باس اختیاری خیلی جالب هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    افزایش درجه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رفتی و در درجه 0 و درجه 2 آیتم میده
    افزایش درجه با Humanity

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیگه نمیتونی عضو بشی چون یک سری کارها داره و بهتره در NG+ عضوش شد و در درجه0 و درجه 1 و درجه 2 آیتم میده که یک ست لباس خوب و یک شمشیر داره
    افزایش درجه با humanity

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در آنلاین میشه افزایش درجه داشت

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درجه 0 یک شمشیر و جادوی عالی میده و درجه1 یک ورژن قوی تر از همون جادو
    افزایش درجه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درجه 0 و درجه 2 دو تا آیتم عجیب میده که با اولی سر کاراکتر اژدها میشه و میتونید مثل اژدها آتیش از دهنتون بیرون بزنید و با دومی کل بدن اژدها میشه!
    افزایش درجه با آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودمم نمیدونم چه طوری اون موقع 30 تا dragon scale جمع کردم و دادم بهش تا آیتم بدنش هم بگیرم

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که افزایش درجه نداره و فقط با عضویت میتونی از دو تا جادوی یونیک استفاده کنی و یک انگشتر میده

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درجه 0 یک جادو و درجه 1 جادوی قویترش و همچنین میتونی یک جادوی ورژن قویتر هم با دادن روح باس آخر بدست بیاری

گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط در اون اول بازی باید عضو بشی و چیز دیگه ای در آفلاین نداره

این Pyromancy Flame من همون اوایل بازی از یه طریق دیگه بدست اوردم
    من هر دوتا مورد رو گفتم دیگه . همون مورد اول راه عادیش هست که از اون یارو میگیری

الان که دستکش پایرومنسی رو چون آپگرید کردم پس نمی تونم اونو معاوضه کنم ولی اگه میشد هم معاوضه نمی کردم یعنی اونو من با یه میلیون روح هم عوض نمی کنم
    این روش دوم رو برای همین توضیح دادم که یک Pyromancy Flame دیگه بدست بیاری و اونو به حالت Ascended ببری تا اگه خاستی با Red Titanite Slab معاوضه کنی

6. این کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازیو بعد از حدود 88 ساعت تموم کردم
    اول در ادامه پست قبل بگم که اون اژدهای Kalameet که توی DLC بودش اون چنان باس سختی نبود و بار اول که به عنوان باس ظاهر شد زدمش ولی زدن دمش یکمی سخت بود و نتونستم
    سخترین باس بازی از لحاظ قدرت و دمیجی که وارد می کرد فک کنم همین باس DLC یعنی Manus بود که فک کنم نزدیک به 15 تا فلاسک مصرف کردم

اما در مورد اون مکان آخر بازی عجب اتمسفری داشت!
    اون چند تا شوالیه هم برای جمع کردن آیتم خیلی خوب بودن و خیلی این مسیر رو تکرار کردم
    بعد رسیدم به قبل باس و Solaire of Astora رو ظاهر کردم و کلی هیجان داشتم که به باس نزدیک بشم
    جالبه این Solaire of Astora نسبت به قبل به شدت قویتر شده بود و قبل باس چند تا حرکت خفن روی اون شوالیه ها انجام داد
    قبل باس هم کلی تدارک دیدم و حالا غیر 20 تا فلاسک و کلی آیتم دیگه حتی بهترین انگشتر بازی که رو برای اولین بار استفاده کردم که کلی Health و Stamina رو بالا می برد
    ولی وقتی رسیدم به باس آخر دلم براش سوخت بنده خدا رو بهش امون ندادم سریع مرد
    موزیک خیلی قشنگی داشت حیف شد زود باس فایت تموم شد یعنی الان پشیمونم و دوس داشتم حداقل یه بار می مردم یعنی این باس اولین باس بازیه که دوس داشتم توش بمیرم!
    فک کنم یه دقیقه هم نشد و حتی یه فلاسک هم استفاده نکردم!
    شاید اینکه کارکترم بالای لول 100 بود و همین ظاهر کردن Solaire of Astora هم توی آسون شدنش تاثیر داشت

در مورد موسیقی بخش Credit بازی هم فک کنم یکی از بهترین ها در بین تمام بازی های تاریخ باشه
    ولی نکته جالبش اینه که من قبلنا شاید نزدیک سه سال پیش که اصلا بازیو نرفته بودم از یه جایی فهمیدم موسیقی بازی حرف نداره و دقیقا فقط همین موسیقی آخر بازیو دانلود کردم!
    همش منتظر بودم توی بازی اینو بشنوم ولی دقیقا توی بخش Credit پخش شد
    جالبه سه سال پیش همین موقع ها توی همین تاپیک اومدم لینک دانلود اونو گذاشتم و همون لینک هنوز سالمه:

کلا از لحاظ موسیقی واقعا حرف نداشت
    من الان رفتم برای دانلود کامل موسیقی متن بازی و ارزش گوش کردن رو داره

کاملا هم بازی مستحق این هست که جزو 10 بازی برتر نسل قبلی قرار بگیره
    در مورد امتیاز هم به نظرم میشه بین 9.5 تا 10 بهش امتیاز داد

در مورد NG+ جالب بودش که دقیقا بعد از تموم کردن بازی اتوماتیک خودش دوباره شروع شد و انتخابی نداشت که NG+ بری یا نه
    به خاطر همین دیدم توی عمل انجام شده قرار شدم دیگه رفتم ناقوس اول رو سریع زدم
    NG+ یه خوبی داره اینه که اوایل خیلی قدرتمندی و سر باس ها میشه یکمی خندید
    مثل همه بازی های دیگه شاید بار دوم که بازیو بری بیشتر میشه نکات اونو درک کنی و همون اول دیگه می دونی قضیه چیه
    مثلا من بار اول رفتم دقت نکردم که همون اولش که به Firelink Shrine می رسی اون مرده میگه دقیقا دو تا ناقوس رو باید توی کدوم مکان به صدا دربیاری و اصلا اینو یادم نمیاد!
    یه چیز جالب هم این بود که این اژدهای قرمز رو بار اول که می رفتم نشد بکشمش چون هر کاری می کردم اون جا که باید بیاد نمیومد تا از دور بهش تیر بزنم بعد تازه این دفعه با کلی قدرت زیاد و بهترین سپرها و زره ها مقاوم در برابر و آتش و انگشتر مخصوص هم این اژدها یه بار منو کشت! فک کنم کلا اینو از نزدیک نمیشه کشت! ولی یه تیرکمون خیلی خوب توی همین DLC بدست اورده بودم که باهاش میشد تیر های فوق العاده قدرتمند پرتاب کرد یه جورایی روی اژدها هم خیلی اثر دارن و سریع با اون تیر دخلشو اوردم و جالبه 50000 تا هم روح داد!
    کلا این NG+ هم ارزش رفتم داره و شاید برای بار دوم هم تموم کنم ولی دیگه مثل بار اول دغدغه رفتنش رو ندارم
    خلاصه واقعا یه تجربه نقش آفرینی خاص بودش...

+

از دوستانی که کمک کردن هم تشکر می کنم مثل علیرضا که توضیحاتی که توی اوایل تاپیک دادش واقعا خیلی کمک کرد
    همین طور aminkhoob هم که واقعا اطلاعات خیلی عالی رو توی تاپیک در اختیار همه گذاشت
    همین طور مراد که الان جاش خالیه و توی این پست تاپیک شماره دوم بازی در مورد داستان این شماره توضیحات کاملی دادش:

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب بازیو بعد از حدود 88 ساعت تموم کردم
    اول در ادامه پست قبل بگم که اون اژدهای Kalameet که توی DLC بودش اون چنان باس سختی نبود و بار اول که به عنوان باس ظاهر شد زدمش ولی زدن دمش یکمی سخت بود و نتونستم
    سخترین باس بازی از لحاظ قدرت و دمیجی که وارد می کرد فک کنم همین باس DLC یعنی Manus بود که فک کنم نزدیک به 15 تا فلاسک مصرف کردم

اما در مورد اون مکان آخر بازی عجب اتمسفری داشت!
    اون چند تا شوالیه هم برای جمع کردن آیتم خیلی خوب بودن و خیلی این مسیر رو تکرار کردم
    بعد رسیدم به قبل باس و Solaire of Astora رو ظاهر کردم و کلی هیجان داشتم که به باس نزدیک بشم
    جالبه این Solaire of Astora نسبت به قبل به شدت قویتر شده بود و قبل باس چند تا حرکت خفن روی اون شوالیه ها انجام داد
    قبل باس هم کلی تدارک دیدم و حالا غیر 20 تا فلاسک و کلی آیتم دیگه حتی بهترین انگشتر بازی که رو برای اولین بار استفاده کردم که کلی Health و Stamina رو بالا می برد
    ولی وقتی رسیدم به باس آخر دلم براش سوخت بنده خدا رو بهش امون ندادم سریع مرد
    موزیک خیلی قشنگی داشت حیف شد زود باس فایت تموم شد یعنی الان پشیمونم و دوس داشتم حداقل یه بار می مردم یعنی این باس اولین باس بازیه که دوس داشتم توش بمیرم!
    فک کنم یه دقیقه هم نشد و حتی یه فلاسک هم استفاده نکردم!
    شاید اینکه کارکترم بالای لول 100 بود و همین ظاهر کردن Solaire of Astora هم توی آسون شدنش تاثیر داشت

در مورد موسیقی بخش Credit بازی هم فک کنم یکی از بهترین ها در بین تمام بازی های تاریخ باشه
    ولی نکته جالبش اینه که من قبلنا شاید نزدیک سه سال پیش که اصلا بازیو نرفته بودم از یه جایی فهمیدم موسیقی بازی حرف نداره و دقیقا فقط همین موسیقی آخر بازیو دانلود کردم!
    همش منتظر بودم توی بازی اینو بشنوم ولی دقیقا توی بخش Credit پخش شد
    جالبه سه سال پیش همین موقع ها توی همین تاپیک اومدم لینک دانلود اونو گذاشتم و همون لینک هنوز سالمه:

کلا از لحاظ موسیقی واقعا حرف نداشت
    من الان رفتم برای دانلود کامل موسیقی متن بازی و ارزش گوش کردن رو داره

کاملا هم بازی مستحق این هست که جزو 10 بازی برتر نسل قبلی قرار بگیره
    در مورد امتیاز هم به نظرم میشه بین 9.5 تا 10 بهش امتیاز داد

در مورد NG+ جالب بودش که دقیقا بعد از تموم کردن بازی اتوماتیک خودش دوباره شروع شد و انتخابی نداشت که NG+ بری یا نه
    به خاطر همین دیدم توی عمل انجام شده قرار شدم دیگه رفتم ناقوس اول رو سریع زدم
    NG+ یه خوبی داره اینه که اوایل خیلی قدرتمندی و سر باس ها میشه یکمی خندید
    مثل همه بازی های دیگه شاید بار دوم که بازیو بری بیشتر میشه نکات اونو درک کنی و همون اول دیگه می دونی قضیه چیه
    مثلا من بار اول رفتم دقت نکردم که همون اولش که به Firelink Shrine می رسی اون مرده میگه دقیقا دو تا ناقوس رو باید توی کدوم مکان به صدا دربیاری و اصلا اینو یادم نمیاد!
    یه چیز جالب هم این بود که این اژدهای قرمز رو بار اول که می رفتم نشد بکشمش چون هر کاری می کردم اون جا که باید بیاد نمیومد تا از دور بهش تیر بزنم بعد تازه این دفعه با کلی قدرت زیاد و بهترین سپرها و زره ها مقاوم در برابر و آتش و انگشتر مخصوص هم این اژدها یه بار منو کشت! فک کنم کلا اینو از نزدیک نمیشه کشت! ولی یه تیرکمون خیلی خوب توی همین DLC بدست اورده بودم که باهاش میشد تیر های فوق العاده قدرتمند پرتاب کرد یه جورایی روی اژدها هم خیلی اثر دارن و سریع با اون تیر دخلشو اوردم و جالبه 50000 تا هم روح داد!
    کلا این NG+ هم ارزش رفتم داره و شاید برای بار دوم هم تموم کنم ولی دیگه مثل بار اول دغدغه رفتنش رو ندارم
    خلاصه واقعا یه تجربه نقش آفرینی خاص بودش...

+

از دوستانی که کمک کردن هم تشکر می کنم مثل علیرضا که توضیحاتی که توی اوایل تاپیک دادش واقعا خیلی کمک کرد
    همین طور aminkhoob هم که واقعا اطلاعات خیلی عالی رو توی تاپیک در اختیار همه گذاشت
    همین طور مراد که الان جاش خالیه و توی این پست تاپیک شماره دوم بازی در مورد داستان این شماره توضیحات کاملی دادش:

حالا که بازیو تموم کردی :
    1 - دقت کردی که نقشه بازی چقدر خلاقانه و عالی بود و چقدر خوب طراحی شده بود ؟ دقت کردی چقدر راه ها و میانبر ها عالی بودن؟ (از الآن بهت بگم که توی شماره 2 متاسفانه همچین چیزی نیست، خیلی کم شده این خلاقیت)
    2 - دقت کردی چقدر بازی آیتم و راه و مکان و داستان و سلاح و ... مخفی داره ؟
    3 - دقت کردی چه داستان جالب و شیوه روایت نویی داشت ؟
    کلا دقت کردی که بهترین بازی جهان رو بازی کردی ؟

10. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که بازیو تموم کردی :
    1 - دقت کردی که نقشه بازی چقدر خلاقانه و عالی بود و چقدر خوب طراحی شده بود ؟ دقت کردی چقدر راه ها و میانبر ها عالی بودن؟ (از الآن بهت بگم که توی شماره 2 متاسفانه همچین چیزی نیست، خیلی کم شده این خلاقیت)
    2 - دقت کردی چقدر بازی آیتم و راه و مکان و داستان و سلاح و ... مخفی داره ؟
    3 - دقت کردی چه داستان جالب و شیوه روایت نویی داشت ؟
    کلا دقت کردی که بهترین بازی جهان رو بازی کردی ؟
    1- آره نقشه بازی خیلی جالب بود
    یعنی من اولش بازیو رفتم فک نمی کردم مکان های بازی اینقدر به هم راه داشته باشن و فک می کردم هر جایی جدا باشه
    نقشه بازی خیلی بزرگ نبود ولی خیلی خلاقانه طراحی شده بود و به خاطر یه سری مسائل مثل سختی بازی باعث میشد زمان گیم پلی بازی به شدت افزایش پیدا کنه
    وگرنه بار دوم بازیو یکمی رفتم و ظرف 2 ساعت ناقوس دوم رو هم زدم در صورتی که بار اول شاید بیش از 30 ساعت طول کشیده بود!

2- جالبه هر جا بری باید منتظر یه سری آیتم و راه مخفی باشی
    حتی همین Ash Lake رو هم ممکن بود یه نفر کلا توی بازی نبینه چون راهش مخفی بود
    آیتم ها هم که تمومی ندارن و یه سری هاشون برای بار دوم که میری تازه میشه بدسشون اورد
    داستان NPC ها هم اگه آدم همه شون رو به سرانجام برسونه خیلی جالبن

3- داستان اصلی رو خیلی عالی طراحی کردن
    شاید از یه دید کلی بخوام داستان بازی رو نگاه کنیم اون چنان چیزی خاصی نداره ولی شیوه روایتش باعث میشه اونو خیلی عالی کنه
    این که بعد از شروع دیگه Cutscene خاصی توی بازی وجود نداره هم توی خاص بودن داستانش تاثیر داره...

+

بهترین بازی جهان یعنی چی؟
    اگه منظور بهترین بازی عمرم باشه که نه و فقط می تونه یکی از بهترین بازی های عمرم باشه
    ولی من کلا از یه دید دیگه بهش نگاه می کنم یعنی از دید تاثیرگذاری که میشه گفت یکی از تاثیرگذاترین بازی هاست
    آخرین باری که یادم میاد یه بازی روم خیلی تاثیر گذار همون نسخه آخر بایوشاک بودش و کلا بازی هایی که اینجوری تاثیرگذار باشن تعدادشون خیلی کمه
    جالبه آخر بازی دو تا انتخاب وجود داره ولی در هر صورت فک می کنم فرقی نداره و این دنیای تاریک بازی تمومی نداره
    یعنی این موسیقی تیتراژ پایانی بازی یعنی همون Nameless Song دقیقا توصیف کلی دنیای بازیه و باعث میشه هر موقع گیمر به این آهنگ گوش کنه تصویر کلی از دنیای بازی رو یادش بیاد
    کلا یکی از بهترین پایان ها رو با اون موسیقی باس آخر و بعد از اون هم موسیقی بی نظیر تیتراژ پایانی داره

شماره دوم هم فعلا شاید نرم ولی سر فرصت حتما میرم
    تاپیک شماره دوم هم می تونیم مثل اینجا داغ کنیم
    شماره دوم ظاهر DLC زیاد داشته و یه نسخه کامل اون هم چند ماه دیگه منتشر میشه که مطمئنا ارزش تهیه کردن رو داره

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

1- آره نقشه بازی خیلی جالب بود
    یعنی من اولش بازیو رفتم فک نمی کردم مکان های بازی اینقدر به هم راه داشته باشن و فک می کردم هر جایی جدا باشه
    نقشه بازی خیلی بزرگ نبود ولی خیلی خلاقانه طراحی شده بود و به خاطر یه سری مسائل مثل سختی بازی باعث میشد زمان گیم پلی بازی به شدت افزایش پیدا کنه
    وگرنه بار دوم بازیو یکمی رفتم و ظرف 2 ساعت ناقوس دوم رو هم زدم در صورتی که بار اول شاید بیش از 30 ساعت طول کشیده بود!

2- جالبه هر جا بری باید منتظر یه سری آیتم و راه مخفی باشی
    حتی همین Ash Lake رو هم ممکن بود یه نفر کلا توی بازی نبینه چون راهش مخفی بود
    آیتم ها هم که تمومی ندارن و یه سری هاشون برای بار دوم که میری تازه میشه بدسشون اورد
    داستان NPC ها هم اگه آدم همه شون رو به سرانجام برسونه خیلی جالبن

3- داستان اصلی رو خیلی عالی طراحی کردن
    شاید از یه دید کلی بخوام داستان بازی رو نگاه کنیم اون چنان چیزی خاصی نداره ولی شیوه روایتش باعث میشه اونو خیلی عالی کنه
    این که بعد از شروع دیگه Cutscene خاصی توی بازی وجود نداره هم توی خاص بودن داستانش تاثیر داره...

+

بهترین بازی جهان یعنی چی؟
    اگه منظور بهترین بازی عمرم باشه که نه و فقط می تونه یکی از بهترین بازی های عمرم باشه
    ولی من کلا از یه دید دیگه بهش نگاه می کنم یعنی از دید تاثیرگذاری که میشه گفت یکی از تاثیرگذاترین بازی هاست
    آخرین باری که یادم میاد یه بازی روم خیلی تاثیر گذار همون نسخه آخر بایوشاک بودش و کلا بازی هایی که اینجوری تاثیرگذار باشن تعدادشون خیلی کمه
    جالبه آخر بازی دو تا انتخاب وجود داره ولی در هر صورت فک می کنم فرقی نداره و این دنیای تاریک بازی تمومی نداره
    یعنی این موسیقی تیتراژ پایانی بازی یعنی همون Nameless Song دقیقا توصیف کلی دنیای بازیه و باعث میشه هر موقع گیمر به این آهنگ گوش کنه تصویر کلی از دنیای بازی رو یادش بیاد
    کلا یکی از بهترین پایان ها رو با اون موسیقی باس آخر و بعد از اون هم موسیقی بی نظیر تیتراژ پایانی داره

شماره دوم هم فعلا شاید نرم ولی سر فرصت حتما میرم
    تاپیک شماره دوم هم می تونیم مثل اینجا داغ کنیم
    شماره دوم ظاهر DLC زیاد داشته و یه نسخه کامل اون هم چند ماه دیگه منتشر میشه که مطمئنا ارزش تهیه کردن رو داره
    واسه من سخته که بین Dark souls و Resident Evil 4 یکی رو به عنوان بهترین بازی عمرم انتخاب کنم. هیچ بازی ای اندازه این دو تا بهم حال نداد .
    به نظر منم نسخه دوم رو سر فرصت بازی کن. اون دیگه مثل این نیست، محیط بسیار وسیعی داره و از همون اول بازی هم می تونی بین بون فایر ها سفر کنی.
    3 تا دی ال سی هم داره که هر کدوم دنیایی هستن واسه خودشون.

14. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من سخته که بین Dark souls و Resident Evil 4 یکی رو به عنوان بهترین بازی عمرم انتخاب کنم. هیچ بازی ای اندازه این دو تا بهم حال نداد .
    به نظر منم نسخه دوم رو سر فرصت بازی کن. اون دیگه مثل این نیست، محیط بسیار وسیعی داره و از همون اول بازی هم می تونی بین بون فایر ها سفر کنی.
    3 تا دی ال سی هم داره که هر کدوم دنیایی هستن واسه خودشون.
    شماره دوم رو میگن مثل شماره یک نیست ولی با این حال به نظر می رسه بازی فوق العاده ایه و حالا این نسخه Scholar of the First Sin منتشر بشه حتما تجربش می کنم
    میازاکی توی شماره دوم کارگردان نبوده و ظاهرا بعد از تموم شدن کامل نسخه اول و DLC های اون مشغول ساخت Bloodborne بوده
    باید دید اون بازی که کامل میازاکی روش کار کرده چه سرنوشتی پیدا می کنه و خیلی بهش امید هست ولی یکمی بازی با Dark Souls فرق داره

+

این NG+ هم می چسبه
    دشمنا به نسبت خود کارکتر ما خیلی قویتر میشن به خصوص هر چی جلوتر میری این بیشتر به چشم میاد
    جالبه دیروز توی این Anor Londo بودم گفتم برم باس رو ببینم میشه دفعه اول زد که همون بار اول زدمش و یعنی واقعا لحظه خیلی خوبی بودش
    حالا که فک می کنم باس های بازی اون چنان سخت نیستن و قسمت های دیگه بازی سخترن!
    هر باسی یه جورایی یه نقطه ضعف داره و حتی بعضی هاشون اشتباه های عجیب هم دارن
    اینکه قبل بیشتر باس ها میشه کسی رو ظاهر کرد هم خودش باعث میشه بعضی باس ها حتی آسون باشن
    کلا بازی رو اولش با یه ذهنیت یه بازی فوق العاده سخت شروع کردم که مثلا ممکنه ماه ها درگیر باشم ولی اونجوری هم دیگه نبود و یه جورایی سختی منطقی داره و می تونم بگم که بازی های سختر از اون هم وجود دارن

16. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تصمیم آخرم این شد که با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیو گیم زدم، هم سریعه هم با از نظر ظاهری با نوع لباس هایی که داره و میپوشه بیشتر حال میکنم و استفاده از جادو هم بهش میاد. کلا شبیه Geraltـه و ویچراس خوشم اومد
    و نکته بعدی اینکه بالاخره با این تونستم این boss روی پل رو بار اول بکشم، آخراش ضربان قبلم زیاد شده بود، یه قطره hp داشتم (میدونم اصلا boss خفنی نیست ولی خب انگیزه گرفتم)

الان رسیدم به این دراگونه روی پل، یهو پرید رفت اون ته...قلبم وایساد...با اینکه میدونستم الانه که بیادش.

یه سوال، من کی میتونم علی الحساب از sorcery استفاده کنم حالا تا بعد که pyromency بیاد ؟ weapone خاصی میخواد ؟ ( cataclysm انگار اسم نوع weapon هاشه) باید حتما به جای sword اونو بذارم هر بار ؟ ( کلا این سوال های پیش پا افتاده و دیگر جزییات رو از تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم پیدا کنم آره؟ )

و اینکه بازی چون نکته ریزو درشت زیاد داره، همش احساس میکنم بازیم الان خراب میشه اگه با این حرف نزنم ... یا فلان کارو به ترتیب انجام ندم و ... یکم حساس شدم الکی، از اونورم نمیخوام زیاد حساس بشم و لذت ببرم... خیال منو راحت کنید از این بابت که اگه فلان کارو هم کردی طوری نمیشه...نگرانم همش

تا قبل blight town و اون فاضلابه یه چیزایی یادمه. الان برم ادامه اش ببینم میتونم برسم به darkroot garden یا نه، اون boss کلیساهه یادمه رو مخم بود. (به darkroot یه میون بر هست، همون که تو قسمت undead ها پله میخوره میره پایین یه npc گنده هستش ، سری قبلی که تا اون بالا انداخت دنبالم و کشت منو ; )) شاید این دفعه بتونم، البته الان چون باس رو پل رو کشتم جو گیرم میدونم ; )) )

نیوگیم که میزنید با همون کاراکتر باید برید تا ویژگی هایی که میگن بعد نیوگیم داره رو داشته باشید یا کاراکتر جدیدم همونطوره ؟
    Last edited by brain; 01-02-2015 at 14:32.

18. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیلی سریع رسیدم به darkroot garden، اما چه جوری !! همونجایی که گفتم پله میخوره میره پایین تو undead burg ، رفتم سمت npcیی گنده هه، تا منو دید اومد بالا دنبالم، منم از فرصت استفاده کردم پریدم پایین و در پایین رو سریع باز کردم و فرار ( سمت راستمم که اون boss کله ماری هست رو هم حتی نگاه ننداختم )

بعدش خودم رو رسوندم به اون bonfire که تو یک غار در وسطای مسیر دامنه کوه هستش، که یک Knight اونجاس، اونم به طرز خنده داری کشتمش ( البته 6-7 باری منو کشت ) ، یه بار شانسی دورش چرخیدم و یک backstab زدم بعد لگدی که بعدش زد باعث شد که پرت بشه ته دره و اینقدر حال داد که طعم تلخ همه پرت شدن هامو از بین برد

بعد رفتم اول دارک روت، همون جا که از اونور(پیش اون آهنگره میایم)، اون یکی boss رو هم باز به روش مسخره ای کشتمش، از گوشه در پاش معلوم بود، یه 70 تا تیرکمون خالی کردم رووش تا مرد.

مسیر رو دور زدم و در کل خیلی ضعیف موندم... ولی خب رسیدم به قسمت سول فارم بازی. به نظرتون تا چه حد soul جمع کنم که خیلی هم بی مزه نشه بازی ؟؟!!! آخه میشه لب اون پرتگاه خیمه زد و ساعت ها سول جمع کرد منم که بدم نمیاد !!

الان رفتم سرچ کنم ببینم که armor set برای wanderer چی بهتره و ... ولی بیشتر گیج شدم. الان همین armorیی که از اول داریم رو 10 بار میشه آپگرید کرد وهمین کافیه تا پایان بازی؟ یا light armor set های بهتری هم پیدا میشه ؟
    کلا user interface بازی خیلی گیج کنندس (مخصوصا با کیبورد)... قابلیت مقایسه بین دو آیتم رو نداره که اذیت کنندس ...
    Last edited by brain; 01-02-2015 at 18:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •