سلام
خب این Bed Of Chaos هم کشتم
باس های مسیر اون دیگه خیلی آسون بودن!
ولی خود این Bed Of Chaos یکمی اذیت کرد چون آخرش برای اینکه ضربه نهایی رو بزنم همش می افتادم توی دره
4 تا روح رو هم دادم در رو باز کردم ولی توی اون نرفتم چون دیگه میره آخرای بازی
فعلا رفتم کارای باقی مونده رو انجام بدم که بیشترش به این DLC مربوط میشه
یه سری کارا هست که بهتره قبل باس آخر انجام بدی
اون لونه ی پرنده اول بازی که از زندان میای بیرون ، پیش اون رفتی؟
اون یک سری آیتم معاوضه میکنه که بعضیاش خیلی خاص هست . همه رو بگیر
همه NPC ها رو بکش! البته بعد از این که داستانشون تموم شد و همه آیتماشونو بدست اوردی
چون آیتمای خوبی بعد مرگ میدن
مخصوصا Fire keeper ها که Fire keeper soul میدن و فلاسک رو تا آخر آپ کن
توی گروه هایی که با درجه گرفتن آیتم میدن عضو شو و به اون درجه برس
همه bonfire ها رو تا آخر آپ کن . البته به درد دور های بعدی میخوره
و یه سری کارها که توضیحات کاملش اینجا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت آخرم جای خوبی هست چون انواع سلاح ها و آیتمای سری بلک نایت رو بدست میاری و اون Black Knight Greataxe که دیگه محشره و من بهش عنوان زیبا ترین حرکت رو بین سلاح ها میدم!
و همچنین هر کدوم از بلک نایت ها به طور 100 درصد یکی از chunk های سیاه و آبی و قرمز و سفید رو میدن
توی DLC اون جای Chasm of the Abyssاون راه مخفی رو پیدا کردی که میری و sif رو نجات میدی ؟
به عنوان سلاح قوی Demon’s Greataxe هم چیز خوبیه چون با آپگرید نرمال دمیج بالایی داره و برای جایی که دشمن در مقابل آتش قوی باشه باید یک سلاح دیگه هم داشته باشی که large club هم خوبهباشه به این large club هم توجه می کنم
سلاح هام یکی black knight halberd هست که جدیدا خیلی به کار میاد
شاید قدرتش کمتر از بعضی سلاح ها باشه ولی چون دشمنا رو از دور می زنه خیلی عالیه یعنی من که اواخر بازیم ازش استفاده می کنم
Quelaag's Furysword برای جاهایی که می خوام سرعتی کار کنم استفاده می کنم که البته جدیدا کمتر استفاده می کنم
lifehunt scythe هم خوبه و هم دمیچ خوبی داره و خاصیت سمی خیلی بالا و فقط بدیش اینه که به خودت هم آسیب می زنه
اون greataxe هم تا یه جای خوبی آپگرید کردم ولی هنوز تا آخر نه و دارم روش کار می کنم
البته باس آخر که ضعف در برابر آتش هم داره
آره اینجا هم جای خوبی برای فارم کردنه و شاید دوباره سراغش رفتم
اون غار کریستالی هم که گفتی خیلی جای خوبی بود و کلی فارم کردم
این DLC هم یه دشمنایی داشت که خودشون شبیه humanity بودن مشخصه دیگه humanity باید زیاد داشته باشن
البته از این موش ها depth هم رفتم زیاد بدست اوردم و مسیر اونم کلا خوب بود
اون humanity ها که دیگه فوق العادست ، موشا رو میزاره تو جیبش!
تازه Twin Humanity هم میدن
الان فک کنم هفتاد تایی دارم و بیس سی تا هم دو قلو
آره کلا قضیه همینه که نزاری اونو بدست بیاره چون این یارو عضو اون جماعت خورشید پرست هست! و اون آیتمو دوست دارهخوشبختانه یاغی نشد
یعنی فک کنم کلا روشش اینه که زودتر از خودش این آیتم رو بدست بیاری
یعنی من قبل این که ببینمش اون آیتم رو بدست اوردم و بعدش باهاش صحبت کردم و دفعه بعد اومدم نبودش و دیدم همون جای shortcut اومده و بهم حمله نکرد و اینو گفت:
?Was it all a lie? Have I done this all, for nothing
?Oh, my dear sun… What now, what should I do
… My sun, my dear, dear sun
دیگه فک کنم توی باس آخر میشه اوردش نه؟
توی ویکی دیگه چیزی ننوشته بود
داستان جالبی داره
من که پایان دیگه این داستان رو دیدم و خیلی غمناک بود...
و اون دیالوگ تاریخی!
… My very own sun… I am the sun!…
آره در آخرین نبرد همراه تو خواهد بود... و با هم جهان رو از ظلم و تاریکی نجات میدهید!....
منظورم knight Lautrec of carim بود که آناستازیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همون زنه که توی firelink shrine توی یک زندان هست وحرف نمیزنه) رو میکشه و bonfire توی firelink shrine خاموش میشه و باید با استفاده از آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در محل جلوی باس Anor Londo وارد جهان کریم بشی و خودش و افرادشو بکشی و روح آناستازیا رو پس بگیری و دوباره زندش کنیکریم کیه؟ کریم بنزما رو میگی؟
اگه منظورت همون پهلوونه که واقعا خیلی قدرتمند بود همین امروز با سختی کشتمش
حرکات خاصی نداشت ولی ضرباتش قدرتمند بود و سخت میشد دفاع کرد
کلا این DLC رو اون زمان خواستن منتشر کنن که بگن بازی می تونه باس های سختری هم داشته باشه!
باس های این DLC از باس های خود بازی اصلی سخترن!
بعد این باس دوم به باس سوم هم رسیدم اونم سخت بود ولی یه بار بیشتر نرفتم
دیگه نمی دونم باس چهارم که احتمالا اون اژدهاست چه جوری می خواد باشه!
Fire keeper Soul هم فک کنم 3 تا بدست اوردم
یه دونه هم باید برم توی Anor Londo بدست بیارم و تازه فهمیدم قضیش چیه
با این کار bonfire توی firelink shrine روشن میشه و خود به خود به حالت آپگرید میرسه و 20 تا فلاسک میده
آناستازیا هم که یک fire keeper هست و در اول بازی حرف نمیزنه ولی بعد این کار که براش انجام میدی باهات حرف میزنه و ازت تشکر میکنه
دقت کن که روح آناستازیا مثل بقیه fire keeper soul ها هست و اشتباهی استفادش نکنی و باید برگردی جایی که قبلا بوده و زندش کنی
این تنها جایی هست که میشه در حالت آفلاین حمله به دنیای افراد دیگه یا Invade شدن رو تجربه کرد که خیلی باحاله!
کلا یکی از کوئست های باحال و مهم هست
این کارو کردی؟
آره باس های سختی داره که نسبتا سختر از خود بازی هست
کلا هفت تا Fire keeper soul هست که یکیش ماله همین آناستازیا هست و میتونی با اینا فلاسک رو به حداکثر یعنی 7 برسونی البته اگه بخای آناستازیا رو نجات بدی، اون یک رو باید برگردونی و تا +6 میتونی ببری و در NG+ فلاسک رو 7 کنی
به نظر من که کیبورد و موس خیلی خوبهبازیو یعنی با کیبورد میری؟
با کنترلر هم بازی سخته دیگه اصلا کیبورد و موس جور درنمیاد یعنی کلا بهینه برای اون نیست
حتما بازیو با یه کنترلر خیلی خوب برو
یه مزیتش سرعت حرکت موس هست
آقا خداییش توضیحات شمارو میخونم مخم سوت میکشه، چقدر این بازی نکته داره :|
دارم پشیمون میشم از پیشروی...یا به قول وحید باید کنترلر رو بشه به بازی بشناسونم و بازی کمی راحت تر بشه
یه سوالی، این چیزایی که نوشتید راجع اینکه نباید از بازی بیای بیرون ... نباید لود بشه و.... که تاثیر داره تو روند بازی جزو خود طراحی بازیه یا اینکه جزو باگ های بازیه که اینطوری شده ؟
آخرین بار به طرز مسخره ای یهو افتادم مردم بعد سریع alt+f4 کردم....نزدیک بود برم پاکش کنم...ولی دلم نیومد....![]()
پیچیدگی خاصی داره!
اینایی که میگم اکثرش از توی ویکی هست
شما هم کم کم که جلو میری به هر فرد و یا قضیه ای خوردی و یا سوالی برات پیش اومد برو توی ویکی نگاه کن و اونجا توضیحات کاملا دقیق وجود داره. ینی واقعا دقییییق!
این ویکی بازی هم مثل خودش از عجایبه!
وحید راست میگه این اول بازی رو رد کن و خودتو قوی کن کم کم آسون میشه
البته باید گفت که بازی حوصله میخاد و بالاخره سبک خاصی داره ولی جذابیتش بیشتره ، همین سختی باعث میشه دقت کنی و الکی بازی نکرد
کلا هر اتفاق و تغییری که قراره تو بازی انجام بشه بعد از لود شدن انجام میشه ، مثلا اگه قراره یک نفر به جای خاصی بره تا موقعی که بازی لود نشه همون جا میمونه
شما که تو pc بازی میکنی چرا از سیو استفاده نمیکنی؟ البته یکم نامردیه ولی برای مواقع خاصی که دیگه اعصابت خورد میشه خوبه
سیو بازی رو هر قسمتی که جلو میری کپی کن و تو فلدر های مختلف به ترتیب نگه دار
هر کارم کنی و از بازی بیای بیرون بازم فک نکنم بتونی کاری کنی و بازی سیو میشه حتی لحظه مردن
ولی با کپی کردن فایل سیو دیگه راحتی
اگه جزو رونده داستانیه که خلاقیت جالبیه واسه خودش.
من آره با کیبورد و ماوس بازی میکنم. دسته ps3یمو دارم هنوز باید ببینم میشه شناسوند یا نه.
حالا دره و ایناش به کنار... کلا واقعا ماهیت خود بازی از آدم میخواد که صبر پیشه کن D: مثلا خیلی از بازی ها حتی روی آخرین درجه سختی، یه جورایی خود به خود هلت میده و میبردت جلو ... نمیزاره روحیه ات خدشه دار بشه مثله این ... و در عینه حال وقتت هم به صورت نرمال خواهد گرفتولی این...یعنی این پدرتو در میاره... یاد اون master تو فیلم kill bill میوفتم که رس آدم رو میکشه...دارک سولز میگه یا باید هاردکور گیمر باشی یا خدافظ شمایا حداقل تصمیم میگیری که بشی پس صبور باش و تمرین کن...
الان من در واقع جایی گیر نکردم..بیشتر با همین چیزی که بالا توضیح دادم مشکل دارم..هی یاد قسمت های تنگ و تاریک جلو میوفتم...و تنهایی خودم تو این فضا...باس های بی چک پوینت...کابوسی شده براماز اونورم واقعا وقت و دقت بالایی در کنار صبر زیاد می طلبه ، که یکم فراهم کردنش برام سخته... از اونورم نمیخوام تجربه کردن همچین عنوانی رو از دست بدم... :( ...
حالا بهت بگم تازه کجام شاید خندت بگیره... الان رو همون پل هستم که یکی از boss ها میپره رووش (اولین باس تو undead burgeـه چیه همون)... آخه به طرز مسخره ای مردم..گفتم بروبابااااااا...یهو همینجوری یه ضربه بهم زد...بقل نردبومه افتادم زمین... هی میخواستم Q بزنم نردبوم رو بگیره بره بالا....دوباره سریع یه ضربه دیگه بهم زد ... بعد همون "آه" معروفش رو کشید پلیر ... که 1000 باری شنیدم.... دیگه بقیه اش رو هم که میدونی.
به قول خودت شاید باید درجه سختی های متفاوتی میذاشتن که بشه رفت بازی رو ( یعنی با وقت کمتری صرفش کردن ، درسته وقت بیشتر صرفش کنی خب مهارت آدم بیشتر میشه و ... )
خلاصه ببخشید سرتو درد آوردم ... نگاهم به فولدرش میوفته یک لرزه ای نیز به تنم میوفته![]()
این طور که فکر میکنی هم نیست ، اگه به جذابیت های دیگه بازی توجه کنی شاید چندین ساعت همین طور بری دنبال چیزای دیگه و کشتن دشمنا و غیره و کم کم قوی میشی و بازی راحت میشه حتی بعد مثل من میگی همه باس ها آسونن
من خودم ، باورت نمشه چقدر توی Undead Burg موندم ولی نه برای کشتن باس روی پل بلکه برای کشتن اون بلک نایت و هی میمردم و دوباره از bonfire میرفتم و همین طور روح جمع میشد و البته بعضی وقتا همه روحا از دست میرفت که اول کمی ناراحت کننده بود ولی بعد دیگه عین خیالتم نیست
بعد که به باس رسیدم زیاد برام سخت نبود و همون قضیه نردبون رو فهمیدم و تموم شد و همین طور که جلو میرفتی بیشتر و بیشتر گرفتار بازی میشدی! با اون فضای خاصش
اتفاقا این اول های بازی با سختی جذابش بهترین قسمتشه شاید بعد از آسون شدن یکمی شبیه بازیای دیگه بشه
من کلی از تاکتیک های بازی رو تو همین undead burg یاد گرفتم شاید اگه پیش رفتن آسون بود خیلی دیرتر یاد میگرفتم
مثلا میری آیتمای مختلف رو از اون فروشنده که همون جا هست میخری و امتحان میکنی
و اون گرزی که داره و حرکت سنگینش پرشی هست و گارد اون اسکلتا رو میشکنه خیلی باحاله ، بعد قلق اسکلتا دستت میاد ، از تیرکمون استفاده میکنی ، از بمب ها ، از parry و جاخالی دادن و...
همین undead burg چند جای مخفی داره که میری دنبالشون و سرگرم کنندس
بعد وقتی رفتم و از اون پل اژدها رد شدم بعد از اون زیر پل میری پایین و اون نردبون رو میندازی پایین و بعد به bonfire قبلی میرسی . شاید برای شما این طور نبوده ولی من وقتی دیدم همون bonfire قبلی هست خیلی تعجب کردم ! فکر کردم کلی راه اومدم و یک جای دیگس!
و این به هم پیوستگی راه های بازی خیلی برام جذاب بود
بعد که به اون موشای سمی میرسی و اونجا با استفاده از battle axe خیلی حال میکردم و ....
اون جای باسی که میگی هم وقتی داری از نردبون بالا میری خیلی ترسناکه و میترسی که بهت برسه و بزنت ولی قبلش دور میکردمش و بهم نمیرسید
این آیتم جمع کردن توی بازی چه قدر لذت بخشه
قبلنا هم آیتم جمع می کردم ولی الان هدفم شده فقط آیتم جمع کردن و بازیو کلا رها کردم!
اولا که بازیو می رفتم می گفتم این که خیلی از دشمنان بعد هر bonfire ظاهر میشن بازیو خیلی سخت می کنه ولی هر چی جلوتر میری می بینی این خودش یه مزیت هم هست
با یه Item Discovery بالا میشه راحت کلی آیتم از کشتن این دشمنا بدست اورد
مثال از موش ها میشه راحت کلی humanity بدست اورد
الان تقریبا همه سلاح ها و زره هایی که استفاده می کنم تا آخر آپگرید کردم و کاملا آمادم برم سمت باس آخر
فقط یه دونه Red Titanite Slab می خوام که سخت گیر میاد
توی همون Lost Izalith هست و یکمی باز می گردم
این Greataxe رو تا +4 آپگرید کردم و رفتم امتحان کردم روی یه نفر 716 تا دمیج داد!
البته 10 تا humanity زده بودم
خلاصه این سیستم آیتم گرفتن هم خیلی جالبه
بعضی دشمنا کشتنشون خیلی سود داره!
مثل همین غار کریستالی که بعد از کشتن باس اون دیگه راحت میشه کلی آیتم گرفت
وقتی اون موش ها رو میکشتم که اونا چیزی غیر humanity نمیدن ، وقتی اون علامت روح مانند آیتم میومد انقد کیف میکردم!
چقد اونجا فارمینگ کردم! همه موشا رو میکشتم و همراه غورباقه ها
و اون چشم غورباقه ها که برای افزایش درجه در گروه gravelord servant به درد خورد
این آیتمای گروه ها رو گرفتی؟
برای بدست آوردن Red titanite chunk :
همین لونه پرنده که گفتم با معاوضه یک شعله پایرومنسی که به 15 رسیده و بعد به مرحله بعد بردیش ولی بیشتر آپگرید نکردی میتونی یک Red Titanit Slab بگیری
برای معاوضه آیتم با لونه پرنده باید آیتم رو بزاری اونجا و بعد بازی لود بشه و وقتی ایتم رو که گذاشتی برداری میبینی یه چیز دیگس
ولی فقط یه سری آیتم محدود رو قبول میکنه
توی هر دور بازی 2 تا شعله پایرومنسی بدست میاد ( اگه کلاس پایرومنسر نباشی) :
1- یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیری که توی Depth آزادش میکنی و بهت جادو پایرومنسی میفروشه
2- یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گیری. همون شخص بدبختی که تخم های عنکبوت روی پشتش حمل میکنه ! البته این کار یکمی پیچیدس و شاید نرفته باشی و توضیحشو میدم:
اون دشمنایی که تخم حمل میکنن مثل Eingyi ولی اونایی که بهت حمله میکنن. یک مدل حمله دارن که یک کرم از پشتشون در میارن و در این حالت یک شانسی برای نیش زدن شما وجود داره . باید پیش یکیشون بری و بزاری چند بار بهت نیش بزنه برای اطمینان از اینکه اثر کرده . بعد از این کار وقتی یک جا بدون کار واستی کاراکتر سرشو بعضی وقتا حرکت میده
این مرحله اول از حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
بعد چند دقیقه به مرحله دوم میری و روی سرت یه سری تخم سبز میشه و در این حالت نمیتونی چیزی سرت بزاری
در این حالت نصف روح هایی که بدست میاری رو تخم ها میخورن
اگه 100000 تا روح رو تخم ها بخورن به مرحله سوم وارد میشی و تخم های روی سرت یکم بزرگ تر میشن و با ادامه خوردن روح های تو ، بزرگ و بزرگ تر میشن
در این حالت یه چیز جالب اینه که میتونی مثل اونا که تخم حمل میکنن نیش بزنی!
در اون مرحله دوم از این حالت باید بری پیش Eingyi و اون خوشحال میشه و یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده تا با اون خودتو درمان کنی
اگه Intelligence 11 داشته باشه هم بهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده و تمام!
همچنین دو تا جادوی خوبم میفروشه که پایرومنسی های سمی هستند و فک کنم این جادو ها رو میگن خودش ساخته!
همچنین میتونه شعله پایرومنسی رو تا 15 آپگرید کنه
یک slab قرمز هم توی lost izalith پیدا میشه . فک کنم من نگرفتمش . توی ویکی نوشته توی Lost izalith جای اون آبای سمی یک جعبه هست که نصفش زیر آبه و این فیلم بدست اوردنش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]