سلام.
2.3.4 هم فارسی امده..
بله منو lock screen وقتی میزنی یک 1 تا 2ثانیه ای تاخیر داره..
سلام.
2.3.4 هم فارسی امده..
بله منو lock screen وقتی میزنی یک 1 تا 2ثانیه ای تاخیر داره..
سلام دوستان
اینترنت موبایلم دیگه وصل نمیشه، تا چند دقیقه پیش وصل بود و آیکون edge هم بالای صفحه بود ولی الان اون آیکون رفته (آیکون G هم نیست) و نمیتونم وصل بشم. گوشی رو خاموش/روشن هم کردم ولی درست نشد. چیکار کنم؟![]()
سلام..
دکمه پاور رو نگه دار بعد یک صفحه میاد.
ببین گزینه دومش باید اکتیو باشه...
اگه بازم نشد از اول تنظیمات gprs رو وارد کن...
سلام به همه ی Ace دارها
اول از دوست عزیز prince_fable تشکر کنم بابت بازی قشنگی که معرفی کرد
دوم هم بگم من 2 هفته هست گالکسی ایسم رو خریدم و راضیم ازش البته اول از باطریش ناراضی بودم ولی از وقتی به 2.3.3 اپگرید کردم مصرف باطریش خیلی بهتر شده و بازی ها روان تر و بهتر اجرا میشن و سرعت گوشی هم بالاتر رفته . توصیه میکنم شما هم آپگرید کنید
گوشی بسیار شیک و با کلاسی هست. به همتون تبریک میگم
سلام .ببخشید این سوال را از شما می پرسم.اما هیچ جایی بلد نبودن.گوشی من I9003 هست اشتباهی با رام i9000 با اودین فلش کردم. خاموش شده دیگه روشن نمیشه.روی حالت ریکاوری و دانلودینگ هم نمیره .کسی میدونه چی کارش کنم درست بشه.ممنون
Last edited by qwertyuz; 21-09-2011 at 21:10.
باتری رو دربیار و 1 دقیقه بعد دکمه هایی که گوشی رو میبره حالت دانلودینگ(فکر کنم ولوم پایین + پاور + هوم)رو نگه دار بعد به یکی بگو باتری رو بذاره تو گوشی.
احتمال زیاد میره تو دانلودینگ.
حالا با اودین رام رسمی مخصوص خودت رو فلش کن(اون رام هایی که 4 تا فایله)
به حالت دانلودینگ نمیره.وقتی که فلش کردم همه مراحل را اوکی داد بعد ریست نشد منم از کامپیوتر در آوردم دیگه روشن نمیشه.لطفا کمکم کنین من گوشی را یک ماهه خریدم .430000 تومان پول دادم بیچاره شدم .راه دیگه وجود داره بره به حالت دانلودینگ
گوشی شما بریک شده که یا باید با اون کاری که گفتم بره دانلودینگ که میگین نمیره یا باید بدین گارانتی یا بیرون که با jtag آنبریک کنن.
احیانا یه بار دیگه اون کارو کنین این دفعه ولوم بالا + پاور رو نگه دارین و بعد باتری رو بذارین بعد دکمه ها رو ول کنین.
سلام
من فردا میخوام ace بگیرم . کسی میدونه با گارانتیش توی تهران پیدا میشه یا نه؟
اگه ممکنه راهنمایی کنین
ممنون
سلام
من گالاسی ایس رو امدم روش چند تا برنامه بریزم هنگ کرد و دبگه خاموش نشد منم باتری رو دراوردم و حالا که روشنش میکنم دیگه وارد منو اندرویید نمیشه و روی همون صفحه ورودی سامسونگ گیر کرده
حالا چی کار کنم؟
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر***
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)