خوب تموم شد در ضمن اخر بازي هم از سر قبرم پوشودم و همه رو كشتم از جمله يارو ويلچريه
شنيده بودين كه 2 تا پايان داره بازي
خوب تموم شد در ضمن اخر بازي هم از سر قبرم پوشودم و همه رو كشتم از جمله يارو ويلچريه
شنيده بودين كه 2 تا پايان داره بازي
OMID جان ببخشید من نحوه ی عکس گذاشتن توی تاپیک رو بلد نیستم اگر می توانی بهم یاد بدهنوشته شده توسط OMID
تشکر![]()
Last edited by مملي ه ف; 04-09-2006 at 14:26.
من یه مشکل تو مرحله N ام دارم همون جا که لباس خروس پوشیدن ملت شهر پر آدمه و... اگه میشه کامل ا ز اول برام توضیحشو بده
موفق باشيد
مرحله آخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ 47
Last edited by name; 04-09-2006 at 21:36.
سلامنوشته شده توسط مملي ه ف
از تو كافه خروسو دنبال كن و توي يه جاي خلوت كارشو تموم كن.لباسشو بپوش كيف رو بردار و دنبال مرغه بگرد.تو نقشه با علامت قرمز مشخصه.كار مرغ رو هم تموم كن.بعد برو سمت شمالغربي نقشه.اونجا چندتا خروس زرد كنار يه در واستادن.از در برو تو و كار يكيشونو تموم كن لباسشو بپوش از پله ها برو بالا و برو تو اتاق وقتي نگهبان نبود كار اوني رو كه پشت ميز نشسته تموم كن و بيا تو خيابون. تو نقشه يه جاش نوشته Exit برو به اون سمت.اونجا يه رستورانه از در بغلي برو تو حياط خلوت يه نگهبان اونجاست داره سيگار ميكشه كار اونم تموم كن و لباسشو بپوش از در پشتي برو تو. آشپزخونه رو رد برو بالا تا برسي طبقه آخر كه يه نگهبان با يه دختر بالا پله ها واستادن.بعد اينكه اونا رفتن در رو باز كن و اون خروسه رو پرپر كن.كار تمونه.
اين name چه خشن نوشته.بابا يه كم با ملايم تر
راست ميگه عقدهاي!!
مزه اين بازي به اينه كه تا مي توني كمتر ادم بكشي نه اينكه تا ديدي 1 جا خلوت بدبختو بكشي!!
من كه يادم نمياد نوشته باشم هركي رو تو يه جا خلوت ديدي بكش!نوشته شده توسط omidshsh
افرادي بايد از بين برن كه تو نقشه با علامت قرمز مشخص شدن.
افرادي رو كه به لباسشون نياز هست را بايد با سرنگ sedative و بدون اينكه كشته شوند كارشون رو تموم كرد.
با روش ذكر شده شما ميتوانيد بالاترين درجه كه HITMAN هست رو كسب كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)