کاملا درسته.
کاملا درسته.
جالبه...
واقعا بازیه پر جزئیاتیه.
رفتم تو یه دهکده یه اسب دزدیم.بعد از 20 دقیقه برگشتم اونجا.یهو یه گارد اومد طرفم گفت:من تورو میشناسم...
گفتم:فک نکنم...
گفت:تو همون عوضی هستی(مودبانش)که دزدی کردی...
گفتم:میتونیم جوره دیگه با هم حساب کنیم...
یهو 20 تا سکه رشوه داد بهش یارو بیخیال شد.
بازی پره از این اتفاقات که میتونین خودتون تصمیم بگیرین که چیکار کنین...
واقعا آدم خسته نمییشه!
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
من که از خدامه ولی نمیشه پیداشون کرد...![]()
جالبه...
واقعا بازیه پر جزئیاتیه.
رفتم تو یه دهکده یه اسب دزدیم.بعد از 20 دقیقه برگشتم اونجا.یهو یه گارد اومد طرفم گفت:من تورو میشناسم...
گفتم:فک نکنم...
گفت:تو همون عوضی هستی(مودبانش)که دزدی کردی...
گفتم:میتونیم جوره دیگه با هم حساب کنیم...
یهو 20 تا سکه رشوه داد بهش یارو بیخیال شد.
بازی پره از این اتفاقات که میتونین خودتون تصمیم بگیرین که چیکار کنین...
واقعا آدم خسته نمییشه!![]()
توی هر شهری توی ملا عام دزدی کنی گاردهای همون شهر میوفتن دنبالت ولی گاردهای شهرهای دیگه کاری باهات ندارن. اسب دزدی که خیلی تابلو هست سعی کن چیزایی بدزدی که کسی نبینه
همین که اسمشون رو فهمیدی خودش پیدا میشهمن که از خدامه ولی نمیشه پیداشون کرد...![]()
![]()
دوستان بازی بازما هم بگیریم این بازی رو؟ نمیدونم کلا چطوریه میترسم بگیرم فقط 2 ماه طول بکشه تا یاد بگیرم!
حالا سبکش چطوریه شمشیر و این حرفاست؟
نسخه ایکس باکس فعلا توی ایران اومده(تو خارج که اصلا نیومده).بازیش رو خیلی زود یاد میگیری ولی خوب سختیش بذار روی نرمال که بهت حال بده. بازی هنوز بیرون نیومده نامزد GOTY شده اونوقت از من میپرسی بگیرم یا نه؟
سبکش هم شمشیر و جادو و دزدی و .... البته باید با انواع و اقسام موجودات مبارزه کنی مخصوصا اژدها. از اژدها که نمیترسی؟
![]()
دراصل بهتره بگیم از زامبی که نمیترسی؟
کلا عشقش به دشمنای متفاوته!
البته من پیش بینی میکنم(توی ایران منظورمه!)خیلی ها از بازی خوششون نیاد.سبک rpg خیلی کم طرفدار داره اینجا.بازی هنوز بیرون نیومده نامزد GOTY شده اونوقت از من میپرسی بگیرم یا نه؟
مشکل بخاطر زبان هست فکر کنم لئون جان . وگرنه رول پلینگ الان دنیارو داره درو میکنه ...
از Oblivion متنفر بودم ، به خاطر همین دلیل ( یا حداقل بزرگترین دلیلش این بود )
کل عمرت توی بازی باید صرف ولگردی بشه .
هیجان بازی رو این قضیه خیلی میاره پایین .
امیدوارم توی این نسخه جدید این ضعف رو یجورایی پوشش داده باشن .
راستی Dark Souls دیگه تقریبا تمومه . کم کم کوچ میکنیم به Skyrim![]()
عاشق این سبکم
فعلا که نه دی ام سی میاد نه رزیدنت اویل بیکار موندم میشینم کانتر انلاین میزنم! اون وسط اسلحه دستمه میپرم کله یارو کلا سبکای بازیای مثل کالاف به من نمیسازه با افتخار کامل میگیرمش!
بیشتر منظورم این بود که مثل دوتا نباشه 4 سال زور بزنیم اخرشم هیچی نشیم...
حالا پیسیش کی میاد؟
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
یادش بخیر دوران ابتدایی رزیدنت سونی بازی میکردیم نمسیس (میگفتیم بهش نیمیز) مینداخت دونبالمون چقدر هیجان داشتالان بازی با اون سبک فکر نکنم پیدا شه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)