با سلام
دوستان کسی می دونه این بازی سیو هاش رو کجا ذخیره می کنه؟توی کودوم قسمت؟
من هر چی دنبال فایلهای سیوش گشتم پیدا نکردم.
با سلام
دوستان کسی می دونه این بازی سیو هاش رو کجا ذخیره می کنه؟توی کودوم قسمت؟
من هر چی دنبال فایلهای سیوش گشتم پیدا نکردم.
داود جان ،
اگه ویستا داری در پوشه My Documents و در قسمت My Games
اگه Xp داری هم فکر کنم در همین مسیر باشه چون من اینو تاحالا روی XP ندیدم .
موفق باشی ، O R A C L E
با سلام
دستت درد نکنه سروش جان پیداش کردم.
سروش دیگه کیه؟
یه بنده ی خدا ! شما چرا انقدر به مسائل جزءی گیر میدی ؟!سروش دیگه کیه؟
با اجازت سروش منم . توی دیکشنری کلمه ی Oracle رو معنی کن ببین چی میاد .
اقا من هم تو مرحله دوم توی اون کشتی گیر کردم یه علامتی روی صفحه میاد به شکل یک جت چنگی که زیرش یک انفجار رخ داده اونجا چیکار کنم من؟
shoma bayad az keshti biai biron baed ba dorbin ( B ) be keshti negah koni ke nirohaye havaie khodi bian keshtio daghon konan
سلام
این پچ جدید که امروز منتشر شده 10 % پرفورمنس بازی رو افزایش میده و اگر از دایور های جدید هم استفاده میکنید میتونید تقریبا با 20% افزایش پرفورمنس از این بازی لذت ببرید .
از جمله امکانات این پچ افزایش پرفورمنس توی SLI و Crossfire و نقاط ضعفش کم شدن شعاع انفجار نارنجک توی Multi Player است که به درد ما فکر نکنم بخوره ...
لینک دانلود با حجم 140 MB :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورتی که لینک بالا کار نکرد به این لینک مراجعه و پورت دانلود خود رو انتخاب کنید :
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Benygh; 08-01-2008 at 22:01.
یه مرحله از بازی هست که یه موجود فضایی خیلی بزرگ رو باید بکشی که یه اسلحه جدید هم بهت میده.من اون جاشو گیر کردم میخواستم بدونم چجوری اون موجود فضایی بزرگرو میکشن توی اون ناو جنگی هم هست
دوست من صحفات قبل توضیح داده شده .یه مرحله از بازی هست که یه موجود فضایی خیلی بزرگ رو باید بکشی که یه اسلحه جدید هم بهت میده.من اون جاشو گیر کردم میخواستم بدونم چجوری اون موجود فضایی بزرگرو میکشن توی اون ناو جنگی هم هست
یکمی بری عقب پیداش میکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)