تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 42 از 115 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیش‌بازی اینتر- بایرن مونیخ: خاطرات نزدیک

دو تیم در فصل گذشته در دیدار نهایی به مصاف هم رفتند.

سایت گل – آخرین باری که اینتر و بایرن بازی کردند، تنها 90 دقیقه تا پایان فصلی کامل و بی‌نقص فاصله داشتند. این بار آنها تنها به دنبال رستگاری هستند.

قهرمانان ایتالیا و آلمان چهارشنبه، در مرحله یک هشتم نهایی، فینال لیگ قهرمانان پارسال را تکرار می‌کنند.

پیروزی دو بر صفر اینتر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آنها را به سه‌گانه قهرمانی در فصل 10-2009 رساند، در حالی که بایرن تنها به دوگانه بوندس‌لیگا و جام حذفی آلمان بسنده کرد. 9 ماه گذشته و هر دو تیم تلاش می‌کنند به نزدیکی‌های آن دوران برسند.

امید بایرن برای دفاع از عنوان قهرمانی بسیار ناچیز است؛ آنها 13 امتیاز با بروسیا دورتموند صدرنشین فاصله دارند. آرین روبن، مهاجم آنها به نشریه کیکر گفت: «به نظر من که عملا محال است که این فصل به قهرمانی برسیم. به نظرم احتمال بیشتری دارد بتوانیم فاتح لیگ قهرمانان شویم تا این که بوندس لیگا را فتح کنیم.»

اینتر که در دسامبر جانشین ژوزه مورینیو، یعنی رافائل بنیتس را اخراج کرد، در سری آ سوم است و پنج امتیاز با میلان صدرنشین فاصله دارد. البته آنها از زمانی که لئوناردو، مربی سابق میلان را استخدام کرده‌اند در حمله بسیار بهتر ظاهر شده‌اند.

اینتر که در بازی فینال سال گذشته از هشت بازیکن آمریکای جنوبی در ترکیب ثابت خود استفاده کرد، در این دیدار دیه‌گو میلیتو را به دلیل کشیدگی همسترینگ در اختیار ندارد.

میلیتو که هر دو گل فینال را زد جایش را به گوران پاندف می‌دهد و ساموئل اتوئو مهاجم دیگر اینتر خواهد بود.

وسلی اسنایدر و لوسیو برد شنبه مقابل کالیاری را از دست دادند اما به نظر می‌رسد که بهبود یافته باشند و به بازی مهم بایرن برسند. البته مرد هلندی 100 درصد آماده نیست و از ناحیه کشاله ران آسیب دیده است.

کریستین چیوو پس از محرومیت داخلی در این بازی به میدان خواهد رفت، و تجربه او به این معناست که احتمالا او جای یوتو ناگاتومو را در پست مدافع چپ خواهد گرفت.

بدون اتکا به دزدی!

اما بایرن به جز مصدومیت بلندمدت ایویتسا اولیچ با تمام توان خود به مصاف اینتر می‌رود. فرانک ریبری و آرین روبن، بازیکنان همیشه مصدوم بایرن این بار آماده‌اند.

لوییس فان‌خال، مربی بایرن گفته تیمش به Robbery (ترکیب اسامی روبن و ریبری به معنای دزدی!) متکی نیست. این دو نفر در نیم‌فصل اول به دلیل مصدومیت بازی‌های بسیاری را از دست دادند و بایرن در آن نیم‌فصل نتایج ضعیفی گرفت. فان‌خال پس از پیروزی این هفته مقابل ماینس گفت: «به نظر من ما به روبن و ریبری متکی نیستیم. ما بایزیکنان خوب زیادی داریم و نیاز داریم همه آنها عالی بازی کنند. فوتبالیست‌ها همچنین مربی خوبی هم می‌خواهند.»

ماریو گومز، بهترین مهاجم بوندس‌لیگا تا این جای فصل، روز دوشنبه گفت که با آن که مقابل ماینس از ناحیه مچ پا آسیب دید اما آماده است. توماس کرافت، دروازه‌بان بایرن پس از آسیب به سرش در بازی مقابل ماینس تعویض شد، اما مقابل اینتر بازی خواهد کرد.

ترکیب احتمالی

اینتر: 1- سزار؛ 13- مایکون، 15- رانوکیا، 6- لوسیو، 26- چیوو؛ 4- زانتی، 19- کامبیاسو، 8- موتا؛ 10- اسنایدر، 27- پاندف، 9- اتوئو.

بایرن: 35- کرافت؛ 21- لام، 28- بداشتوبر، 44- تیموشچوک، 23- پرانیچ؛ 31- شواین‌اشتایگر، 10- روبن، 7- ریبری، 30- گوستاوو؛ 25- مولر، 33- گومز.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Hamidreza Keshavarz

2011/2/23

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیش‌بازی منچستریونایتد – مارسی: بحران مصدومیت

دو قهرمان سابق لیگ قهرمانان به مصاف هم می‌روند.

سایت گل – نمایش منچستریونایتد در این فصل تاریخی نبوده، اما با این حال آنها می‌توانند هر سه جام را به دست بیاورند. یونایتد به مصاف المپیک مارسی می‌رود که درگیر بحران مصدومیت است.

صدرنشین لیگ برتر در این فصل خوب بوده، اما عالی نبوده و این را می‌توان از برد خفیف اخیر یک بر صفر مقابل کراولی تاون در جام حذفی دریافت.

مارسی، قهرمان فرانسه در حالی در ورزشگاه ولودروم میزبان آنهاست که آندره پیر ژینیاک، مهاجم این تیم به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران در بازی با سن‌اتین در این دیدار غایب است.

براندائو و لوییک رمی، دیگر مهاجمان مارسی هم دچار پیچیدگی مچ پا هستند و دیدیه دشان امیدوار است آنها به هر ترتیبی که شده به بازی برسند.

کراولی در بازی با یونایتد چیزی نمانده بود نتیجه را به تساوی بکشاند و در وقت‌های تلف‌شده توپ را به تیر دروازه یونایتد زد. یونایتد در دیدار پیش از آن مقابل منچسترسیتی هم نیاز به برگردان استثنایی وین رونی داشت تا منچسترسیتی را ببرد.

با این حال، آمار ضعیف گل‌زنی رونی نشان می‌دهد یونایتد در این فصل چندان عالی نبوده. فرگوسن می‌گوید: «بازی‌های مارسی را چند باری از نزدیک تماشا کرده‌ام. جوی که طرفداران می‌سازند وحشتناک است. بازی در خانه آنها آسان نیست اما به نظرم بخت خوبی برای صعود داریم.»

اندرسون و دوقلوهای داسیلوا در بازی مقابل کراولی آسیب‌هایی جزئی دیدند و شاید به دیدار چهارشنبه نرسند. ریو فردیناند و پارک جی سونگ هم مصدومند اما مایکل اوون احتمالا به این بازی برسد.

پاتریس اورا خوشحال است که به شمال فرانسه سفر می‌کند. این مدافع سابق موناکو اخیرا قراردادی با یونایتد تا پایان فصل 14-2013 بسته است.

بازگشت کاپیتان سابق

این همچنین اولین بار پس از دیدارهای تدارکاتی تیم ملی فرانسه برای جام جهانی گذشته است که اورا در خاک کشورش بازی می کند. اورا پس از آن که تیم فرانسه با نمایشی فضاحت‌بار جام را ترک کرد، از کاپیتانی تیم محروم شد و پنج مسابقه هم از همراهی تیم محروم شد. با آن که این پنج بازی تمام شده اما او هنوز به تیم ملی دعوت نمی‌شود.

پاتریس اورا پس از پیوستن به یونایتد در سال 2006 تبدیل به یکی از برترین مدافعان چپ دنیا شد و فرگوسن تردید ندارد که او مورد توهین طرفداران تیم رقیب سابقش قرار می‌گیرد: «پاتریس بی هیچ سوالی یکی از بهترین مدافعان چپ دنیاست.

او تبدیل به یکی از شخصیت‌های اصلی در میان بازیکنان شده و عالی است که خود را به باشگاه متعهد کرد. تجربه و مهارت او دارد روز به روز برای ما مهم‌تر می‌شود.»

دشان نگران مصدومیت‌های تیمش نیست و می‌گوید از این بازی لذت خواهد برد: «بازی با منچستریونایتد تمام فصل ما نیست. مهم‌ترین نکته این است که در پایان فصل در لیگ قهرمانان باشیم، اما حالا در مرحله یک‌هشتم هستیم، جایی که کمتر پیش آمده در آن حضور داشته باشیم.»

قهرمان سال 1993 لیگ قهرمانان در این فصل لیگ فرانسه به تازگی سه بازی پشت سر هم را برده و این اولین باری است که آنها در این فصل به این دستاورد می‌رسند. آنها تنها سه امتیاز کمتر از لیل صدرنشین دارند.

بازی برگشت دو تیم 15 مارس برگزار می‌شود.

ترکیب احتمالی

مارسی: 30- مانداندا؛ 12- کابوره، 21- دیاوارا، 19- هاینتزه، 3- تایوو؛ 8- گونزالس، 6- سیسه، 7- شیرو؛ 20- آیف، 11- رمی، 9- براندائو.

منچستریونایتد: 1- ‌فان‌درسار؛ 22- اوشی، 15- ویدیچ، 12- اسمالینگ، 3- اورا؛ 24- فلچر، 18- اسکولز، 11- گیگز، 17- نانی؛ 10- رونی، 9- برباتوف.

داور: فلیکس بریخ (آلمان)

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/2/23

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

این سایت گل هم که به نظرش همه ی تیما به جز بارسا نمایش خوبی ارائه نمیدن کلا

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو: " من از اینتر در مقابل بایرن مونیخ حمایت میکنم "

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مورینیو دوست دارد رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان با اینتر یا چلسی بازی کند

خوزه مورینیو مربی رئال مادرید از تیم سابقش اینتر که امشب به مصاف بایرن مونیخ خواهد رفت دفاع میکند و امیدوار است که بتواند با آنها در فینال لیگ قهرمانان روبرو شود.

مورینیو که سال گذشته فصل به یاد ماندنی را با اینتر پشت سر گذاشت و سه جام را فتح کرد ، نشان داد هنوز هم به اینتر علاقه مند است. اما این علاقه زمانی که با تیم جدیدش به در فینال لیگ قهرمانان مقابل آنها قرار بگیرد از بین خواهد رفت.

مورینیو: " اینتر ؟ من همیشه با آنها هستم چه در برابر بایرن مونیخ چه در برابر هر تیم دیگری. "

"این یک بازی بسیار سخت است اما..."

"اینتر در فینال؟ من میخوام که در فینال با یکی از دو تیم چلسی یا اینتر روبرو شوم."

کد:
    رضايت كلود پوئل از نمايش لـیون مقابل رئال مادريد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

پوئل سرمربي لـیون از تساوي شاگردانش مقابل رئال مادريد در ژرلاند ابراز رضايت كرد

كلود پوئل در خصوص بازي به رسانه ها گفت:

"ما ثابت كرديم كه توانايي رقابت با رئال را داريم .ما نياز داريم تا در بازي برگشت در برنائو شانسهاي گلزني بيشتر بوجود بياوريم"

"رئال تيمي با بازيكنان سريع است اما ديشب ما فضاها را براي آنها بستيم .اين نتيجه به ما اعتماد به نفس بيشتري در بازي برگشت ميدهد چون كه هر چيزي احتمال دارد .با اين حال از گل خوردن در خانه ناراحت شديم"

تيم لـیون سه هفته بعد به اسپانيا سفر ميكند تا بازي برگشت مرحله 1/16 ليگ قهرمانان را مقابل رئال برگزار كند و اميدوار هستند تا شاگردان مورينيو را براي دومين سال متوالي حذف كنند

کد:

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بازی منچستر هم مساوی شد....علی رغم چند موقعیت گل یونایتد که از دست رفت...ولی فوتبال همین چیزاش قشنگه....نکته جالب اینه که بعد از بازی همه پیراهن هاشون رو با هم عوض کردند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

تبریک میگم به دوستان
    اگرچه 2-3 تا دیگه باید میزد بایرن ولی خب دیگه توانشون رو گذاشتن برای دورهای بعد

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

اینم اخرین تیم ایتالیایی،من وقتی میگفتم امسال لیگ ایتالیا در حد لیگ برتر خودمون هست هیچکس قبول نمیکرد ولی حالا باید قبول کنین...
    هر چند من دلم با اینتر بود و میخواستم اینتر ببره چون کلآ از نزاد المانیها متنفرم ولی خوب اینتر باخت و ضعف شدید لیگ ایتالیا به رخ همه کشیده شد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بازی جالبی بود تبریک میگم به فوتبال دوستان آلمانی و بایرنی...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوف
    حالا میتونم راحت نفس بکشم

دم کرافت گرم،اول بازی وقتی رو یه شروع مجدد سوتی داد گفتم تیمو به باد میده ولی خیلی خوب ضربات اتوئو و مایکون رو گرفتش.
    دقیقا اخرای بازی که بود یاد بازی منچستر بایرن تو 2001 تو اولدترافورد افتم که اخرای بازی پائولو سرجیو گل زد و بایرن بازیو برد و پیش خودم گفتم چه حالی میده بایرن الان گل بزنه
    ولی داوری خیلی افتضاح بود برای هر 2تاتیم

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همونطور که انتظارش رو داشتم بایرن خوب بازی کرد به غیر از دقایقی از بازی .
    کلا به همه بایرنی ها من جمله خودم تبریک میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •