مورینیو: " من از اینتر در مقابل بایرن مونیخ حمایت میکنم "

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مورینیو دوست دارد رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان با اینتر یا چلسی بازی کند
خوزه مورینیو مربی رئال مادرید از تیم سابقش اینتر که امشب به مصاف بایرن مونیخ خواهد رفت دفاع میکند و امیدوار است که بتواند با آنها در فینال لیگ قهرمانان روبرو شود.
مورینیو که سال گذشته فصل به یاد ماندنی را با اینتر پشت سر گذاشت و سه جام را فتح کرد ، نشان داد هنوز هم به اینتر علاقه مند است. اما این علاقه زمانی که با تیم جدیدش به در فینال لیگ قهرمانان مقابل آنها قرار بگیرد از بین خواهد رفت.
مورینیو: " اینتر ؟ من همیشه با آنها هستم چه در برابر بایرن مونیخ چه در برابر هر تیم دیگری. "
"این یک بازی بسیار سخت است اما..."
"اینتر در فینال؟ من میخوام که در فینال با یکی از دو تیم چلسی یا اینتر روبرو شوم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رضايت كلود پوئل از نمايش لـیون مقابل رئال مادريد
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
پوئل سرمربي لـیون از تساوي شاگردانش مقابل رئال مادريد در ژرلاند ابراز رضايت كرد
كلود پوئل در خصوص بازي به رسانه ها گفت:
"ما ثابت كرديم كه توانايي رقابت با رئال را داريم .ما نياز داريم تا در بازي برگشت در برنائو شانسهاي گلزني بيشتر بوجود بياوريم"
"رئال تيمي با بازيكنان سريع است اما ديشب ما فضاها را براي آنها بستيم .اين نتيجه به ما اعتماد به نفس بيشتري در بازي برگشت ميدهد چون كه هر چيزي احتمال دارد .با اين حال از گل خوردن در خانه ناراحت شديم"
تيم لـیون سه هفته بعد به اسپانيا سفر ميكند تا بازي برگشت مرحله 1/16 ليگ قهرمانان را مقابل رئال برگزار كند و اميدوار هستند تا شاگردان مورينيو را براي دومين سال متوالي حذف كنند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید