تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 403 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام.
    برای شروع اول باید اول به اخرین فریمور رسمی اپدیت کنید تا کرنل و بیس باند به اخرین ورژن اپدیت پیدا کنه .:

برای این کار فایل زیر رو دانلود کنید.. بعد از حالت فشرده خارج کنید روی برنامه کیلیک کنید و گزینه فلش رو بزنید بعد خودش یقیه کار هارو انجام میده.

pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
    بعد از اینکار به تنظیمات برین و بعد about phone مراجعه کنید baseband version باید اخرین عددش 15باشه.

باید گوشیتون روت کنید.
    همیشه قبل از نصب رام از رام قبلی backup بگیرید.
    خب حالا باید بتونید وارد ریکاوری بشین :(اموزش ریکاوری منو)
    1:فایل زیر رو دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2: بعد از حالت فشرده خارج و هر سه فایل رو با خود گوشی به system/bin انتقال بدید.
    4:برای ورود به ریکاوری اول گوشی رو رست میکنید وقتی کلمه sony ericsson امد دکمه back رو پشت هم بزنید تا اینکه وارد منوی ریکاوری بشین.

خب حالا برای نصب رام کاستوم گوشی اماده هست. لطفا نکاتی زیر توجه کنید:
    توجه:
    رام ها به دو صورت هستن...
    بعضی هارو باید restor کنید بعضی هارو باید نصب کنید...
    اونایی که باید رستور کنید وقتی دانلود میکنید رام 4 تا فایل داره به نام :
    cache
    data
    nandroid.md5
    system

اونایی که به این صورت هست رو از طریق ریکاوری backup and restor نصب میشه و بابد رام به : sdcard/xrecovery/backup/custoname انتقال و نصب..

در غیر این صورت اگه فایل فشرده و معمولا به اسم update.zip هست وباید فایل فشرده رو بهsdcard انتقال بدین و از طریق ریکاوری و از گزینه install custom update.zip نصب کنید.

توجه: قبل از نصب رام کاستوم از ریکاوری باید factory reset کنید... تاکید میکنم قبل از نصب...

ROM mini cm6:

mirror 1

کد:
    http://www.multiupload.com/C1OXDA8JCI
    mirror 2

کد:
    http://code.google.com/p/minicm/downloads/detail?name=MiniCM6-1.0.0-X8.zip&can=2&q=
    mirror 3

کد:
    http://mahdi1368.dl.rapidbaz.com/.Hak/MiniCM6-1.0.0.zip

چند نکته مهم:

قبل از نصب هر رامی باید قبل از نصب از ریکاوری factory reset رو انجام بدین.

بعد از نصب رام به تنظیمات ال سی دی مراجعه کنید و نور ال سی دی رو از حالت اتوماتیک بردارین و هر اندازه که دوست دارید نور رو تنظیم کنید.

در این رام ها میتونید به راحتی نرم افزار رو به مموری انتقال بدین. فقط کافیه به تنظیمات برید و بعد بخش نرم افزار و گزینه move to sd رو بزنید.( توجه برام این کار باید گوشیتون رو به اخرین ورژن رسمی اپدیت کنید تا کرنل و بیس باند اپدیت بشه )

این مشکل رستارت در برنامه های روت شده برای تمم رام های کاستوم موجوده حالا داخل یک رام بیشتر داخل یکی کمتر..

لطفا نکاتی که ذکر کردم رو با دقت انجام بدین تا مشکل رست بیش از اندازه و.. رو نداشته باشین.

Last edited by Punisher_2008; 25-04-2011 at 07:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

فعلا رام 2.2 از لحاظ پایداری نسبت به 2.3 بهتره
    و 1 سوال از دوستان تو بعضی جا ها خبرایی شنیدیم که قراره سونی اریکسون مولتی تاچ رو هم اضافه کنه
    حالا کسی لینک یا خبر موثقی از این موضوع داره یانه؟
    Last edited by Farshid9920062006; 23-03-2011 at 20:09.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام امروز یه ایکس 8 اوردن خدایش من خیلی کف سیستم عافل اندروید بودم میخواستم با ویواز خودم عوضش کنم ولی تا باهاش کار کردم یه ساعتی کیج شدم نه بلوتوثی نه فارسی کلا باگ زیاد داشت دوستان اصلا می ارزه من با ویوازم عوضش کنم ایکس 8 تازه هست اکبند وایا مشکلاتش حل میشه یا نه ضمنا بازی ها گرافیکی و برنامه خوریش بالاست یا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

با سلام...

دوستان سرعت من خیلی کمه اگه از دوستان کسی تست کرد خبرشو بده

منبع: انجمن اندروید فارسی
    سلام
    همونطور که تو پستای قبلم گفتم من هم همین ورژن رام 2.2 رو دارم اما به طور 100% می تونم بگم که اگر سرعت گوشی 2 برابر
    نشده باشه کمتر نشده(مواردی که برای من واضح هست ایناست:سرعت رندر عکس ها,سرعت بارگذاری دوباره دوربین بعد از هر عکس گرفتن,سرعت لود داده های گالری و سرعت اجرای بازیها)
    میشه شما بگید کدوم قسمت گوشیتون کند شده؟
    پیشنهاد میکنم که شما اول تمام بازیها و عکس و هر چیز بدر بخوری که داری منتقل کن رو ی کامپیوتر بعد 1 بار مموری کارت گوشی رو فرمت کن ببین درست میشه یا نه
    شما تو این رام میتونید برنامه هاتون رو روی مموری کارت نصب کنید پیشنهاد میدم اگه برنامه هاتون رو ی مموری خود گوشی هست اونها رو هم روی مموری کارت منتقل کنید(تنظیماتش هم توی
    setting > cyanogenmod setting > application setting > instal location
    هست <

5. 2 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام امروز یه ایکس 8 اوردن خدایش من خیلی کف سیستم عافل اندروید بودم میخواستم با ویواز خودم عوضش کنم ولی تا باهاش کار کردم یه ساعتی کیج شدم نه بلوتوثی نه فارسی کلا باگ زیاد داشت دوستان اصلا می ارزه من با ویوازم عوضش کنم ایکس 8 تازه هست اکبند وایا مشکلاتش حل میشه یا نه ضمنا بازی ها گرافیکی و برنامه خوریش بالاست یا نه
    سلام شما باید ببینی اولویتت چیه
    دوربین این گوشی و فیلم برداریش به هیچ وجه به پای ویواز نمیرسه همینطور قیمتش البته اگه نور کافی باشه ودستت نلرزه عکسای توپی میگیره
    از لحاظ برنامه خوری که همه ی برنامه های اندروید رو اجرا میکنه و بااینکه 1 اندروید متوسط محسوب میشه 90%
    بازیهای اندروید رو هم میتونه اجرا کنه

7. این کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببین من میتونم یان گوشی رو تا 214 تومن اک اک فقط تستی روش کار کردم گیر بیارم من فقط میدونم انعطاف پذیری اندروید بالاست دوربینش زیاد هم مهم نیست ولی متونه به پای 5800 برسه ضمنا بازی مثل اسفالت جدید رو میکشه توش دیدم 2.1 و با این نظر فکر کنم بتونه مشکل اسمس و خط فارسیو غیره هم همیه تایپک رو یه ساعته دنبال میکنم حالا مکلات من یانه
    خودم میتونم ورژنش رو از 1.6 به 2.2 برسونم اگه میتونم لینکشو لطفا بزارید
    دوربینش هم بازم میگم فقط به پای 5800 برسه کافیه
    سرعت گوشی خیلی ملاکه جی پی اس هم میتونم نقشه ایران تهران کرمانشاه بزارم
    نسبت به ویواز خوبتره بجز دوربین
    در اخر هم قطب نما داره یا نه؟(جنبه لوکس داره برام)
    در اخر هم چه باگهای هنوز حل نشده
    Last edited by khelane; 23-03-2011 at 20:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

ببین من میتونم یان گوشی رو تا 214 تومن اک اک فقط تستی روش کار کردم گیر بیارم من فقط میدونم انعطاف پذیری اندروید بالاست دوربینش زیاد هم مهم نیست ولی متونه به پای 5800 برسه ضمنا بازی مثل اسفالت جدید رو میکشه توش دیدم 2.1 و با این نظر فکر کنم بتونه مشکل اسمس و خط فارسیو غیره هم همیه تایپک رو یه ساعته دنبال میکنم حالا مکلات من یانه
    خودم میتونم ورژنش رو از 1.6 به 2.2 برسونم اگه میتونم لینکشو لطفا بزارید
    دوربینش هم بازم میگم فقط به پای 5800 برسه کافیه
    سرعت گوشی خیلی ملاکه جی پی اس هم میتونم نقشه ایران تهران کرمانشاه بزارم
    نسبت به ویواز خوبتره بجز دوربین
    در اخر هم قطب نما داره یا نه؟(جنبه لوکس داره برام)
    با دوربین 5800 حضورا عکس نگرفتم اما از اونایی از این گوشی دیدم توی روز بهتره اما چون دوربینش فیکسد فوکوس هست مهمه که موقع عکس انداختن دستتون اصلا لرزش نداشته باشه
    اسفالت رو من همین الان دارم دانلود میکنم اما طبق چیزایی که تو نت هست به خوبی اجرا میکنه این لازی رو
    عوض کردن ورژن رام هم راحته خودتون میتونید
    gps گوشی زیر سقف نمیتونه وصل شه (من نتونستم تا حالا) اما اگه از قبل وصل بوده باشه وصل میمونه
    زمان وصل شده gps در فضای باز هم حدودا 50-100 ثانیه هست(نسبت به گوشی دیگم که n82 هست خیلی خیلی سریعتر وصل میشه)
    نمیشه گفت نسبت به ویواز بهتره یا نه چون ویواز سیمبینه و همچنین تو رنج قیمس خودش گوشی خوبی هست اما اینجور که بوش میاد سیمبین تا چند وقت دیگه درش تخته میشه و دنیای اندروید هم که که روبه گسترش هست
    قطب نما(سنسور مغناطیسی) هم داره و عملکرد نسبتا دقیق و خوبی هم داره
    امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
    اگه خواستید بگیرید اینجور که بعضی دوستان میگن جنس روکش بدنش با رنگ سیاه انگار بهتره(شاید هم فقط اینطوری حس میکنن)

10. 2 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان ببخشد مولتی تاچ یعنی چی؟اینطور که معلومه چیز جالبی باید باشه

12. این کاربر از mohammad450 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با دوربین 5800 حضورا عکس نگرفتم اما از اونایی از این گوشی دیدم توی روز بهتره اما چون دوربینش فیکسد فوکوس هست مهمه که موقع عکس انداختن دستتون اصلا لرزش نداشته باشه
    اسفالت رو من همین الان دارم دانلود میکنم اما طبق چیزایی که تو نت هست به خوبی اجرا میکنه این لازی رو
    عوض کردن ورژن رام هم راحته خودتون میتونید
    gps گوشی زیر سقف نمیتونه وصل شه (من نتونستم تا حالا) اما اگه از قبل وصل بوده باشه وصل میمونه
    زمان وصل شده gps در فضای باز هم حدودا 50-100 ثانیه هست(نسبت به گوشی دیگم که n82 هست خیلی خیلی سریعتر وصل میشه)
    نمیشه گفت نسبت به ویواز بهتره یا نه چون ویواز سیمبینه و همچنین تو رنج قیمس خودش گوشی خوبی هست اما اینجور که بوش میاد سیمبین تا چند وقت دیگه درش تخته میشه و دنیای اندروید هم که که روبه گسترش هست
    قطب نما(سنسور مغناطیسی) هم داره و عملکرد نسبتا دقیق و خوبی هم داره
    امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
    اگه خواستید بگیرید اینجور که بعضی دوستان میگن جنس روکش بدنش با رنگ سیاه انگار بهتره(شاید هم فقط اینطوری حس میکنن)
    خیلی ممنون
    جی پی اس رو دیدم و انگار نقشه داره مثل تهران نمیدونم تو یه برنامه بود اسمش اولش mavritic یه همچین چیزی بود جی پی اسش خوب هست خیلی عالیه دوربینش هم فکر کنم در حد نرخ 30 ریت باشه و ضمنا بهترین ورژن رام کدومه و میتونی لینکشو برام بزاری برای این میخوام بخرم با اندروید اشنا بشم و ایشالله یه ارک هم بخریم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

دوستان ببخشد مولتی تاچ یعنی چی؟اینطور که معلومه چیز جالبی باید باشه
    اگه توجه کرده باشید و قتی دارید با 1 انگشتتون روی گوشی کار میکنید اگر همزمان بخواید با دست دیگتون کارو روی صفحه انجام بدید نمیتونید
    اما با قابلیت مولتی تاچ شما میتونید اینکار رو انجام بدید و همزمان روی صفحه چند تا کار انجام بدید و کار بردشم با توجه به اینکه کلا صفحه ی گوشی ها کوچیک هست بیشتر توی کنترل بازی هاست
    در جواب اون یکی دوستمون هم باید بگم که نقشه ی تهران از همه نوعش موجوده(از نقشه های ovi maps هم میتونید توی maverick استفاده کنید) اما برای نقشه ی کرمانشاه رو میتونید از googlemaps استفاده کنید

15. 3 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •