تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 134 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

2. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eman_releeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    2NYA

پيش فرض

سلام ببخشید شاید یکم سوالاتم مبتدی باشه.
    اکتیو کردن با جنیون کردن چه فرقی داره؟
    من وقتی ویندوز 7 نصب میکنم توی همون dvd پوشه ای به اسم سرویس پک 1 داره باید اونم نصب کنم؟
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام ببخشید شاید یکم سوالاتم مبتدی باشه.
    اکتیو کردن با جنیون کردن چه فرقی داره؟
    من وقتی ویندوز 7 نصب میکنم توی همون dvd پوشه ای به اسم سرویس پک 1 داره باید اونم نصب کنم؟
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
    سلام

جنیون یعنی ویندوز قانونی و اکتیو شده و قابل آپدیت

(در کل فرقی با هم ندارن)

سرویس پک هم باید نصب کنید نصبش ممکنه زیاد طول بکشه پس باید زیاد صبر کنید

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آقا من یک مشکل دارم با این ویندوزم که 7 64bit هست اونم اینکه تا زمانی که sp1 را نصب نکردم اکتیو هست و خودش را هم نمیتونه اتوماتیک آپدیت کنه چون خودم تو تنظیماتش گفتم به هیچ وجح آپدیت نکن ولی بعد از اینکه sp1 را نصب میکنم با همون تنظیمات قبلی و میداره این آپدیتی که باعث از کار افتادن ویندوز میشه را دانلود میکنه و تا ویندوز را عوض نکنم همش هر یک ساعت Restمیشه البته قبلا اینطوری نبود جدیدا اینطوری شده امکان داره که ماکروسافت بعضی از آپدیت ها را سر خود انجام بده یا نه؟ و به نظر خودم از روزی که v.p.nگرفتم اینطوری شده v.p.nمن هم مال امریکاست آیا توی آمریکا چنین اجازه ای دارن ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من هم وقتی sp1 به ویندوزم اضافه کردم یک سری مشکلات براش پیش اومد. بعدش ویندوزی نصب کردم که sp1 رو خودش باشه در نتیجه مشکلم حل شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام آقا من یک مشکل دارم با این ویندوزم که 7 64bit هست اونم اینکه تا زمانی که sp1 را نصب نکردم اکتیو هست و خودش را هم نمیتونه اتوماتیک آپدیت کنه چون خودم تو تنظیماتش گفتم به هیچ وجح آپدیت نکن ولی بعد از اینکه sp1 را نصب میکنم با همون تنظیمات قبلی و میداره این آپدیتی که باعث از کار افتادن ویندوز میشه را دانلود میکنه و تا ویندوز را عوض نکنم همش هر یک ساعت Restمیشه البته قبلا اینطوری نبود جدیدا اینطوری شده امکان داره که ماکروسافت بعضی از آپدیت ها را سر خود انجام بده یا نه؟ و به نظر خودم از روزی که v.p.nگرفتم اینطوری شده v.p.nمن هم مال امریکاست آیا توی آمریکا چنین اجازه ای دارن ؟
    سلام

شما از ریمو وات استفاده کردین؟

ریمو وات توی پست 1 همین تاپیک هست

در آغاز فعالیت mostafa.medar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    share_kord

پيش فرض

با سلام
    من نمیدونم چرا شما گیر کردین به اکتیو کردن سون من کهخیلی راحت اکتیو کردم کل این اپدیت ها را هم گرفتم و مشکلی پیش نیومد من سون شرکت گردو را نصب کردم رفقا انشا الله موفق باسید

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

شما از ریمو وات استفاده کردین؟

ریمو وات توی پست 1 همین تاپیک هست
    سلام من یک سوال دارم اونبار هم که این سوال را کردم همین را در جواب گرفتم ولی مشکل اینجاست که اصلا با اون برنامه من هیچ تغییری جز اینکه فقط اون نوشته پایین ویندوز را از بین میبره ندیدم اصلا هم هیچ ربطی نه به اکتیو شدن نه به پاک شدن اون آپدیت کذایی نداره و کلا اون آپدیت را بعد از نصب Sp1 به طور خودکار میگیره حتی اگر تنظیمات را روی حالتی گزاشته باشی که اصلا آپدیت نکنه اگر میشه کسی که راه حل مشکل را میدونه دقیقا توضیح بده چون من همه ی این راه حل های صفحه اول را خوندم و حتی اکثر صفحه های این فروم در این زمینه و فروم های دیگر را هم خوندم ولی هیچ راهی برای جلو گیری از دانلود این آپدیت و حتی پاک کردن آن نیافتم

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من یک سوال دارم اونبار هم که این سوال را کردم همین را در جواب گرفتم ولی مشکل اینجاست که اصلا با اون برنامه من هیچ تغییری جز اینکه فقط اون نوشته پایین ویندوز را از بین میبره ندیدم اصلا هم هیچ ربطی نه به اکتیو شدن نه به پاک شدن اون آپدیت کذایی نداره و کلا اون آپدیت را بعد از نصب Sp1 به طور خودکار میگیره حتی اگر تنظیمات را روی حالتی گزاشته باشی که اصلا آپدیت نکنه اگر میشه کسی که راه حل مشکل را میدونه دقیقا توضیح بده چون من همه ی این راه حل های صفحه اول را خوندم و حتی اکثر صفحه های این فروم در این زمینه و فروم های دیگر را هم خوندم ولی هیچ راهی برای جلو گیری از دانلود این آپدیت و حتی پاک کردن آن نیافتم
    من هم همین مشکل رو دارم
    واترمارک رموور رو هم که اعمال میکنم دوباره بعد مدتی مینویسه که جنیون نیست و بکگراند هم سیاه میشه....

راه حلی براش هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا این سریالا که همش 64 پس ما 32 بیتیها چی کار کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •