چه خوش قیمت شده.امروز بیگارانتی یک فروند خریدم 150.
چه خوش قیمت شده.امروز بیگارانتی یک فروند خریدم 150.
برای برای اتصال به کامپیوتره و مدیریت گوشی از داخل کامپیوتر مثل nokia pu suite که مخصوصی نوکیا هست ,اینم یه برنامه است مخصوص گوشی های ساموسونگ.برای نصب برنامه برای انتقال فایلهای گوشی به کامپیوتر .
1- قابل توجه دوستان samsung kies یه PC suite هست که باید روی کامپیوتر نصب بشه نه رو موبایل...!!! و کلا برنامه mobile manager گوشی های سامسونگ این برنامه هست.
فکر می کنم که از فلش ها یا فریم ویر های خوبی استفاده نکرده، گوشی رو ببر همون جایی که فارسی ریخته برات بگو "تو که ... با این فارسی سازیت، هیچکدوم از app های گوشی اجرا نمی شه، چی کار کردی، بهش بگو یا درستش کن یا پول نوش رو بده"، شاکی حرف بزنی کارت و راه میندازه...سلام دوستان من دو سه روزه wave 525 خریدم اما روش فارسی نصب نبود گفت باید برات نصب کنیم بعد که نصب کرده حالا سه تا application ها ش کار نمیکنه facebook-twieter-samsung app چه کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید مرسی
امكان زوم شدن رو نداره.
مرسی رفیق بردم اونجا شاکی هم شدم برام ردبفش کرد مرسی از راهنمایی
دوستان کسی میدونه security code چنده؟؟؟
سلام
از من پسورد می خواد
چی باید وارد کنم.؟؟؟؟؟
یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم اگه firmwareرو عوض کنم ،بعد می تونم دوباره به تنظیمات اولیه کارخونه گوشیم رو برگردونم.؟
چطور؟
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
رفتم خریدم، جواب هر دو سوال "بله" است...! چرا اطلاعات اشتباه می دی؟![]()
سلام دوستان چرا گوشیم ویدئو پخش نمیکنه error میده میگه unsupported resolution در صورتی که رزولوشون ویدئو مورد نظر با رزولوشون گوشی یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! راهنمایی لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)