دوستان عزیز من فروشنده ماشین ریش تراش نیستم.
چندتا از دوستان پی ام زدن که تخفیف بده.
اون قیمت هایی که در پست زدم قیمت های یک فروشگاه هستش که ازش خرید میکنم.
موفق باشید.
دوستان عزیز من فروشنده ماشین ریش تراش نیستم.
چندتا از دوستان پی ام زدن که تخفیف بده.
اون قیمت هایی که در پست زدم قیمت های یک فروشگاه هستش که ازش خرید میکنم.
موفق باشید.
Last edited by nima_ir; 11-08-2011 at 00:21.
اتفاقاً من از سایت آمازون مدل 93 رو خریدم و شارژرش ساخت چینه. بعید میدونم که این مدل 93 تو دبی گیر بیاد.
شما میتونی زیر دوش حموم ریشو اصلاح کنی حالا نمیدونم کامل بکنی زیر آب خراب میشه یا نه.با کف ریش یا خمیر ریش هم میتونین اصلاح کنید
عزیز میشه عکسشو جای دیگه بذارین؟
در چه مورد کمک میخواید؟
مدلش اينه. Wahl 300 Series Clipper.
توي گوگل مي توني سرچش كني.
در چه مورد کمک میخواید؟[/QUOTE]
سلام 268 _schumi
در مورد كيفيت اصلاح ( صاف و صيقلي كردن صورتو اصلاح راحت ) ، كيفيت و دوام ريش تراش ، آيا 10000 حركت نبضي ( ويبره ) واقعا كارايي داره و از همه مهمتر كيفيت اصلاح گردن ، البته بعضي از دوستان قبلا نظراتي دادند ولي هنوز جا داره نظرات بيشتر و كامل تري مطرح بشه ( به اعتقاد من بهترين ريش تراش اونيه كه بتونه پايين ترين اصلاح ممكن رو با بيشترين حفاظت از پوست ارائه بده )
در ضمن از شما سپاسگذارم كه صحبتهاي دوستان رو دنبال ميكنيد و راهنمايي ميكنيد .
Last edited by 22arash; 11-08-2011 at 04:50.
بنظر میاد جنس خوبی داشته باشه ولی من تا حالا از این مدل ندیدم.
سلام 268 _schumi
در مورد كيفيت اصلاح ( صاف و صيقلي كردن صورتو اصلاح راحت ) ، كيفيت و دوام ريش تراش ، آيا 10000 حركت نبضي ( ويبره ) واقعا كارايي داره و از همه مهمتر كيفيت اصلاح گردن ، البته بعضي از دوستان قبلا نظراتي دادند ولي هنوز جا داره نظرات بيشتر و كامل تري مطرح بشه ( به اعتقاد من بهترين ريش تراش اونيه كه بتونه پايين ترين اصلاح ممكن رو با بيشترين حفاظت از پوست ارائه بده )
در ضمن از شما سپاسگذارم كه صحبتهاي دوستان رو دنبال ميكنيد و راهنمايي ميكنيد .[/QUOTE]
من این مدل رو استفاده نکردم ولی براتون سوال میکنم
22arash من مدل 790 cc4 دارم . مطمیین باش اگه کوچکترین مشکلی برای پوستم ایجاد میکرد اینجا مطرح میکردم.
خیلی از دوستان در این تایپیک میگفتن که بروان خوب نمیزنه جوش و حساسیت میاره از این حرفا...
باور کنید بعد از اینکه خودم خریدم 2نفر از آشناها بعد از من خریدن. (البته با قیمت بالاتر) و تا الان راضی هستن.
دوستان من هم مدل HC5550 رمینگتون رو هفته پیش خریدم از بازار 63 تومن بعد دیروز رفتم مغازهای کنار علائدین قیمت گرفتم گفت 100 تومن فرقی هم دارن مگه دوستان هر 2 تا شون هم 2 سال گارانتی رمینگتون ایران هست
نظرتون چیه ؟؟؟
خیلی ها بهم گفتن موزر یا فیلیپس و برون بخر ولی من زیاد از این 3 تا مارک خوشم نمیاد حالا هرچی که خوب باشن یکی گفت رمینگتون چینی هست و فیلیپس هلندی البته درست میگفت
ولی اصلاً مگه کارایی هاشون فرقی هم میکنه البته ماشین اصلاح سر و صورت رو میگم دوستا نه ماشین ریش تراش رو
اینم عکسش هست
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------
راستی دوستان روش زده میتونیم سریش رو زیر آب بشوریم
من هنوز نشستم میترسم کند بشه چیکار کنم ؟؟؟؟
ببینید من نمیدونم که این ماشین هم تقلبی داره یا نه ولی اگه اصلی خریده باشین اونم با این قیمت خیلی خوب خرید کردین چون من ارزونترین قیمتی که سراغ دارم 90 تومنه.اینکه میگن رمینگتون چینیه درست میگن ولی فیلیپس هم همه مدلاش بجز مدل QC5170 که ساخت مجارستانه ساخت چین هستند و هیچکدومشون هلندی نیستن.بنظر من اگه همین Philips QC5170 رو میخریدین خیلی بهتر بود.رمینگتون هم بد نیست خوبه ولی موزر به پای اینا نمیرسه.من تا حالا براون ماشین اصلاح ندیدم.
برای تمیز کردنش اگه با آب بشوریدش هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط با آب داغ نشورید که تیغهاش کند میشه البته به مرور زمان
در مورد مو زن بینی یه دونه که ارزون با صرفه باشه معرفی میکنین؟
این هم وسایل بنده:
![]()
Last edited by nima_ir; 15-08-2011 at 15:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)