تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 284 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من فروشنده ماشین ریش تراش نیستم.

چندتا از دوستان پی ام زدن که تخفیف بده.

اون قیمت هایی که در پست زدم قیمت های یک فروشگاه هستش که ازش خرید میکنم.

موفق باشید.

Last edited by nima_ir; 11-08-2011 at 00:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام عزيزم خسته نباشيد
    ممنونم از اينکه جوابم رو داديد
    بله مطمئنم که 93 هستش روشم نوشته ساخت ژاپن حتي روي شارژرش هم نوشته ژاپن؛ برخلاف مدلهاي 92 يا 62 ؛ که شارژرش چيني هست!
    به دلار نميدونم چند خريده به تومن هم به من نگفت اصولا ميگن دندون اسب پيشکشي رو نميشمرند ولي حدودا از زبونش کشيدم ميگفت 400 تومن حالا خرديش رو نميدونم چقدر بوده
    ولي من اصلا از استفاده ي پايه اش خوشم نمياد؛ خودم ميشورمش بعد هم با سشوار با باد متوسط يعني غير داغ خشکش ميکنم؛ من که هر دو سه روز صورتم رو اصلاح ميکنم پايه اش بيفته روي ميز که چي؟ فقط ظاهر اتاق رو زشت ميکنه!
    پس اگه کاملا بذارمش زيرآب مشکلي براش پيش نمياد؟ يعني حتي ببرمش حموم؟
    ضمنا من صورتم بي نهايت حساسه شايد توي عمر 28-29 ساله ام 30بار هم صورتم رو کامل صاف و صيقلي نکرده باشم؛ فکر کنم طول بکشه تا صورتم باهاش عادت کنه؟
    ضمنا با همون کف آماده اصلاح پش موردي نداره اصلاح کردنش؟
    در مورد آداپتور هم بله ميدونم منظورتون چيه داخل پريزهاي 220 ولتي ما نميشه من براش مبدل گرفتم تا داخل پريز کنم
    ممنونم خيلي لطف کرديد جواب منو داديد
    ارادتمندم؛ موفق باشيد
    اتفاقاً من از سایت آمازون مدل 93 رو خریدم و شارژرش ساخت چینه. بعید میدونم که این مدل 93 تو دبی گیر بیاد.
    شما میتونی زیر دوش حموم ریشو اصلاح کنی حالا نمیدونم کامل بکنی زیر آب خراب میشه یا نه.با کف ریش یا خمیر ریش هم میتونین اصلاح کنید

اون مدلي كه ميخاستم گيرم نيومد. اينو خريدم. بد نيست. لااقل از موزر خيلي بهتره. آمريكايي هست. 9 تا شونه به اضافه يه قيچي فوق العاده تيز. 50 تومن.

من كلا صورتم به ريش تراش حساسه و هر از گاهي ژيلت ميزنم. به شما هم توصيه ميكنم.

عزیز میشه عکسشو جای دیگه بذارین؟

دوستان لطفا اونايي كه كامل ترين مدل ريش تراش براون سري 7 (790 cc ) رو دارن يا اگر تو دوست و آشناهاشون كسي داره بپرسن و نظر بدن تا به يه نتيجه مطلوب برسيم ، بديهي كه هر چه تعداد نظرات بيشتر باشه بهتر به نتيجه مناسب ميرسيم .
    سپاس
    در چه مورد کمک میخواید؟

3. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مدلش اينه. Wahl 300 Series Clipper.

توي گوگل مي توني سرچش كني.

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در چه مورد کمک میخواید؟[/QUOTE]
    سلام 268 _schumi
    در مورد كيفيت اصلاح ( صاف و صيقلي كردن صورت و اصلاح راحت ) ، كيفيت و دوام ريش تراش ، آيا 10000 حركت نبضي ( ويبره ) واقعا كارايي داره و از همه مهمتر كيفيت اصلاح گردن ، البته بعضي از دوستان قبلا نظراتي دادند ولي هنوز جا داره نظرات بيشتر و كامل تري مطرح بشه ( به اعتقاد من بهترين ريش تراش اونيه كه بتونه پايين ترين اصلاح ممكن رو با بيشترين حفاظت از پوست ارائه بده )
    در ضمن از شما سپاسگذارم كه صحبتهاي دوستان رو دنبال ميكنيد و راهنمايي ميكنيد .
    Last edited by 22arash; 11-08-2011 at 04:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

مدلش اينه. Wahl 300 Series Clipper.

توي گوگل مي توني سرچش كني.
    بنظر میاد جنس خوبی داشته باشه ولی من تا حالا از این مدل ندیدم.

در چه مورد کمک میخواید؟
    سلام 268 _schumi
    در مورد كيفيت اصلاح ( صاف و صيقلي كردن صورت و اصلاح راحت ) ، كيفيت و دوام ريش تراش ، آيا 10000 حركت نبضي ( ويبره ) واقعا كارايي داره و از همه مهمتر كيفيت اصلاح گردن ، البته بعضي از دوستان قبلا نظراتي دادند ولي هنوز جا داره نظرات بيشتر و كامل تري مطرح بشه ( به اعتقاد من بهترين ريش تراش اونيه كه بتونه پايين ترين اصلاح ممكن رو با بيشترين حفاظت از پوست ارائه بده )
    در ضمن از شما سپاسگذارم كه صحبتهاي دوستان رو دنبال ميكنيد و راهنمايي ميكنيد .[/QUOTE]

من این مدل رو استفاده نکردم ولی براتون سوال میکنم

7. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

22arash من مدل 790 cc4 دارم . مطمیین باش اگه کوچکترین مشکلی برای پوستم ایجاد میکرد اینجا مطرح میکردم.

خیلی از دوستان در این تایپیک میگفتن که بروان خوب نمیزنه جوش و حساسیت میاره از این حرفا...

باور کنید بعد از اینکه خودم خریدم 2نفر از آشناها بعد از من خریدن. (البته با قیمت بالاتر) و تا الان راضی هستن.

9. 2 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

دوستان من هم مدل HC5550 رمینگتون رو هفته پیش خریدم از بازار 63 تومن بعد دیروز رفتم مغازهای کنار علائدین قیمت گرفتم گفت 100 تومن فرقی هم دارن مگه دوستان هر 2 تا شون هم 2 سال گارانتی رمینگتون ایران هست
    نظرتون چیه ؟؟؟
    خیلی ها بهم گفتن موزر یا فیلیپس و برون بخر ولی من زیاد از این 3 تا مارک خوشم نمیاد حالا هرچی که خوب باشن یکی گفت رمینگتون چینی هست و فیلیپس هلندی البته درست میگفت
    ولی اصلاً مگه کارایی هاشون فرقی هم میکنه البته ماشین اصلاح سر و صورت رو میگم دوستا نه ماشین ریش تراش رو
    اینم عکسش هست

---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------

راستی دوستان روش زده میتونیم سریش رو زیر آب بشوریم
    من هنوز نشستم میترسم کند بشه چیکار کنم ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

دوستان من هم مدل HC5550 رمینگتون رو هفته پیش خریدم از بازار 63 تومن بعد دیروز رفتم مغازهای کنار علائدین قیمت گرفتم گفت 100 تومن فرقی هم دارن مگه دوستان هر 2 تا شون هم 2 سال گارانتی رمینگتون ایران هست
    نظرتون چیه ؟؟؟
    خیلی ها بهم گفتن موزر یا فیلیپس و برون بخر ولی من زیاد از این 3 تا مارک خوشم نمیاد حالا هرچی که خوب باشن یکی گفت رمینگتون چینی هست و فیلیپس هلندی البته درست میگفت
    ولی اصلاً مگه کارایی هاشون فرقی هم میکنه البته ماشین اصلاح سر و صورت رو میگم دوستا نه ماشین ریش تراش رو
    اینم عکسش هست

---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------

راستی دوستان روش زده میتونیم سریش رو زیر آب بشوریم
    من هنوز نشستم میترسم کند بشه چیکار کنم ؟؟؟؟
    ببینید من نمیدونم که این ماشین هم تقلبی داره یا نه ولی اگه اصلی خریده باشین اونم با این قیمت خیلی خوب خرید کردین چون من ارزونترین قیمتی که سراغ دارم 90 تومنه.اینکه میگن رمینگتون چینیه درست میگن ولی فیلیپس هم همه مدلاش بجز مدل QC5170 که ساخت مجارستانه ساخت چین هستند و هیچکدومشون هلندی نیستن.بنظر من اگه همین Philips QC5170 رو میخریدین خیلی بهتر بود.رمینگتون هم بد نیست خوبه ولی موزر به پای اینا نمیرسه.من تا حالا براون ماشین اصلاح ندیدم.
    برای تمیز کردنش اگه با آب بشوریدش هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط با آب داغ نشورید که تیغهاش کند میشه البته به مرور زمان

12. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در مورد مو زن بینی یه دونه که ارزون با صرفه باشه معرفی میکنین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این هم وسایل بنده:

Last edited by nima_ir; 15-08-2011 at 15:03.

15. 2 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •