به هر کسی به اندازه ظرفیتش رو بده
بعضی ها فقط می خوان سواری بگیرند.چون تو خونشونه.
به هر کسی به اندازه ظرفیتش رو بده
بعضی ها فقط می خوان سواری بگیرند.چون تو خونشونه.
سلام
قطعاً منظورتون اینه که بیخودی توصیف نکنیم خودمون رو .
بنده وقتی میخوام کارمندِ جدید بگیرم , در مصاحبه ی حضوری , اول از همه ازش میخوام که خودش رو توصیف کنه واگر بلد نباشه خودش رو توصیف کنه یک اکس قرمز میزنم رو درخواستش و ازش تشکر میکنم و بهش میگم بره .
هر چیزی هم که میگه یادداشت میکنم تا اگر رفت واسه دوره ی آزمایشی , ببینم حرفاش درسته یا نه .
اگر هم خدا به من دختر داد و یکی اومد خواستگاریش همین کار رو میکنم . بعد با رفتارش و اعمالش مقایسه میکنم ببینم رفتارش هم خوبه یا فقط خوب حرف میزنه .
![]()
شش تا بیماریِ خطرناک هست که به جانِ هر که افتاد وَر افتاد :
حسادت
حرص و طمع
غرور و تکبر
شهوتِ حرام
بخل و خساست
کینه و غضب
هر جُرم و جنایت و گناهی که در تاریخِ بشریت اتفاق افتاده فقط به خاطرِ همین شش بیماریِ خطرناک هست
===================
خیلیها به اشتباه فکر میکنند که خودِ این شش بیماری گناه هست
این شش بیماری گناه نیست بلکه انگیزه ی گناه و جرم و جنایت رو در انسان بوجود میاره
مثال :
یک نفر به خاطر حسادت کسی رو میکشه یا رو ماشینش خط مینداره
یا به خاطر شهوت حرام مرتکب تجاوز به عنف میشه
یا به خاطر حرص و طمع , دست به دزدی و رشوه خواری میرنه
==================
کسی که یک یا چند تا از این بیماریهای خطرناک , وجودش رو تسخیر کنه , کارش تمومه حتی اگر زیباترین و باهوش ترین و ثروتمندترین و قوی ترین و تحصیلکرده ترین و مشهورترین و با نفوذترین آدم دنیا باشه .
بهترین مثالها :
قارون
فرعون
هیتلر
صدام
تنها راهِ تحتِ کنترل درآوردنِ این شش بیماری , معنویات هست .
این بیماریها کاری نداره شما دکتر هستی یا دانشمند یا معلم یا کارمند یا تاجر یا کارگر یا وزیر یا پادشاه .
هر کی باشین نابودتون میکنه مگر اینکه با قدرتِ معنویات بهش اجازه ندی وجودِ شما رو تسخیر کنه .
اگر باور نمیکنین , این شما و این هم دنیا
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-02-2011 at 14:51. دليل: اضافه
تجربه اینکه :
p30world به هیچکس وفا نکره . زمانش که برسه باید بری از اینجا ، اگه با پا یخودت هم نری ، میندازنت بیرون .
خیلی ها ازدواج میکنن و خانمشون نمیزاره ، بعضی ها قید نت و نت بازی رو می زنن و بعضی ها هم شاید خدا قید زندگیشونو بزنه .
خلاصه زندگی یه بازیه .
سلام
زندگی امتحان و آزمایشه .
خوب به زندگیِ روزانه دقت کنید :
از لحظه ای که از خواب بیدار میشیم تا وقتی که دوباره برگردیم و به خواب بریم , فرصتهایِ خوب و بدی برای ما پیش میاد و این عکس العملِ ما هست که تعیین میکنه ما چگونه انسانی هستیم .
فقط سه چیز در این امتحان (زندگی) هست که ما در اونها آزادیِ صد در صد داریم :
نیّت
عقیده
ایمان
روزی هم که قراره به حسابِ همه رسیدگی بشه , فقط همین سه تا برای خدا مهم هست .
در اون روز , یکی که مسجد ساخته مجازات میشه چون برایِ خدا نساخته
و یکی که آدم کشته پاداشِ بی حساب میگیره چون برایِ رضای خدا کشته .
====================
در این امتحان , واسه خدا نه ثروت اهمیت داره نه زیبایی نه مدرک تحصیلی نه سوادِ خوندن و نوشتن نه سلامتیِ بدنی نه اصل و نسب نه زورِ بازو نه زمان نه مکان نه جنسیت نه ایل و تبار
هر کس تو زندگیش یک چیزهایی داره و چیزهایی نداره .
عکس العمل ما در مقابل همین داشتن ها و نداشتن هاست که واسه خدا اهمیت داره .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-02-2011 at 11:29.
اگه از زندگي ات خسته شدي و برات يكنواخت شده به هر ضرب و زوري هست
يك هفته خودت رو از كاراي روزمره ات دور كن....... كلا يه كار ديگه بكن ..
حالا اگه تفريح بكني چه بهتر
ضرر مالي اش مي ارزه به شارژ شدنش...
سلام
البته فقط سراغِ تفریحاتِ سالم برید
پیک نیک - کوهنوردی - ماهیگیری - هواپیما یا هلیکوپتر یا ماشینِ رادیو کنترل - کایت سواری - پرواز بادبادک - پرواز بالن مدل با گاز هلیوم یا هوای گرم - نقاشی - دوچرخه سواری - موتور سواری یا رعایت نکات ایمنی و در پیستِ مخصوص - ساختِ کاردستیهایِ الکترونیکی و غیره - مجسمه سازی - پرورش گیاهان - زراعتِ انواعِ سبزیجات تو باغچه ی خونه - نشانه گیری با تفنگِ بادی با رعایتِ اصول ایمنی و شکار نکردنِ پرنده ها و دوری از مردم آزاری - روغنکاری و سرویسِ ماشین تو خونه - نقاشیِ اتاق و غیره
===============================================
برایِ ازدواج هم حتماً قبل از ازدواج تحقیق کنین ببینین همسرِ آیندتون اوقاتِ فراغتش رو چطوری میگذرونه .
اگر اهل رفیق بازی و مردم آزاری و مواد و فساد و اینها هست , اسمش رو خط بزنین و فراموشش کنین وگرنه بعد از ازدواج خیلی اذیت میشین در زندگی باهاش .
کسی که عادت داره اوقاتِ فراغتش رو با کارهایِ سودمند بگذرونه , خدا نعمتِ بسیار ارزشمندی بهش داده که اگر با همه ی گنجهایِ دنیا هم عوضش کنه باز هم ضرر میکنه .
همه، بعنوان یه آدم ایده آل ازت انتظار دارن.
همه ميگن :
دنبالِ یک همسرِ خوب و مناسب میگردم اما کسی از خودش نمیپرسه آیا خودِ من همسرِ خوب و مناسبی هستم ؟؟؟؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-02-2011 at 12:13. دليل: تصحيح
یه بزرگی گفته : سخت ترین کار دنیا قانع کردن یک احمق هست.
بدجوری درست گفته...انرژیتونو اینطوری هدر ندید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)