شما هر وقت جواب این سوالات بنیادیتون رو گرفتید دلیل این همه تعریف رو میفهمید :
شما هر وقت جواب این سوالات بنیادیتون رو گرفتید دلیل این همه تعریف رو میفهمید :
عزیز جون مگه من به کسی توهین کردم؟
اینطور که من فهمیدم اینجا خیلی ها معنی نقد رو نمی دونن!
نقد یعنی از سیر تا پیاز ماجرا رو صادقانه بیان کنیم. اول ایرادهای اساسی! دوم قصد و غرض سازنده یا تهیه کننده! سوم حسن و نوآوری های این پدیده! به این سه مورد بپردازیم دستگم نقد صورت گرفته
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
بدجور مچم رو گرفتیالان می رم خودکشی می کنم
آخه بابایی من اگه ترسی داشتم که خودم و فکرم رو مخفی می کردم.
تو در نرو! تعریف کن ببینم ای روشنفکر! ای زیاد بدان! تعریف کن؟
من دارم می پرسم. کسی هم نیست جواب بده. این دلیل به اینه که همه مثل همون یا... بازی کردن
دستکم من با این سواد کمم تحت تاثیر قرار نگرفتم
آره بابایی![]()
Last edited by آریا ایرانی; 22-12-2010 at 17:22.
این قسمتو نگرفتم . میشه توضیح بدی؟بعضی ها مثل یا... از بازی و تعریف می کنن. شعور ندارن حکومت کلی هزینه کرده مخ اینا تعطیل بشه.
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
خودتون دارید میگید از داستان چیزی نفهمیدید سوادتونم کمه . میخواید تحت تاثیرم قرار بگیرید ؟! lolدستکم من با این سواد کمم تحت تاثیر قرار نگرفتم
آقای آریا ایرانی و kane32 آقا مسعود جز کار کشته های انجمن هست.حداقل اگه نگاهی به پست ها و رتبه ی ایشون بیندازید متوجه میشید.
میشه شما برای ما کلاس خصوصی بزارید تا ما هم این الفبا رو یاد بگیریم.اقا مشکل ما اینه که چن نفر غیر حرفه چند تا کلمه ی هوش مصنوعی گرافیگ و چند تا کلمه ی دیگه یاد گرفتن و هی این کلماتو میچینن کنار هم نظرات گوهر بارشونو میدن در صورتی که هیچ چی نمیدونن نه از بازی نه از الف بای نقد بازی نه از خود بازی
فکر کنم اشتباهی شده.شما یه سر تو این تاپیک بزنیدشرمنده رفیق
آخه بدجور حرصم دراومده
بعضی ها مثل یا... از بازی و تعریف می کنن. شعور ندارن حکومت کلی هزینه کرده مخ اینا تعطیل بشه.
منظورم این بود که نقد فعل انتقاد بر وزن انفعال هست. مفهوم اینه.
فکر کنم اگر ایشون از نقد چیزی سر در نمیاورد نباید دومین نفر بود.یه سرچ کوچولو بکنید میبینید توی بقیه تاپیک ها هم نقد های بسیار خوب دیگری هم گذاشتن.اگه اعتراض دارید شما هم یه نقد بزارید ببینیم نقد شما بهتر یا آقا مسعود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری پستا رو که می بینم به این پی می برم که بعضی ها از این بازی یه بت ساختن! مطمئنا بازی خیلی خوب رو همه دوس دارن ولی هر بازی یه حدی داره و نباید اونو از اون حد بالاتر بود. سری COD جزو بهترین هاست ولی در این شماره های جدیدش نیاز به نوآوری و پیشرفت بیشتری داره تا مثلا بشه مثل MW که از نظر خیلی ها بهترین در این سری بود...
حالا نکته جالب اینه که اکثر اونایی که این نظرات رو در مورد بازی میدن فقط بخش داستانی بازی رو میرن و بخش آنلاین و چند نفره این بازی که همیشه حداقل 50-60 درصد این بازی هستش رو نمیرن. نمی دونم اگه اون بخشو برن دیگه به این بازی چی میگن!
به قول یکی از دوستان هم بعضی ها فقط گرافیک و هوش مصنوعی رو از یه جایی شنیدن و میان براساس اون در مورد بازی ها نظر میدن!
نقد مسعود هم به نظرم نقد خوبی بود. حالا شاید مثلا یکمی امتیازش باید بالاتر میشد ولی در کل نقد خوبی بود....
Last edited by vahidgame; 22-12-2010 at 17:59.
خدای نکرده منظور من هم به توهین نبود...و نقل و قول دومی به پست شما ربطی نداشت.عزیز جون مگه من به کسی توهین کردم؟
اینطور که من فهمیدم اینجا خیلی ها معنی نقد رو نمی دونن!
نقد یعنی از سیر تا پیاز ماجرا رو صادقانه بیان کنیم. اول ایرادهای اساسی! دوم قصد و غرض سازنده یا تهیه کننده! سوم حسن و نوآوری های این پدیده! به این سه مورد بپردازیم دستگم نقد صورت گرفته
ولی اشتباه ترین نکته برای نقد همین از سیر تا پیاز گفتنشه...
که اون موقع بازی اسپویل میشه...نقد یه جورایی هم باید بازیبازی رو که هنوز بازی رو تمام نکرده یا بازی نکرده یک جور حالت هیجان ایجاد کنه و تشنه برای بازی کردن.
از دوستان معذرت میخوام.این پست رو اشتباهی به جای مخصوص کامپیوتر تو تاپیک کنسول زدم.
این جهان سومی های مدعی روشن فکری و سلامت فکر پست من رو پاک کردن
خوب معلومه همه الان یه طرفه به قاضی می رن
یه الاغ گفتیم فقط!می تونست اون رو پاک کنه باقی ش رو بگذاره! ولی مخ بنده خدا اونقدر مطلب رو گرفت
اینجا هم همه ذوب شده ی ولایت Call of Duty هستن و فقط مخالف منم. مثل مور و ملخ هم ریختید رو سر و هیکلم! خیالی نیست من پیف پاف دارم
با بچه کوچلولو بحث کردن این عواقب رو داره دیگه![]()
Last edited by آریا ایرانی; 23-12-2010 at 00:42.
من پاک کردم چون اختیار ویرایش پست رو ندارم . نمی شد هم صبر کرد تا مدیر بیاد چون شاید یکی داغ می کرد و ....این جهان سومی های مدعی روشن فکری و سلامت فکر پست من رو پاک کردن
خوب معلومه همه الان یه طرفه به قاضی می رن
یه الاغ گفتیم فقط! می تونست اون رو پاک کنه باقی ش رو بگذاره! ولی مخ بنده خدا اونقدر مطلب رو گرفت
این جور جاهاست که میگن تر و خشک به پای هم می سوزن!
یک طرفه به قاضی نرید
+
شما دیر اومدی و می خوای زود بری... برو چندین صفحه عقب تر و صفحات زمان انتشار بازی رو بخون یه چیزایی از تنها نبودن و اینا دستت میاد
+
این کال برای treyarch خیلی بازی بزرگی محسوب می شه. ... یعنی بهترین بازی ای هست که تا حالا ساخته البته با تقلب از رو دست اینفینیتی
خلاصه گفتینا گفته شده و فقط یکم دیر اومدی
معذرت می خوام ولی اول اینجا جای این بحثها و بی حرمتی ها نیست...ثانیآ دوستان همه با احترام جواب کلمه به کلمه پستهای شما رو دادن ولی شما باز داری همون حرفهای خودتو میزنی!همین مونده 2 تا فحشم بزاری تنگش...با بچه کوچلولو بحث کردن این عواقب رو داره دیگه![]()
اینجا فرومه نه محیط چت که هر کی هرچی دلش می خواد بگه...
+
آقا مسعود خودش گفت که نقد مختصر کرده نه کامل...از نظر ایشون این بازی نقدش در همین حد بیشتر نبوده که الحق هم درست گفته...نقد یعنی از سیر تا پیاز ماجرا رو صادقانه بیان کنیم. اول ایرادهای اساسی! دوم قصد و غرض سازنده یا تهیه کننده! سوم حسن و نوآوری های این پدیده! به این سه مورد بپردازیم دستگم نقد صورت گرفته![]()
+
اگر داستان بازی رو متوجه نشدید چند صفحه قبل همین تاپیک حسین جان زحمت داستان رو کشیده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)