تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 124 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من از خدام بود که ببرم تعمیرگاه مرکزی . چون یکی از دوستام آشناشون تو تعمیرگاه شماره 1 . اما تا زمانی که شما نتونی پذیرش اینترنتی بگیری بردن ماشین اونجا فقط اتلاف وقته. قبول نمی کنن. جدیدا خیر سرشون خیلی سخت گیر شدن. فکر نمیکنم همینطوری بدون کد رهگیری برید قبول کنن. من خودم کیلومتر 1200 داشتم میرفتم مسافرت رفتم تو سایت وقت گرفتم صبح زود بردم نمایندگی.دیدم یک صف طویل از ماشین اونجاست. یه بابایی با یک لیست اونجا بود. من پیاده شده رفتم طرفش دیدم نام و نام خانوادگی و شماره پلاک و مدل ماشین و شماره شاسی و کد رهگیری و ساعت نوبت توشه.خلاصه خیالم راحت شد که نوبتم سر جاشه. اما چه فایده یارو تا فهمید ماشین 1300 تا فقط کار کرده. اسمو خط زد و گفت تا 4500 تا نشه ما اصلا ماشینو پذیرش نمی کنیم. خلاصه دست از پا دراز تر برگشتم سر کارم. منکه نوبت داشتم و اسمم تو لیست بود اینطوری شد وای بحال اینکه خارج از نوبت بخوای جلوی اونهمه آدم بری تو !!! کتک نخوری خوبه.

2. 2 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما چه فایده یارو تا فهمید ماشین 1300 تا فقط کار کرده. اسمو خط زد و گفت تا 4500 تا نشه ما اصلا ماشینو پذیرش نمی کنیم. خلاصه دست از پا دراز تر برگشتم سر کارم. منکه نوبت داشتم و اسمم تو لیست بود اینطوری شد وای بحال اینکه خارج از نوبت بخوای جلوی اونهمه آدم بری تو !!! کتک نخوری خوبه.
    اینام نو برش رو آوردن!
    این هم از شانس ماست.

دیروز برادرم ماشین رو زده جایی رکاب اش له شده، خوبه بیمه بدنه اش کردم، ببینم این بیمه چیکار می کنه، امیدوارم مث خود سایپا بامبول در نیاره، موقع پول گرفتن که خوب با آب و تاب میگفتن خیالت تخت!
    پ.ن: الان خبر رسید بیمه نزدیک 220 داده، نمی دونم ببریم بیرون پیش صافکار یا ببرم نمایندگی خود سایپا تا درستش کنن، یکی میگه صافکار خوب سراغ داره که کارش خوبه، لطفا راهنمایی ام کنید.
    Last edited by Mo5tafa; 23-09-2012 at 13:17.

4. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اینام نو برش رو آوردن!
    این هم از شانس ماست.

دیروز برادرم ماشین رو زده جایی رکاب اش له شده، خوبه بیمه بدنه اش کردم، ببینم این بیمه چیکار می کنه، امیدوارم مث خود سایپا بامبول در نیاره، موقع پول گرفتن که خوب با آب و تاب میگفتن خیالت تخت!
    پ.ن: الان خبر رسید بیمه نزدیک 220 داده، نمی دونم ببریم بیرون پیش صافکار یا ببرم نمایندگی خود سایپا تا درستش کنن، یکی میگه صافکار خوب سراغ داره که کارش خوبه، لطفا راهنمایی ام کنید.
    ببیرید بیرون بهتر از اینکه داخل نمایندگی درست کنید.

پایدار باشید

6. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اینام نو برش رو آوردن!
    این هم از شانس ماست.

صافکاری دیگه جوریه که ظاهر باطن کار معلومه مثله مکانیکی نیس ندونی چکار کردن بهتره یه صافکار کاربلد پیدا کنی کارشم ببینی چجوره

8. 2 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام منم مثل شما ثبت نامی بودم.البته تیبا و 3 روزه گرفتم.سند و کارت ماشین روز بعد پست تحویل داد و دیروز هم کارت گارانتی و فاکتور فروش و بیمه ماشین رو خود نمایندگی داد.
    کارت سوخت رو پست میاره.
    28 روز تاخیر برای ماشین من 183 هزار تومن شده که طبق نوشته تو فاکتورش تا 1ماه دیگه به کارت گارانتی نارنجی واریزمیشه و از بانک قابل وصوله.
    بنظر میاد تولید کم شده با دقت تر شدن.ماشین من نسبت به چیزائی که شنیدم بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!و مشکل مونتاژی کمی داره
    کیفیت مونتاژ تغییری نکرده و این تبلیغاتی که شما قبلا در مورد این خودرو شنیده بودی لطف بسیار زیاد دوستانی بود که حتی یکبار هم سوار این خودرو نشده بودند و نظر می دادند!!!

10. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز از نمایندگی شنیدم پراید های با یه ایربگ روهم پلاک نمیکنن چه برسه به بدون ایربگ!!
    راهور گیر داده که پراید باید 2 تا ایربگ داشته باشه. کسی اینجا اطلاعات دقیق تری نداره؟
    دوستانی هستن که تازه (مهر ماه) ماشین تحویل گرفته باشن؟

12. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صافکاری دیگه جوریه که ظاهر باطن کار معلومه مثله مکانیکی نیس ندونی چکار کردن بهتره یه صافکار کاربلد پیدا کنی کارشم ببینی چجوره
    ببیرید بیرون بهتر از اینکه داخل نمایندگی درست کنید.

پایدار باشید
    ممنون، همین کار رو کردم، نمایندگی دیده بود گفته بود 250 خرج داره باید اون تیکه عوض بشه، بردم پیش یه صافکار ماهر گفت درستش می کنه خیلی تمیز 150 تومن، ببینم چی از آب در میاد.

14. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شانسه من دارم؟
    صافکاری اش خوب در اومده، رنگ ماشینم نیس! امروز فرستادتم یافت آباد پیش فُلانی که همه رنگ ها رو داره، اونم نداشت!
    رنگ ماشین ام آبی کاربنیه، میگن نیست اصلا ندادن بیرون!
    حالا چند تا صافکار گفتن برم خزانه اونجا یه رنگ ساز هس همه رنگ ها رو داره.

16. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

این شانسه من دارم؟
    صافکاری اش خوب در اومده، رنگ ماشینم نیس! امروز فرستادتم یافت آباد پیش فُلانی که همه رنگ ها رو داره، اونم نداشت!
    رنگ ماشین ام آبی کاربنیه، میگن نیست اصلا ندادن بیرون!
    حالا چند تا صافکار گفتن برم خزانه اونجا یه رنگ ساز هس همه رنگ ها رو داره.
    همین رنگ آبی که روی تیبا و پراید های جدید میزنه سایپا؟

اگر همین رنگ هست و پیدا نکردید ، بفرمایید تا از یکی از دوستان براتون سوال کنم (این دوست ما تیبا آبی داره و نقاش براش آینه ها و زه و گلگیرشو رنگ کرده ، پس حتما رنگشو داشته دیگه)

18. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین رنگ آبی که روی تیبا و پراید های جدید میزنه سایپا؟

اگر همین رنگ هست و پیدا نکردید ، بفرمایید تا از یکی از دوستان براتون سوال کنم (این دوست ما تیبا آبی داره و نقاش براش آینه ها و زه و گلگیرشو رنگ کرده ، پس حتما رنگشو داشته دیگه)
    سلام
    آره همینه، رنگ آبی کاربنی، ممنونم پیداش کردم.
    نقاشه منو داشت می فرستاد دنبال نخود سیاه، یکی بهم یه رنگ فروشی معرفی کرد که ماشین ها توی نوبت وا میستند براش
    البته خرانه نرفتم.

20. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •