تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 120 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اقا یه حرکتی

این رینگ و قالپاق ماشین رو میبینی بر عکس میچرخه توهمه؟
    خطای دیده دیگه. دلیلش اینه که چشم در هر 150 میلی ثانیه تصویر جدید رو دریافت میکنه. بنابراین چرخ اتومبیل که با یه سرعت خاصی بچرخه فکر کن در هر 150 میلی ثانیه 90 درصد دایره رو بچرخه. پس هر بار که چشم شما تصویر جدید رو دریافت میکنه 90% دایره رو چرخیده ، اون وقت شما فکر میکنی 10 % رو به عقب میره.
    متوجه شدی؟؟؟

2. 7 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با ادم های فضول چیکار کنیم؟ اینهایی کفر ادم رو در میارن؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کم آوردی فحش بده
    اما جدی میگم که هیچ راهی نیست...فضول همیشه فوضول میمونه....البته ما دو نوع فضول داریم:
    یه دسته فضولی میکنن اما نیتشون بد نیست.....مثلا شما دوتا برادر تصور کن که یکی یه کار بد میکنه و اون یکی میره به والدیشون میگه در حالی قصدش این بوده که داداشش این کار رو تکرار نکنه....خب این مورد با حرف زدن درست میشه .....(افرادی که این جوری فوضولی میکنن خودشون هم از فوضولیشون بدشون میاد اما خب وجدانشون نمیذاره)
    اما مورد دیگه هست که نوعی بیماری هست متاسفانه..... یعنی فرد مورد نظر از لحاظ روانی کمبود داره و چون در جامعه مورد توجه قرار نمی گیره و کاری هم از دستش برنمی آد میره فضولی میکنه همانند اکثر آنتن های کلاس ها تو مدرسه
    این یکی با تحریم کردن قهر کردن تهدید کردن به صورت عملی(منظورم اینه اگه گفتی دفعه ی بعدی گردنت رو میشکنم واقعا گردنش رو بشکنی چون پر رو تر میشن) این افراد اصلا حرف زدن باهاشون کار صحیحی نیست چون فایده نداره.....هم چنین میتونید اخبار دروغ بدید و این کارا تا کم کم ضایع بشه.یه راه موثر هم هست که اونم اینه که اون رو پیش کسی که براش خبر میبره خراب کنین.... یا بینشون رو به هم بزنین و....
    این تجربیات من بود....

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

نشد که بپرسم:
    چرا وقتی میریم بانک وام بگیریم چند تا چک و سفته و ضامن میخوان اما وقتی همه پولمونو تمام و کمال در خدمتشون میزاریم هیچ سندی نمیدن که ما دستمون به جایی بند باشه؟
    پس اون دفترچه ای که به شما میدن چیه؟خب اون هم مهر داره و هم قانونیه....بعدش هم یه بانک چون وسیع تره قطعا برا 400 یا 500 ملیون تومن نمیاد خودشو خراب کنه و البته شما وقتی در بانک های خصوصی معتبر سپرده گذاری میکنید یه برگه ی مقوایی به عنوان سند سپرده گذاری(به ویژه برای سود و اینا) به شما میدن....
    در ضمن اگه یه بانک یا موسسه ی مالی و اعتباری بخواد پول شما رو بخوره دیگه با سند و صفته کار خاصی نمیتونید بکنید.... چون اونی که پولتون رو برده قطعا شناخته شده هست و باقی ماجرا

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

اقا یه حرکتی

این رینگ و قالپاق ماشین رو میبینی بر عکس میچرخه توهمه؟
    همون طور که دوستمون توضیح دادن درسته... درضمن دلیل اینکه ما تصاویر سینما رو هم متحرک میبینیم هم همین هست..... همه ی فیلم ها مجموعه ی تصاویر زیادی هستن که با سرعت زیاد به ترتیب نمایش داده میشن.... قبل از این که تصویر در ذهن شما ثبت بشه تصویر بعدی جایگزین اون میشه در نتیجه شما اون رو متحرک میبینید....
    Last edited by M A M M U T; 19-06-2011 at 13:04. دليل: اشتباه در نقل قول:دی

5. 3 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

برای اون مورد اخر هم من یه راه کشف کردم و اون هم سرگرم کردن خودتون هست وقتی میان پیشتون.ثلا به کسی زنگ بزنید و در مورد یه موضوعی که اون فضوله ازش سر در نمیاره حرف بزنید.یا خودتون رو به کاری مشغول کنید و وقتی اون هی حرف میزنه یا سوال میپرسه اصلا محلش نذارید انگار که اونجا نیست

7. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بستگی داره چه نوع فضولی رو بگی

مثلا من یه دوست دارم که هر روز بهم زنگ میزد تا باهام حرف بزنه !
    هر وقتم زنگ میزد حرفاش اینجوری بود :
    - سلام ... خوبی ؟ چی کار میکردی ؟
    * سلام پای کامپیوتر بودم .
    - خب پای کامپیوتر چی کار میکردی ؟
    * تو اینترنت بودم.
    - تو اینترنت داشتی چی کار میکردی ؟
    * تو یه سایت بودم داشتم چیزی میخونم.
    - عههه !! چی میخوندی ؟
    * یه مطلب مفیدی بود.
    - چه مطلبی؟

و الی آخر ....

منم از دستش کلافه شده بودم. یه شب نزدیک 2 ساعت باهاش صحبت کردم و به طور کلی بش گفتم وقتی زنگ میزنی بعد از احوال پرسی برو سر اصل مطلب اینقدر فضولی نکن جوری گفتم که بهش بر بخوره چون بغضی وقتا تا کسی بهش بر نخوره گوش نمیده !!
    الان دیگه بنده خدا هر دو هفته یه بار زنگ میزنه و میگه :
    - سلام خوبی ؟
    * سلام ممنون تو خوبی ؟
    - آره بد نیستم ... خب یه کاری بات داشتم .......

و سریع میره سراغ اصل مطلب

9. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وقتی هواپیما ها توی اسمون رد میشن بعضی هاشون یه دود سفیدی به دنبالشون هست که بعدش کم کم محو میشه ولی بعضی ها نیست علتش چیه؟
    دود نیست بخار آبه
    حاصل از سوختن سوختشه
    بعضیهاشون با نفت سفید و بعضیهاشون با سوخت دیگه ای کار میکنن
    میدونم بعضیهاشونم با الکل کار میکنن
    تا جایی که من اطلاع دارم این دود سفیدی که دیده میشه مربوط به سوخت نیست و بر اساس قانون هواپیماهای خارجی که وارد حریم هوایی ما میشن باید از خودشون دود ایجاد کنن که این دود بوسیله دستگاهی ایجاد میشه که نمونشو تو پروازهای نمایشی همه شما دیدید

نشد که بپرسم:
    چرا وقتی میریم بانک وام بگیریم چند تا چک و سفته و ضامن میخوان اما وقتی همه پولمونو تمام و کمال در خدمتشون میزاریم هیچ سندی نمیدن که ما دستمون به جایی بند باشه؟
    بانکها بوسیله بانک مرکزی (دولت ) تضمین شده اند پس اگه بانکی ورشکست بشه دولت پول شما رو میده این ضمانت از ضمانت سفته معتبر تر هست

اما موسسات خصوصی که توسط بانک مرکزی ضمانت نشده اند هیچ اعتباری بهشون نیست

11. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

چرا برای زن گرفتن باید کارت پایان خدمت داشت؟!!!

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه سوال
    وقتی یک مدرکی را در "دفتر اسناد رسمی" ،کپی برابر اصل میکنیم :

می تونیم برای همیشه همچین کاری کرد؟یعنی همیشه مدرکی چیزی که جایی میخوایم ببیرم مثل دانشگاه،مدرسه و... ببریم کپی برابر اصل کنیم،اون کپی که برابر اصل شده را بدیم نهاد مربوطه و اصلش را برای همیشه پیش خودمون نگه داریم.

همچین چیزی از نظر قانونی که مشکلی نداره درسته؟

متشکر

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سوال
    وقتی یک مدرکی را در "دفتر اسناد رسمی" ،کپی برابر اصل میکنیم :

می تونیم برای همیشه همچین کاری کرد؟یعنی همیشه مدرکی چیزی که جایی میخوایم ببیرم مثل دانشگاه،مدرسه و... ببریم کپی برابر اصل کنیم،اون کپی که برابر اصل شده را بدیم نهاد مربوطه و اصلش را برای همیشه پیش خودمون نگه داریم.

همچین چیزی از نظر قانونی که مشکلی نداره درسته؟

متشکر
    همه جا که گپی برابر اصل رو قبول نمیکنن کثلا اگه بخواهی با سند خونه وام بگیری باید اصل سند رو ببری

15. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

چرا برای زن گرفتن باید کارت پایان خدمت داشت؟!!!

این شرایطی هست که بعضی خانواده ها میذارند.چون به طرف اعتماد ندارند میخوان مطمئن بشوند که سربازی رفتی یا نه
    بعضی ها هم همین که طرف بگه سربازی رفته ام برایشان کافی هست

کلا کسی که سربازی نرفته تکلیفش معلوم نیست.بیشتر خانواده ها دوست دارند دخترشان رو به کسی بدهند که سربازی رفته باشه درسش تموم شده باشه و مشغول به کار باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •