اگه پینگتون خوب باشه نباید این مسائل پیش بیاد . آره منم 7 دارم .
توی این قسمت اگه هاست هستین که باید روی create host کیلیک کنید و اگه joint شدین به یک اتاق و روم باید روی کانکشن کلیک کنید یا روی اسم کسی که هاسته بقیش مثل حالت آفلاین میمونه .
اگه پینگتون خوب باشه نباید این مسائل پیش بیاد . آره منم 7 دارم .
توی این قسمت اگه هاست هستین که باید روی create host کیلیک کنید و اگه joint شدین به یک اتاق و روم باید روی کانکشن کلیک کنید یا روی اسم کسی که هاسته بقیش مثل حالت آفلاین میمونه .
من روی لپ تاپ با ویندوز 7 ورژن 64 بیتی دارم بازی می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم...
خیلی روون و عالیه...
دوستانی که بازیشون ریپ میزنه cpu شون چیه؟
اقایون کسی میدونه چه جوری باید آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟
حسین عزیز یه عکس از یه برنامه گذاشته.... میشه بگین این برنامه رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
من پینگ اینترنتم 49 اه..... مشکلی که ندارم برای آنلاین بازی کردن؟؟
من که موندم فعلا تو کف بازی نصب میکنم یه برنامه دیگه نصب کنم دیگه بازی بالا نمیاد یکی راه حلی پیشنهاد بده![]()
سلام دوستان
يه حالتي تو فيفا هاي قبلي بود كه وقتي با توپ در حال دويدن بودي يه دكمه اي ( شيفت ) رو كه ميگرفتي دوييدنش خيلي سريع مي
شد. يعني تندتر از sprint ( همزمان با sprint اون دكمه رو ميگرفتيم.) الآن اون حالت هنوز هم هست ؟ اسمش تو قسمت تنظيمات
چيه ؟؟
برای انلاین بازی کردن:
دوستان وارد سایتبشید و نرم افزارش را از صفحه اول دان کنید بعد با طی کردن مراحل عضویت و مشخص کردن id هم می تونید خودتون یک اتاق درست کنید و میزبان باشید و هم به اتاق دیگران بروید و با زدن start که به وسیله شخص میزبان زده میشه اتوماتیک بازی وارد قسمت lan میشه و اونجا با زدن دکمه refresh منتظر میمونید تا دوستانتون بیایند و بعد خودش اتوماتیک به قسمت تعین تیم میره و از اینجا به بعد دیگه مشخصه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید از دوستانی که بازی کردن میشه بگید این تیم ایرانش کجاست ؟ ( البته فکر کنم نداره) . بعد لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم داره یا نه؟ راستی همونطور که گفته بودید سختی افسانه ای (legendary ) واقعا سخته.
اقا من هر چی میگیردم این sanchez تو real madrid نیست یک نفر کمک کنه
سلام.اول که فیفا را نصب کردم دسته بازی را شناخت ولی بعد از اینکه کامپیوتر ریست کردم دیگه فیفا دسته رو نشناخت. لطفا راهنمایی کنید.بهترین تنظیم برای مانیتور واید 20 " چیه؟تنظیم MASAAچیه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)