سلام به همه دوستان با 300 تا 350 چه مدل موتور گازی میشه گرفت؟ دست دوم هم شد مهم نیست ولی قشنگ و راحت باشه ممنون از راحنماییتون
سلام به همه دوستان با 300 تا 350 چه مدل موتور گازی میشه گرفت؟ دست دوم هم شد مهم نیست ولی قشنگ و راحت باشه ممنون از راحنماییتون
سلام
من یک موتور می خواستم با قیمت مناسب ( حدود 300 ) میخوام یکم با کلاس باشه فقط هم باهاش میرم دانشگاه
پیشنهادتون چیه ... ؟؟؟
الان تو این مایه ها قیمتش چه جوریه ( حدودا ) ... ؟؟؟؟
یا این :
![]()
سلام به همه دوستان با 300 تا 350 چه مدل موتور گازی میشه گرفت؟ دست دوم هم شد مهم نیست ولی قشنگ و راحت باشه ممنون از راحنماییتوندر حد 300 تومن فکر کنم اسکوتر بتونی بگیری ، کلا خیلی گرون شدن ، زمستون 89 اکثر 125 هـا در حدود 470-550 بودن اما الان حدود 650-800 شدن ، شما اگه یه 125 دست دوم پیدا کنی میتونی با این بودجه بخری .سلام
من یک موتور می خواستم با قیمت مناسب ( حدود 300 ) میخوام یکم با کلاس باشه فقط هم باهاش میرم دانشگاه
پیشنهادتون چیه ... ؟؟؟
الان تو این مایه ها قیمتش چه جوریه ( حدودا ) ... ؟؟؟؟
با پرســ و جـوی که امروز انجام دادم تو کمرگ فهمیدم این سه تا مارک خوبن با قیمت های زیر :
کویر 4دنده هندلی 125 = 750
تکتاز 5دنده استارتی 125 = 840
کویر 4دنده هندلی 125 = 760
تکتاز 5دنده استارتی 125 = 830
نامی 4دنده هندلی 125 = 710
نامی 5دنده استارتی 125 = 800
البته به نظر خودم نامی بهتر بود ، چون این تجهیزات رو میداد : "2تاکلاه ، قفل ، زنجیر ، بیمه شخص ثالث(مطمئن نیستم) و یک عدد روکش با طرح گل_من_گلی"
و اینکه فروشنده میگفت کلا تعداد مرجوعـی عای نامی کمتر از تکتاز و کویر هستند .
یه مدل 150 5دنده استارتی احسان هم دیدم که خودم از اون خوشم اومد 990 بود .
اگـه میخواین مطمئن بشین آدرس بدم .
سلام دوستان
میخوام یه پالس 180 بگیرم
تفاوتی خاصی دارن با هم مثل رینگی و پره ای؟
اگه آره لطفا بهترین مدل 180 رو بگید.
ممنون
سلام علیکم
شهادت آقا جواد الائمه ( علیه السلام ) رو به همگی تسلیت میگم .
پالس پره ای دیگه تولید نمیشه . الان تمام محصولات باجاج رینگی هست .
پالس پره ای و انجین نقره ای الان اگه نوش باشه بسیار گرونه و دست دومش هم خیلی گرونه تا حدی که از پالسهای جدید نو هم گرونتره بخاطر حرفی که ظاهرا به شایعه میمونه .
الآن پالس UG3 و UG4 هست تو بازار که با هم فرقایی دارن .
UG4 ( یو جی فور ) هم چراغ گرد و کیلومتر آنالوگ داره و هم کیلومتر دیجیتال و با فلاپ .
به نظر من که چند وقت روی این موتور بخاطری تحقیق کردم .
UG4 چراغ گرد رنگ مشکی بگیر .
البته آپاچی 180 هم هست توی این رنج قیمت پالس 180 که با هم تفاوتهایی و قابلیتهایی متفاوت دارن .
خودت برو گمرک یا شهباز موتورها رو از نزدیک ببین ، هر کدوم رو خواستی بگیر . اونجا به تفاوتهای UG3 و UG4 متوجه میشی .
از لحاظ وزن و قدرت و زین و کمک جلو و اندازه ی لاستیکا و فرمون و تنه با هم فرق دارن .
باز اگه سوالی داری در خدمت هستم
یاعلی مدد
ممنون
خودمم نظرم UG4 هست
میشه لطف کنید تمام تفاوت های UG4 با UG3 رو بگید
هم از لحاظ ظاهری و هم داخلی و فنی
راستی
واسه خرید شهبازو پیشنهاد میدی یا گمرک
سلام
توی موتور هایی که بدون گواهی نامه میشه روند موتور های سایت
چطورن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
قیمت این ها چنده؟
دوستان بین این مدل ها کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
Bajaj XCD 125
Bajaj Boxer BM125کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به موتورهاي شبيه اون عكس اول ميگن ويو wave
نمونه اصليش كه ساخت خود هوندا باشه بالاي سه ميليونه اما نمونه هاي توليد داخل كه بهشون ميگن طرح ويو از حدود هفتصدهزار شروع ميشه براي مارك هايي مثل دينو dino تا برسه به راديسون طرح ويو كه كوير موتور ميزنه و حدود يك ميليون و دويست هزار هست
مارك هاي معروف طرح ويو عبارتند از!: راديسون, پيشرو, روان و شوكا
مارك هايي مثل دلفين, جترو , پيشتاز هم توي بازار هستند كه از اقبال كمتري برخوردارند
درمورد عكس دوم هم تا اونجايي كه ميدونم بهش ميگن اسكوتر. استقبال كمتري از اون ميشه چون خدمات پس از فروش كمتره و قطعات براش كمتر پيدا ميشه در نتيجه اكثر افراد ميرن طرح ويو ميگيرن بجاي اون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)