خعلی باحاله ، ارزش دانلود و بازی کردنو داره!
امتحان کن!![]()
خعلی باحاله ، ارزش دانلود و بازی کردنو داره!
امتحان کن!![]()
یه سوال : چرا همه Boss ها رو باید صدبار کشت؟!الآن من Bob Barbas رو کشتم(Just doin' god's wok)
بعدش این باس ها که مثلا 3 بار باید کشت Checkpoint ها وسط فایت باهاشون سیو میشن؟یعنی مثلا باس رو باید 3 بار بکشی,بار اول اگه بزنیش تو بار دوم بمیری از اول اول باید بجنگی یا یه بار مرده باس و از اول به اصطلاح Phase دوم شروع به فایت میکنید؟
نه شدیدا اعصاب خورد کنه .... سیو نمیشه ( چک پوینت نداره ) یعنی اگه یه Boss رو باید 4 بار بکشید و سه بار کشتید سیو نمیشه :| اگه کشته بشید دوباره باید از اول بازی کنید :||||||
من الآن تو هنگم !
سره اون زنه(شبیه حلزون بود آویزونم بود هی حالش به هم میخورد) من مردم سیو نشد از اول باید میکشتم.سره همین Bob ولی من دو بار کشتمش بار سوم Restart From Checkpoint کردم و این بار کشتمش و کاملا مرد!یعنی از اول بار سوم شروع کرد به فایت ولی خوب علامت سیو در طول باس فایت نیومد.
باب بارباس رو تا اونجایی که من یادمه سیو می کرد ! ( اگه درست یادم باشه )
ولی به زودی به یه باس دیگه میخوری اعصابت خورد میشه![]()
عاغا من این بازی رو نصب کردم ! اون قدر حال کردم باهاش که تو همون روز اول رسیدم به همون غوله که تو تلویزیون بود ( اسمشو نمیدونم فکر کنم باب بودش ) اون هم امروز کشتم !
کلا از این سبک بازی ها یا مثلا خدای جنگ خیلی خوشم میاد ....
دوستان من تو یه مرحله گیر کردم
همون جا هست که دانته با برادرش دعوا می کنه بعد از کشتن اون شیطان ( اسمش یادم نیست )
هر چه قدر که می کشمش دوباره جونش پر میشه ! حتی تو یه بازی تا 3 بار هم کشتمش ولی باز هم جونش از اول پر میشه ... چی کار باید بکنم ؟ کر خاصی هست که انجام بدم
باید بری رو حالت شیطانی اگه روی PC بازی می کنی Z + C) رو بزن اون موقع بهش ضربه بزن
Last edited by Layken; 30-03-2013 at 02:11.
الان رفتم
چه مسخره !
بازی تموم شد. سره دو روز ... ! من تازه داشت خوشم میومد از بازی ... تازه گرم شده بودم. آخرش هم که تموم شد پیغام داده می گه که میتونی مراحل رو با هارد بری جلو تا حرفه ای تر بشی
نسخه های قبلی هم مثله این نسخه باحال هستن ؟ یا اصلا نسخه جدید تری هست از نظر گرافیکی چی ؟ گرچه چنگی به دل نمیزد گرافیک بازی ولی باز هم خوب بود. اصلا آیا قراره نسخه جدید بیاد بازار ؟
یه بازی تو سبک دویل می کرای یا شاهزاده ایرانی و خدای جنگ معرفی می کنید ؟! طولانی باشه گرافیکش هم خوب باشه
اگر Xbox و PS3 دارید می تونید Bayonetta ,Dante's Inferno رو بازی کنید.اگر فقط PC دارید Darksiders 1 , 2 هست.نسخه شماره 4 بازی تقریبا از لحاظ گرافیکی با این برابر و تمیز هست.نسخه3 هم از لحاظ گیم پلی خوبه ولی گرافیک دیگه قدیمی شده با یک سرچ در گوگل میتونید کیفیت بازی ها رو ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)