تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 49 اولاول ... 32383940414243444546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 485

نام تاپيک: DmC: Devil May Cry

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

سلام

این بازی سبکش چیه؟ ارزش دانلود و بازی کردن داره؟
    خعلی باحاله ، ارزش دانلود و بازی کردنو داره!
    امتحان کن!

2. 2 کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه سوال : چرا همه Boss ها رو باید صدبار کشت؟!الآن من Bob Barbas رو کشتم(Just doin' god's wok )
    بعدش این باس ها که مثلا 3 بار باید کشت Checkpoint ها وسط فایت باهاشون سیو میشن؟یعنی مثلا باس رو باید 3 بار بکشی,بار اول اگه بزنیش تو بار دوم بمیری از اول اول باید بجنگی یا یه بار مرده باس و از اول به اصطلاح Phase دوم شروع به فایت میکنید؟

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

یه سوال : چرا همه Boss ها رو باید صدبار کشت؟!الآن من Bob Barbas رو کشتم(Just doin' god's wok )
    بعدش این باس ها که مثلا 3 بار باید کشت Checkpoint ها وسط فایت باهاشون سیو میشن؟یعنی مثلا باس رو باید 3 بار بکشی,بار اول اگه بزنیش تو بار دوم بمیری از اول اول باید بجنگی یا یه بار مرده باس و از اول به اصطلاح Phase دوم شروع به فایت میکنید؟
    نه شدیدا اعصاب خورد کنه .... سیو نمیشه ( چک پوینت نداره ) یعنی اگه یه Boss رو باید 4 بار بکشید و سه بار کشتید سیو نمیشه :| اگه کشته بشید دوباره باید از اول بازی کنید :||||||

6. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نه شدیدا اعصاب خورد کنه .... سیو نمیشه ( چک پوینت نداره ) یعنی اگه یه Boss رو باید 4 بار بکشید و سه بار کشتید سیو نمیشه :| اگه کشته بشید دوباره باید از اول بازی کنید :||||||
    من الآن تو هنگم !
    سره اون زنه(شبیه حلزون بود آویزونم بود هی حالش به هم میخورد) من مردم سیو نشد از اول باید میکشتم.سره همین Bob ولی من دو بار کشتمش بار سوم Restart From Checkpoint کردم و این بار کشتمش و کاملا مرد!یعنی از اول بار سوم شروع کرد به فایت ولی خوب علامت سیو در طول باس فایت نیومد.

8. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من الآن تو هنگم !
    سره اون زنه(شبیه حلزون بود آویزونم بود هی حالش به هم میخورد) من مردم سیو نشد از اول باید میکشتم.سره همین Bob ولی من دو بار کشتمش بار سوم Restart From Checkpoint کردم و این بار کشتمش و کاملا مرد!یعنی از اول بار سوم شروع کرد به فایت ولی خوب علامت سیو در طول باس فایت نیومد.
    باب بارباس رو تا اونجایی که من یادمه سیو می کرد ! ( اگه درست یادم باشه )
    ولی به زودی به یه باس دیگه میخوری اعصابت خورد میشه

10. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

عاغا من این بازی رو نصب کردم ! اون قدر حال کردم باهاش که تو همون روز اول رسیدم به همون غوله که تو تلویزیون بود ( اسمشو نمیدونم فکر کنم باب بودش ) اون هم امروز کشتم !
    کلا از این سبک بازی ها یا مثلا خدای جنگ خیلی خوشم میاد ....

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان من تو یه مرحله گیر کردم
    همون جا هست که دانته با برادرش دعوا می کنه بعد از کشتن اون شیطان ( اسمش یادم نیست )
    هر چه قدر که می کشمش دوباره جونش پر میشه ! حتی تو یه بازی تا 3 بار هم کشتمش ولی باز هم جونش از اول پر میشه ... چی کار باید بکنم ؟ کر خاصی هست که انجام بدم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان من تو یه مرحله گیر کردم
    همون جا هست که دانته با برادرش دعوا می کنه بعد از کشتن اون شیطان ( اسمش یادم نیست )
    هر چه قدر که می کشمش دوباره جونش پر میشه ! حتی تو یه بازی تا 3 بار هم کشتمش ولی باز هم جونش از اول پر میشه ... چی کار باید بکنم ؟ کر خاصی هست که انجام بدم
    باید بری رو حالت شیطانی اگه روی PC بازی می کنی Z + C) رو بزن اون موقع بهش ضربه بزن
    Last edited by Layken; 30-03-2013 at 02:11.

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

الان رفتم

چه مسخره !
    بازی تموم شد. سره دو روز ... ! من تازه داشت خوشم میومد از بازی ... تازه گرم شده بودم. آخرش هم که تموم شد پیغام داده می گه که میتونی مراحل رو با هارد بری جلو تا حرفه ای تر بشی
    نسخه های قبلی هم مثله این نسخه باحال هستن ؟ یا اصلا نسخه جدید تری هست از نظر گرافیکی چی ؟ گرچه چنگی به دل نمیزد گرافیک بازی ولی باز هم خوب بود. اصلا آیا قراره نسخه جدید بیاد بازار ؟

یه بازی تو سبک دویل می کرای یا شاهزاده ایرانی و خدای جنگ معرفی می کنید ؟! طولانی باشه گرافیکش هم خوب باشه

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

الان رفتم

چه مسخره !
    بازی تموم شد. سره دو روز ... ! من تازه داشت خوشم میومد از بازی ... تازه گرم شده بودم. آخرش هم که تموم شد پیغام داده می گه که میتونی مراحل رو با هارد بری جلو تا حرفه ای تر بشی
    نسخه های قبلی هم مثله این نسخه باحال هستن ؟ یا اصلا نسخه جدید تری هست از نظر گرافیکی چی ؟ گرچه چنگی به دل نمیزد گرافیک بازی ولی باز هم خوب بود. اصلا آیا قراره نسخه جدید بیاد بازار ؟

یه بازی تو سبک دویل می کرای یا شاهزاده ایرانی و خدای جنگ معرفی می کنید ؟! طولانی باشه گرافیکش هم خوب باشه
    اگر Xbox و PS3 دارید می تونید Bayonetta ,Dante's Inferno رو بازی کنید.اگر فقط PC دارید Darksiders 1 , 2 هست.نسخه شماره 4 بازی تقریبا از لحاظ گرافیکی با این برابر و تمیز هست.نسخه3 هم از لحاظ گیم پلی خوبه ولی گرافیک دیگه قدیمی شده با یک سرچ در گوگل میتونید کیفیت بازی ها رو ببینید

17. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •