تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 53 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 526

نام تاپيک: ✎ آزمون های آزمایشی گـــــــــــــــزینـه دو

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

از دوست و استاد گرامی وحید جان به طور رسمی دعوت کردم که بیان و کمک حالمون باشن . خیالتون تخت ماشالله هم عالم هم عاقل و هم با تجربه هستن ایشون .
    بابا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درستش اینه که من فقط یکسال کنکوری بودم و هر کنکوری یکسری تجربیات کسب می کنه که به درد سالهای بعد می خوره.

اما در مورد طرح گام اول گزینه دو
    اولا شرکت در این طرح الزامیست. چرا که چهار آزمون مهم داره که باعث میشه شما یه هدفی و جهتگیری در تابستان داشته باشین.
    اما معایبی هم دارد که خیلی راحت می توان برطرف کرد.
    بزرگترین مشکل این طرح دفترچه برنامه ریزی روزانه ایست که خیلی هم روی آن تاکید می کنند. با اینکه دقیقا از برنامه امسال مطلع نیستم، ولی گمان نکنم چندان تفاوتی با سال قبل داشته باشد، شدیدا توصیه می کنم، از اجرای برنامه روزانه آن پرهیز کنید. تنها قسمتی که مهم است محدوده چهار آزمون است. پس شما محدوده چهار آزمون گام اول روی کاغذی مرتبط یادداشت کنید و دفترچه برنامه ریزی گام اول را بیرون بیاندازید. فقط همین.
    اما در خلال همین محدوده آزمونها نیز مشکلاتی از قبیل تاکید زیاد بر دروس عمومی هست که البته طبیعیست و یک برنامه جامع برای تعداد زیادی داوطلب نمیشود که مثلا برخی از دروس عمومی را در نظر نگیرد. اما با اینحال دروس ریاضی، فیزیک، شیمی و عربی به همین ترتیبی که گفتم اولویت بندی کنید ( شاید مواردی استثنا باشد که در برخی دروس مانند زبان هم نیاز به تمرین از تابستان داشته باشید، که گفتم این موارد استثناست ).
    در درس ریاضی، حسابان ، هندسه 1 و 2 و جبر و احتمال ( مخصوصا احتمال ) از قسمت های خیلی مهم است به همین ترتیب که نوشتم. آمار چندان ضروری نیست که اگر بعد از اولویت های گفته شده وقت اضافه آوردید به آن هم بپردازید ولی معمولا آمار برای همه درس ساده و قابل فهمیست که در مدت خیلی کوتاهی می توان به تسلط رسید. پس نگران آمار نباشید.
    اما فیزیک. فیزیک از آن دسته درس های منظمیست که طبقه بندی خاصی نمی طلبد. شما که قرار است در تابستان فیزیک پایه را مسلط شوید، اولا اگر درک خوبی از فیزیک دارید، کتاب میکروطبقه بندی گاج رو پیشنهاد می کنم و از اولین تست شروع کنید و برید جلو. اولویت خاصی هم بین کتابها یا فصول نمی خواد قائل بشین.
    شیمی خیلی مهم است که سعی کنید مخصوصا شیمی دو رو از همین الان مفهومی یاد بگیرید. فصل ترکیب های کوالانسی را سعی کنید به بیشترین تسلط برسید. شیمی سه هم مطالعه شود ولی چون چندان مفهومی نیست به اندازه شیمی دو اهمیت ندارد. اما سعی کنید محاسبات رو خوب کار کنید که اگر مثل امسال سوالات نسبتا ساده بود راحت محاسباتی ها رو هم جواب بدین.
    و اما عربی که برای خیلیا دشوار و برای عده ای هم آسان. اولا باید بگویم دور کتابهایی مثل ایاد فیلی و اینا خط بکشید. من خودم ایاد فیلی رو به پیشنهاد دوستان سال قبل انتخاب کردم که پشیمونم و واقعا کنکور همونیه که تو کتاب نوشته شده و ایاد فیلی خیلی از نکات رشته علوم انسانی رو هم برای ریاضی ها آورده یا خیلی نکاتی که اصلا در کتاب به آن اشاره نشده.( برای مثال برید و قسمت غیرمنصرف ها رو ببینید که چه نکات غیرضروری و اضافی گفته شده ).
    اگر کتاب آموزشی داشته باشید که برای همان منهج های داخل کتاب چند نمونه تست آورده باشه خیلی خیلی مفید خواهد بود و نیازی به نکات اضافی اصلا ندارید. و بگم از الان فقط تست برای یادگیری استفاده کنید و نکات گرامری و کارگاه ترجمه رو خلاصه کنید کافیه برا منهج عربی.
    البته گاهی اوقات هم مثل امسال عربی رو سخت می دن که دیگه هر سال یه درس یا چند درس رو طبیعتا سخت میدن، ولی جای نگرانی نیست چون برا همه سخت خواهد بود. در مورد ترجمه هم که خیلی خیلی راحته و نیاز به حفظ کردن کلمات نیست. من خودم به شخصه فقط یکبار ( تابستون سال قبل ) از رو کلمات خوندم که اگه اونم نمی خوندم مشکلی پیش نمی اومد. و برای تمرین ترجمه هم تست. سعی کنید تست های سراسری رو از سال 80 تا 90 رو از همین امروز شروع کنید. بهترین راه یادگیری عربی همینه.

بقیه دروس هم ضرورتی نداره در تابستون خونده بشه. چون وقتی شما ریاضی و فیزیک، الان جلو بیفتید بعدا مطمئن باشید خیلی وقت خواهید داشت برای خوندنشون و تضمین می کنم که نگران نباشید که درصدهاتون فعلا تو آزمون های گام اول تو این درسا خوب نشه ( چون قرار شد فعلا نخونید. ). البته اگه اون اولویت ریاضی، فیزیک، شیمی و عربی رو انجام دادین و وقت اضافه اومد می تونید به دروس دیگه بپردازید. در ادبیات هم قرابت معنایی اولویت داره و البته زبان فارسی. دین و زندگی الان اصلا ضرورتی نداره.

خب حالا که اولویت بندی ها مشخص شد بد نیست بدونید که شما تابستون رو به چهار قسمت ( البته الان که یه آزمون گذشته ) و سعی کنید و سعی کنید در هر بازه به همون محدوده برسید در دروس ریاضی، فیزیک، شیمی و عربی. بقیه هم نخونید مگر این که در هر بازه بعد از این درسا وقت چند روزه ای زیادی بیارین که معمولا زیاد نمیاد.

اما یکی دیگر از معایب طرح گام اول جزوه های کمک آموزشی این طرح است.
    اگر کتاب مناسب دارین، اصلا نیازی نیست به جزوه های گام اول مراجعه کنید. چرا که این جزوه ها یکسری نکات خشک و تعداد کمی تست جز اینکه چیزی رو به شما یاد نمیده شما رو سر در گم هم می کنه.
    گفتم که اگر کتاب تست دارین، دور جزوه های گام اول رو خط بکشین. این رو با تاکید می گم که شما هم مثل ما تابستونتون رو حروم نکنید. یه کتاب تست خوب ( که بعدا تو یه مطلب بهترین کتابها رو برای سطوح مختلف خواهیم گفت) هم شما رو از کتاب درسی بی نیاز می کنه و هم جزوه و... که واقعا چنین کتابهایی وجود داره، فقط باید پیداشون کرد که چند موردش رو پیدا کردیم. این کتابها رو از اول شروع می کنید و تا آخر می خونید، دیگه کار نداشته باشین از برنامه گام اول عقب افتادین یا نه. مهم اینه که یک بار بزرگ ( دورس پایه ) رو از رو دوش خودتون کنار بذارین .
    --------------------------------------------------------
    یکی دیگر از خدمات گزینه دو DVD
    اگر دی وی دی های امسال با سال قبل تفاوتی نداشته باشد، باید بگویم یکی از خدمات خوب گزینه دو همین دی وی دی ها است. و استفاده از آن توصیه می شود، ولی باید دقت کنید که اولا تمام دروس نیازی به دی وی دی ندارد. دوما اینکه سعی کنید بیشتر برای رفع مشکل از آن استفاده کنید.
    مثلا خود من یکی دو جلسه از بررسی آزمون در درس عربی استفاده کردم که بی نهایت برام فایده داشت و در تست ها خیلی مفید بود. درس دیگه ای که به همه توصیه می کنم از دی وی دی استفاده کنن دین و زندگی است. واقعا دی وی دی دین و زندگی خیلی بهتون کمک می کنه. اما در دروس دیگه ضرورتی ندارد، مگر اینکه در حین حل تستی با مشکل برخوردید و پاسخنامه تشریحی کفایت نکرد، از دی وی دی استفاده کنید. به هر حال چون استفاده از دی وی دی زمانبر است، سعی کنید فقط با شرایط ذکر شده از دی وی دی استفاده کنید.

حتما با خوندن این مطلب سوال براتون پیش میاد، هر سوالی بود بپرسید و تا جایی که بدونم جوابگو خواهم بود.
    با آرزوی موفقیت شما دوستان در کنکور 91
    قعلا خدانگهدار
    Last edited by vahid-p; 16-07-2011 at 18:53.

2. 12 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farrell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تشکر وحيد جان ممنون بابت راهنمابي

واسه اين يکي دو هفته تا آرمون دوم گام اول که ميشه 7 مرداد پيشنهادي داري چون تو اين فاصله زماني کم نميشه رو
    اختصاصي ها زياد مانور داد..

بازم تشکر موفق باشي !//

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از طرف من هم ممنون.
    ولی یه سوال داشتم. در مورد DVD ها نظرت چیه؟؟؟
    امروز DVD ها رو بعد از آزمون دادن. به نظر جالب و خوب میاد.
    به نظرت اگه با اونها هم پیش بریم مفید خواهد بود؟؟؟
    بازم مرسی.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

از طرف من هم ممنون.
    ولی یه سوال داشتم. در مورد DVD ها نظرت چیه؟؟؟
    امروز DVD ها رو بعد از آزمون دادن. به نظر جالب و خوب میاد.
    به نظرت اگه با اونها هم پیش بریم مفید خواهد بود؟؟؟
    بازم مرسی.
    ببخشید یادم رفته بود. اونم به همون پست اضافه کردم.
    واسه اين يکي دو هفته تا آرمون دوم گام اول که ميشه 7 مرداد پيشنهادي داري چون تو اين فاصله زماني کم نميشه رو
    اختصاصي ها زياد مانور داد.
    شما محدودش رو نگفتین و خب احتمالا محدودش متناسب با زمانش باشه.
    اما ببینید دوست من قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. اگه دوباره مطلبی رو که نوشتم بخونید، پی می برید که نظر من و خیلیا دیگه اینه که اختصاصی اولین اولویت است حالا هر چه قدر وقت محدود باشد.
    یعنی همونطور که گفتم چهار درسی که نام برده شد رو از رو کتاب تست کار کنید و برید جلو و پیشرفتی که می کنید میشه برنامتون نه برنامه ای که گزینه دو بهتون میده. اینجوری هم برنامه پیچیده نمی شه و در دراز مدت ( یعنی تو ایام مدرسه ) فایدش براتون واضح واضح میشه.
    شما اگه نخواهید رو اختصاصی مانور بدین، می خواید رو ادبیات و دین وزندگی و زبان مانور بدین؟ من که گفتم دور اینا رو خط بکشید مگر با شرایطی که گفته شده. ببینید برای انجام چیزایی که گفتم یکم اعتماد لازمه. اعتماد به اینکه دروس تخصصی بی نهایت براتون تو کنکور مفیده و سهم عمده ( نه اونطوری که مشاورا میگن سه چهارم وقت ) وقتتون رو باید روش بذارین. شما اگه کتاب تست دارین که باید داشته باشین و کتابش مناسب باشه نه خیلی قطور از فصل یک که شروع کردین همه تست ها رو کار کنید و برید جلو و کار نداشته باشین که به برنامه رسیدین یا نه( در بعضی کتابها همه تست ها لازم نیست که کار بشه ) . کل هدف اینه که خودتون رو تو چهارچوب برنامه گیر نندازین و تابستون رو هدر ندین.
    موفق باشید.

6. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان گام اولي عزيز بسته چهارم که گرفتيد DVD هاي سال سوم هم توش بود يا نه ؟

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در مورد DVDهای بسته چهارم به ما گفتند هنوز تو راه هستش. شنبه بیایید بگیرید

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید دوستان متاسفانه زیاد جستجو نکردم.
    دنبال برنامه کامل ازمونهای حضوری گام اول هستم تو سایت خودشون نیستممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان متاسفانه زیاد جستجو نکردم.
    دنبال برنامه کامل ازمونهای حضوری گام اول هستم تو سایت خودشون نیستممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام نادر جان منظورت از برنامه کامل چيه ؟
    دو تا آزمون حضوري بيشتر نمونده يکي 6/18 و ديگري 6/25 که کل دروس سال سوم دبيرستان رو شامل ميشه..

موفق باشي.

11. این کاربر از Farrell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام نادر جان منظورت از برنامه کامل چيه ؟
    دو تا آزمون حضوري بيشتر نمونده يکي 6/18 و ديگري 6/25 که کل دروس سال سوم دبيرستان رو شامل ميشه..

موفق باشي.
    منظورم دقیقا همین بود که شما فرمودی پس فقط دوتا ازمون مونده راستی فقط شامل دروس سوم دبیرستان میشه؟دیگه از دروس دوم هیچ سوالی نمیاد؟

13. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منظورم دقیقا همین بود که شما فرمودی پس فقط دوتا ازمون مونده راستی فقط شامل دروس سوم دبیرستان میشه؟دیگه از دروس دوم هیچ سوالی نمیاد؟
    نه داداش فقط سال سومه ...

15. این کاربر از Farrell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •