تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 42 از 157 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پیشگویی رو خرافات ندونید عزیز من.
    لطفآ روحیات چند ساله پیش مرا نداشته باشید که همه این موارد رو خرافه محض میدونستم.
    اگر هم میخواید باشید هیچ. ولی من راهی و که رفتم و بهتون میگم.

شما از تمدن مایا چه اطلاعاتی دارید به راحتی زیر سوال میبرید؟
    یه عده میگفتن اصلآ از کجا معلوم تمدن مایا گفته 21 دسامبر 2012 تقویم تموم میشه؟ اصلآ شاید تقویم اون موقع تموم نشه؟
    چرا بدون تحقیق حرف میزنید؟

چقدر تمدن ما پیشرفت کرده؟ به نظرت ابر کامپیوترهای ناسا و دانشگاه بروکلی میتونن زمان رو دقیق محاسبه کنن یا مایاها؟
    کدومش؟

مسلمآ کامپیوترهای امروزی.
    ولی چرا دانشمندان گیج موندن توی نحوه کارکرد تقویم تزولکین مایایی؟
    چرا اسرار اهرام مصر پوشیده مونده هنوزم؟
    چه دلیلی داره که قومی به یکباره خودکشی دسته جمعی کنه؟

یه چیزی هست، یه چیزی وجود داره که ما نمیدونیم.
    علم رو منحصر کردیم به قرن 20 ام و 21 ام.

2. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

پیشگویی رو خرافات ندونید عزیز من.
    لطفآ روحیات چند ساله پیش مرا نداشته باشید که همه این موارد رو خرافه محض میدونستم.
    اگر هم میخواید باشید هیچ. ولی من راهی و که رفتم و بهتون میگم.

شما از تمدن مایا چه اطلاعاتی دارید به راحتی زیر سوال میبرید؟
    یه عده میگفتن اصلآ از کجا معلوم تمدن مایا گفته 21 دسامبر 2012 تقویم تموم میشه؟ اصلآ شاید تقویم اون موقع تموم نشه؟
    چرا بدون تحقیق حرف میزنید؟

چقدر تمدن ما پیشرفت کرده؟ به نظرت ابر کامپیوترهای ناسا و دانشگاه بروکلی میتونن زمان رو دقیق محاسبه کنن یا مایاها؟
    کدومش؟

مسلمآ کامپیوترهای امروزی.
    ولی چرا دانشمندان گیج موندن توی نحوه کارکرد تقویم تزولکین مایایی؟
    چرا اسرار اهرام مصر پوشیده مونده هنوزم؟
    چه دلیلی داره که قومی به یکباره خودکشی دسته جمعی کنه؟

یه چیزی هست، یه چیزی وجود داره که ما نمیدونیم.
    علم رو منحصر کردیم به قرن 20 ام و 21 ام.
    به جز پیشرفت هایی که شما میگی یه سری مسائل فرهنگی هم داشتن!
    از شواهد به جا مونده معلومه که مثل یه مشت موجودات وحشی زندگی میکردن، خورشید گرفتگی رو خشم خدا(!) میدونستن و برای رفعش آدم قربونی میکردن! همچنین از پوشششون هم که چیزی نمیشه گفت!
    شما خیلی قضیه رو بزرگ کردید....

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما زلزله های پشت سر هم رو که اتفاقا همهشون دارن یه سیر صعودی رو طی می کنن کار انسان میدونید؟
    بازم میگم ما نه میتونیم کاملا رد کنیم و نه میتونیم کاملا ثابت کنیم ولی یه سری علایم هستش که نمیشه ردش کرد.
    مثلا کی میتونست پیش بینی کنه که مردم کشورهای عربی که اتفاقا خیلیاشون هم تو رفاه هستن به پا خیزن؟اون هم عرب ها که دیگه هممنون خوب میشناسیمشون.
    پس یه سری علائم عجیب وجود داره .
    شما یه دوره از تاریخ بیار که این همه تظاهرات وجود داشته باشه الان فکنم حدود 7 یا 8 کشور مردمشون دارن با دولت هاشون مبارزه می کنن که تو تاریخ بی نظیره.
    من نمیگم 2012 هم میمیریم بلکه میگم احتمال اینکه دوره جدیدی شروع بشه هست
    من این آمار رو از موسسه ملی زمین شناسی آمریکا گرفتم. اگه نگاه کنیم بیشترش سیر صعودی نداره بلکه شبیه تابع سینوسی در نوسان هست. افزایش و کاهش داشته . من تخصصی در این مورد ندارم . شاید فعالیت صفحات زمین تو این مدت افزایش داشته ، شاید هم طبیعی باشه .... ولی میدونم که این قدر با صراحت نمیشه نظر داد.

در مورد این که آیا در دوره ای از تاریخ بشر وجود داشته که این همه تغییر توش اتفاق افتاده باشه هم باید گفت که بله

همین 20 سال پیش ، سال 1989 و سقوط رژیم های کمونیستی کشورهای بلوک شرق ، فروپاشی دیوار برلین و ازبین رفتن اتحاد جماهیر شوروی و انقلاب در کشورهای لهستان ، مجارستان، آلمان شرقی ، بلغارستان و رومانی و شوروی. اتفاقا همشون هم به صورت زنجیره ای بود و همشون هم تو کشورهای دیکتاتور زده ای رخ داد که از نظر سیاسی و فرهنگی شرایط مشابهی داشتن.

وجالب این که همه رژیم ها هم شرایط زندگی مردمشون رو طوری نشون می دادن که انگار همه در رفاه مطلق هستن.

کی فکرشو می کرد که دیوار برلین از بین بره ، چائوشسکو در عرض کمتر از 10 روز حکومتش سقوط کنه و خودش هم جونشو از دست بده ، کی فکرشو می کرد ابر قدرتی مثل اتحاد جماهیر شوروی ناگهان کله پا بشه؟

آیا این هم پیش گویی شده بود ؟ بله ، اما این پیشگویی نیاز نبود که توسط مایاها یا به صورت رمزی توسط امثال نوستر آداموس انجام بشه. این ذات خود حکومت های دیکتاتوری هست که باعث میشه دیر یا زود به این سرنوشت مشابه دچار بشن. و اتفاقن سقوط خیلی هاشون اونقدر سریعه و غیر منتظره هست که باعث میشه خیلی ها نتونن اون رو باور کنن و برای خودشون شروع به داستان سازی کنن و این وقایع رو با تئوری توطئه برای خودشون توجیه کنن.

نیکلای دوم آخرین تزار روسیه که بر ارتشی 15 میلیونی فرمانروایی می کرد حکومتش تنها در عرض 5 روز سقوط کردو ....

شبیه همین شرایط تو 2011 نیست ؟ فکر می کنیم که اعراب همه در رفاه هستن ، شنیدیم ( و برمبنای همین شنیده ها مطمئن هستیم ) که اعراب به اصطلاح Dont Have Balls و بنابراین از این که قیام میکنن تعجب می کنیم و به این نتیجه می رسیم که حتما نیرویی ماورایی در کار هست.

می دونم که باز هم این مثال ها و شواهد برای کسانی که دوست دارن به چیزی عقیده داشته باشن ، ارزشی نداره و اونها به طور حتم این وقایع رو هم جوری تفسیر می کنن که هماهنگ با نظریاتشون باشه ولی گفتم شاید برای کسانی که تازه با این مباحث آشنا شدن مفید باشه.

5. 3 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

شما اصلآ آشنایی با این تمدن ندارید دوست من.
    قبول دارم آدم قربانی میکردن. البته بیشتر نتیجه دیدن فیلم Apocalipto مل گیبسون این حرف شما.
    تمدن ما هم همچنان وحشی ه. وحشی به معنای واقعی.
    اونا آدم قربانی میکردن. ما آدم و طبیعت و داریم قربانی میکنیم.
    ما وحشی های کت شلوار پوش و با فکل کراواتیم.
    البته به زودی تقاص اذیت کردن طبیعت را به طرز فجیع پس خواهیم داد.

قبول نداری وحشی های کت شلوار پوشیم؟
    لینک زیر را ببین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببینید مشکل ما اینه که فک میکنیم که واقعا در راه پیشرفت هستیم در صورتی که ما فقط داریم توسعه میکنیم نه پیشرفت.
    ببینید شما با کدامین ادله میتونید ثابت کنید که ما در راه پیشرفت واقعی هستیم؟
    ایا ما در صنعت پزشکی پیشرفت داشتیم؟پس این همه ایدزی،سرطانی،هیپاتیتی و.. چرا درمان نمی شوند؟فقط تبلیغات داریم ولی در عمل هیچ.حتی برای سیر درمان یه سرما خوردگی ساده هم همان مدتی طول میکشه که 100 یا 500 سال پیش طول میکشه .تازه همه دارن رو میارن به طب های سنتی....
    تو همه صنایع دیگه هم همینطور...
    پس خیلی به امار و اطلاعاتی که به خورد ما داده میشه توجه نکنید اینها فقط در راه حفظ قدرت و ثروت هستش.(البته با این اماری که تو پست بالایی داده شده اشتباه نشه من بحث بر روی چیز دیگه ای دارم).
    شما درباره جمجمه قوم مایا ها چیزی شنیده اید؟دانشمندان گفتند شاید تا هزار سال دیگه ما تازه بتونیم یه همچین جمجمه ای بسازیم در حالی که قوم مایاها هزاران سال پیش اینو داشتند.
    متاسفانه امروزه علم داره به سمت دیکتاتوری پیش میره یعنی فقط چیزی که علم میگه ما باید قبول کنیم.در صورتی که برای خیلی از موارد توجیه دقیق نداره..
    چرا علم نمیتونه اسرار اهرام مصررو درک کنه؟چرا ارتباط مصری ها و قوم مایا ها رو نمیتونه توجیه کنه؟
    چون فقط به زندگی خطی اعتقاد داریم یعنی دنیا همینه که میبینیم :کار تفریح زندگی وام قسط باران پول و... یعنی این مسائل همه اون چیزی هست که توی این دنیا وجود داره در حالی که اصلا وجود جهان موازی یا زندگی موازی رو بروز نمیده
    از فرازمینی ها چیزی نمیگه حتی بشدت هم سانسور میکنه در حالی که خیلی از اتفاقات داره می افته که ما بی خبریم.
    اصلا حال بحث کردن رو ندارم چون تینقدر دوستان سرگرم زندگی دلخواه قدرتمندان شدن که دیگه این جور مسائل براشون غیر ممکن نشون میده.

9. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

چرا علم نمیتونه اسرار اهرام مصررو درک کنه؟چرا ارتباط مصری ها و قوم مایا ها رو نمیتونه توجیه کنه؟
    این جمله یعنی اینکه شما چیزی در مورد اسرار اهرام میدونید که علم روز از آن بی خبره !!! فکر نمی کنید خودتون رو خیلی دست بالا گرفتید؟

از فرازمینی ها چیزی نمیگه حتی بشدت هم سانسور میکنه در حالی که خیلی از اتفاقات داره می افته که ما بی خبریم.
    بالاخره ما بی خبریم یا بی خبر نگه داشته شدیم؟ این 2 تا خیلی فرق میکنه
    آیا علوم ما خیلی چیزها رو نمی تونن تشریح کنن یا من و شما از آن علم محرومیم!!!

دقت کنید کشف نشدن مسائل رو با علنی نشدن آن قاطی نکنید

در مورد 2012 هم ما هیچ دلیل عقلی و علمی ندیدیم که ثابت کنه قراره اتفاق خاصی در آن سال بیفته! پس عاقلانه اینه که فرضیه ها رو در حد فرضیه نگه داریم و در جوسازی های .... شریک نشیم

منم میگم سال 2012 اردن به ترکیه حمله میکنه!!! اگر نتونم سند و دلیلی ارائه کنم مردم من رو مسخره میکنن و میگن زده به سرت؟
    اما چرا در مورد 2012 اینطور نیست؟ متاسفانه شما هنوز با قدرت رسانه های امروز دنیا آشنا نیستید

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

به نظر من همش مسخره بازیه .مردم با یه فیلم سری قانع میشن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته همه اینطوری نیستن که با یک فیلم قانع بشن
    بسته به ظرفیت طرف مقابل داره

منابع برای تحقیق و تجسس زیاده
    یک سری کتاب و مقاله هم در این مورد منتشر شده که خوندنش خالی از لطف نیست

البته من گفتم که به پایان دنیا در سال 2012 باور ندارم
    ولی میشه گفت یک سری اتفاقات مهم در این سال اتفاق میفته

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    نمی دونم!!!

پيش فرض

ای کاربران P30WORLD به من ایمان بیاورید و انسان ها رو از خطر سال 2020 آگاه کنید.
    ایما نمیارم!!!
    باور نمی کنم که اصلا مابدونیم کی دنیا تموم می شه
    حالا مایا هم تقویم خودشونو دارنو اعتقادات خودشون
    اصلا بشین زندگیتو بکن چیکار داری به این کارا
    من می گم کره ی زمینتا 5 میلیارد سال دی گه پابرجاست
    امازندگی و مرگ دست خداست
    اگر به قران مراجعه کنید در سوره های که از قیامت گفته است هیچ ارطباتی به گفته ی دانشمندان نداره
    مثلا گفته کوه ها از روی زمین بلند می شن و به حرکت در می ایند و پودر می شوند

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

اتفاقا این موضوع تو مجله نجوم کامل بهش پرداخته شده. و این موضوع کاملا رد شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •