سلام به دوستان میخواستم بدونم این htc one v ها چرا مشکل بلوتوث دارند؟ یا اینکه راهنمایی کنید اگه نتونیم از گوشی نامبرده بلوتوث بفرستیم و بگیریم باید چکار کنیم؟![]()
سلام به دوستان میخواستم بدونم این htc one v ها چرا مشکل بلوتوث دارند؟ یا اینکه راهنمایی کنید اگه نتونیم از گوشی نامبرده بلوتوث بفرستیم و بگیریم باید چکار کنیم؟![]()
Last edited by ali736; 14-08-2013 at 19:00. دليل: اشتباه تایپی
با سلام
سال قبل chacha گرفتم و همونروزش برنامه مسنجر و یو سی بروزر رو روش دادم فروشنده نصبید
حالا بعد یه سال اومدم برنامه بانک پاسارگاد رو بنصبم دیدم فایل منیجر ندارم ! واسه نصب برنامه نباید اول یه فایل منیجر مینصبید بعد برنامه ها رو ؟! الان چه کنم واسه نصب برنامه بانک و باقی برنامه ها ؟
با تشکر
سلام
برای نصب برنامه چند راه هست. یکی استفاده از برنامه هایی مثل Google Play Store که چون در ایران به آسانی قابل اسفاده نیست از جایگزینهای ایرانیش استفاده میکنم. برای این روش با مرورگر گوشی به یکی از سایتهای بازار یا پلازا یا پلی استور ایران بروید و نرم افزارش را نصب کنید.
دوم همان فایل منیجر برای مواقعی که برنامه را از سیستم دیگری (گوشی یا کامپیوتر) دریافت میکنید.
سوم برنامه رابط ویندوز و آندروید که خیلی کار راه اندازه مثل Snappea
آقا ممنون توی مارکت اچ تی سی با گوشی وارد شدم و استرو رو دان کردم و مشکلم حل شد . برنامه ساده و راحتیه
سلام
گوشیه من گلکسی اس4 هست و هروقت دیتای بازی هارو میخوام بریزم تو فایل obb در مسیر android/obb ارورThe device has either stopped responding or has been disconnected رو میده
جاهای دیگه میتونم بریزم فقط توی این فایل نمیشه
حذف هم نمیشه
این مشکل رو خیلیا دارن لطفا کمک کنید ...
دوستان میشه راهنمایی کنین؟
من گوشی sony xperia e dual دارم.قبلا هر نرم افزاری نصب میکردم رو صفحه گوشی آیکونش میومد ولی الان هر چی نصب میکنم رو صفحه ظاهر نمیشه.وقتی داخل app میشم میبینم نصب شده ولی چیزی رو صفحه نمیاد...چرا اینجوری شده؟مسیر نصب تغییر کرده؟
منظورتون از صفحه همون دستکتاپه ؟
اگه اینه که باید خودتون بیارید روو صفحه
فقط بعضی از برنامه تعریف شدند که بعد از نصب یک میانبر روی دسکتاپ ایجاد شه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان یه نرم افزار خوب GPS تحت اندروید بهم معرفی کنید که مختصات بده لااقل
گوشی گالاکسی یانگ 6310 هست و نوشته GPS داره ولی من نمیتونم باهاش وصل بشم!
من متوجه نشدم.
برنامه های Navigationو Maps که بصورت پیشفرض روی گوشی هست.
شما اگه GPS فعال باشه حتا مختصات را روی عکس میزنه؛ یعنی بعداْ میتونید بفهمید که عکس را کجا گرفتید.
ویجت Switch status را روی صفحه بگذارید. GPS را هم نشون میده.
نرم افزار sygic عالی و معرکه س
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)