تو سایت داره اما اپشنال هست!
اصلا نع ریپیر نع ریفر نع ویفر!
ریفابریشد!
اگه اینطوره پس g73-jwهم نداره چون تو سایت ایسوس گلوبال چیزی نزده!
تو سایت داره اما اپشنال هست!
اصلا نع ریپیر نع ریفر نع ویفر!
ریفابریشد!
اگه اینطوره پس g73-jwهم نداره چون تو سایت ایسوس گلوبال چیزی نزده!
دوست عزیز شما خودتون مدل رو قید فرمودید Asus G73JH-RBBX05
اینکه بنده خدا داره فریاد میزنه که ربپیر بیش هست.
RBBX این دقیقا مشخصه ریپیر بیش بودن و سریال مورد استفاده اسوس در مورد برگشتی های کارخونه هستش.
خیلی جالبه آدم میاد کمک کنه به بی اطلاعی متهم میشه!
آ باریک اله آدم چیز فهم
راستی فرزاد اگه جواب این سوال هامم بدی ممنونت میشم.
آقا ممنون فرزاد /همچنین تو هم همیشه شاد و موفق باشی داداش /آقا نظرت چیه هارد ssd128gb-یا256gb بندازم روش؟!حالا یا تکی یا دوال!
راستی خودم درایور اکسترنال رو بیشتر ترجیح میدم چون با دوام تره و عمری تر/حالا آدم میتونه بعدا که حسابی تر جا افتاد یه دونه بلوری رایتر بخره!
راستی این ssdها بالاتر از 256gbندارن؟
اون هارد های هیبریدی که گفتی تو ایران گیر میاد؟اگه آره قیمت چنده و چند گیگ؟!
من خودم دنبال یه لپتاب دور ور 2200 حداکثرش میگشتم!که اینو گرفتم/بنظر من بیشتر هزینه کردن زیاد منطقی نیستش!
با تشکر
اسم مانیتور مهم نیست و اصلا احتیاج به درایور نداره و هیچ جایی درایور برای مانیتورهای جدید لپ تاپها نمیزارن.
خود ویندوز اتو دتکت تنظیم میکنه و تو خود مدل نوشته pnp monitor یعنی plug and play هستش و در عمل تو خود مانیتور درایورش رو به ویندوز میشناسونه.
تمام مانیتورهای لپ تاپه به غیر از سری های 3 بعدی 60 هرتز هستن.
در مورد هنگ کردن حتما با نرم افزارهای تست و زیر بار گذاشتن سیستم چک کن.
2 دلیل اصلی میتونه مشکل در رم و یا هارد باشه.
میشه چند تا نرم افزار تست معرفی کنی؟ مثلا sis softwear خوبه؟
مرسی
اینترنت سکوریتی چی پیشنها د میدی؟
داشتم جواب شما رو تایپ میکردم که مطابق معمول سایت ارور گرفت. بعد هم این پست شما رو دیدم.
تو ایران در مورد اس اس دی نمیدونم اما بعید میدونم مدل 500 گیگی گیر بیاد اگر هم باشه حول و هوش 1 میلیون تومانه.
128 گیگ به نظر من کافی هستش . البته 256 بهتره اما بالای 500-600 باید هزینه کنی. که بنظر من نمیارزه.
فعلا یک دونه 128 گیگ برای رسوندن پرفورمنس به بالاترین حد ممکنه در این زمان کفایت میکنه.
اون هاردهای هیبریدی هم هنوز تو ایران نیومده. اما اگر اومده بود هم 50 درصد اس اس دی پرفورمنس رو بالا میبرد.
حدود قیمتشم 150 هزار تومان فعلا در امریکا هست.
اتفاقا این مدل 3 بعدی که تا چند روز دیگه میاد 2 تا روش داره.
یکی که خیلی طالب این مدل هست و امکان برداشتن اینی که قراره برسه زیاده خودش یک دونه اس اس دی داره و میخواد تعویض کنه.
اگر اس اس دی خریدی و اینم این رو برداشت و خواست تعویض کنه اگر بخوای میتونی ازش بگیری.
حسن بزرگشم اینه که مدلهای اینجوری با اونایی که از بازار مثل هاردهای معمول خریده میشه از نظر پشتیبانی و اپدیت فریم ور در اینده خیلی بهتره که همین که رو اسوس هست رو برداری. چون اسوس رو سایت خودش برای مدلهایی که رو لپ تاپهاش گذاشته پشتیبانی میده و اینجوری مشکلات و اپدیتهای آیندت خیلی بهتر و مناسب دستگاهت میشه.
اما اگر مشکل مالی مطرح نیست حتما اس اس دی بگیر. حالا حجمش زیاد تاثیری نداره و فقط مطمئن شو که از ورژنهای جدید هر برندی که میخوای بگیری تهیه کنی که حتما تریم رو ساپورت کنه و اگر در اینده بخوای یکی دیگه هم اضافه کنی حتما رید ساپورت باشه که این مورد دوم زیاد توصیه نمیشه.
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
من با کاسپر راحت تر هستم.
این مدلهای جدید اکثرا باعث عدم برقراری ارتباط وایرلس و مکث در بازی و... میشن.
منظورم مثل کاسپر پور و مشابهش در برندهای دیگه است.
من قبلا با کسپر کار کردم انتی ویروسش ضعیف بود
در کل نمیشه رو یک نرم افزار حساب کرد.
من هم به شما هم به فرهاد پیشنهاد میکنم هر نرم افزاری که تونستید رو اینترنت پیدا کنید یک دور با اون نرم افزار چک کنید.
هر کدوم از این نرم افزارها رو یک قسمت قوی و رو یک قسمت ضعیف عمل میکنن.
خلاصه تا روزهای اول هست تا میتونید زیر فشار و بار بزارید دستگاه رو که خودش رو نشون بده.
نرم افزارهای بنچمارک گیری هم حسابی به دستگاه فشار میارن. اونا هم خیلی مناسبن.
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
والله فرهاد جان من هم رو دسکتاپم و هم رو لپ تاپهام همین رو استفاده میکنم و راضی هستم.
اونی دیگه خیلی تداخل تو کار دستگاه بوجود میارن.
حالا یکی دوتا مدل رو امتحان کن ببین با کدوم راحت تری.
من تا الان نخواستم این مطلبی که الان میخوام عرض کنم رو بگم چون نمیخواستم دوستانی که خرید کردن احیانا نسبت به خریدشون دل چرک بشن.
اما الان میبینم که تب خرید بالا رفته و یک نمونه هم دیدیم که تو شهرستان دارن فروشنده ها سوء استفاده میکنن.
حالا این حرف رو میزنم برای اینکه دوستانی که در اینده خرید میکنن دچار مشکل نشن.
من بطور قطع و با اطمینان خاطر و تحقیق تو بازار توسط گنده های وارد کننده لپ تاپ مخصوصا اسوس به همه توصیه میکنم مدل g73-jh خرید نکنن.
مطمئن باشد تمام موجودی های این مدل یا ریپیر بیش یا استوک و در کل جنسهای نا مطمئنی هستن.
هرکی هم که شک داره یک ایمیل به اسوس بفرسته و در مورد موجودی این مدل سوال کنه.
این مدل بالای 3 ماه هست که دیسکانتینیو شده و متاسفانه بعضی از افراد دست اندرکار لپ تاپ دارن اینا رو با قیمتهای 700-800 دلار از ebay چین خرید میکنن و به ملت میندازن.
گول اینکه میگن ما گارانتی میکنیم هم نخورید.
گارانتی تو ایران بی معنی هستش.
وقتی مشکلی داشتید متوجه میشید من چی میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)