تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 107 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

یووه به دنبال پالاسیوس

سایت گل- سران یوونتوس تمایل زیادی به جذب ویلسون پالاسیوس هندوراسی دارند و به نظر می رسد که در ماه ژانویه برای جذب این ستاره وارد عمل خواهند شد و این پیشنهاد را در بازار نقل و انتقالات زمستانی به صورت رسمی به دفتر تاتنهام ارائه خواهند کرد.
    این بازیکن هندوراسی دراین فصل کمتر در ترکیب اصلی تاتنهام قرار گرفته و این در حالی است که او فصل گذشته همیشه درترکیب اصلی تیمش حاضر بود.
    از سوی دیگر، لوئیجی دل نری،مربی باتجربه یوونتوس که در بازار نقل و انتقالات تابستانی، بازیکنان تازه ای را به خدمت گرفت و تغییراتی در چهره تیمش اعمال کرد، اکنون به دنبال آن است تا با به خدمت گرفتن پالاسیوس استحکام بیشتری به خط دفاعی اش بدهد .پالاسیوس دراین فصل تنها در شش دیدار به طور کامل در زمین بوده است .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جیلاردینو سه هفته مصدوم است

سایت گل – آلبرتو جیلاردینو تا سال 2011 از میادین دور خواهد بود. او دچار کشیدگی درجه دو همسترینگ شده است.
    جیلاردینو در جریان تساوی یک بر یک مقابل یوونتوس مجبور شد میدان را ترک کند و آزمایش‌ها نشان داد که او نمی‌تواند حداقل برای سه هفته به میادین برگردد.
    در وب‌سایت رسمی باشگاه آمده است: «فیورنتینا اعلام می‌کند که معاینات روی آلبرتو جیلاردینو نشان از کشیدگی درجه دو همسترینگ دارد. پیش‌بینی ما برای بهبود او سه هفته است.»
    آرتور بوروچ که دچار مصدومیت شانه شده بود مشکلی برای بازی ندارد. این نگرانی وجود داشت که شانه او دررفته باشد. با این حال فیورنتینا اعلام کرده که این دروازه‌بان در بازی مقابل کالیاری در روز یکشنبه ممکن است به میادین برگردد، البته این بستگی به عملکرد او در تمرینات این هفته دارد.

کد:
    2010/11/30

Last edited by R O O T; 30-11-2010 at 19:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

آلگري: عصبانيت رونالدينيو از بازي نكردن تغييري در شرايط ايجاد نمي كند

سايت گل- رونالدينيو، ستاره برزيلي ميلان، پنج بازي پياپي است كه در تركيب اصلي تيمش قرار نمي گيرد و آلگري چند روز قبل متهم شده بود كه مانند بچه ها با رونالدينيو برخورد مي كند.
    آلگري از اين تصميمش دفاع كرد و گفت:" من دوست ندارم فقط به خاطر اينكه بقيه دوست دارند، در تيمم تغييري ايجاد كنم و توازن تيم را برهم بزنم.
    رونالدينيو فرد آرام و متيني است اما بازي نكردن او را عصباني مي كند اما بايد بداند كه من به بازيكناني كه از بودن در تيم راضي نيستند، بازي نمي دهم."
    بازي نكردن رونالدينيو شايعه انتقالش به لس آنجلس گلكسي را افزايش داده است. گفته مي شود بكام از ستاره برزيلي خواسته تا در اين تيم به او بپيوندد.

کد:

ماسيمو موراتي: قصد خريد كاسانو را نداريم

سايت گل- ماسيمو موراتي، مالك باشگاه اينتر، بار ديگر تاكيد كرد كه باشگاهش قصد خريد آنتونيو كاسانو را ندارد.
    رسانه هاي ايتاليايي اعلام كردند كه نرآتزوري قصد دارد كاسانو را به خدمت بگيرد اما موراتي اين مسئله را به شدت رد كرد.
    او همچنين شايعه تماس با سسك فابرگاس، كاپيتان آرسنال را رد كرد. موراتي در مصاحبه با توتومركاتو وب گفت:" كاسانو بي ترديد يك بازيكن بزرگ است. من در روزنامه ها خواندم كه براي خريد او وارد مذاكره شده ايم اما اين مسئله اصلا درست نيست.
    همه اين ها داستان هايي است كه روزنامه ها مي سازند. فابرگاس؟ اين هم درست نيست."
    كاسانو كه چند هفته قبل با ريكاردو گارونه، رئيس باشگاه سمپدوريا درگيري پيدا كرد، از اين باشگاه كنار گذاشته شد و احتمالا در ژانويه به تيم ديگري خواهد پيوست.

کد:
    2010/11/30
    Last edited by R O O T; 30-11-2010 at 16:59.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

بوفون: از يوونتوس نمي روم

سايت گل- جيان لوئيجي بوفون، دروازه بان یوونتوس، شايعات جدايي اش از يووه را تكذيب كرد و گفت كه قصد دارد به تركيب اين تيم بازگردد.
    بوفون مي خواهد پيش از كريسمس به ميادين بازگردد اما مي داند كه پيش از آن بايد با تمرين كردن شرايطش را بهتر كند.
    او در مصاحبه با اسكاي اسپورت 24 گفت:" من به تمرينات برگشتم و اوضاع خوب پيش مي رود. ما يك هفته از برنامه ريزي ها جلو هستيم كه بسيار خوب است.
    فكر مي كنم بتوانم در ژانويه برگردم اما هنوز هيچ چيز قطعي نيست. اين به شرايط من بستگي دارد و البته نياز به زمان دارد.
    من در يووه خواهم ماند. فكر مي كنم صحبت هايي كه جوزپه ماروتا، مدير ورزشي تيم، انجام داد نشان مي دهد كه آنها چه اندازه روي من حساب مي كنند.
    من همچنين مطمئنم كه مي توانيم براي قهرماني در سري آ بجنگيم. اين هدف باشگاه، مربيان و بازيكنان است."

کد:
    2010/11/30

پ.ن :خبر اصلی به قسمت قرمز توجه کنید

کد:
    Last edited by R O O T; 30-11-2010 at 19:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

توتي: بارسلونا زيبايي فوتبال است

سايت گل- فرانچسكو توتي، كاپيتان رم، گفت اگر مورينيو همه بازيكنانش را نيز به زمين مي فرستاد، باز هم نمي توانست مانع از پيروزي بارسلونا شود.
    او در مصاحبه با "رما چنل" گفت:" فكر مي كنم اگر سه تيم هم مقابل بارسلونا قرار مي گرفتند، باز هم شكست مي خوردند. بارسلونا به راحتي حريفش را له كرد. آنها خيلي كم مي دويدند اما توپ را خيلي خوب به گردش در مي آوردند."
    رئال مادريد 5-0 مقابل بارسا شكست خورد و هيچ حرفي در مقابل تيم حريف نداشت. اين بهترين پيروزي بارسا در ال كلاسيكو در 16 سال اخير بود و فصل جديدي را در تاريخ لاليگا نوشت.
    " اين يكي از بهترين بازي هاي جهان بود. هميشه ديدن بازي اي مانند اين بسيار دلچسب است. اين بارسا بهترين تيم همه تاريخ است. آنها بازيكناني بزرگ و يك مربي بزرگ دارند. آنها زيبايي فوتبال هستند.
    بارسا قهرمان اسپانيا خواهد شد."

کد:

ماسيميليانو آلگري: زلاتان رهبر سايه تيم است

سايت گل- ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، كه اولين فصل حضورش در اين تيم را سپري مي كند، از تجريباتش در چند ماه گذشته صحبت كرد.
    او زلاتان ابراهيموويچ، مهاجم سوئدي تيمش را مورد ستايش قرار داد و در مورد خروج رونالدينيو از تركيب اصلي تيم نيز صحبت كرد.
    او در مصاحبه با مدياست پرميم گفت:" من در ميلان خوب كار كردم و اكنون مشكلي وجود ندارد. بازيكنان انگيزه زيادي براي موفقيت دارند. با ورود زلاتان، همه چيز تغيير كرد.
    زلاتان رهبر سايه تيم است. او هميشه آماده كمك كردن به تيم است و من اين مسئله را بسيار دوست دارم. رونالدينيو در حال حاضر از تركيب اصلي دور است اما مشكلي در روابط ما ايجاد نشده است. من بازيكنانم را براساس شرايط تيم حريف و وضعيت بازيكنانم انتخاب مي كنم.
    براي مثال، گتوزو نيز از تركيب اصلي دور است اما به دنبال يافتن جايي در تركيب اصلي است. روبينيو نيز به بهترين شكل به اعتماد من پاسخ داده است.
    نوبت به رونالدينيو نيز خواهد رسيد اما بايد همچنان سخت كار كند."

کد:

كلوديو رانيري: سبك بازي بارسا به درد سري آ نمي خورد

سايت گل- كلوديو رانيري، سرمربي رم گفت اگرچه بارسلونا در ديدار مقابل رئال مادريد فوق العاده كار كرد اما شيوه بازي اين تيم به درد سري آ نمي خورد.
    شاگردان گوارديولا شب گذشته با ارائه يك بازي تماشايي با نتيجه 5-0 رئال مادريد را شكست دادند. اما سرمربي جالوروسي معتقد است كه اين سبك فوتبال كه با حفظ توپ وپاس هاي تك ضرب انجام مي شود، در سري آ نمي تواند موفق باشد.
    رانيري در مصاحبه با لا رپوبليكا گفت:" گوارديولا به من گفت كه اين سبك بازي به درد ايتاليا نمي خورد زيرا اين سبك سال ها جزيي از سنت بارسلوناست و حتي تيم جوانان باشگاه نيز مانند تيم اول بازي مي كند.
    گوارديولا گفته كه وقتي از بارسا بروم، برايم دشوار خواهد بود كه اين سبك راكنار بگذارم."

کد:

2010/11/30

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

كلوديو رانيري: سبك بازي بارسا به درد سري آ نمي خورد
    به نظر من هم راست گفته. چون اگه یادتون باشه همین سبک پارسال به اینتر باخت. تو سال 2006 هم اگه یادتون باشه تو بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان که باسا با میلان بازی داشت، در مجموع رفت و برگشت با نتیجه ی 1-0 تونستند میلان رو ببرن در حالیکه تک گل اونها روی خلاقیت محض رونالدینیو و حرکات فردی اون بدست اومد و اصلا سبک بازی بارسا نتونست کاری از پیش ببره. تو بازی پیش فصل همین فصل جاری هم که دوستانه بین میلان و بارسا انجام شد، تیم ذخیره های میلان که متشکل از همه ی خریدهای جدید این فصلشون بود، 90 دقیقه جلوی ستاره های اصلی بارسا بازی رو مساوی به پیش بردن و در اواخر بازی بالاخره اونهمه ستاره ی بارسا تونستند به گل برسن.

پی نوشت: انصافا بعد از دیدن الکلاسیکو به این نتیجه رسیدم که یه تار گندیده ی بازیکنایی مثل خاویر زانتی و استانکوویچ به خروار خروار از به اصطلاح فوق ستاره و سوپر کهکشانهای رئال مادرید می ارزه (تازه این حرف کسیه که طرفدار آث میلانه) و لالیگا در حقیقت فقط لیگ پول و جنجاله.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

رافا بنيتس: ليورپول هنور در قلب من است

سايت گل- رافا بنيتس، سرمربي اينتر، علي رغم اينكه در تابستان گذشته باشگاه ليورپول را با نارضايتي ترك كرد اما همچنان علاقه زيادي به قرمزها دارد.
    سرمربي نرآتزوري اندك اندك به كار در فوتبال ايتاليا عادت مي كند اما گفت كه همچنان بازي هاي ليورپول را دنبال مي كند.
    بنيتس در مصاحبه با سايت فيفا گفت:" من واقعا به زندگي در ايتاليا عادت كرده ام؛ كشوري كه پيش از اين هم با آن آشنايي داشتم زيرا چندباري براي تعطيلات به ساردينيا آمده بودم. اما من ياد گرفتم كه از تك تك روزهايي كه در ميلان هستم، لذت ببرم.
    اما بايد تاييد كنم كه ليورپول هنوز در قلب من است و هنوز اخبار باشگاه را دنبال مي كنم. من رابطه فوق العاده اي با طرفداران تيم دارم و بسيار خوشحال شدم كه بعضي از آنها براي ديدن من در بازي اينتر – تاتنهام به سن سيرو آمدند؛ يك روز قبل از بازي ناپولي- ليورپول.
    رابطه دوستانه بين اينتر و ليورپول به پيروزي ما مقابل ميلان در فينال استانبول بازمي گردد. من هنوز جوان هستم و دوست دارم هر روز با تيمم كار كنم و در سطح اروپا و جهان به موفقيت برسم. اما در آينده دوست دارم كه سرمربي تيم ملي اسپانيا شوم."

کد:
    2010/11/30
    Last edited by R O O T; 30-11-2010 at 22:53.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دل نری :برای غرور شیره ا به میدان خواهیم رفت

سایت گل- عدم کسب سه امتیاز می تواند یووه را از ادامه راه در لیگ قهرمانان بازدارد و این مسئله را دل نری و شاگردانش به خوبی می دانند، بنابر این با قدرت فراوان و با توانی بالا برابر حریف لهستانی صف ارایی خواهند کرد. جیجی دل نری در کنفرانس خبری پیش از دیدار از خواسته یووه برای پیروزی گفت.
    به گزارش یوونتوس دات آی آر دل نری گفت :برای ما گذشتن از این مرحله و عبور و پیشروی به مرحله بعد ارزشمند و مهم است. ما برای سه امتیاز و پیروزی به اینجا سفر کردیم. در یک هوای سرد و زمینی برفی به میدان می رویم و حالا باید علاوه بر پوزنان برابر این حریف نیز مقاوت داشته باشیم. به هر حال ما در سردی زیر صفر درجه نیز بازی کرده ایم و انرژی اینگونه رقابت ها را می دانیم.
    دل نری در خصوص نفرات تیمش نیز گفت در خط حمله دل پیرو و یاکوئنتا حضور خواهند داشت، ملو به استراحت نیاز داشت. ما مصدومین و برخی بازیکنانی که در این رقابت همراهی مان نخواهند کرد را در لیست خود می بینیم بنابر این نفرات ما باید انرژی زیادی داشته باشند و از نظر فیزیکی امادگی بیشتری تا توان تیم را بالا ببرند.
    در پایان مصاحبه نیز در خصوص شیره ا و حادثه تلخ 3 سپتامبر 1989 در پوزنان اشاره کرد، یوونتوس پس از ان حادثه تلخ برای نخستین بار است که در این کشور حاضر می شود و حالا برای افتخار و غرور شیره ا که یک قهرمان بزرگ و یک مرد ویژه که حرف های زیادی را در دنیای فوتبال گفت به میدان خواهد رفت.

کد:
    بنیتس: کالچو تاکتیکی‌تر از لیگ‌های اسپانیا و انگلیس است

سایت گل – رافا بنیتس دوره‌های نسبتا موفقی را با والنسیا در اسپانیا و لیورپول در انگلیس گذراند و سپس به اینتر، قهرمان ایتالیا پیوست.
    این مربی 50 ساله می‌گوید تفاوت‌هایی بین این سه کشور وجود دارد: «در اسپانیا بازی‌ها تکنیکی‌تر است، در انگلیس فیزیکی‌تر و در ایتالیا تاکتیکی‌تر. هر کشور چالش خود را دارد و دوست دارم خود را به آزمایش بگذارم. امسال به دلیل جام جهانی بازیکنان دیر برگشتند و ما مجبور شدیم بلافاصله برای دو سوپرجام آماده شویم.
    نقش من هم در بازار کمی تغییر می‌کند چون در ایتالیا، مانند اسپانیا، مدیر فوتبال حرف آخر را در زمینه انتقالات می‌زند، در حالی که در انگلیس مربی اختیارات بیشتری دارد، هرچند که باید به مدیر اجرایی جواب بدهد. البته در هر دو سیستم می‌توان عالی کار کرد.»
    او درباره جام باشگاه‌های جهان در ابوظبی هم گفت: «اخیرا دوران آسانی نداشته‌ایم، اما بازیکنان خوبی داریم و می‌خواهیم در اوج به ابوظبی برویم. ما حالا روی اینترناسیونال برزیل تمرکز کرده‌ایم.
    یک بازی آنها را شخصا تماشا کردم و به نظرم آنها سریع و از نظر تکنیکی قدرتمند هستند. پیش از آغاز رقابت‌ها می‌خواهیم نگاه نزدیک‌تری به دیگر رقیبان بیندازیم، چون با آن که از نقاط قوت خود باخبریم، به سبک فوتبال هر قاره هم احترام می‌گذاریم.

کد:
    2010/12/1

Last edited by R O O T; 01-12-2010 at 13:39.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

موجی: کاسانو در سمپدوریا خواهد ماند

سایت گل – لوچانو موجی می‌گوید آنتونیو کاسانو به احتمال بسیار زیاد در سمپدوریا خواهد ماند، چرا که هیئت قضاوت لیگ ایتالیا حاضر نخواهد شد قرارداد او با سمپدوریا را فسخ کند.

کاسانو و سمپدوریا مدت‌هاست منتظر شنیدن تصمیم این هیئت هستند. پس از درافتادن کاسانو با ریکاردو گارونه، رییس باشگاه سمپدوریا، این باشگاه از هیئت قضاوت لیگ ایتالیا خواسته که قرارداد او را لغو کند.

موجی می‌گوید توهین کاسانو به گارونه باعث فسخ قرارداد او نمی‌شود: «کاسانو در سمپدوریا می‌ماند. به نظرم هیئت قضاوت حداکثر او را جریمه نقدی می‌کند یا او را از چند بازی محروم می‌کند. محال است آنها درخواست گارونه برای فسخ قرارداد را بپذیرند.

در نهایت او با گارونه آشتی خواهد کرد.»
    کاسانو مورد توجه اینتر و یوونتوس بوده، هرچند که اینتر اعلام کرده او را نمی‌خواهد.

کد:

اسنایدر:برای مورینیو می میرم

سایت گل – همه می‌دانند که ژوزه مورینیو رابطه‌ای صمیمی با بازیکنانش دارد، اما وسلی اسنایدر گفته چقدر به مربی سابقش علاقه دارد.

او در مصاحبه‌ای با فرانس فوتبال گفته: «او یک بار به من گفت: وسلی، خسته به نظر می‌رسی. چند روز برو استراحت کن. با همسر و فرزندت برو به سفر و آفتاب بگیر.

تمامی مربیان دیگری که داشته‌ام فقط درباره تمرینات صحبت کرده‌اند، اما او من را به ساحل فرستاد. به همین دلیل سه روز به ایبیسا رفتیم. وقتی برگشتم حاضر بودم برایش دیگران را بکشم یا خودم بمیرم.»

البته وسلی شاید باید زودتر این حرف‌ها را می‌زد، چرا که اگر پیش از ال‌کلاسیکو یا در جریان آن می‌گفت ارزش بسیار بیشتری برای مورینیو داشت.

اما واقعا فوتبالیست‌ها را چه می‌شود؟ آیا چند روز به مسافرت رفتن آنها را به ترمیناتور شخصی مربیان تبدیل می‌کند؟ نکند برای جنارو گتوزو هم همین اتفاق افتاده؟

کد:

میلان: پاتو در اوایل سال جدید به میادین برمی‌گردد

سایت گل – میلان تایید کرده که الکساندر پاتو طبق برنامه بهبود می‌یابد و او در ژانویه به میادین برمی گردد. این بازیکن برزیلی پس از مصدومیت همسترینگ در 10 نوامبر در پیروزی سه بر یک مقابل پالرمو تاکنون از میادین دور بوده است.

در بیانیه‌ای در وب‌سایت رسمی باشگاه میلان آمده است: «دکتر جیان‌لوکا مله‌گاتی، رییس بخش سلامت باشگاه میلان، اعلام می‌کند که الکساندر پاتو پس از مراحل اولیه بهبودی در کلینیک فیزیوتراپی، دارد به برنامه بهبودی خود ادامه می‌دهد و به زودی فاز بهبودی عملکردی را در میلانلو آغاز خواهد کرد.

او پیشرفت خوبی دارد و به خوبی در فرجه‌های مشخص به اهداف تعیین‌شده رسیده است.»

این بازیکن احتمالا پس از تعطیلات به میادین برخواهد گشت. پاتو در این فصل سری آ شش گل زده ولی تنها هشت بازی انجام داده، چرا که مصدومیت‌ها مانع بازی او شده‌اند.

بازگشت او به میادین برای میلان باعث خوشحالی است، چون هم‌تیمی او، فیلیپو اینتزاگی تا انتهای فصل غایب است.

کد:
    2010/12/1

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

جلسه رانيري با بازيكنان رم؛ مثل يك تيم نبوديم

سايت گل- كلوديو رانيري، سرمربي رم، پيش از تمرينات امروز تيمش، بازيكنانش را جمع كرد و براي دقايقي با آنها صحبت كرد.
    اين صحبت ها 20 دقيقه طول كشيد و مهمترين خواسته رانيري از بازيكنان اين بود: بيشتر با هم همكاري كنيد.

به گزارش كوريه ره دلو اسپورت، رانيري همچنين بازي تيمش مقابل پالرمو را براي بازيكنان به نمايش گذاشت و اشتباهات بازيكنان را به آنها متذكر شد.رم در اين ديدار 3-1 مغلوب حريف شد.

روسلا سنسي، رئيس و دانيله پراده و جيان پائولو مونتالي، مديران باشگاه، نيز در اين جلسه حضور داشتند.

رانيري به بازيكنان گفت:" ما تيم نبوديم و هركس براي خودش بازي مي كرد. ما اصلا مانند يك تيم بازي نكرديم و اشتباهات زيادي داشتيم."

رمي ها كه در چند هفته ابتدايي خوب كار نكرده بودند، در 9 هفته اخير شكست نخورده بودند اما شكست مقابل پالرمو روند خوب آنها را قطع كرد.
    باشگاه رم قصد دارد قرارداد رانيري را تمديد كند اما سنسي و مديران باشگاه مي خواهند ابتدا از پيشرفت تيم مطمئن شوند."

کد:

روبينيو: مي خواهم تا 10 سال ديگر براي ميلان بازي كنم

سايت گل- روبينيو، مهاجم ميلان، مي خواهد براي مدتي طولاني در اين باشگاه بماند و با اين تيم به موفقيت هاي زيادي دست پيدا كند.

ستاره برزيلي كه در تابستان از منچسترسيتي به ميلان پيوست، در اين مدت بازي هاي خوبي در تركيب اين تيم انجام داده است و تاكيد كرد كه قصد دارد بيش از اين در تركيب روسونري بدرخشد.

او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من مي خواهم حداقل تا 10 سال ديگر براي ميلان بازي كنم.
    اسكودتو يا چمپونيز ليگ؟ من مي خواهم به همه جام ها دست پيدا كنم حتي كوپا ايتاليا. امسال، سال ميلان خواهد بود. بودن در ميلان را دوست دارم. حضور در اين تيم يك شانس بزرگ براي من است و نمي خواهم آن را از دست بدهم.
    بازي كردن در ايتاليا را دوست دارم زيرا سبك بازي اينجا را دوست دارم."

کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

موراتی: زلاتان یک سال زود اینتر را ترک کرد

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی دنیای فوتبال، یک سال زود باشگاه را ترک کرد

این مهاجم 29 ساله در تابستان 2009 رختکن اینتر را ترک کرد و پس از آن به بارسلونا پیوست. پس از جدایی زلاتان بود که اینتر در فصل گذشته به سه جام قهرمانی رسید و ایبرا به قهرمانی در رقابتهای لالیگا با بارسلونا دل خوش کرد.

موراتی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم ایبرا برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا اینتر را ترک کرد ولی او سال اشتباهی را برای این کار انتخاب کرد و می توانست سال فوق العاده ای را با هم تیمی هایش با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا تجربه کند. به نظر من او انسان خوبی است و نمی خواهم از او انتقاد کنم.»

ایبراهیموویچ تابستان سال جاری رختکن بارسا را به مقصد میلان ترک کرد و گل پیروزی بخش میلان در داربی شهر میلان رادر دیدار دو تیم که روز 14 نوامبر برگزار شد، وارد دروازه اینتر نمود.

کد:
    فیگو: اولویت اینتر فتح جام باشگاه‌های جهان است

سایت گل – اینتر، قهرمان ایتالیا در دسامبر به ابوظبی سفر می‌کند تا در جام باشگاه‌های جهان شرکت کند. لوییس فیگو گفته هدف نراتزوری قهرمانی در این رقابت‌ها است
    .
    فیگو می‌گوید: «اینتر فرصت حضور در این مسابقات معتبر را برای اولین بار یافته؛ پس قهرمانی در آن هدف اصلی باشگاه است.
    پس از فتح لیگ قهرمانان، جام باشگاه‌های جهان اولویت ماست و پایانی عالی بر سالی رویایی رقم خواهد زد. ما می‌خواهیم جام بسیار درخشانی را به جام‌های قبلی بیفزاییم. این چالش برای ما خیلی مهم است.»

فیگو درباره احتمال شروع مربی‌گری هم گفت: «من فعلا به مربی‌گری فکر نمی‌کنم. راستش را بگویم، از کاری که انجام می‌دهم لذت می‌برم. نمی‌خواهم در آینده نزدیک مربی شوم، چون پروژه‌های دیگری در ذهن دارم.»

او سفیر باشگاه در سراسر اروپا است.

کد:

دل نری: بازی عادی ای نبود ولی شایسته پیروزی بودیم

سایت گل- لوئیجی دل نری، مربی یوونتوس از اینکه تیمش نتوانست در دیدار 4شنبه شب مقابل لچ پوزنان به نتیجه ای بهتر از تساوی 1-1 دست بیابد به شدت ناراحت است

تساوی 1-1 با لچ پوزنان باعث شد تا بینکونری شانس حضور در دور بعدی رقابتهای اروپایی را از دست بدهد

در پایان این مسابقه دل نری به دیتاسپورت گفت:« بازی عادی ای نبود ولی ما شایستگی پیروزی در این مسابقه را داشتیم. ما هرکاری می توانستیم انجام دادیم ولی پنج یا شش اشتباه بزرگ انجام دادیم
    دل نری ادامه داد:« ما در حالی که برف شدیدی می بارید بازی می کردیم ولی این مسابقه ای نبود که به قیمت ناکامی ما در راهیابی به دور بعدی رقابتها تمام شود
    بدین ترتیب تورینی ها پس از ناکامی در رسیدن به مرحله حذفی رقابتهای لیگ اروپا، می بایست به دیدار بعدی شان در رقابتهای سری آ مقابل کاتانیا فکر کنند.

کد:
    2010/12/2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •