ببخشيد ماهواره هارو چجوري پرتاب ميكنه ؟ همه قسمتاشو گرفتم !!
ببخشيد ماهواره هارو چجوري پرتاب ميكنه ؟ همه قسمتاشو گرفتم !!
Last edited by eblis2007; 01-09-2011 at 13:39.
مراحل جدیدی به بازی اضافه نشده مثل پک جدید که رو بازی نصب میشه؟تو سری های قبلی که بود.
انتقال بده به پایتخت همه ی قسمتها رو البته از یه قسمت باید 3 تا بسازی.هر قطعه تو پایتخت باشه راحت با یه کلیک رو سازه اصلی سوار میشه.همه که سوار شدن پرتاب میشه.
میشه نزاد های دیگه رو برا دانلود بذارید؟؟؟
آموزش فارسی مشکل داره برای من اجرا نمیشه لطفا چک کنید
دوستان من همش بعد از سال 2050 میبازم جریان چیه در حالی که روند پولسازی و خوشحالی مردم و دیپلماسی مثبت و عالیه
پیروزی سلطه جویانه (Domination Victory): گرفتن تمام جهان با نیروهای نظامی و توسل به زور.
پیروزی دیپلماسی (Diplomatic Victory): متقاعد نمودن سایر تمدن ها از طریق دیپلماسی جهت اذعان به تایید رهبری جهانی شما که مهم ترین ابزار آن در مراحل پایانی سازمان ملل متحد می باشد.
اتمام زمان (Time Victory): داشتن بیشترین منابع تا سال 2050 در پایتخت خود
پیروزی علمی (Science Victory): پیشرفت علمی، برد رقابت فضایی برای ساخت یک کشتی فضایی جهت رسیدن به سیاره ای دیگر (Sid Meier's Alpha Centauri)
پیروزی فرهنگی (Culture Victory): یک راه بخصوص و ساده هم وجود دارد: Utopia Project پروژه اتوپیا، یعنی پروژه مدینه فاضله یا آرمان شهر! ساخت این آرمان شهر با اتخاذ سیاست های اجتماعی و بالانس نمودن آن در 5 شاخه اصلی محقق می شود. نماد Utopia Project در بازی هم همان هرم ناقص و تک چشم معروف است!
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
اصلا آموزش کامل نیست. فقط فایل اجرایی رو داره و فایلهای PDF کنارش نیستن.
Last edited by black.assassin; 18-12-2011 at 14:22.
سلام. من تو این بازی به دوره ی 258 رسیدم. وقتی گزینه ی Next Turn رو می زنم ، بازی که در حال پردازش نوبت های بازیکنان دیگره یهو وسطش گزینه ی Stop Work می یاد. چجوری باید این مشکلو رفع کنم؟ دو تا کرک آخر Skidrow رو هم ریختم ، ولی بازم کار نکرد :(
همه گزینه هایی گرافیکی رو روی پایین ترین حالت قرار بدید هنگام پردازش هم هیچ کلید و دکمه اضافه ای استفاده نکنید.
این بازی در هنگام پردازش هر نوبت سخت افزار زیادی مصرف میکنه و وقتی نقشه بزرگ و تمدن ها زیاد باشه دیگه بیشتر مخوصوا در مراحل پایانی که اکثر نقشه کشف میشه.ضمنا وقتی هم از یه حدی بیشتر از سخت افزار استفاده میکنه خودش کرش میکنه.
دوستان کسی در مورد جدیدترین نسخه ی این بازی چیزی میدونه؟
از کجا میشه دانلودش کرد؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)