تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 103 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

داره خودمونی میشه ahmadian_manam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dang it! Still hear.....

پيش فرض

سلام
    من وقتی با ایرانسل وصل میشم. سرعت دانلود 5 کیلو هست مگه نباید بیشتر از این حرفا باشه یا مشکل از گوشیمه که احتمالا EDGE رو ساپورت نمیکنه؟
    گوشیم
    k800
    سلام

طبق اطلاعاتی که توی gsmarena هستش گوشی شما GPRS و 3G رو ساپورت می کنه، ولی EDGE رو نه!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

سلام
    مدل دستگاهم svc هست
    سلام

متاسفانه مودمی با این مدل پیدا نکردم، این اسمه کمپانیشه؟، مدل یا شماره ای نداره؟

موفق باشید.

داره خودمونی میشه ahmadian_manam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dang it! Still hear.....

پيش فرض

سلام ...

منم چند روز پیش مودم D-link گرفتم و تقریبا ازش راضی هستم... سرعت دانلود .......

با تشکر.
    سلام

نخیر، انجام این کار خیلی سخت و تقریبا نا ممکنه!! می تونید گفت و گو زیر رو بخونید:

کد:
    پیروز باشید.

3. این کاربر از ahmadian_manam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام ...

منم چند روز پیش مودم D-link گرفتم و تقریبا ازش راضی هستم... سرعت دانلود هم که متغیره !! بین 0 تا 80 کیلو !!

اما یکی از دوستانم مودم HSDPA از فروشگاه یکسار گرفت که وقتی با این مقایسه کردم فرقی مشاهده نکردم!!

هر دو هم ویندوز 64 بیتی را ساپورت میکنن..

تا اونجایی که میدونم هر دو چینی هستن و چیپ HSDPA هم فیلیپسه ...

فقط یه سؤال داشتم از دوستان ..

خودم 128 مخابرات دارم که ازش ناراضیم (ولی بهتر از هیچیه) این مودم را هم گرفتم تا به سرعتم اضافه بشه اما گویا وقتی کانکت میشم فقط از این مودم استفاده میشه و از اینترنت مخابرات استفاده نمیشه (اینو از چراغهای مودم ADSL متوجه شدم) آیا راهی هست که هر دو با هم استفاده بشن و یه جورایی مکمل هم بشن...؟؟

با تشکر.

منم به همین سوال دوستمون برخوردم..میشه با برنامه ای چیزی 2تا اینترنت رو با هم match (ادغام) کرد!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

14

دوستان سلام
    من از دانگل zisa استفاده می کنم با سیمکارت ایرانسل مشکلی برای کانکت شدن ندارم اما با همراه اول کانکت نمیشه تنظیمات apn و number رو م تغییر دادم اما باز هم کانکت نشد gprs و بسته یک ماهه فعاله با گوشی میتونم کانکت بشم اما با دانگل نمیشه ؛ کسی هست که از این دانگل با سیمکارت همره اول استفاده کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من از دانگل zisa استفاده می کنم با سیمکارت ایرانسل مشکلی برای کانکت شدن ندارم اما با همراه اول کانکت نمیشه تنظیمات apn و number رو م تغییر دادم اما باز هم کانکت نشد gprs و بسته یک ماهه فعاله با گوشی میتونم کانکت بشم اما با دانگل نمیشه ؛ کسی هست که از این دانگل با سیمکارت همره اول استفاده کنه؟

مشکل من حل شد! یادم رفته بود pin سیم کارت رو غیر فعال کنم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من از دانگل zisa استفاده می کنم با سیمکارت ایرانسل مشکلی برای کانکت شدن ندارم اما با همراه اول کانکت نمیشه .....
    سلام ریفیق
    یه زحمت دارم برات
    می تونی لطفی کنی و سرعت اینترنت همراه اول و ایرانسل (هر دو رو ) توی سایت speedtest.net
    تست کنی و نتیجه رو بگی
    حقیقتش می خوام هزینه کنم برای مودم اما قبلش می خوام که یه خورده مطمئن بشم
    ممنون

8. این کاربر از saeedfweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ریفیق
    یه زحمت دارم برات
    می تونی لطفی کنی و سرعت اینترنت همراه اول و ایرانسل (هر دو رو ) توی سایت speedtest.net
    تست کنی و نتیجه رو بگی
    حقیقتش می خوام هزینه کنم برای مودم اما قبلش می خوام که یه خورده مطمئن بشم
    ممنون
    ببخشین چون ضروری هست دوباره پست زدم
    karim22 ریفیق نیستی ؟
    یه تست بزن و یه جمعی رو از نگرانی رها کن!

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

dwm 156 تو بازار هست یا کمیابه؟ و اخرین قیمتش رو بگذارید

داره خودمونی میشه emando's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    united stats of dezfoul

پيش فرض

آقا دیگه نگید چه گوشی ای چه نوع اینترنتی ساپورت می کنه یا نه !

به این سایت برید و در قسمت جستجوی اون مدل گوشی رو بنویسید تا به شما بگه که گوشی شما چه قابلتهایی داره !

کد:
    به قسمتی که EDGE نوشته توجه کنید تا ببینید گوشی شما پرسرعت هست یا نه !

قابلی هم نداره برادران و خواهران

---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:01 AM ----------

برادران و خواهرانم

من الان دارم حقیقت رو میگم . من توی دزفول هستم . توی بخشی به اسم ولی آباد که پرت ترین منطقه شهر هست !

الان با اینترنت ایرانسل اومدم و مدل گوشیم هم که به عنوان مودم استفاده می کنم ، w810 هست .

سرعتم در هنگام دانلود 15 - 32 هست .

با سیم کارت اعتباری سرعت دانلود 8 - 15 هست .

آقا هرکسی که هستی . فقط گوشیت باید در گوشه ی بالاش یه علامت E داشته باشد . نقطه

باتشکر
    Emando Devil

---------- Post added at 07:08 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------

دانگل هم وسیله ای بسیار عالی هست و اگه براند معروفی باشه ، 3 ساعت که سهله ! اگه 50 ساعت هم پیاپی استفاده بشه ، سالم میماند .

اصولا این وسیله برای همین هم طراحی شده . آقا فقط درست ازش مراقبت کنید و شرایط گارانتی یادتون نره .

12. 3 کاربر از emando بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام . آقا من این مدومو گرفتم ولی و از خط ایرانسل هم استفاده کردم .جی پی ار اس ایرانسل رو راه اندازی کردم همه چی تمومه ولی یه مشکل هست برنامه رو نصب کردم و فقط مونده اینکه کانکت شه ولی کانکت غیره فعاله .ببینید تنظیماتو انجام دادم به این صورت : settings /concction profile /add /choose from predefined list / next /china mobile /بعد چین موبایل رو یک کلیک چپ کردم فعالش کردم و گزینه edit روزدم که یه پنجره باز شده که گزینه اولش و دوم خودش تنظیماتش رو انجام داده فقط میمونه قسمت ((APN )) که نمیدونم باید چی بنویسم. آقا لطفا راهنمایی کنید یا اگه میشه ایمیل دوستی هست که نوشته ((من 2 یا 3 هفتس خریدم و کارم هم راه افتاده.........)) رو به بدین که بتونم کمک بگیرم ازش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •