حالا این که شما گفتی که چیزی نست من یه سری به سایت دنیای بازی زدم خبر مربوط به همین بروز رسانی دانگل رو گذاشته بودند یه بنده خدایی یه نظری داده بود که تا یه ربع داشتم می خندیدم!!!!!!!!!! براتون می زارمش :بنده یک پارازیتی ول بدم : اون دوستانی که میگفتند اگر PS3 هَک بشه باز هم بازی اوریج میخرند پیداشون نیست ؟!![]()
توی شهر ما که کلا دوجا PS3 می فروشن هم دانگل رو آوردند و با یه تیتر گنده زدن رو شیشه که بازی های PS3 به قیمت باور نکردنی 20000تومنباید ps3 رو ببری کپی خورش کنن یا بری همین PS3 Jailbreak رو با قیمت 60 یا 70 هزار تومن بخری . درضمن اگه می خوای بازی کپی انجام بدی چرا نمی ری xbox بخری . کدوم آدم عاقل می ره ps3 رو کپی خور کنه ؟ ps3 جذابیتش به اینه که باهاش بازی های اورجینال کنی . اصلا بازی کپی بهت می چسبه ؟
من مطمئنم اگه کپی خور بشه گرافیکش مثل سابق نمی شه ........
اصلا دلت میاد برای دو سه تا بازی -- شده بری کپی خورش کنی؟
تازه 100 هزار تومن هم بدی ps3 رو کپی خورش کنن.........
درضمن کپی خور کردن ps3 معایبی برای دستگاه داره که نمی شه تو این پست برات توضیح بدم . از جمله : تداخل در آپدیت / مشکل network شدن / تداخل در اجرای بازی ها و ...............
من قول می دم تو دنیا فقط 20 نفر این کار ناشیانه رو کردن و فکر کردن ps3 -- شده
............ آقای ....دیگه انتخاب با خودته می خوای دل و روده ps3 بخاطر کپی خور شدن ریخته بشه بیرون و مثل xbox به فلاکت بی افته برو کپی خور کن تازه کلاسش خیلی میاد پایین و بعد چند روز از کارت پشیمون می شی......... ... ...
.............رد شدم ترکیدم از خنده......کلا این فروشنده ها نمی دونم مارو چیز فرض کردند یا ...!!!! بابا با 5 تومن هم دیگه میشه بازی ها رو کپی کرد تازه طرف می گفت که باید حتما دانگل مخصوص رو از خودمون بگیری این روش ما با بقیه دانگل ها فرق داره و به اونها نمی خوره. ..... دانگل هم که مال فکر کنم همین بازی رایانه بود اب قیمت 80 هزار تومن ناقابل
..........منو دوستم که Ps3داره و من همیشه چترم خونشون فکامون از خنده درد گرفته بود ........
آقا این حتمیه دیگه دانلود کنم اینها رو و دانگل رو آپدیت کنیم حله/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مدل IC کجاش نوشته شده که بهش بگم//؟؟؟؟