تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 125 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اقا من نمی دونم چرا اینقدر گیر میکنه ..تو 360 ...
    اوول بازی که هنوز نیومده گیر کرد همون اوولش که رانندگی می کنی ..
    بعد همین جوری 5 6 بار گیر کرد ( هر دفعه یه ذره بیشتر بازی کردم ) الان هی سر 20 دقیقه این طورا گیر می کنه ...
    مشکل از چیه ؟

البته پستا رو هم خوندم چنتاشو .. من از روی هارد بازی می کنم ...
    من همین طور که گفتم تازه پرونده اول رو انجام دادم
    ولی دقیقا همین مشکل به خصوص اول بازی جایی که اولین بار کنترل ماشین رو میده بهت رو داشتم
    البته گیر نمیکرد بلکه همینطوری واستاده بود و هیچ دکمه ای کار نمیکرد
    cutscence ها هم skip بودن و دیالوگ ها هم صداش نمی اومد و فقط زیر نویسش بود ولی sfx ها بود

بازی رو پاک کردم از هارد و از رو dvd اجرا کردم دیدم همه مکشلات حل شد
    دوباره تو هارد نصبش کردم دیدم همه اون مشکلات حل شد
    البته یک بار هم clear system cache رو روی hdd زدم

2. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

رو هارد نصب کنید،احتمالا درست میشه....
    دوست عزیز گفتم رو هارده ! :دي
    من همین طور که گفتم تازه پرونده اول رو انجام دادم
    ولی دقیقا همین مشکل به خصوص اول بازی جایی که اولین بار کنترل ماشین رو میده بهت رو داشتم
    البته گیر نمیکرد بلکه همینطوری واستاده بود و هیچ دکمه ای کار نمیکرد
    cutscence ها هم skip بودن و دیالوگ ها هم صداش نمی اومد و فقط زیر نویسش بود ولی sfx ها بود

بازی رو پاک کردم از هارد و از رو dvd اجرا کردم دیدم همه مکشلات حل شد
    دوباره تو هارد نصبش کردم دیدم همه اون مشکلات حل شد
    البته یک بار هم clear system cache رو روی hdd زدم
    من 3 تاش رو ریختم رو هارد ! دلم نمی اد 20 گیگو پاک کنم ! :دي
    یه بار هم 3 چراقه شد ! :دي
    2 بار هم که گیر کرد ریستش کردم گفتش 2 باره ریست کنید این اپدیت رو نصب کنید ....

البته من سر بازی Bulletstorm هم همین مشکلو داشتم تقریلا ... ولی کمتر ... که به مرور زمان خوب شدش ! :دي

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من میخوام بدونم حالا این بازی واقعا چقدر احتیاج به دونستن زبان انگلیسی داره ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام بدونم حالا این بازی واقعا چقدر احتیاج به دونستن زبان انگلیسی داره ؟
    زیاد برای درک و فهم موضوع داستان و همینطور باز جویی ها

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزیز گفتم رو هارده ! :دي

من 3 تاش رو ریختم رو هارد ! دلم نمی اد 20 گیگو پاک کنم ! :دي
    یه بار هم 3 چراقه شد ! :دي
    2 بار هم که گیر کرد ریستش کردم گفتش 2 باره ریست کنید این اپدیت رو نصب کنید ....

البته من سر بازی Bulletstorm هم همین مشکلو داشتم تقریلا ... ولی کمتر ... که به مرور زمان خوب شدش ! :دي
    من فقط دیسک 1 که 6.7 بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم

این طور که شما میگی کنسولت در استانه مشکل GPU داره قرار میگیره چون این موارد همه از نوشنه های E74 و 1022 شدن هست

==============

دوستان تو این پرونده اولی خیلی چیز های الکی بود برای چک کردن تا اخرش از این Item های سر کاری زیاد هست ؟

7. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

تا دلت بخواد پدرام جون

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فقط دیسک 1 که 6.7 بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم

این طور که شما میگی کنسولت در استانه مشکل GPU داره قرار میگیره چون این موارد همه از نوشنه های E74 و 1022 شدن هست

==============

دوستان تو این پرونده اولی خیلی چیز های الکی بود برای چک کردن تا اخرش از این Item های سر کاری زیاد هست ؟
    نه اونقدر،این اول بازی چون هنوز یکمی تازه کار هستیم هممون به همه چیز دقت میکنیم،بعدا متوجه میشید خودتون...
    دوستان،همیشه (من برای کامل کردن اچیومنت ها،برای بار دوم) بهتره که توی صحنه جرم یه بار Show all clues رو بزنید،جاشون رو به یاد بسپارید و از بازی برید بیرون و دوباره بیاید،اینجوری خیلی بهتره یا موقع بازجویی اگه حوصله دارید مثلا Remove the answer یا Ask the comm بزنید،بعد برین بیرون دوباره بیاید جواب میده

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

کلا میتونین یک کاره راحت بکنین! ماموریت ها رو چند بار Fail بشین بعد Skip بزنین
    ----------
    امروز یکم فنی به بازی نگاه کردم ، از لحاظه فنی خیلی بازی ضعیف هست. همون 9.2 کافیه. یک زمانی اینقدر GTA بازی میکردم میگفتم این چیه دیگه همه میتونن بسازن اما حتی همون شهر نوردی (!!) GTA هم سختیه کاره خودشو داره طوریکه تو هیچ بازی ای به اون قشنگی نمیتونه پیاده شه. مثلا امن داشتم الان بازی میکردم در رو که باز میکردی نصف Cole بیرون در میموند و یا تکنیک هایه گرافیکی و تکسچر ها یکم ضعیف کار شده بود. + اینکه ماشین ها تو خیابون لگ میزنن ( اسمش یادم چی میگفتن بهش همون مشکلی که تو AW هم بود اتوموبیل ها ایست داشتن یک لحظه اما تو LAN خیلی کمتره. اه بابا مغزه منم ته کشیده شبی برم بخوابم )

11. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب من پرونده 5 ام رو هم تمام کردم

زبانش اصلا اون چیزی که میگفتن نبود
    به نظر من که خیلی دیالوگ های ساده ای هم داشت مثل gta iv و rdr
    و من کاملا متوجه شدم و تو باز جویی ها تمام سوالات رو همون دفعه اول درست انتخاب کردم
    حد اقل تا اینجا که اینطور بوده

مساله بدی که داره اینه که هر بار حتما باید همه دیالوگ ها رو گوش کنی هر بار که بخوای restart کنی اون custscence مربوط به intro هر پرونده رو باید ببینی و هر بار همه مکالمات بین طرفین رو گوش بدی و skip نداره که یک مقدار اذیت کنندست

رانندگی و اکشن و تیر اندازیش تا اینجا که خوب بوده
    من فکر میکردم همه اون 21 عدد پرونده که تو log هست با باز جویی و سوال و جواب بهش اضافه میشه
    اما با تعقیب و گریز و دستگیری هم بعضی هاش حل میشه

2 تا سوال :

1 - دیسک اول چند پروندست ؟
    2 - این street crime هایی که رخ میده رو بعدا هم میشه انجام داد ؟
    اخه امروز 2 بار تو مسیر به ماموریت اصلی از این ها اومد منم قبول کردم ولی مجبور بودم برم کلی دور تر
    40 تا از این ها هست کلا حالا میشه بعدا انجامشون داد یا skip میشن و شماره بعدیش دفعه بعدی میاد ؟

13. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب من پرونده 5 ام رو هم تمام کردم

زبانش اصلا اون چیزی که میگفتن نبود
    به نظر من که خیلی دیالوگ های ساده ای هم داشت مثل gta iv و rdr
    و من کاملا متوجه شدم و تو باز جویی ها تمام سوالات رو همون دفعه اول درست انتخاب کردم
    حد اقل تا اینجا که اینطور بوده

مساله بدی که داره اینه که هر بار حتما باید همه دیالوگ ها رو گوش کنی هر بار که بخوای restart کنی اون custscence مربوط به intro هر پرونده رو باید ببینی و هر بار همه مکالمات بین طرفین رو گوش بدی و skip نداره که یک مقدار اذیت کنندست

رانندگی و اکشن و تیر اندازیش تا اینجا که خوب بوده
    من فکر میکردم همه اون 21 عدد پرونده که تو log هست با باز جویی و سوال و جواب بهش اضافه میشه
    اما با تعقیب و گریز و دستگیری هم بعضی هاش حل میشه

2 تا سوال :

1 - دیسک اول چند پروندست ؟
    2 - این street crime هایی که رخ میده رو بعدا هم میشه انجام داد ؟
    اخه امروز 2 بار تو مسیر به ماموریت اصلی از این ها اومد منم قبول کردم ولی مجبور بودم برم کلی دور تر
    40 تا از این ها هست کلا حالا میشه بعدا انجامشون داد یا skip میشن و شماره بعدیش دفعه بعدی میاد ؟
    1- فکر کنم 1 یا 2 پرونده دیگه به دیسک دو نیاز پیدا کنید.
    2-فکر نکنم....اولا همیشه توی همه پرونده ها Street crime نمیاره،دوما فکر نمیکنم....میتونید مارک کنید street crime رو و بگید همکارتون تا اونجا ببرتون و مثل سوار شدن تاکسی gta یا fast travel تو RDR...اتفاقا Street crime هاش بعضی هاش واقعا جالبه و به اشخاصی که در همون پرونده برخوردید مربوط میشه...
    _
    خب دیگه،خیلی کم از پرونده هاش با درگیری تموم میشه،مجرمین رو با تعقیب و گریز و درگیری دستگیر میکنید،ولی تموم شدن پرونده....خیر...خیلی کم....
    به نظر من اگه توی یک سوال اشتباه کردید،restart نکنید،از بازی برین بیرون و بیاید از همون چک پوینت میاره...درضمن زمان بازجویی از چند نفر در اداره پلیس،بعد از تموم کردن 1 نفر و درست بودن همه سوال ها،از در اداره برید بیرون و بعدش بعدی رو برید که سیو کرده باشه...
    ___
    دوستان،تا حالا دقت کردید،من امروز برای دومین بار که داشتم اولین پرونده ی Vice desk رو پیگیری میکردم،جسدهایی که مدت زیادی موندن،موقع برداشتن دست هاشون،تکون دادن سر و.... صدای شکستن استخوان ها میاد!!من یه 10 مین داشتم همین کارو میکردم تیک عصبی گرفتم
    Last edited by gap; 23-05-2011 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •