پودر کیک رشدبه همین سادگی ... به همین خوشمزگی![]()
لطفا این آموزشو به پست اول اضافه کنید![]()
پودر کیک رشدبه همین سادگی ... به همین خوشمزگی![]()
لطفا این آموزشو به پست اول اضافه کنید![]()
من چند روز پیش این روش رو اجرا کردم بعد وارد شدن به بازی به محض این که می خواد بازی شروع شه پیام میده که ارتباطت قطع شد و خارج می شم از بازی!!جالبه اگه به عنوان بیننده وارد بازی بشم بدون هیچ مشکلی میتون بازی بقیه رو ببینم ولی لحظه ای که بازی خودم می خواد شروع شه این ارور رو میده!
این افرادیم که تو روم تانگلن زبون نفهمنبعضی وقتا می گن پچ 1.2..مشکل اینجاس که پچ 1.2 واسه این بازی پیدا نکردم..
اگه کسی راه حلی واسه این مشکل داره ممنون میشم کمک کنه
منم همچین مشکلی رو داشتم![]()
آخه باید ظرفیت تکمیل بشه.
اونایی که تو بازی قبل شرکت کردن دیگه شرکت نمیکنن و انصراف میدن واسه همین یه هو میزنه دیسکانکت !
اونجام یکی دو بار F12 رو بزنی خالی از لطف نیست![]()
شما بیا با منو آها2012آنلاین بزن دیگه مشکلی پیش نمیاد
![]()
درسته برای ما هم همچین مشکلی پیش میاد.
یکی از دلایلش هم ping طرفه که ممکنه تو این بازی جواب نده.پچ هم نمیخواد دان کنی
خلاصه من با مجید امروز بازی کردم خیلی فاز داد.میتونی آیدی تو برامون بذاری با هم قرار بذاریم یه چند دستی آنلاین بزنیم
منم همه این کار ها رو انجام دادم ولی وقتی که بازی رو هم اجرا میکنم تیک 4 خورده نمیشه با این حال میرم توی روم وقتی می خواد بریم برای بازی میگه که انیبل گیم از این حرف ها
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
ایدی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hast bia halesh konim![]()
اقا درست شد . اشکال از نرم افزار بود که من قبلا دانلود کرده بودم الان این دوستمون داد لینک رو دانلود کردم درست شد اسم من doncarllo1 هست من رو اد کنید تا بازی کنیم راستی انگار توی بازی پینگ بازی کنا رو نمیشه دید![]()
ولی بازی زود تموم شد، کاش میشد شبکه با هم بازی کنیم اون حال میده
من با جاده بارونیش خیلی حال کردم مخصوصا صدای محصیط افکت ها از داخل ماشین
شَبکه هم میشه بازی کرد
آموزشش صفحه ی قبل هست
من خودم امشب با بچه های همین فروم آنلاین زدم.خیلی فاز میده.
منتظرتیم![]()
دوستان من میگم هر کی پایه س آنلاین بازی کنیم همینجا اعلام کنه ... این پست رو نقل قول کنه.
4 5 نفری جمع بشیم آی دی همدیگه رو اد کنیم.
با هم قرار بزاریم آنلاین بازی کنیم![]()
این بازی میزان خوراک ترافیکش چطوره ؟!من الان دارم اون مراحلی که تو اون پست گفته بودیو میرم ببینم چی میشه !!
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 03-09-2011 at 23:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)