عزیزم ربطی به مقدار حافظه نداره بهتره شما هاردت رو با هر دوتا کابل usbایش وصل کنی.شما بهتره از این کابلا ک دوتا usb دارن ویکیش برای برق هست اشتفاده کنی.چون برق هاردت تامین نمیشه
عزیزم ربطی به مقدار حافظه نداره بهتره شما هاردت رو با هر دوتا کابل usbایش وصل کنی.شما بهتره از این کابلا ک دوتا usb دارن ویکیش برای برق هست اشتفاده کنی.چون برق هاردت تامین نمیشه
اگه مقدار حافظه ربطی نداره که خوب هارد آدابتوری که اصلا ربطی نداره !!! هارد 2.5 اینچی اصلا نیازی به برق نداره و برقش رو از همون یو اس بی که وصله استفاده می کنه که حدود 4.5 ولت هست
حالا من یک مشکل دیگه هم دارم ؛ چطور میتونم کامپیوترم رو به صورت بی سیم به تلوزیون وصل کنم و فایل تصویری پخش کنم و بخونه؟
من سیستم رو وصل کردم و دستگاه هم تایید کرد ولی نوشته برای این کار نرم افزار خاصی می خواد کسی میدونه چی می خواد؟ اینطوری دیگه نیازی به هارد و فلش نیست مستقیم میزنی هر چی دوست داری از تو سیستم میره و از تلوزیون وصل میشه.
مدل هم NX-720
یک نرم افزار به نام wild media server هست که اگر تاپیک رو از اول مرور کنی همه چیز راجع بهش گفته شده فقط ایرادش اینه که کرک نشده 15 روزه هست.
یکی دیگه به اسم home media server هست که نسخه روسی همینه که ازاده ولی فقط به زبان روسی هست! و من که نتونستم زبانش رو عوض کنم. سازنده برنامه در واقع خواسته به همشهری هاش رشوه بده که کرکش نکنن.
برنامه های دیگه ای هم هستن مثل mezzmo و... که همه رو میتونید بگوگلید!![]()
ظاهرا این برنامه ها همگی تریال هستن و بعد از 15 روز از کار می افتن و دیگه هم نمیشه نصیشون کرد!
نرم افزاری نیست که بشه کرکش کرد یا حد اقل بعد از 15 روز دوباره پاک و نصب بشه؟
]چرا home media serverا هست ولی زبانش روسیه.میتونید wild media server رو در کنار اون نصب کنید و از روی اون تنضیمات رو انجام بدید ومعنی نوشته های ایکون ها رو بفهمید. ضمنا برای ویدئو full hd باید اکسس پوینت ورژن N باشه تا سکته نزنه.
سلام به همه دوستان
بالاخرهاين مشكل نخوندن هارد 1 ترا حل نشد ؟ منم اين مكشل رو دارم كسي مي دونه چرا ؟
نه عزیز ؛ البته من هنوز هارد 500 روش امتحان نکردم ولی اینطور که پیداست سونی هم به سرنوشت نوکیا دوچار میشه و خودش رو خیلی دست بالا گرفته!!!! نمیدونم یه پورت H.D.D چقدر برای این غول الکترونیک هزینه داره که از گداشتنش دریغ کرده ؛
دوستان عزیز سلام
من قصد تهیه این تلویزیون رو دارم . قیمتش رو دارید ؟؟؟
1 جایی شنیدم قیمتش در بانه 1 میلیون 700 تومنه !!!
میشه قیمتش رو بدید ؟؟
سلام
چه مدلی رو می خواید قیمت در بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)