چرا بایرن رم رو با تاخیر نشون میدن این که خیلی مهمتر از بازی رئاله
چرا بایرن رم رو با تاخیر نشون میدن این که خیلی مهمتر از بازی رئاله
آقا کسی برنامه ای واسه این لیگ نداره مثل جام جهانی : South Africa 2010 1.1 EN
باتوجه به نتیجه این دو تیم در فصل قبل (لیگ خودشون + سی.ال) اره مهمترهچرا بایرن رم رو با تاخیر نشون میدن این که خیلی مهمتر از بازی رئاله
ولی دو تیم اژآکس- رئال تو سی.ال با سابقه تر پرافتخارتر هستن و جذابیت بیشتری داره بازی این دوتیم
یعنی همه حرفات حرف دل من بود!
دشمنت شرمنده
مرسی![]()
رم اولین رایش بود؟
البته من به رنجرز هم امید دارم![]()
داداش من، برو پست من روبخون...بنفیکا – المپیک لیون رو مثال نزدید؟
همون اولش با طعنه نوشتم که لیست جالبیه!
اون بازی بارسا با غازها(!) هم یه نمونش بود که چون زیاد اتفاق افتاده، گفتمش!
شما گوش نمیدی من چی میگم!به خاطر این هست که این اقا سعی کرده حداقل از هر گروه یه بازی باشه
ببینید مشخصه که شما بدون اینکه این قضیه رو بفهیمد ، سریع وقتی که چشم مبارک خورده به اسم بارسا و با توجه به کینه قدیمی کامنت گذاشتین
+
من میگم که نویسنده سایت گل اومده از هر گروه یه بازی رو گذاشته + 2تا بازی مهم دیگه
من میگم چرا از این گروه مسخره باید بازی باشه!
بعد شما میگی من نفهمیدم و اینا!
همونه که گفتم اونور!
من این رو میگم:
درآخر جالبه که شما تویه همه بحث ها مدرک آوردید و بقیه رو هوا حرف زدن!ولی به هرحال توی هر فهرست و جدولی یه اسمی باید از بارسلونا بیارن
یاده اون مناظره معروف 1سال پیش افتادم!!
رئال 2 بازی کرده که 1یش تو خونه بوده و برده اون رو هم!الان هم تو رئال با 2تا بازی 50% هست همین عدد بمونه خوبه
بعد میگن 2 بازی 50 درصد!!
(جان من نگید که داشتید کل بازی ها رو میگفتید!! اون موقعس که سوال پیش میاد چرا حرف بازی های خانگی رو پیش کشیدید؟!!)
دراخر، این چندتا نقل قول از شما در برابر صحبت دیگران:
ببینید مشخصه که شما بدون اینکه این قضیه رو بفهیمدچیزی واسه گفتن نداشتین!؟بردیا جان فکر کنم شما اصلا در جریان نیستین!اهان مشکل شما اینه که رونالدو اقای گل نشدشما استاد..تیمتون بهترین تیم..و این جمله "هیچ وقت به صدر نمیرسه" چه عرض کنم.....
اما جون من از این صندلی که اون بالاها گذاشتید بیاید پایین!
البته من برای تنویر افکار عمومی آمار دادم.
اگه اونجوری بخوایم حساب کنیم که نمیشه.ممکنه همین الآن رائول هر فصل 5 تا گل با شالکه بزنه.(تازه هنوز 33 سالشه)یا اصلا همین الآن رونالدو هر فصل حداقل 10 تا گل بزنه.شاید و اما اگر تو فوتبال معنا نداره.
خیلی خوبه که به نظر دیگران احترام گذاشتیدو این جمله "هیچ وقت به صدر نمیرسه" چه عرض کنم.....
بر عکسش هم کاملا به وجود میاد.پ.ن: کافیه یه اسم از بارسا یا بازیکنان این تیم بیاید عزیران سریع جبهه میگیرند
رانیری:می خواهیم مقابل بایرن بازی خودمان را بکنیم
سایت گل- کلودیو رانیری، مربی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که او و شاگردانش ترسی از رویارویی با بایرن مونیخ، فینالیست دوره قبلی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا ندارند.
رانیری در صحبتهایی به sport.it گفت:« ما مقابل فینالیست دوره قبلی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا قرار خواهیم گرفت ولی فراموش نکنید که ما هم رم هستیم. ما شاید مشکلات خودمان را داشته باشیم ولی به میدان می رویم تا بازی خودمان را انجام دهیم.ما می دانیم که مقابل چه تیمی به میدان می رویم ولی بایرن ما را نمی ترساند.»
مربی ایتالیایی رم ادامه داد:« این تنها اولین دیدار تیم ما در مرحله گروهی است. علاوه بر بایرن ، مقابل دو تیم دیگر نیز به میدان خواهیم رفت که بازل و کلوژ هستند. ما می خواهیم بایرن را شکست دهیم و به مرحله بعدی رقابتها راه بیابیم. قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هدف ماست.»
مربی سابق والنسیا، چلسی و یوونتوس به آلمانی ها هشدار داد تا مراقب توتی باشند. این در حالی است که فان خال اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که این مهاجم " تعیین کننده و تاثیرگذار " نیست.
رانیری در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« این کاملا روشن است که فان خال تیم ما را به خوبی نمی شناسند. فرانچسکو بازیکن بسیار مهمی برای ماست و مطمئنم که او بازی فوق العاده ای را به نمایش خواهد گذاشت.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امشب منتظر سوراخ شدن رم باشین
به همین خیال باش!امشب منتظر سوراخ شدن رم باشین
درسته که رم تا الان اصلا خوب بازی نکرد ولی بازیامشب رو خواهد برد!![]()
Last edited by Dark Shine; 15-09-2010 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)