تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 93 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا ورود به منو مخفی SL90 را هیچکس بلد نیست یاد ما بده؟
    کلید ترکیبی منو کار نمیده!

در آغاز فعالیت kolakola86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوال
    آیا هیچ راهی برای رکورد کردن برنامه ها با lcd660 هست؟؟؟؟

QUOTE=kolakola86;5679539]
    راستی آخرین ورژن اپدیت 660 چیه؟
    [/QUOTE]

خوب؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دیگه اشکم داره در می یاد
    1 ماه هیچکس دلش نمیاد من را راهنمایی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من میخوام این خاصیت dlna رو فعال کنم و استفاده کنم...ولی نمیدونم چطوری هست..660 داریم...بعد با این خاصیت با گوشی های وایرلس دار هم میشه ارتباط برقرار کرد دیگه..درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من میخوام این خاصیت dlna رو فعال کنم و استفاده کنم...ولی نمیدونم چطوری هست..660 داریم...بعد با این خاصیت با گوشی های وایرلس دار هم میشه ارتباط برقرار کرد دیگه..درسته؟

فكر نمي كنم به اين سادگي باشد؛ با مطالعه ص 9 و 20 فايل پي دي اف راهنما متوجه شده ام كه به دو قطعه سخت افزاري LG Wireless Media Box و دانگل LG Wireless LAN for Broadband/DLNA Adaptor نياز است. اگر شما در ايران جايي اين دو دستگاه را پيدا كرديد به ما هم خبر دهيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    خود دانگل تنها را در آمازون 79.9$ قيمت زده است!
    کد:
    Last edited by amahdavi2004; 13-12-2010 at 12:03.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تجهیزات برای این کار راتهیه کردم.
    نتیجه ان را در چند روز اینده به دوستان اطلاع میدهم.
    با تشکر.
    هادی

7. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    من این سوال رو چند جا مطرح کردم ولی کسی پاسخ نمی ده، بالاخره یا تلویزیون lcd660 این امکانات رو داره یا نداره، اگر داره پس چرا برای من عمل نمی کنه و اگر نداره چرا هنگامی که می خواین دوستان رو راهنمایی کنید می گید داره.
    دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
    یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
    بقیه فرمتها رو امتحان نکردم، ولی همین چند موردی که دیدم بدجوری از دوستانی که با راهنماییهای اشتباهشون باعث شدن من برم این تلویزیون رو بخرم دلخورم.
    لطفا اگر کسی می دونه چرا این تلویزون این مشکل رو داره و با خوندن پسوندها و پخش فیلمها مشکل داره و چطوری میشه این مشکل رو حلش کرد به ما هم بگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من این سوال رو چند جا مطرح کردم ولی کسی پاسخ نمی ده، بالاخره یا تلویزیون lcd660 این امکانات رو داره یا نداره، اگر داره پس چرا برای من عمل نمی کنه و اگر نداره چرا هنگامی که می خواین دوستان رو راهنمایی کنید می گید داره.
    دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
    یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
    بقیه فرمتها رو امتحان نکردم، ولی همین چند موردی که دیدم بدجوری از دوستانی که با راهنماییهای اشتباهشون باعث شدن من برم این تلویزیون رو بخرم دلخورم.
    لطفا اگر کسی می دونه چرا این تلویزون این مشکل رو داره و با خوندن پسوندها و پخش فیلمها مشکل داره و چطوری میشه این مشکل رو حلش کرد به ما هم بگه؟
    دوست عزیز همراه محصول خریداری شده یه سی دی حاوی کاتالوگ کامل محصول است که در قسمت USB کلیه فرمتهای قابل نمایش رو معرفی کرده ، در ضمن تا اونجا که من می دونم تمام تلویزیونهای موجود فقط برنامه ها ی تلویزیون رو از ابعاد 3 به 4 بصورت 16 به 9 نمایش می دهد و فیلمهایی رو که از طریق فلش و یا DLNA دریافت می کنند رو به همون صورت 3 به 4 نمایش می دهند که در این صورت کناره های صفحه سیاه می مونه و این مشکل در تمام تلویزیونها وجود داره

10. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز این کار ساده تر از اونی هست که بشه تصور کنی
    برای این کار فقط یک کابل شبکه بصورت کراس مورد نیاز است و دیگر هیچ
    کابل رو به تلویزیون و کامپیوتر وصل می کنید
    در TV تنظیمات شبکه رو روی Auto قرار می دهید
    برنامه nero media home که همراه TV تحویل شده رو روی کامپیوتر نصب و اجرا می کنید و فولدرهایی رو که محتوی فیلم هست رو در برنامه add می کنید این برنامه نقش مدیا سرور را روی کامپیوتر بازی می کند
    کار تمام شد
    در TV روی Media رفته کلیک می کنید و از تماشای فیلم لذت می برید
    شما برای اتصال TV و کامپیوتر می توانید از طریق switch هم اینکار را انجام دهید در این صورت کابل شبکه باید direct باشد
    ویا حتی از شبکه وایرلس که در این صورت نیاز به یک دانگل وایرلس جهت وصل به USB تلویزیون دارد
    و برنامه های دیگری نیز می توانید به عنوان سرور استفاده کنید مثل wild media server, mezzmo
    در ضمن از گوشی وایرلس نمی شود در این رابطه استفاده کرد مگر این که راهی باشد که گوشی مدیا سرور شود
    Last edited by amir hezarkhani; 14-12-2010 at 10:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز همراه محصول خریداری شده یه سی دی حاوی کاتالوگ کامل محصول است که در قسمت USB کلیه فرمتهای قابل نمایش رو معرفی کرده ، در ضمن تا اونجا که من می دونم تمام تلویزیونهای موجود فقط برنامه ها ی تلویزیون رو از ابعاد 3 به 4 بصورت 16 به 9 نمایش می دهد و فیلمهایی رو که از طریق فلش و یا DLNA دریافت می کنند رو به همون صورت 3 به 4 نمایش می دهند که در این صورت کناره های صفحه سیاه می مونه و این مشکل در تمام تلویزیونها وجود داره
    دوست عزيز، نمي دانم چه كساني شما را راهنمايي اشتباه كردند ولي من يكي از افرادي هستم كه با استفاده از همين راهنمايي ها اقدام به خريد660 كردم و از خريدم كاملاً راضي هستم.
    ضمن تأييد فرمايش amir hezarkhani شما بايد توجه كنيد آنچه خريده ايد تلويزيون است نه مديا پلير؛ حتي بسياري از مديا پليرهاي گران قيمت در نمايش همه فرمت ها خصوصاً از طريق يو اس بي مشكل دارند.
    غير از اينها نكته جالبي كه من برخورد كردم اين بود كه 660 فرمتهاي بيشتري نسبت به سينماي خانگي و ستاپ باكسي كه دارم ساپورت مي كند؛ بويژه بعد از آپديت ورژن 660 از طريق اينترنت بهتر هم شد.

13. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •