بچه ها من دي ماه امسال سوم رو تموم ميكنم . بزرگسال هم هستم . حالا ميرم پيش يا ميرم چهارم ؟
سال چهارم هم مثي پيش دانشگاهي فقط 23 واحده يا بيشتر ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من دي ماه امسال سوم رو تموم ميكنم . بزرگسال هم هستم . حالا ميرم پيش يا ميرم چهارم ؟
سال چهارم هم مثي پيش دانشگاهي فقط 23 واحده يا بيشتر ميشه ؟؟؟؟؟؟؟
سال چهارم دبیرستان همون پیش دانشگاهیه .کتابها هنوز عوض نشده .
فقط اندیشه سازان بخونید
ممنون از دوستایی که لطف میکن جواب سوالامو میدن.ایشالا تو کنکور90 به اون رتبه ای که می خواین برسین.
من یه مشکلی دارم:
خیلی تو درس خوندن وسواس دارم.مثلا امروز که درس می خونم فرداش فکر میکنم یادم رفته دوباره میشینم درسای قبلی رو می خونم!انقدر اینکارو تکرار میکنم که دیگه از درس خوندن بدم میاد .بعد دوباره میشینم از اول برنامه میریزم.فکر کنم پارسال بدون اغراق 50 بار برنامه نوشتم.البته تقریبا تو همه ی کارهای غیر درسیمم همینجوریم.یعنی به خودم اعتماد ندارم.همش فکر میکنم کارامو خوب انجام نمیدم.یعنی بیش از حد کمال طلبم.
شما میدونین باید چیکار کنم؟
این مشکل رو همه دارند. ( یعنی فکر می کنن فراموش کردن ). ولی باید بدونید که شما قراره در آینده مرور کنید. اگر قرار باشه هر روز ، درسای روز قبل رو مرور کنید، حجم مطالب زیادی رو هر روز باید بخونید و این خودش آدم رو بی حوصله می کنه. پس اگر منطقی باشین می دونید که همه "فراموش" می کنن ولی در دوره های بعدی یاد آوری می شه و مطالب اصلی و مهم به جرات می شه گفت که اصلا فراموش نخواهد شد و مطالب جزئی شاید به وضوح یادتان نیاید ولی چکیده آن رو به یاد خواهید آورد. به هر حال شما دفعه اول رو درست و حسابی بخونید و به خودتون اعتماد کنید. من خودمم تو درسهای حفظی همینطورم، ولی سعی می کنم منطقی برخورد کنممن یه مشکلی دارم:
خیلی تو درس خوندن وسواس دارم.مثلا امروز که درس می خونم فرداش فکر میکنم یادم رفته دوباره میشینم درسای قبلی رو می خونم!انقدر اینکارو تکرار میکنم که دیگه از درس خوندن بدم میاد .بعد دوباره میشینم از اول برنامه میریزم.فکر کنم پارسال بدون اغراق 50 بار برنامه نوشتم.البته تقریبا تو همه ی کارهای غیر درسیمم همینجوریم.یعنی به خودم اعتماد ندارم.همش فکر میکنم کارامو خوب انجام نمیدم.یعنی بیش از حد کمال طلبم.
شما میدونین باید چیکار کنم؟
موفق باشین
فقط شما نیستی . خیلی ها از این مشکل ها دارن . این بی اعتمادی به برنامه و کتابها ممکنه تا همون ماههای آخر دست و پاگیر بشه .
اینکه درس رو میخونی و فکر میکنی یادت میره خوب چیز طبیعی ای دیگه . ولی اگر تمرین و تکرار زیاد داشته باشی خوبه. مثلا برای دروس تخصصی باید تمرین زیاد حل کنی .برای دروس عمومی از خلاصه هات استفاده کن .
اینکه بیای هر دفعه از اول بخونی خیلی وقتت رو میگیره.
برای دروس تخصصی مثل ریاضی و فیزیک تمرین و تست زیاد خیلی مهمه. نباید کار رو از نیمه راه ول کنی.اگه همینجور ادامه بدی میبینی که مثل اسمت بعضی درسها رو خوب یاد گرفتی .برای عمومی ها هم چیزهای مهم و فرار و نکاتی که در دفترچه خلاصه هات نوشتی استفاده کن
من میدونم شما چی میگی . میفهمم .بعضی اوقات هم شده مثلا یه بخشی رو میخونی و یه دفعه مجبور میشی از وسط درس پاشی بری برای انجام کاری و دیگه احساس میکنی اون درس خوندن و ادامش بهت نمیچسبه .درسته ؟ و موارد دیگه.
هر گونه مشغله ذهنی و عادتهای دیگه که باعث میشه از درس عقب بیفتی و همش میاد تو ذهنت موقع درس خوندن بریز دور یا باهاش کنار بیا. تمرکز در درس خوندن خیلی مهمه . البته من بعضی موقع ها بمب هم بترکه درس میخونم.شده همچین رفتم تو عمق درس که هیچ صدایی نشنیدم .
زیاد دفتر و کتاب و دستک برای خودت جمع نکن. کتاب زیاد داشتن باعث به شک افتادن میشه .به این معنا که مثلا برای فیزیک پیش 2 تا کتاب داشته باشی همش احساس میکنی که این کتاب بهتره و برم اون یکی رو بخونم و بعد میگی نه اون بهتره و از این جور چیزها . بزار فکرت آزاد باشه .از یک کتاب آموزشی و تست استفاده کن .
نباید این کار رو بکنی . حداقل باید یک هفته با برنامت پیش بری و بعد ببینی نتایج چطور بوده.صبر و حوصله به خرج دادن هم خیلی مهمه .
برنامت رو درهم و برهم نریز .از کتابهای جامع استفاده کن .برای هر درس یه کتاب لازم نیست بگری با این همه کتابهایی که الان تو بازار هست.
نمیدونم تونستم درست راهنمایی کنم یا نه
به هر حال موفق باشی
چند روز پیش نشستم یه برنامه واسه خودم تو word درست کردم.
البته من این برنامه رو مطابق با نیازهای خودم نوشتم ولی اگه به درد شما هم بخوره من خوشحال میشم شماها هم ازش استفاده کنین.
یه توضیح میدم که چه جوری برنامه رو تکمیل کنین واسه کسایی که میخوان استفاده کنن:
1-اولا به تعداد هفته هایی که تا کنکور پیش رو دارین از این برنامه copy کنین.
2-تو جایی که نوشتم جمع تستها تعداد کل تستهایی که از هر درس تو اون هفته زدین مینویسین بعد در آخر تستهایی که تو همه درسها زدین رو باهم جمع میکنین و تو قسمت جمع کل مینویسین.
3-زیر جدول یه قسمتی هست که اسم درسها رو نوشتم تو اونجا مینویسین که مثلا این هفته ادبیات 2 رو خوندید مثلا درس 1و2و3و4.
4-من این برنامه رو واسه رشته تجربی نوشتم اگه شما تجربی نیستین اسم درسهای اختصاصی رو تغییر بدین.
اگه کسی سوالی داشت در مورد این برنامه بپرسه تا جواب بدم.
امیدوارم بدردتون بخوره.
اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nelly joon; 15-08-2010 at 19:43.
بچه ها کامل جواب دادن و چیزی نمونده فقط میخواستم بگم توی دروس اختصاصی مثلا مثل فیزیک
موقعی هست که جزوه رو خوندی ولی احساس میکنی رو مبحث تسلط نداری یا دقیقا نمیدونی کدوم فرمول مال چی بود
خیلی هامون اینجور مواقع دوباره برمیگردیم اول جزوه و انقدر میخونیم تا جزوه رو حفظ بشیم این هم خوبه بد نیست
ولی به مراتب بهتر از اون اینه که همون موقع بری سراغ تست هاش ،اشکالی نداره حتی اگر بخوای از جزوه کمک بگیری
برای هر دس و هر مبحث با توجه به تشخیص خودت و نیازی که میبینی یه سری تست اموزشی بزنی
یعنی بدون زمان و با استفاده از جزوه
10،20،30 تا به یه سطح قابل قبولی برسی. اینطوری مباحث رو خیی عمقی تر یاد میگیری
و به خاطر روش یادگیریت که در حین حل سوال بوده مطمئن باش مدت زمان خیلی طولانی تری در ذهنت میمونه
هر از گاهی هم با یه تست مروری همه چی حله. سخت نگیر![]()
سلام
بی مقدمه میرم سراغ اصل مطلب
1) اول از همه باید هدفتون رو مشخص کنید (چه رشته ای رو دوست داریید - تو کدوم دانشگاه) و بعدش باید ببینید برای رسیدن به هدفتون نیاز به چه رتبه - تراز - و درصدهایی دارید
2) برای موفق شدن تو کنکور حتما باید یه برنامه ی درست و درمون داشته باشید.اگه مثل خیلی از بچه ها فکر می کنید همین برنامه ای که تا حالا داشتید و باهاش دبیرستان رو گذرندید خوبه و کافیه باید بگم که اشتباه کردید.
برای این که حرفم رو بهتر درک کنیدمورد زیر رو امتحان کنید
یه نگاهی بندازید به گذشتتون ببینید با برنامه ای که در دبیرستان داشتید به چه موفقیت هایی رسیدید.منظورم از موفقیت این نیست که سر کلاس معلمتون نمره ی 20 گرفته باشید منظورم اینه کا تا حالا چند بار رتبه ی کشوری یا استانی یا حتی منطقه ای آوردید - شده بتونید تو آزمون های المپیاد مقام بیارید. لپ کلام موفقیت درسی داشتید؟ پس ممکنه خوب بوده باشید ولی عالی نباشید
این ها را گفتم چون می دونم همه بهترین رتبه و بهترین رشته و بهترین دانشگاه رو فقط مال خودشون می دونند
درباره ی برنامه ریزی حرف زیاد دارم دوباره میام و کاملش می کنم
3) باید یه شیوه ی مطالعه ی درست داشته باشید
درباره ی این هم دوباره میام و کامل توضیح میدم
4) باید کتاب های کمک درسی خوبی داشته باشید
خیلی از بچه ها میرن سراغ انتشارات مشهور مثل گاج و کانون و بعد برای تمام درس هاشون از یه انتشارات کتاب می خرند که بازم این کار اشتباهه و چراکه نویسنده ی کتاب خیلی مهمتر از انتشارات کتابه
کتاب هایی که من پیشنهاد می کنم
دروس عمومی:
ادبیات: گاج سفید(جامع کنکور) - کلک معلم (موضوعی) - دریافت(موضوعی)
عربی:گاج سفید - ایاد فیلی - تضمین دانش(اسم کتابش هم "صفر تا صد" البته باهاش می شه کنکور دانشگاه آزاد رو 100 زد ولی به درد دانشگاه سراسری نمی خوره)
دینی: آیات و نکات گاج
زبان: کلوز تست و ریدینگ زرد قلم چی
و اما دروس تخصصی
گسسته و جبر و احتمال: خوشخوان
هندسه : گاج سفید
دیفرانسیل و حسابان و ریاضیات پایه: کتابی رو که بخوام با اطمینان بهتون معرفی کنم سراغ ندارم
فیزیک: گاج سفید - آبی قلم چی
شیمی: مبتکران
5) پیشنهاد ویژه ی من به شما:
پیدا کردن یک مشاور تحصیلی خوب و جوان و حتی یک روانشناس خوب تا هر وقت که نیاز به کمک داشتید از اون ها کمک بگیرید
پدرها و مادرهای امروزی چون جو کنکور الان رو هیچ وقت تجربه نکردند نمی تونند بچه ها رو خوب درک کنند و تو برنامه ریزی و کم کردن استرس به اون ها کمک کنند
نه اتفاقا اندیشه سازان دیگه قدیمیه و اصلا برای کنکور خوب جواب نمی ده خودتون ببینید که کنکور اون موقع سوالاش سبکش با الان کلی فرق کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)