تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 449 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

گروه هواداران کومودو رو ایجاد کردم،لطفا" با عضویت در آن از این سوئیت حمایت نمائید....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم

2. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نه کمودو به کرک و کیجن ها مثل Avira خیلی حساسه و این قضیه رو منم متوجه شدم. خیلی از کرک هایی که من دارم هم سالم هستند اما اونها رو بعنوان Hacktools و بعضی هاشونو Trojan تشخیص میده. Hacktools کلمۀ مناسبیه و اگر این تشخیص رو بده من اشکالی در کارش نمیبینم اما تروجان مسخره میشه

شما سعی کنید اون کرک و کیجن هایی رو که میدونید 100 درصد بعد از اسکن در سایت Virustotal سالم هستند از طریق خود کمودو و یا سایتش که در پست دوم توضیح دادم به عنوان False Alarm بهش بفرستید شاید اونها رو از لیستش با عنوان Trojan خارج کرد و اسمشونو به Hacktools تغییر داد.

من خودم همین کارو میکنم و تا حالا موفق شدم چند تاشو از لیستشون در بیارم.

آقا مهران من امروز بیکار بودم فرصت کردم نصبش کنم و یه خورده با کمودو ور برم. چیز خوبیه. سیستم رو کلا باهاش میشه کنترل کرد ولی اول اولش آدم رو گیج میکنه .... الان بعد از 3 4 ساعت دیگه با برنامه ها و کرک ها مشکلی ندارم. قدرتش تو ویروسیابی رو گذاشتم بعدا تو محیط مجازی تست کنم چون هنوز شناختی ازش ندارم ولی در کل به نظرم چیز خوبیه.
    سبک هم هست یا لااقل رو پی سی ما صداش در نمیاد.

تنها مشکلم آپدیتشه. یه فایل 107 مگی برای آپدیت نسبت به اویرا که با 42 مگ آپدیت میشه و نود که با 28 مگ آپدیت میشه و بقیه .... خیلی زیاده به نظرم. این فایل دیتابیس ویروسها نیست مگه ؟ چرا مثل مک کافی 100 مگ هست ؟ تازه خودتون میدونید که مک کافی تقریبا جزء بدترین هاست. حالا حجمش رو یه کاری میکنم ولی دلیل بالا بودن حجمش رو اگه دقیقا میدونی چیه بگو؟

فقط یه سوال دارم ، برای آپدیت کردن وقتی فایل رو از سایتش دانلود کنیم باید یکی از این دو روش رو بریم جلو:

A:

• Save the file on your computer
    • Reboot in Safe-Mode
    • Open explorer and go to C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners

OR

Type in following in "Start-->Run" and press Enter key:
    %ProgramFiles%/comodo/comodo internet security/scanners

• Rename existing bases.cav to bases.old and copy downloaded bases.cav
    • Reboot your system in normal mode

Your AV database should be the latest full, and should only need to do an incremental update for the latest updates released after this full.

خب حالا مشکل من چیه ؟ من رو ری استارت حساسم و وقتشو ندارم. هر دفعه باید سه چهار دقه بشینم .. راه دیگه نداره ؟

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خب حالا مشکل من چیه ؟ من رو ری استارت حساسم و وقتشو ندارم. هر دفعه باید سه چهار دقه بشینم .. راه دیگه نداره ؟
    شما این کارو یک بار انجام میدید. دفعه بعد از خود برنامه اپیدیت میکنید و آپدیت ها بیسار کم حجم هست مثل آویرا.

برای اینکه همون بار اول فقط یک بار هم ریست کنید لازم نیست از سیف مد بالا بیایید. توی نرمال هم میشه تغییر پسوند و کپی آپدیت کرد.

پس شد: تغییر پسوند و کپی اپدیت ، سپس یک بار ریست .

6. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

پس شد: تغییر پسوند و کپی اپدیت ، سپس یک بار ریست .
    دوست من من روش دوم رو از سایت خوندم میدونم ولی تهش رو توجه کن . لابد میگی چرا آپدیت نمکنم که کم حجم هم باشه .

مساله اینه که برای چند تا لپ تاپ و دستاپ میخوام. از رو یه دونه آپدیت میکنم و بعد فایل base رو برمیدارم میبرم رو بقیه. برای هر کدوم هم که یه بار باید ریست بشه !!!

راه دیگه ای بلدی که ریست نداشته باشه بگو.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوست من من روش دوم رو از سایت خوندم میدونم ولی تهش رو توجه کن . لابد میگی چرا آپدیت نمکنم که کم حجم هم باشه .

مساله اینه که برای چند تا لپ تاپ و دستاپ میخوام. از رو یه دونه آپدیت میکنم و بعد فایل base رو برمیدارم میبرم رو بقیه. برای هر کدوم هم که یه بار باید ریست بشه !!!

راه دیگه ای بلدی که ریست نداشته باشه بگو.
    عجب : دی

نه عزیز ، امکانش نیست.

اما خب اون لپتاپ ها بلاخره خاموش میکنی دیگه. درست میشه ; )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا" که حدود یک ساعته دارم با کومودو کل کل می کنم!
    یه فایل کرکی رو خواستم اجرا کنم،موقع اجرا پیام زیرو میده...
    من اینو مثال زدم،من تقریبا"تمامی اقدامات لازمه رو انجام دادم،ولی چرا این فایلو کومودو فلج کرده و دست بردارم نیست نمی دونم....

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان يه سوال ديگه هم دارم نميدونم جاش اينجا هست يا نه به بزرگيتون ببخشيد
    من وقتي به اينترنت وصل ميشم خيلي سريع يه 50-60 تا كانكشن svchost exe به اينترنت وصل ميشن اين طبيعيه ؟
    در ضمن وقتي 1فايل رو براي آناليز ميفرستم 1-2 ثانيه بيشتر طول نميكشه زود مينويسهsubmited مگه فايل ها رو اپلود نميكنه پس چرا انقدر زود اين كار رو انجام ميده؟
    اون کانکشن ها برای svchost طبیعی هست که دلیل افزایش این کانکشن ها ارتباط کمودو با سرورش برای آپدیت و همچنین قابلیت Cloud اون هست که بعد از چند ثانیه یا چند دقیقه که همه چی چک شد میاد پایین.

اما در مورد فرستادن فایل ها:

شما وقتی فایلی رو میخوای بصورت دستی برای کمودو بفرستی باید به این نکته فکر کنی که آیا فقط شما هستی که در تمام دنیا اون فایل رو دارید و برای کمودو فرستادید؟

یا شاید فقط شما نباشید که فایل رو دارید اما ممکنه شما اولین نفری باشی که فایل رو برای لابراتور ویروس یابی کمودو فرستادید

اگر یخورده روی این موضوع فکر کنید متوجه میشید که اگر قرار باشه فایل test.exe را شما و چند میلیون و یا چند هزار نفر دیگه همین فایل رو برای کمودو بفرستند اونوقت کمودو فقط وقت میکنه فایل های تکراری رو که هر ثانیه دریافت میکنه دوباره چک کنه. برای اینکه این اتفاق پیش نیاد و فقط فایل هایی که قبلا کسی اونها رو نفرستاده و یا خود کمودو چک نکرده به دستشون برسه, کمودو اومده از مشخصات هش فایل ها برای شناسایی استفاده میکنه. این مشخصات هش مانند اثر انگشت انسانها میمونه که مال هر فایلی با فایل دیگه ای فرق میکنه.

مثلا اگر IDM نسخۀ 5.19 بیلد 4 رو داشته باشید مشخصات هش فایل اجرایی IDM در سیستم شما با مشخصات هش فایل اجرایی IDM در تمام سیستم های دنیا یکیه.

پس اگر همین نسخه از IDM کسی بخواد برای کمودو از طریق نرم افزارش بفرستاده برای اینکه آپلودهای بیخودی انجام نشه و سرعت اینترنت افراد گرفته نشه در زمان آپلود فایل اول مشخصات هش IDM و حجمی که داره با سرور کمودو چک میشه تا اگر این مشخصات با حجمی که داره با سرور کمودو یکی نبود اونوقت فایل رو آپلود کنه تا اونها بررسی کنند.

اگر فایل قبلا در سرور کمودو چک شده بود اونوقت در برنامه براتون مینویسه Already Submitted یعنی قبلا فرستاده شده.
    اما اگر مشخصات فایل وجود نداشت و کسی هم قبلا اونو برای کمودو نفرستاده باشه بعد از آپلود فایل به سرور کمودو مینویسه Successfully Submitted

مثلا من دیشب یک بستۀ 16 تایی که همشون ویروس و تروجان و کرم بودند را از طریق خود نرم افزار برای کمودو ارسال کردم بعد از چک کردنشون فقط برای 3 تا از این 16 تا فایل نوشت که ارسال شد اما برای بقیه شون همون Already submitted رو نوشت. اما اگر من و یا کس دیگه ای بخواد همین فایل ها رو که فقط 3 تاش برای کمودو ارسال شد چون قبلا کسی اونها رو نفرستاده بود به کمودو بفرستاده, این دفعه برای همۀ فایل ها Already Submitted رو خواهد نوشت.

پس یعنی اینکه دیگه نیازی نیست از سیستم شما و یا بقیه آپلودی برای این فایل ها که از قبل فرستاده شدند صورت بگیره.

موفق باشید.

11. 15 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من اینو مثال زدم،من تقریبا"تمامی اقدامات لازمه رو انجام دادم،ولی چرا این فایلو کومودو فلج کرده و دست بردارم نیست نمی دونم....
    چون اگر کمودو جلوی این فایل رو برای پچ کردن نرم افزار شما نگیره اونوقت جلوی ویروسهایی هم که میخوان کدهای خودشون رو به نرم افزارهای سالم تزریق کنند نمیگیره.

حالا شما اول سوال من رو جواب بده...

فرق فایل پچی که شما میخواهید استفاده کنید با یک ویروسی که میخواد همین کار رو انجام بده چیه؟

فرقی وجود نداره... هر دو فایل ناشناخته هستند, هر دو بدون امضای دیجیتالی هستند, هر دو تغییراتی رو در سورس فایل ها بوجود میارند و غیره...

اما فرق این 2 تا برای شما اینه: ویروس رو من نمیخوام استفاده کنم اما از این پچ میخواد استفاده کنم. آیا غیر از اینه؟

حالا کمودو از کجا باید بفهمه که شما خوشت نمیاد پچ جلوش گرفته بشه؟ خب شما باید به یک طریقی اون رو به عنوان یک فایل مطمئن و قابل اعتماد معرفی کنی. این روش هم قبلا بارها و بارها به دفعات گفته شده.

اگر هم موفق نشدید راه حل های قبلی رو پیدا کنید روی کمود در آیکونش کلیک راست کنید و +Defense و همچنین Sandbox را موقتا Disable کنید. پچ رو اجرا کنید و برنامه رو پچ کنید و بعد که کارتون تموم شد دوباره همین قسمت ها رو به تنظیمات قبلی که استفاده میکردید برگردونید.

توصیۀ drhaniball عزیز را هم جدی بگیرید که این مشکلات رو نداشته باشید

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 15-10-2010 at 14:51.

13. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

عجب : دی

نه عزیز ، امکانش نیست.

اما خب اون لپتاپ ها بلاخره خاموش میکنی دیگه. درست میشه ; )

نه اون رو هم خاموش نمیکنم. هایبرنیت فقط .... البته از مجبوری ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

چون اگر کمودو جلوی این فایل رو برای پچ کردن نرم افزار شما نگیره اونوقت جلوی ویروسهایی هم که میخوان کدهای خودشون رو به نرم افزارهای سالم تزریق کنند نمیگیره.

حالا شما اول سوال من رو جواب بده...

فرق فایل پچی که شما میخواهید استفاده کنید با یک ویروسی که میخواد همین کار رو انجام بده چیه؟

فرقی وجود نداره... هر دو فایل ناشناخته هستند, هر دو بدون امضای دیجیتالی هستند, هر دو تغییراتی رو در سورس فایل ها بوجود میارند و غیره...

اما فرق این 2 تا برای شما اینه: ویروس رو من نمیخوام استفاده کنم اما از این پچ میخواد استفاده کنم. آیا غیر از اینه؟

حالا کمودو از کجا باید بفهمه که شما خوشت نمیاد پچ جلوش گرفته بشه؟ خب شما باید به یک طریقی اون رو به عنوان یک فایل مطمئن و قابل اعتماد معرفی کنی. این روش هم قبلا بارها و بارها به دفعات گفته شده.

اگر هم موفق نشدید راه حل های قبلی رو پیدا کنید روی کمود در آیکونش کلیک راست کنید و +Defense و همچنین Sandbox را موقتا Disable کنید. پچ رو اجرا کنید و برنامه رو پچ کنید و بعد که کارتون تموم شد دوباره همین قسمت ها رو به تنظیمات قبلی که استفاده میکردید برگردونید.

توصیۀ drhaniball عزیز را هم جدی بگیرید که این مشکلات رو نداشته باشید

موفق باشید.
    آقا مهران امروز برای اولین بار از IDM استفاده کردم و به شیوه ای که شما فرمودید آنرا اکتیو نمودم،از شما ممنونم،
    در ضمن این امضاهای دیجیتالی را کجا صادر و بر آن نظارت می کنند؟؟
    چون ویروس استاکس نت دارای امضای دیجیتالی دزدیده شده از REALTEK بود!و حدود یک سال و خورده ای پس از انتشار به صورت اتفاقی کشف شد...
    Last edited by santamove; 15-10-2010 at 16:28.

16. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •