-بسيار عاليست
-در مورد كابل نوري هم توي منوي hdtv تون در قسمت صدا گزينه spdif out put رو برين وتنظيم كنيد
-بسيار عاليست
-در مورد كابل نوري هم توي منوي hdtv تون در قسمت صدا گزينه spdif out put رو برين وتنظيم كنيد
جریان این کابل نوری چیه ؟! میشه بیشتر توضیح بدین به چی وصل میشه و اینا چیکار میکنه...
والا 485 ميداد کلی چونه زدم باهاش
مارک mmg ترک هستش شيشه سکريت 16 ميل با چوب mdf فشرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-فيبر نوري براي صدا استفاده ميشه با توجه به اينكه اين tv خروجي اپتيكال صدا داره ميتونيد ازش به امپلي فاير ويا سينماي خونگي بدين كه كاملا ديجيتال هست وكيفيت بهتري داره نسبت به انالوگ ها
این موضوع رو که گفتین یاده یه چیزی افتادم!
عمم اینا به پیشنهاد ما رفتن از همون جوانرود یه 55 اینچ 7000 خریدن و با یه سینما خانگی! من رفتم کمک کردم سینما رو وصل کردم ولی هر کاری کردم صدای تی وی رو نتونستن از بلندگوهای سینما بگیرم تو تنظیماتم رفتم و روی external speaker گزاشتم ولی باز نشد ! یعنی تا وقتی سینما روشن بود صدا انگار mute بود ! حالا اینکه گفتین کابل نوری واسه همین کار هست ؟! یعنی مشکل این بود کابل نوری باید بگیرن ؟ اخه خودمونم یه سینما 3D داریم میخریم احتمالا به همین مشکل بر میخوریم! باید از کجا بگیرم این کابل رو ؟! برم بگی فیبر نوری بدین؟ مدل خاصی چیزی نداره ؟!
--احتمال داره شما سينماي خونگي رو روي aux گذاشته بودين كه صدا نميومد ؟
-كابل نوري يا اپتيك به وفور گير مياد وقيمت هاي مختلفي هم داره من 2 تومانيش رو هم خريدم كاملا عالي خروجي صدا از pc به ضبط ميگيرم
-كيفيت بالا 48khz
نداشتن نويز
جز خصوصيات اين كابل ها هستند :
یعنی واسه وصل کردن تی وی به سینما واسه استفاده از بلندگوهای اون به کار میره! درست فهمیدم ؟!
اقا ممنون واسه توضیحت
-يكي از بهترين راههايي هست كه از يك وسيله خروجي صدا بگيريم
-ميتونه براي سينماي خونگي امپلي فاير ويا هر چيز ديگه اي باشه
-خواهش ميكنم
سلام .
بدی این کابلهای اپتیکال صدا اینه که وقتی کردی تو TV دیگه به زور بیرون میادمن هرکاری میکنم بیرون نمیاد ! ولی اون سرش که به ----- سینما وصله راحت بیرون میاد !
رو 8000 هم همینطوری بود ! فکر کنم قفل میکنه !
مخلصیم .
-امير جان كلا ورودي هاي اين پنل هاي led كمي در گيري دارند چه usb چه hdmi و چه optical cable
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)