پس ما هم بریم سر بزنیم خدا کنه درست شده باشه
راستی یه سوال از نظر کیفیت ADSL ایا فرقی بین فیبر و مسی وجود داره؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
پس ما هم بریم سر بزنیم خدا کنه درست شده باشه
راستی یه سوال از نظر کیفیت ADSL ایا فرقی بین فیبر و مسی وجود داره؟
کابل های مسی حداکثر میشه 8 مگ روش ارائه داد، در صورتی که فیبر نوری اینطور نیست و الان در کشور های پیشرفته تکنولوژی های جدید DSL (مثل HDSL) روی فیبر ارائه میشه !
کلی پورت امتحان کردم همشون میزنه که پورت بسته ست و ارور زیر میده.
An error has occurred!
Port 26164 does not appear to be open.
برای شما هم همین ارور رو میده.
سلام سلام صد تا سلام، هزار و سیصد تا سلام...
آقا من یه هفته پیش از منطقه مون adsl گرفتم، به من گفتن که 10 روز دیگه وصل می شه، امروز زنگ زدم گفتن که وصل شده... ولی من چراغ adsl مودمم روشن نمی شد، اعلام خرابی کردم یارو می گه خط مشکلی نداره، احتمالا مودمه، مودم هم بردم گارانتی یارو تست کرد سالم بود(مثل هلو چراغ Adsl روشن شد)، الآن موندم چی کار کنم، یارو مخابراتی هم گفته ما داریم پی گیری می کنیم ولی من که چشم آب نمی خوره(من دم دریا که برم آفتوبه باید همرام ببرم...!) آقا جون اصلا می دونی چیه...؟! هیچی ولش کن، کسی تا حالا تجربه مشابه نداشته راهنماییم کنه...؟!
Last edited by rudbari; 29-08-2010 at 21:14.
با سلام خدمت دوستان
من با مودم d-link 2520 هر کاری می کنم باip 192.168.1.1 در پورت lan نمیتونم config کنم در ضمن ip v4 رو هم تنظیم کردم
لطفا کمک کنید
با تشکر
آخرين خبري كه از مخابرات گرفتم و خيلي روش ميشه حساب كرد گفتند :
ما 128 ميديم ولي طبق بخشنامه اگر كسي سرعت بالا بخواهد تا سقف 2048 يعني 2مگ بايد نامه بزند به اداره كل كه نياز شركت ما سرعت بالا مثلا 2مگ هست و آنها كه تائيد كنن مخابرات موظف به ارائه آن سرويس مي باشد .(البته شركت ها و سازمانها و آموزشگاهها ... )
خط شما به احتمال زیاد هنوز رانژه مخابرات نشده.
شما مودم رو یکبار ریست سخت افزاری کنین بعد مجدد امتحان کنید.
سلام به همه دوستان
من همدان از سرویس مخابرات دارم استفاده می کنم 2 روز پیش قطع شدم زنگ زدم به پشتیبانی گفت که محدودیت حجمی روزانه شما تمام شده باید تا فردا صبر کنید
پشتیبان می گفت که کاربرا روزی 2گیگ ترافیک دارن می خواستم ببینم برا شما تو تهرانم همینطوریه یعنی روزی بیشتراز 2گیگ نمی تونید دانلود و آپلود داشته باشید؟؟ مگه نمی گن نامحدوده؟
شما سرعتتون مگه چنده که روزی 2 گیگ دانلود و آپلود می کنید ؟
تهران که سرعت 128 اگه کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه نهایتش تو یه روز من تونستم 1 گیگ و150 مگ دانلود کنم.بنابراین تا حالا به 2 گیگ نرسیدم که ببینم بعدش چی میشه !![]()
بله بله، چیز...، آره آره .... همسایه ما هم وانت داره...، نه ببخشید، ها ایییی رانژی که وگفتی یعنی چه...؟
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
مورچه چیه که کله پاچش چی باشه، مگه تو همدان می تونین روزی 2 گیگ دانلود کنین...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)