من که در دوهفته گذشته نه قطعی داشتم نه افت سرعت.
سرعت دانلود هم همچنان بالای 60 هست.
همسایمون مشکل شما رو داشت که رفت مخابرات بعد مشکلش حل شد و تا الان هم مشکلی نداشته ...
من که در دوهفته گذشته نه قطعی داشتم نه افت سرعت.
سرعت دانلود هم همچنان بالای 60 هست.
همسایمون مشکل شما رو داشت که رفت مخابرات بعد مشکلش حل شد و تا الان هم مشکلی نداشته ...
اتفاقا من از 28 اسفند تا شنبه ی همین هفته قطع بود و وقتی رفتم مخابرات که پیگیری کنم دیدم 15 نفر دیگه هم اومدن و همین مشکل منو داشتن. بعد از اونجا که مخابرات اصلاً پشتیبانی نداره، طرف به من میگفت مودمت مشکل داره!!!! بعد مودم رو تست کردیم دیدیم مشکلی نداره. بعدش دیگه نمیدونست چی بگه!!
نکته جالب هم اینکه اون فردی که مسئول رسیدگی به مشکلات بود میگفت من فقط اٌرور 900 (OROOR)) بلدم حل کنم!!!!دیگه فکرشو بکنین!
درسته مخابرات پیشتیبانی میشه گفت اصلا نداره
طرف شاهکار زده که گفته ارور 900 بلده درست کنه
چون ارور 900 یعنی دیتا سرویس رو وصل نکرده
اگه مخابرات 4 تا آدم کار بلد رو برای پشتیبانی بزارن حرف نداره
اما من تو این 2 ماه که از مخابرات دارم تا حالا با مشکلی مواجه نشدم (به جز اون اویل که ارور 900 داشتم که اونم خودم حلش کردم )![]()
درود بر دوستان عزیز کرمانشاهی
در ابتدا از همه ی کسانی که منو راهنمایی کردن کمال سپاس گذاری و تشکر رو دارم
بعد هم ما دیگه از خیر اینترنت پرسرعت گذشتیم و بیخیالش شدیم هر کاری کردیم ارور 678 میداد
امیدوارم این سال بر همه ی عزیزان به خوبی و خوشی بگذره و با آرزوی سلامتی و موفقیت
با تشکر![]()
آخه چرا؟
نهایتش این بود که یه 3-4 تومن میدادی اینایی که تنظیم میکنن برات مشکل رو حل میکرد!
دوست عزیز میتونی ی نفر رو بهم معرفی کنی
ممنون میشم
با اون شماره که برات pm کردم تماس بگیر.
راه دیگه هم اینه بری مخابرات بگی میخوای برات مودم رو نصب کنن و هزینه نصب رو به اونها میدی.
the dns not responding یعنی چی ؟
یعنی سرور DNS ارتباطش قطعه...
باید DNS رو عوض کنید... کار پیچیده ای نیست...
میتونید از DNS های مخابرات یا پابلیک استفاده کنید.
اینو برای منم میگه!
خب این یعنی چی؟یعنی سرور DNS ارتباطش قطعه...
باید DNS رو عوض کنید... کار پیچیده ای نیست...
میتونید از DNS های مخابرات یا پابلیک استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)