شهاب فارسی گفت بحثو کش ندین توی تاپیک !!اين بحث هم بهتره تموم بشه ... اگه ميشه ديگه جواب رو در پروفايل بنده بفرستيد تا بحث تاپيك منحرف نشه ... واميدوارم من رو قانع كنيد كه اين مطلب رو خودتون ترجمه كرديد .. كه اگر ثابت شد من متوجه اشتباه خودم بشم ...
ممنون
چرا اینقدر کشش میدی این قضیرو !!؟؟ کپی می کنی باید منبع بزاری جز ئ اولین چیزهایی هست که توی فروم رعایت بشه !!تو این فروم هزاران کاربر هست شما فقط منو میبینین که کپی میکنم ؟ منبعشم گذاشتم یه غلطی کردیم از IGN , Game Spot , GameTrailers چیزی ور داشتیم گذاشتیم اینجا خودش !@#$ شد برام ...
-
در ضمن تو این فروم فکر نکن همه از خودشون نقد میکنن ، خیلی ها هستن بدون ذکر منبع مطلب میگذارن ، شما بهتره بری به اونا این چیزارو بگی چون من خودم تمام قوانین رو خودم از قبل میدونم ، نمی خواد شما یادم بدینممنون
هر کسی این جا نقد می کنه کار خودشه ، کسی کپی کنه منبع رو میزاره ، شما کسی رو میشناسی که کپی می کنه منبع نمیزاره به مدیریت معرفی کن مطمئن باش باهاش برخورد میشه !
.................................................. ...
دوستان توی سایت های خارجی خیلی بحثه سر اینکه نسخه بعدی در چه بازه زمانی اتفاق میفته استفاده از سلاح گرم در بازی چجوری خواهد بود و ..، بنظرم تا عرضه بازی برای PC یکم نظراتمونو در مورد این مطلب یا خود بازی بگیم که بازی برای PC عرضه بشه بیشتر بحث طرف کرک و پچ و ... میره
+
بنظرم شخصیت دزموند توی سه نسخه قبلی بخصوص Brotherhood اونقدر نقشش پررنگ شده که بشه نسخه بعدی ازش به عنوان شخصیت اصلی بازی استفاده کرد