تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 208 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اين بحث هم بهتره تموم بشه ... اگه ميشه ديگه جواب رو در پروفايل بنده بفرستيد تا بحث تاپيك منحرف نشه ... واميدوارم من رو قانع كنيد كه اين مطلب رو خودتون ترجمه كرديد .. كه اگر ثابت شد من متوجه اشتباه خودم بشم ...
    ممنون
    شهاب فارسی گفت بحثو کش ندین توی تاپیک !!
    تو این فروم هزاران کاربر هست شما فقط منو میبینین که کپی میکنم ؟ منبعشم گذاشتم یه غلطی کردیم از IGN , Game Spot , GameTrailers چیزی ور داشتیم گذاشتیم اینجا خودش !@#$ شد برام ...
    -
    در ضمن تو این فروم فکر نکن همه از خودشون نقد میکنن ، خیلی ها هستن بدون ذکر منبع مطلب میگذارن ، شما بهتره بری به اونا این چیزارو بگی چون من خودم تمام قوانین رو خودم از قبل میدونم ، نمی خواد شما یادم بدین ممنون

چرا اینقدر کشش میدی این قضیرو !!؟؟ کپی می کنی باید منبع بزاری جز ئ اولین چیزهایی هست که توی فروم رعایت بشه !!
    هر کسی این جا نقد می کنه کار خودشه ، کسی کپی کنه منبع رو میزاره ، شما کسی رو میشناسی که کپی می کنه منبع نمیزاره به مدیریت معرفی کن مطمئن باش باهاش برخورد میشه !
    .................................................. ...

دوستان توی سایت های خارجی خیلی بحثه سر اینکه نسخه بعدی در چه بازه زمانی اتفاق میفته استفاده از سلاح گرم در بازی چجوری خواهد بود و ..، بنظرم تا عرضه بازی برای PC یکم نظراتمونو در مورد این مطلب یا خود بازی بگیم که بازی برای PC عرضه بشه بیشتر بحث طرف کرک و پچ و ... میره
    +
    بنظرم شخصیت دزموند توی سه نسخه قبلی بخصوص Brotherhood اونقدر نقشش پررنگ شده که بشه نسخه بعدی ازش به عنوان شخصیت اصلی بازی استفاده کرد

2. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها ... آخر بازی چی میشه؟ دزموند POE رو پیدا میکنه ... بعد لوسی رو میکشه ... خودش هم میمیره؟ ... !؟!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان توی سایت های خارجی خیلی بحثه سر اینکه نسخه بعدی در چه بازه زمانی اتفاق میفته استفاده از سلاح گرم در بازی چجوری خواهد بود و ..، بنظرم تا عرضه بازی برای PC یکم نظراتمونو در مورد این مطلب یا خود بازی بگیم که بازی برای PC عرضه بشه بیشتر بحث طرف کرک و پچ و ... میره
    +
    بنظرم شخصیت دزموند توی سه نسخه قبلی بخصوص Brotherhood اونقدر نقشش پررنگ شده که بشه نسخه بعدی ازش به عنوان شخصیت اصلی بازی استفاده کرد
    والا بازی نکات برای بحث زیاد داره ولی نمی دونم چرا دوستان کم لطفی می کنن برای صحبت کردن نمیدونم..
    فکر کنم نسخه بعدی هنوز باید با اتزیو بازم بریم...این طور که معلومه فکر می کنم برخی موضوع ها باید روشن بشه.

بچه ها ... آخر بازی چی میشه؟ دزموند POE رو پیدا میکنه ... بعد لوسی رو میکشه ... خودش هم میمیره؟ ... !؟!
      محتوای مخفی: جواب 
    پیدا م یکنه...ولی وقتی بهش دست می زنه یک قدرت نامعلومی کنترلش م یکنه و
    بدون این که خودش بخواد و با اراده کی یه چی..؟ که معلوم نشد میره و لوسی رو با خنجرش ضربه و زخمی می کنه.

5. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام بچه ها
    هم مو یه مدت نکه نبودم خواستم فقط بگم همی بازی خیلی قشنگه
    نه یره : دی
    به نظر من میره زمان ناپلئون
    بره زمان دزموند دیگه بازی حال نمیده و به نظرم قسمت آخرش میره زمان دزموند... ولی با این فروشی که میکنه حالا حالا ها بعیدع تمومش کنن..
    اگه بره زمان دزموند و مبتنی بر سلاح نباشه میشه ماتریکس خودمون تازه همو ماتریکس هم با اون ابهتش بدون تفنگ مالی نبود

7. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

محتوای مخفی: POE ! 
    آخر بازی پیداش میکنن ولی نقشه واسه بداشتنش به خوبی پیش نمیره و وقتی دزموند بهش دست میزنه ، DNA اون باعث میشه POE فعال شه و کنترل بدنش رو به دست بگیره (به نظرم دست همون الهه juno میفته و کجبورش میکنه تا با Hidden Blade زخمیش تا شاید Awaken ! بشه و آخرش هم خود دزموند بیهوش میشه و POE میفته بینشون و آخرش دوتا مرد که معلوم نیست کین میان و دزموند رو میبرن تا نزارن بهش شوک وارد شه) بسته به نظر سازنده ها داره که توی نسخه بعدی اوسی زنده باشه یا نباشه

محتوای مخفی: نسخه بعدی 
    به نظرم در نسخه بعدی که توی یک سایتی خوندم سال 2011 میاد ، بیشتر حوادث توی زمان حال و راجع به درموند رخ میده چون الان دیگه POE رو پیدا کردن......
    در ضمن فکر نکنم خیلی با اتزیو کار داشته باشن....
    Last edited by ase_pase; 14-12-2010 at 18:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

منم با اینکه هنوز افتخار بازی کردن AC:B رو پیدا نکردم اما فکر کنم نسخه بعدی تو زمان حال باشه . معلوم نیست.

راستی یه سوال . آخر AC II میبینیم که دزموند از اونجایی که دستگاهه بود (اسمش چی بود یادم رفت) فرار میکنه . خب پس اینجا چطوری بر میگرده به ذهن اجدادش ؟ دوباره برمیگردن اونجا ؟ پس اون زنه (همونی که شبیه خدا بود!) واسه چی اخطار میده که مراقب باشن ؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

استی یه سوال . آخر AC II میبینیم که دزموند از اونجایی که دستگاهه بود (اسمش چی بود یادم رفت) فرار میکنه . خب پس اینجا چطوری بر میگرده به ذهن اجدادش ؟ دوباره برمیگردن اونجا ؟ پس اون زنه (همونی که شبیه خدا بود!) واسه چی اخطار میده که مراقب باشن ؟
    آخر بازی templar ها مخفیگاه رو که یکی از مخفیگاه assassin ها بوده رو پیدا میکنن و البته چون اون ها از قبل میدونستن دیر یا زود این اتفاق میفته آماده فرار بودن و تا اونها اومدن ، رفتن و به یکی دیگه ار مخفیگاه هاشون فرار کردن
    فکر کنم اخطار اون مربوط به حوادثی که قرار هست به زودی اتفاق بیفته مربوط میشه

داره خودمونی میشه bakan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستان میتونه توضیح بده اون فرشته یا ادم فضایه اخر بازی چی بود و در مورد چی اخطار داد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

اونکه فکر کنم آخر نسخه ii بود نه ac b
    به هر حال داستان بازی توی تاپیک Assassins Creed II هستش . اونجا بخونید کامل .

اونم در مورد همون تمپلر ها و کم شدن میدان مغناطیسی و به اصطلاح همون 2012 توضیح میداد . بازی یکم داستانش پیچیدس

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام بچه ها
    هم مو یه مدت نکه نبودم خواستم فقط بگم همی بازی خیلی قشنگه

نه یره : دی
    به نظر من میره زمان ناپلئون
    بره زمان دزموند دیگه بازی حال نمیده و به نظرم قسمت آخرش میره زمان دزموند... ولی با این فروشی که میکنه حالا حالا ها بعیدع تمومش کنن..
    اگه بره زمان دزموند و مبتنی بر سلاح نباشه میشه ماتریکس خودمون تازه همو ماتریکس هم با اون ابهتش بدون تفنگ مالی نبود
    سلام
    منم با نظر مسعود موافقم . البته نه با اینکه بره زمان ناپلئون. با اینکه بهتره بازی با دزموند ادامه پیدا نکنه . یعنی اینکه دزموند باشه اما نقشش در حد همینی باشه که هست. اینطوری که بازی پیش میره به قول دوستمون نقش دزموند داره پر رنگتر میشه بطوری که در این سری کل سکانس 9 رو با دزموند رفتیم . اما خوب دوستانی که بازی کردند احتمالا متفق القول با هیجانی که 8 سکانس قبل داشت بیشتر حال کردند تا سکانس اخر. اصلا اگه قرار باشه بازی در زمان حال اتفاق بیوفته اونوقت دستگاه آنیموس بی معنی میشه.

اما د رحال حاظر بزرگترین سوالی که ذهن همه بازی کننده ها رو بعد از بازی کردن BH مشغول خودش کرده اینه :

محتوای مخفی: داستان لو میره 
    اون دو نفری که بعد از زخمی کردن لوسی اومدن بالای سر دزموند و لوسی که هستند؟ نگهبانان کلوزیوم ؟ تمپلار ؟ اساسین ها ؟ دوستان لوسی ؟ مطمئنا این پیش زمینه ی داستان بعدیه.
    Last edited by mosolim; 14-12-2010 at 23:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •