فقط یه نوع تنظیم اون هم برای سیم کارت لازمه.چه برای همراه اول چه ایرنسل از داخل سایتش می تونی تنظیمات رو دریافت کنی.وقتی برات ارسال بشه اتوماتیک داخل گوشی تنظیم میشه.
فقط یه نوع تنظیم اون هم برای سیم کارت لازمه.چه برای همراه اول چه ایرنسل از داخل سایتش می تونی تنظیمات رو دریافت کنی.وقتی برات ارسال بشه اتوماتیک داخل گوشی تنظیم میشه.
با سلام
دوستان من میخواستم پک 1 ماهه 10000 تومان رو بگیرم سرعتمو تست کردم حدودا 20 بود دیدم واقعا میرزه adsl دیگه نگیرم و به جاش اینو بگیرم چون با adsl شبی 300 مگ دانلود دارم و کارمم فقط و فقط دانلوده حالا 2 تا سوال دارم
1- من اگه مثلا روزی 2 گیگ یعنی در ماه 60 گیگ دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد ؟از قبیل قطع سرویس یا حساب کردن مقداریش روی قبض یا قطع سرویس یا کاهش سرعت؟
2- من 2 تا خط دارم و زنگ خورم زیاده دیگه نمیتونم یه اعتباری همراه اولم بگیرم که بشه 3 تا اگه این 1 ماهه رو فعال کنم بعد از اینکه مطمئن شدم فعال شده و یه بار قبضمو اینترنتی چک کردم و دیدم اضافه نمیکنه میتونم با خیال راحت تا 1 ماه فقط دانلود کنم یا یهو میزنه تو کاسه کوزه و 200000 قبض موبایل میاد ؟؟؟
3-موقع استفاده بوق اشغال میزنه واسه طرفی که زنگ میزنه یا یارو که میزنگه اینترنت قطع میشه یا همه موارد یا هیچ کدام ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید آخه آخریش رو میخواستم تست کنم چون هنوز توی این طرح نرفته بودم گفتم تا میام تست کنم قبضم سر به فلک گذاشته چون سرعت فوق العاده بود
1- اینترنت نامحدود همراه اول = محدودیت 30 گیگ !
2- خودت داری میگی اعتباری ....
3- تا اونجای که یادمه میگه در دسترس نیست یا ممکن نیست.
شما الان adsl با چه مشخصاتی چند میگیری ؟
یعنی چه 30 گیگ ؟یعنی 30 گیگ که دانلود کردم قطع میشه ؟یا سرعت کم میشه ؟خودش نوشته نا محدود
2-نه منظورم اینه که نمیتونم برم یه خط اعتباری هم بگیرم میخوام با خط دائمم سرویسو فعال کنم 1 ماه 10 تومن -اگه مطمئن شدم که فعال شده تا 1 ماه با خیاله راحت میتونم بزنم رو دانلود یا یهو وسط کاریه پولی میشه ؟
پیشگامان-128 روزا سرعت 45-50 شب که میشه 14-15 اونم با قطعیو ..... من اصلا روزانه نمیخوام فقط میخوام دانلود کنم واسه همین میخوام edge بگیرم چون چندین بار تست کردم سرعت بالا 20 بوده
شما یه مودم ادج بگیر و بعد یک اعتباری...حوصله داری پسفردا قبضت یدفعه بیاد 1 ملیون حالا بدو دنبالش؟ (کما این که کم نبودن کسانی که به این دردسر دچار شدن!)
از دوستان کسی از برنامه تور استفاده میکنه ؟ الان یکی دو روزه که دیگه وصل نمیشه... یعنی همراه اول بستتش ؟!
نه دیگه این جوری نمیرزه-میشه ماجرای این 30 گیگی که گفتید رو بگید ؟چرا 30 گیگ ؟مگه نزده نامحدود ؟
ماه قبل برا من یه sms اومد نوشته بود 30 گیگ میتونید استفاده کنید.
البته این ماه نیومد...
دوستان میتونن یه نمودار از برنامه ای مثل dumeter مربوط به اینترنتشون رو بذارن ؟:
مال من:
![]()
یک عدد ادج مودم به فروش می رسد
80 .......
هرکی میخاد پی ام بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)