سلامنوشته شده توسط mofidy1
تعریف رادیکال x چیست؟
تعریف رادیکال x چیست؟
ايا اگر تابعي با شرايط بالا وجود نداشته باشد مشكل خاصي پيش مي ايد؟نوشته شده توسط mofidy1
Last edited by ali_hp; 21-10-2006 at 14:19.
با سلامنوشته شده توسط ali_hp
نه، به هیچ عنوان؛ این مثال فقط به کنجکاوی احتمالی جواب می دهد.
علی آقا نمی دانم چقدر فرصت دارید، اما اگر امکانش برایتان هست، سری به قسمت تازه افتتاح شده (مجموعه مسائل ریاضی) بزنید و به غنای آن بیفزایید.
موفق باشید.
با سلام
فرض کنید:
ثابت کنید:
موفق باشید.
ارسال متن: شنبه 29 مهر 1385
Last edited by mofidy1; 21-10-2006 at 16:43.
خواهش مي كنم. قابلي نداشت. يعني من جوابو از پست خودم پاك كنم؟نوشته شده توسط mofidy1
با سلامنوشته شده توسط Iron
نه نیازی به این کار نیست. قصد بنده ماندگاری تصویر شما در این اتاق بود. قبلا هم از دوستان خواسته بودیم که در صورت امکان تصاویر را در یک فضای شخصی آپلود کنند، زیرا هیچ اطمینانی به فضاهای عمومی نیست و ممکن است بعد از مدتی آنها را از روی server خودشان پاک کنند. در این صورت مطالعه پست ناقص هیچ فایده ای ندارد. قبلا این بلا سر بنده هم آمده بود.
لطفا همکاریتان را با این اتاق ادامه دهید.
موفق باشید.
سلام من سوم دبيرستان درس ميخونم به يه سوال برخوردم كه احتمالا مال پيشه اگه كسي ميدونه لطفا جواب من رو بده خواهشا!!![]()
![]()
|x-a|+|y-B|=kاز نظر تابع بودن و اينكه چه شكلي ميشه و مينيموم ماكسيموم و ...
يكي ديگه :|y-B| - |x-a| = K
< آخریش:
(x-a)^2+(y-B)^2=R^2
قرار دهيد:
![]()
![]()
داريم:
![]()
(براي بدست اوردن رابطه بالا كافي است مقدارS,P را در S- P قرار دهیم و مخرج مشترک بگیریم حالا با توجه به اینکه
عبارت S- P در حالت x=y برای هر z صفر است باید بتوان یک عامل x-y از ان بیرون کشید به همین ترتیب باید بتوان
x-z,z-y هم از ان بیرون کشید و به این ترتیب می توان S- P رابه حاصلضرب عبارتهای ساده تر تجزیه کرد)
پس:
![]()
![]()
بنابراین ثابت کرده ایم:
![]()
که همان حکم مساله است.
1)من چطور مي توانم به غناي مجموعه مسايل رياضي بيافزايم؟(متوجه منظورتان نشدم)
2)تعريف راديكال x در پست 405 چیست؟
Last edited by ali_hp; 23-10-2006 at 00:55.
سلامنوشته شده توسط Himself
مجموعه (x,y) های صادق در رابطهlx-al+lx-bl=k,k>o یک مربع به مرکز (a,b) است .که طول قطرش 2k است ویک قطرش موازی محور xها وقطر دیگرش موازی محور yها است و مختصات رووس
ان عبارتند از (a+k,b),(a-k,b),(a,b+k),(a,b-k).به وضوح این نمودار نمودار یک تابع نیست.
x دربازه [a-k,a+k] تغییر می کند.وy هم در بازه [b-k,b+k] تغییر می کند.
(در حالت k=0 فقط x=a,y=b در رابطه صدق می کنند و نمودار ما تک نقطه (a,b) است که می تواند معرف نموداریک تابع نیزباشد.اگرk<0 هیچ x,y ای در رابطه صدق نمی کنند.)
مجموعه (x,y) های صادق در رابطه lx-al- ly-bl=k که k بزرگتر مساوی صفر است.نمودار این رابطه از دو زاویه نود درجه تشکیل شده است به طوری که نیمساز این زاویه ها موازی محور xها هستندراس یکی نقطه (a+k,b) است وراس دیگری (a-k,b) است. ) زاویه ها مثل > < قرار می گیرند.دقت کنید که اگر k=0 راس زاویه ها یکی میشود و به هم می چسبندواگر k>0 راس زاویه ها ازهم فاصله دارند.(فاصله ای برابر2k ))
پس برای x های بین a-k و a+k ایگرگی وجود ندارد.
پس x در محدوده R-(a-k,a+k)l تغییر می کند.y هم هر مقداری می تواند بگیرد.
معادله l (x-a)^2+(y-b)^2=R^2 نیز معادله دایره ای به شعاع R ومرکز (a,b) است.
X ان در محدوده [a-R,a+R] تغییر می کند.y ان هم در محدوده [b-R,b+r] تغییر می کند.
Last edited by ali_hp; 23-10-2006 at 15:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)