درسته. الان تکرارشو دیدم. ممنون.
درسته. الان تکرارشو دیدم. ممنون.
اون قسمت هایی که تو پارک ملت داشتن فیلم بر میداشتن من از نزدیک دیدم.
اون یارو پسره سعیده کیه؟ یه سیگار گذاشته گوشه لبش خرت خرت پاشو میکشید راه میرفت.
حتی یکم استایل سبکی نشانی از یه هنرمند هم نداشت.
جالب بود که مردم عادی اصلا محل طرف هم نمیکردن.رد میشدن حتی میدیدم پوزخند هم میزنن .![]()
یعنی شاهرخ استخری سیگاریه!؟
اینکه قبل از اجازه گرفتن از پدر دختر یه کلمه درباره ی ازدواج حرف نزده و هیچ گپ و گفتی هم نداشته یعنی روابط بد پسر و دختر؟ بعد هم رفت نامه داد و کمی صحبت کرد تا ندیده و نشناخته نباشه. پس شما رابطه ی بین سعید و بیتا رو چی میگی؟ به اون میگن رابطه ی بد.به اون میگن ندیده و نشناخته.
در مورد عشق امامن و پیامبران هم باهات مخالفم. عشق معنوی و عشق به خدا رو نمیشه با عشق به انسان قیاس کرد. عشق به خدا درجای خود ولی شما میگی انسان نباید عاشق هیچ چیز دیگه ای باشه. یعنی میگی امام علی هیچ وقت عاشق حضرت فاطمه نبوده؟
کاملا مخالفم.
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
آره فکر کنم.
![]()
با اجازه ی بزرگترا بلهیعنی شاهرخ استخری سیگاریه!؟
بابا این محسن شورشو دیگه دراورده من بابام اینجوری بود با مشت میزدم چونشو میاوردم پایین والا
انسان وقتی عاشق میشه که گوشه ای از حقیقت طرف مقابل رو می بینه که همون روحه
امامان بدون واسطه حقیقت و ذات همه انسانها را می بینند و به همین خاطر می توانیم بگوییم انسانهای همیشه عاشق هستند و حسابشون از بقیه انسانها که خیلی سطحی و کوتاه مدت این حقیقت را می بینند و عاشق می شند جداست
حیف وقت که آدم بشینه سریالای آبکی صدا سیما رو ببینه![]()
البته این جواب هایی که دادم هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره... خلاصه شرمنده که می پاسخم!!!
عزیز دل... کلا زمان خواستگاری رسمی چقدره؟!! مثلا میگیریم یک ساعت که تو این یکساعت به اون دو تا جوون لطف کنن یک ربع بدن تا حرفاشونو بزنن...خوب دختر خانومه چند روز بعد از خواستگاری اوکی رو میده و خانواده پسر میرن واسه بعله برون و انگشتر دادن و از این حرفا!!
نهایتا یه صیغه محرمیت میخونن که اون واسه آشنایی بیشتر هستش اما برای وارد شده به مقوله خطبه عقد! یعنی اگه یه پسر دختری بعد از پایان محرمیت به هر دلیلی نخوان محرمیتشون دائمی بشه و تو شناسنامه ثبت بشه، این نخواستنشون در عرف جامعه ما میشه یه تبو و قبح که شکستنش با توجه به اعتقادات هر دو خانواده مشکلات زیادی رو به همراه میاره!
![]()
می خوام بگم در این دو سه ماه آشنایی با جنس مخالف، فقط از اون یه ربع اولش راه برگشت وجود داره که نهایتا همین مسائل باعث میشه که این جریان دوست پسر، دوست دختر به وجود بیاد!!! این یه واقعیته که حداقل عرف جامعه ما تو بحث ازدواج شدیدا مشکل داره...ضمنا فکر می کنید عشق فقط تو یه ربع ایجاد میشه؟؟ به من نگید عشق در یه نگاهه و از این حرفا!! به قول یوسف تیموری تو مجنون لیلی که میگفت الان 700، 800 سال هست عاشق شناخته شده ای نداریم!!!
دوست عزیز! خوبه خود میگی پیامبران و ائمه! اونا واسطه خدا و خلق خدا رو زمین بودن و وجود خدا رو خیلی بیشتر از ما در خودشون حس کردن!شما از یه فرد عادی ای که 1400 سال بعد از غیبت آقا امام زمان (عج) داره زیست می کنه، چه انتظاری داری! این یه نکته بود!
نکته بعد اینه که عشق زمینی با عشق خدایی فرق داره! الان همه ما پدر و مادرامون رو بیش از هر چیز رو زمین دوست داریم... اما اگه عین زلیخا در داستان یوسف، حقیقت عشق خدا رو بفهمیم، دوست داشتن خدا تمام وجودمون رو میگیره، اما باعث نمیشه دوست داشتنمون نسبت به والدین از بین بره...
یاعلی![]()
چه بحثی....
من فکر میکنم اگه شماها سریالی مثلا مثل سالوادور به اون مزخرفی میدیدین،چی می گفتین!!!
من دو قسمت این سریال رو بیشتر اونم به اجبار خونه ی وست و اشنا(یکی خونه ی جناب مامان بزگ! و دیگری خونه ی جناب دایی در حال نصب دیش براش!!!)
به ظنرم خیلی مزخرفه و چیزی جز تبلیغ فکر نداره!!!
اصلا چرا این سریالاش اینجوری شدن؟ همش شعار.....
مثلا اون پسره که خشکل حرف میزنه! گفت پول میده سودش رو میگیره بعد دو تا پیرمرد طوری که انگار شنیده باشن پسره یه ارتش ادم رو کشته بلند شدن و زدن تو سرشون و اه و حسرت و اینکه تو ربا گرفتی!!!
یعنی ربا اینقد بده؟ مگه همه همین کارو نمی کونن؟
اصلا شبیه فیلم نیست!!! به ظنرم این یه برنامه ی تئاتر بوده که فیلم برداری کردن و پخش میکنن شده یه فیلم نه؟
منظورت بله برونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)