یاد اون تیکه بخیر که محصص به صدر انداخت . گفت من اومدم بازی کره شمالی رو تحلیل کنم نه اینکه بخوام از کشورش بگم
یاد اون تیکه بخیر که محصص به صدر انداخت . گفت من اومدم بازی کره شمالی رو تحلیل کنم نه اینکه بخوام از کشورش بگم
سلام دوستان گلم.حالا که بحث سوتی های جواد خیابونی داغه بذارین یه سوتی از بازی ایران و عربستان از اقا جواد بگم !!!
این قضیه واسه 10-12 ساله قیله
تو یه بازی حساس ایران وعربستان تو ورزشگاه ازادی ایران هرچی حمله میکرد نمیتونست گلی بزنه.بنده خدا جواد جون هم بد احساسی شده بودو کلی شر و ور عرضه میکرد تا اینکه ایران گل میزنه و جواد جون ما هم که بد تو جو بود داد میزنه "الله اکبر الله اکبر الله اکبر"
دقیقا درسته . یادم می آد بدجور
البته اونهایی که متولد دهه هفتاد هستند که یادشون نمی آد !
واقعاَ اگه جواتی نبود من چطور فرق پرچم مکزیک و ایرانو متوجه میشدم.
یه دونه هم که بچه ها نگفتن رو بگم که یاد گله مکسی رودریگز به مکزیک تو بازی آرژانتین- مکزیک جام جهانی قبل افتاد گفت گل زیبای مکسی لوپز
یادگزارش امسال جام باشگاههای آسیایکی ازبازی های استقلال که خیابانی رگ غیرتش زده بودبیرون ووقتی صحنه خطرناکی برای استقلال پیش میومدخیلی هیجانی می گفت گل...گل...بزن...بزن...بزن...نه توپ گل نمی شه واستقلالیاباهدردادن موقعیتهاشون نزدیک بودخیابانی روسکته بدن منم کلی خندیدم
نه فرانسه رو گفت
خیابانی نبود عزیز، جناب آقای اسکندر کوتی بود.
جواد خیابانی اون موقع ها هنوز خیلی داغون نبود و بعد از سقوطش از طبقه دوم یه ساختمون(شایدم سوم) که باعث شد کل جام جهانی قبلی رو تو بیمارستان باشه این جوری شد. (با اینکه واقعیته و براش متاسفم اما خیلی خنده داره)
جریانش چی بوده؟ من ندیدم . چرا محصص این تیکه رو به صدر انداخت؟
خیابانی نبود، اون جناب آقای کوتی بود
ولی فکر کنم کوتی بود که گفت الله اکبر![]()
جریانش چی بوده؟ من ندیدم . چرا محصص این تیکه رو به صدر انداخت؟
برای اینکه به جای اینکه بیاد درباره فوتبال کره شمالی صحبت بکنه میاد از کشور کره شمالی و محدودیت های سیاسی و ... که داره میگه
کلا من اصلا از صدر خوشم نمیاد خیلی ادعا داره ...
یه بارم خداداد عزیزی توی برنامه نود بهش گیر داد
گفت این کارشناسای فوتبال ما تا حالا ورزشگاه نیوکمپ رو از نزدیک ندیده اون وقت میاد از گوآردیولا ایراد می گیره
..بعدش از شبکه های عربی مثل الجزیره گفت که چه کارشناسایی میارن برای تحلیل بازی مثل رود گولیت
بعدشم گفت کارشناسای مارو ببین
Last edited by ali_agha1981; 18-06-2010 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)