تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 311 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ممنون حسین جان بابت ویدئو
    البته بیشتر صحنه های گیم پلی که به نمایش در اومد مربطو به نسخه PC بود و اون اولش مال کنسول بود که میشد سرعت کم بازی رو قشنگ حس کرد...خیلی سرعت بازی خوب شده.
    در مورد اون قضیه دسته هم فکر نکنم مورد خاصی باشه..چون بیشتر از 4 تا دسته باهم رو یک کنسول نمیتونه شناسایی کنه...

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

میبخشید اما من فکر میکنم هم شما و هم امین دارید اشتباه میکنید .
    تا اونجایی که من میدونم هر ردیف مربوط میشه به دو نفر یکی میزبان و یکی میهمان اما اینجا میبینیم 4 تا ردیف وجود داره و در هر ردیف 4 تا دسته میتونه ثبت بشه . بنابراین اگه هر طرف دو نفر باشن 16تا دسته رو میشه ریجستر کرد .
    به این تصویر نگاه کنید الان سه نفر سمت تیم میهمان هستن و یک نفر سمت میزبان :
    حسین جان همون طور که توی عکس هم دیدی 4 نفر رو support می کنه بازی اینکه میگی چرا فشردن وقتی از وسط یه سمتی میری به بالا متمایل میشه علامت کنترلر یعنی اون کنترلر چهارم رو هم که بیاری یک طرفی بازم میاد بالا بقل اولیه وای میسته!!!!!!(چی گفتم!!!!!!!!!)راستی فکر نمی کنم xbox 360 بتونه بیش از 4 دسته رو support کنه (یعنی من نتونستم)

4. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر میرسه برای PC یک خبر بزرگ تو Gamescom اعلام خواهند کرد!

داره خودمونی میشه EsTeGhL@L 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض اينيستا تك ستاره فيفا 2011

كمپاني بازي‌هاي كامپيوتري ماكروسافت اعلام كرد:
    اينيستا تك ستاره فيفا 2011
    خبرگزاري فارس: بازيساز تيم بارسلونا و تيم ملي فوتبال اسپانيا به عنوان ستاره اصلي بازي فيفا 2011 انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، آندرس اينيستا نقش بسيار پررنگي در قهرماني اسپانيا در جام جهاني نوزدهم داشت و موفقيت‌هاي اخير بارسا نيز تا حد زيادي به درخشش اين بازيكن بزرگ مربوط مي‌شود.
    وي در بازي به روز شده فيفا 2011 كه از هفته آينده در بازار بازي‌هاي كامپيوتري عرضه مي‌شود، به عنوان تك ستاره و آغاز‌گر اين نرم افزار انتخاب شده است.
    در فيفا 2011 تيم ملي آفريقاي جنوبي به عنوان ميزبان موفق جام نوزدهم با قدرت بيشتر و ويژگي‌هاي بهتري حضور دارد.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از EsTeGhL@L 70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

بچه ها من یه سوال برام پیش اومده.....

میخام بدونم فرق بین نسخه pc و کنسول فقط تو گیم پلی ه؟؟؟ منظورم اینه که مثلا تغییرات منیجر مود و سیستم ترانسفر بازیکن و این چیزا تو نسخه pc هم اعمال میشه؟؟؟؟؟ تو منو ها با هم فرقی ندارن؟؟؟؟

یکی از دوستان چند صفحه قبل لطف کرده بود گیم پدهایی که با بازی سازگارن رو گذاشته بود...من هر چی میگردم پیدا نمیکنم.میشه یکی دوباره برام اون لیستو بذاره؟؟؟؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

در این تصاویر اخیر منتشر شده پیراهن تیمها بروز شده:

- بدنیست اطلاعاتی در مورد ساخت و عملکرد پیراهن ها ی جدید بدونید. بنظرتون اگه این اطلاعات جالب میومد بگید که من بعد از منتشر شدن عکسهای جدید بازی از تیمهای مختلف در مورد پیراهنشون و کفشها در این تاپیک اطلاعاتی قرار بدم.
    البته کفشها هنوز در این عکسها آپدیت نشده و به یک سال پیش برمیگرده اگه بروز شد و شما استقبال کردید از اونها هم مینویسم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

این پیراهن جدید آدیداس برای فصل 10/11 هستش که طرحی بصورت v-neck داره.نوار قرمز رنگ دور یقه و همینطور دور لبه آستین بصورت خطوط لیزری مشخصه که طراحان اون رو کاملا با شرایط محیطی استمفوردبریج وقف دادن.

این پیراهن از تکنولوزی TechFit بهره میبره که به افزایش سرعت و تحمل و پایداری بازیکنا کمک میکنه.تنه اصلی حالت شبکه ایی داره که جلوه ی زیبایی به پیراهن میده و مزیت های عملکردی خوبی رو ارائه میده.همچنین تکنولوزی climacool که در بالاترین سطح فعالیت دمای بدن بازیکنا رو تنظیم میکنه چون در ساختار این پیراهنا از ذرات ریز رطوبتی استفاده شده.

تهویه مناسبی در قسمت های حساس و گرمازا بدن مانند قسمت بالایی سینه و پشت قرار گرفته که گرما رو به بیرون هدایت میده و جریان هوا رو بیشتر میکنه که به خشک شدن پوست کمک میکنه.
    این پیراهن ها حالت ارتجاعی دارن که برای اولین بار در سه سایز مختلف ارائه شده.همه این امکانات در این پیراهن فراهم شده که اون رو فوق العاده مدرن جلوه میده...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

پیراهن فصل 10/11 آرسنال هم آماده شده.طرحی از نایک که با استفاده از فرآیند ساختاری جدیدی ساخته شده که به همان شکل مرسوم قرمز و سفید هست.
    جلوی اون قرمز دور یقه سفید و دور لبه آستین قرمز و آستینها سفید هستن.در داخل پیراهن و پشت آن بالای آرم باشگاه شعاری حک شده: "VICTORIA,CONCORDIA,CRESCIT"

این پیراهن جدید 13% سبکتر از پیراهن فصل پیش شده با طراحی جدید که به سریعتر تبخیر شدن رطوبت کمک میکنه و بازیکن رو خشک نگه میداره.ناحیه تهویه در کنار پیراهن و پشت شورت ورزشی قرار گرفته تا 7% باعث بالا رفتن تنفس میشه و به لطف ساختار بافت دو لایه اون 10% بیشتر از قبل پیراهن بسط پیدا میکنه(کش میاد).

جالبه بدونیدهر پیراهن کاملا از پولیستر بازیافتی ساخته شده که تقریبا از 8 بطری آب آشامیدنی پلاستیکی بدست اومده! این قسمتی از برنامه توسعه نایک هستش که از منابع بازیافتی در ساخت و ساز بخوبی استفاده میکنه.
    ترجمه از soccerbible.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كمپاني بازي‌هاي كامپيوتري ماكروسافت اعلام كرد:
    اينيستا تك ستاره فيفا 2011
    خبرگزاري فارس: بازيساز تيم بارسلونا و تيم ملي فوتبال اسپانيا به عنوان ستاره اصلي بازي فيفا 2011 انتخاب شد.

وي در بازي به روز شده فيفا 2011 كه از هفته آينده در بازار بازي‌هاي كامپيوتري عرضه مي‌شود، به عنوان تك ستاره و آغاز‌گر اين نرم افزار انتخاب شده است.
    هفته آینده بازی ریلیز میشه یا دموی بازی ریلیز میشه؟
    مگه قرار نبود بازی 2 اکتبر برابر با 14 مهر عرضه بشه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسین جان بابت ویدئو
    البته بیشتر صحنه های گیم پلی که به نمایش در اومد مربطو به نسخه PC بود و اون اولش مال کنسول بود که میشد سرعت کم بازی رو قشنگ حس کرد...خیلی سرعت بازی خوب شده.
    در مورد اون قضیه دسته هم فکر نکنم مورد خاصی باشه..چون بیشتر از 4 تا دسته باهم رو یک کنسول نمیتونه شناسایی کنه...

حسین جان همون طور که توی عکس هم دیدی 4 نفر رو support می کنه بازی اینکه میگی چرا فشردن وقتی از وسط یه سمتی میری به بالا متمایل میشه علامت کنترلر یعنی اون کنترلر چهارم رو هم که بیاری یک طرفی بازم میاد بالا بقل اولیه وای میسته!!!!!!(چی گفتم!!!!!!!!!)راستی فکر نمی کنم xbox 360 بتونه بیش از 4 دسته رو support کنه (یعنی من نتونستم)

من دیشب این مساله رو از بچه های تالار EA پرسیدم اونا هم اطلاع دقیقی از این مساله توی نسخه 11 ندارن .

حالا من یک سوال دیگه دارم از اونجایی که چند ساله من بجز فوتبال تقریبا هیچ بازی دیگه ای نکردم و اطلاع دقیقی از بازیها ندارم کسی میتونه بگه توی کنسول ایکس باکس کلا چند تا دسته رو میشه ریجستر کرد و با یک کنسول توی یک بازی چند نفر میتونن همزمان بازی کنن ؟ توی PS3 چطور ؟

بچه ها من یه سوال برام پیش اومده.....

میخام بدونم فرق بین نسخه pc و کنسول فقط تو گیم پلی ه؟؟؟ منظورم اینه که مثلا تغییرات منیجر مود و سیستم ترانسفر بازیکن و این چیزا تو نسخه pc هم اعمال میشه؟؟؟؟؟ تو منو ها با هم فرقی ندارن؟؟؟؟

یکی از دوستان چند صفحه قبل لطف کرده بود گیم پدهایی که با بازی سازگارن رو گذاشته بود...من هر چی میگردم پیدا نمیکنم.میشه یکی دوباره برام اون لیستو بذاره؟؟؟؟؟

ممنون
    اگه منظور شما نسخه 11 بازی هستش که باید بگم بارها EA اعلام کرده نسخه 11 PC ترکیبی از نسخه 10 کنسولی و وردکاپ خواهد بود البته با کمی تغییرات در منوهای بازی و همینطور رفع بعضی از باگها .

در ضمن بچه ها انگار سیستم پنالتی وردکاپ توی نسخه 11 PC نیستش . هر چند که این مساله خیلی مهمی نیست چون سیستم پنالتی نسخه 10 هم به نظر من خوب و جالب طراحی شده تقریبا شبیه سیستم پنالتی PES 2010 ساخته شده .
    Last edited by 4039; 30-07-2010 at 15:10.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

360 من تا 4 نفر هم بازی کردم فکر کنم این ماکزیموم تعداده

13. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا من یک سوال دیگه دارم از اونجایی که چند ساله من بجز فوتبال تقریبا هیچ بازی دیگه ای نکردم و اطلاع دقیقی از بازیها ندارم کسی میتونه بگه توی کنسول ایکس باکس کلا چند تا دسته رو میشه ریجستر کرد و با یک کنسول توی یک بازی چند نفر میتونن همزمان بازی کنن ؟ توی PS3 چطور ؟

360 تا 4 تا دسته و PS3 تا 7 تا دسته رو ساپورت میکنه ..... .

15. 2 کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •