سلام
اومیدارم شیلی بیاد بالا
شیلی خیلی هجومی و قشنگ بازی میکنه.
بازی شیلی و هلند قشنگ تره تا برزیل و هلند
سلام
اومیدارم شیلی بیاد بالا
شیلی خیلی هجومی و قشنگ بازی میکنه.
بازی شیلی و هلند قشنگ تره تا برزیل و هلند
آره من از بازي هلند و برزيل خاطره ي بدي دارم.جام 98 رو ميگم كه تو پنالتي باختيم در حالي كه شايسته ي باخت نبوديم
نه برزیل بیاد لهش کنیم حالش بیشترهآره من از بازي هلند و برزيل خاطره ي بدي دارم.جام 98 رو ميگم كه تو پنالتي باختيم در حالي كه شايسته ي باخت نبوديم
زدن برزیل چیز دیگس
دستمون خالی نیست در دفاع هم چندین مهره ی با ارزش رو داریم به برزیل میخوریم اگر ببریمش 90 درصد قهرمانیممتاسفانه این گوهر گران بها از تیم ملی خداحافظی کرده و ما را در این جام تنها گذاشت. امسال باید با دست خالی بریم به سوی قهرمانی واقعا دستمون خالیه حالا خوبه روبن برگشت
کوکو ، نیستر روی ، فن در سار اینا همه تو جام 2006 بودن ولی الان نیستن . بیشتر نگرانی من دروازه و خط حملس وگرنه مدافع و هافبک چیزی کم نداریم . استکلنبرگ هم دروازبان بدی نیست ولی فن در سار یه چیز دیگه بود .
برزیل هم چنان بازی شاخی تا حالا انجام نداده که نشه بگیم نمیشه بردش حتما می بریمش .![]()
درود;
با امید قهرمانی برای هلند..
طرفدار فرانسه.
بچه ها ميگم اين طرف جدول چه باحاله ها!اگه برزيل توش نبود خيلي باحالتر ببود.از الان فيناليست بوديم.
تو دیگه خیلی خوش خیالی. برزیل تو بازی با پرتغال کاکا و الانو رو نداشت، معلومه که تیمش افت میکنه، تو بازیهای مرحله حذفی برزیل میاد که کار تیمهای حریفش رو یکسره کنه و هجومی بازی میکنه.
نیمه دوم بازی با ساحل عاج برزیل خیلی خوب بود.
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
آره والا... کاش میشد تو فینال با برزیل می افتادیم.
اتفاقآ اين دفاهامون خيلي داغونن.جان هايتيمگا و اون دفاع راسته(فندر ول) و ماتيسن خيلي مطمئن نيستن.ببينيد من كي گفتم.
كاش همين الانه ياپ استام تو تيم ميبود.
فقط هافبكمون در حد قهرماني جهان هست.
با وجود بازیکن بزرگی مانند روبین فن پرسی اصلا نگران نباشید. هلند قهرمانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)