جای قابل اطمینان که نمی شه گفت،باید خودت حواست باشه!!
ولی اصولا یا از پایتخت خرید میکنن یا از پاساژ رضا!!
جای قابل اطمینان که نمی شه گفت،باید خودت حواست باشه!!
ولی اصولا یا از پایتخت خرید میکنن یا از پاساژ رضا!!
احتیاجی به پرس و جو نیست خودم اکثر وارد کننده های لپ تاپ و میشناسم
سلام
کسی باتری 9 سل اورجینال سونی سری f سراغ داره ؟
چقدر با 6 سل فرق داره از نظر شارژ نگه داشتن؟
ممنون
50% بهتره میشه ،یعنی اگه 1 ساعت نگه میداره میشه 90 دقیقه ،اگه 2 ساعت نگه داره میشه 3 ساعت
به نظرمن سری f هرکاریش کنی بازهم بدرد استفاده با باتری نمی خوره. مگه استفاده شما از لبتاب خیلی کم مصرف باشه که باتری 9سل بدردتون بخوره، ولی وقتی که شما مصرفتون فول لود باشه 60 دقیقه بشه 90 دقیقه اونم با خرید یک باتری 100 تا 200 هزارتومنی اصلا مقرون به صرف نیست.
این نویزی که می گن مربوط به میکروفون هست رو چجوری می شه قطع کرد ؟ من میکروفون رو disable می کنم باز هم نویز وجود داره و در طولانی مدت می ره روی اعصاب !
دوست عزیز باید بری تو Control Panel در اونجا برو تو قسمت Sound بعدش وقتی پنجرش باز شد برو رو سربرگ Recording بعدش از Microphone یه Properties بگیر پنجره جدید که باز شد برو رو سربرگ Listen سپس تیک عبارت Listen to this device رو بزن و سپس گزینه Digital output رو انتخاب کنید و بعد Ok کنید حالا دیگه نباید این مشکل وجود داشته باشه .![]()
دوستان کسی در مورد دمای قطعات لپ تاپ چیزی میدونه؟
این دماها عادیه؟
![]()
با چه برنامه ای گرفتی ؟
عادیه!
ولی زمانی که اینها رو گرفتی در چه کاری بوده دستگاه!؟
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
با این احتمالا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم برنامه تو این مایه ها بود hardware monitor
موقعی که گرفتم برنامه خیلی خفنی ران نبود، شاید چندتا پیج اینترنتی..با نرم افزار speedfan هم که میگیرم عددایی تو همین مایه ها میده...من بعد ار اینکه نیم ساعت، سه ربع با لپ تاپ کارهای عادی روزانه رو انجام میدم حس میکنم موس پد و اطرافش گرم میشه(البته خیلی گرم نه ها ولی به هرحال گرم) این عادیه؟ مال شما هم همینطوره؟
اگه عیر عادیه تا قبل اینکه یک ماه از گارانتی بگذره ببرمش گارانتی...
Last edited by armin1190; 14-08-2010 at 14:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)