پس با این حساب G-DATA خوب ساپورت نمیکنه کاربراش رو!
نه؟
پس با این حساب G-DATA خوب ساپورت نمیکنه کاربراش رو!
نه؟
بر فرض که خوب ساپورت نکنه.
شما مشکلی با ساپورتش داشتی؟ آیا سوالی پرسیدی که جوابتو ندادند یا مشکلی با نرم افزار پیدا کردی که جوابگو نبودند.
از نرم افزار کرک شده استفاده میکنیم, ساپورت نرم افزاری هم میخوایم.![]()
توی نورتون هم بدین صورته. ولی بعد از قرنطینه کردن فایل، وقتی وارد قسمته قرنطینه نورتون میشی و روی فایل میری یه قسمت آپشن داره که چند انتخاب داره که یکیش اینه که فایل مربوطه رو میتونه از منبعش حذف کنه یا نگه داره وگزینه سابمیت که توی پسته قبلی گفتم که با سابمیت کردن من متوجه شدم که هیچی رو آپلود نمیکنه. شاید توی آواست هم همینطور باشه. برید توی قسمت قرنطینه نرم افزار و روی فایله مورد نظرتون کلیک راست کنید و ببنید چه آپشنهایی دارید.
مرسی عزیز.
Avast همچین گزینه هایی رو نداره. اگر داشت توی پست قبلیم میگفتم. من خودم عضو گروه بتا در Avast بودم و پیدا کردن همچین گزینه هایی چیزی نیست که از زیر دستم رد بشند و یا نتونم پیداشون کنم. این مشکل و مشکلاتی مانند کار نکردن درست Sandbox و یا غیر فعال بودن بوت اسکن و همچنین Behavior Blocker چیزی نیست که با آپشن و اینها حل بشه. تنها راهش بیرون دادن نسخه ی جدید بدون داشتن همچین مشکلاتی است.
بهر حال الان دارم یک آنتی ویروس دیگه رو تست میکنم, ببینم این یکی چیزی توش پیدا میشه![]()
درسته ava uk جان. همه ی آنتی ویروس ها ارسال رو از توی قرنطینه دارند اما مهم اینه که بعد از ارسال میل جوابی به آدم برسونهبه نظر من راحت ترین سابمیت رو Avira داره.لینک خود آنالیز آویرا خیلی راحت میشه کار باهاش کرد + ایمیل جوابی که ارسال میکنه. تا ببینیم چی بود
دیگه حتی ایمن آنتی ویروس هم این قابلیت رو داره.
بهترین آنالیز آویرا:
کسپرسکی هم به همین شکل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نزن مارو رفیقبر فرض که خوب ساپورت نکنه.
شما مشکلی با ساپورتش داشتی؟ آیا سوالی پرسیدی که جوابتو ندادند یا مشکلی با نرم افزار پیدا کردی که جوابگو نبودند.
از نرم افزار کرک شده استفاده میکنیم, ساپورت نرم افزاری هم میخوایم
من G-DATA رو تست نکردم و سراغش نرفتم!میخوام بدونم که میشه رفت طرفش یا نه...
سلام مجدد. در ادامه ی پست قبلی...
شما اینجا چیزی میبینی؟
و Settings
ببین ساپورت شرکت از نرم افزاری که داده بیرون یک چیزیه و پرفورمنس و نداشتن مشکلات در خود نرم افزار یک چیز دیگه است. البته این نظر منه. ممکنه نرم افزاری وجود داشته باشه که بسیار نرم افزار خوبی باشه و ازشم خیلی راضی باشی اما وقتی بهشون ایمیل میزنی جواب هیچکدومشون رو نمیدند.
G-DATA فقط ساپورت نرم افزاری از برنامه هایی که داده بیرون رو داره. مثل داشتن مشکلات نصب و یا uninstall کردن برنامه.
لینک زیر...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما جهت فرستادن False Positive ها و یا Sample های جدید بهتره که به Avast و BitDefender فرستاده بشه. G-Data اینجا نقش یک دلال رو بازی میکنه. پس اگر Avast و بیت دفندر ساپورت خوبی رو در شناسایی نمونه های جدید فرستاده شده از طرف کاربران رو نداشته باشند, جی دیتا هم کاری از دستش بر نمیاد حتی اگر بخواد کاری هم بکنه نمیتونه.
اگر هم بخوای از طریق نرم افزار نمونه ها رو بفرستی باز هم به اواست و بیت دفندر فرستاده میشه چون چی دیتا خودش نمونه ها رو آنالیز نمیکنه و انجین مخصوص به خودش رو مثلا مثل آنتی ویروس مشابه F-Secure نداره.
G-DATA هم مثل بقیه آنتی ویروسها, نصب کن, چند روز باهاش کار کن. خوشت اومد نگهش دار وگرنه پاکش کن.
هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه بهت بگه کدوم آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. یک آنتی ویروس ممکنه در سیستم من خوب کار کنه و مثلا از Corei7 بخوبی پشتیبانی کنه اما ممکنه در سیستم شما با برنامه هات تداخل داشته باشه و از منابع سیستم زیاد استفاده کنه.
اینترفیس هر آنتی ویروسی هم که در انتخابش برای خیلی ها شرط اصلی شده میتونه دلیل دیگه ای باشه برای اینکه بری و آزمایش کنی.
فقط دو انجینه بودن یک آنتی ویروس دلیل نمیشه که در همه موارد اون آنتی ویروس خوبی باشه. اگر اینطور فکر کنیم باید بگم که Hitman Pro میشه گفت 6 انجین آنتی ویروس ها رو داره که یکی از انجین هاش G-Data هست. بقیه شون هم
Avira
Nod32
A-Squared
PrevX
و اخیرا هم خوندم Dr.WEB هم به نسخه ی جدید اضافه شده.
یک آنتی ویروس خوب باید در خیلی از موارد مناسب باشه و حداقل برای من باید هفت خان رستم رو رد کنه تا بتونه در سیستم من نصب بشه. دیتابیس یکی از این هفت خانهاست و همه اش نیست. پیدا کن پرتقال فروش را.![]()
Last edited by Ava UK; 27-06-2010 at 20:09.
مخرب
توتال :
دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: Drکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
مرسی دکتر جان.
انگاری ویروس توتال فقط نتیجه هایی رو برای کسپرسکی نشون میده که از طریق signatures شناسایی بشند.
کسپرسکی از طریق Heuristic شناساییش میکنه.
البته من بارها دیدم که هوش مصنوعی آواست یا ناد32 و یا اویرا در موتورهای اسکن VirusTotal کار میکنند اما انگار برای کسپرسکی فرق میکنه.
ویرایش....
نتیجه ی اسکن جدید در ویروس توتال
بله واقعا فرق فوکوله و هوش مصنوعی کسپرسکی در کار نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Ava UK; 27-06-2010 at 21:59.
کسپر شناسایی کرد.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)