تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 946 اولاول ... 323839404142434445465292142542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پس با این حساب G-DATA خوب ساپورت نمیکنه کاربراش رو!
    نه؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پس با این حساب G-DATA خوب ساپورت نمیکنه کاربراش رو!
    نه؟
    بر فرض که خوب ساپورت نکنه.
    شما مشکلی با ساپورتش داشتی؟ آیا سوالی پرسیدی که جوابتو ندادند یا مشکلی با نرم افزار پیدا کردی که جوابگو نبودند.

از نرم افزار کرک شده استفاده میکنیم, ساپورت نرم افزاری هم میخوایم.

3. 2 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله برای ناد32 راحته. به نظر من راحت ترین سابمیت رو Avira داره.
    در مورد Avast هم مشکلی در آپلود فایل به سرور Avast وجود نداشت چون پروسه آپلودش رو خودم میدیدم و از این بابت مطمئنم که براشون ارسال شده. دفعه اولم که نیست از طریق ایمیل هم براشون فرستادم اما خبری نشد. در ضمن من اینترنتم 24 ساعته است و مشکلی از این لحاظ به هیچ وجه ندارم.

حالا این مهم نیست, مشکل اصلی که با نسخه ی 5.0.545 یعنی آخرین نسخه ای که تا الان موجوده داشتم این بود که وقتی فایل آلوده ای رو که Avast هنوز اون رو نمیشناخت بصورت دستی در آنتی ویروس قرنظینه میکردم, فایل در قرنظینه وارد میشد اما فایل اصلی در مسیری که بود باقی میموند و حتی قابل اجرا شدن بود از این مسخره تر دیگه ندیده بودم.
    معمولا در آنتی ویروس وقتی فایلی به قرنطینه فرستاده میشه یعنی اجازه هیچ کاری رو نباید به اون فایل بده. حالا اگر فایل اصلی رو پاک نکنه مشکلی نیست اما حداقل اجازه اجرا شدن رو ازش بگیره. شاید هم باگی باشه که بعدا رفع بشه اما من این مشکل بزرگ رو باهاش داشتم. البته هنوزم دارم یسری آزمایشات روش انجام میدم چون پرفورمنس خوبی داره.
    توی نورتون هم بدین صورته. ولی بعد از قرنطینه کردن فایل، وقتی وارد قسمته قرنطینه نورتون میشی و روی فایل میری یه قسمت آپشن داره که چند انتخاب داره که یکیش اینه که فایل مربوطه رو میتونه از منبعش حذف کنه یا نگه داره وگزینه سابمیت که توی پسته قبلی گفتم که با سابمیت کردن من متوجه شدم که هیچی رو آپلود نمیکنه. شاید توی آواست هم همینطور باشه. برید توی قسمت قرنطینه نرم افزار و روی فایله مورد نظرتون کلیک راست کنید و ببنید چه آپشنهایی دارید.

5. 2 کاربر از mohsenpj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

توی نورتون هم بدین صورته. ولی بعد از قرنطینه کردن فایل، وقتی وارد قسمته قرنطینه نورتون میشی و روی فایل میری یه قسمت آپشن داره که چند انتخاب داره که یکیش اینه که فایل مربوطه رو میتونه از منبعش حذف کنه یا نگه داره وگزینه سابمیت که توی پسته قبلی گفتم که با سابمیت کردن من متوجه شدم که هیچی رو آپلود نمیکنه. شاید توی آواست هم همینطور باشه. برید توی قسمت قرنطینه نرم افزار و روی فایله مورد نظرتون کلیک راست کنید و ببنید چه آپشنهایی دارید.
    مرسی عزیز.
    Avast همچین گزینه هایی رو نداره. اگر داشت توی پست قبلیم میگفتم. من خودم عضو گروه بتا در Avast بودم و پیدا کردن همچین گزینه هایی چیزی نیست که از زیر دستم رد بشند و یا نتونم پیداشون کنم. این مشکل و مشکلاتی مانند کار نکردن درست Sandbox و یا غیر فعال بودن بوت اسکن و همچنین Behavior Blocker چیزی نیست که با آپشن و اینها حل بشه. تنها راهش بیرون دادن نسخه ی جدید بدون داشتن همچین مشکلاتی است.

بهر حال الان دارم یک آنتی ویروس دیگه رو تست میکنم, ببینم این یکی چیزی توش پیدا میشه

7. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

به نظر من راحت ترین سابمیت رو Avira داره.
    درسته ava uk جان. همه ی آنتی ویروس ها ارسال رو از توی قرنطینه دارند اما مهم اینه که بعد از ارسال میل جوابی به آدم برسونه لینک خود آنالیز آویرا خیلی راحت میشه کار باهاش کرد + ایمیل جوابی که ارسال میکنه. تا ببینیم چی بود

دیگه حتی ایمن آنتی ویروس هم این قابلیت رو داره.

بهترین آنالیز آویرا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسپرسکی هم به همین شکل:

کد:

9. 7 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بر فرض که خوب ساپورت نکنه.
    شما مشکلی با ساپورتش داشتی؟ آیا سوالی پرسیدی که جوابتو ندادند یا مشکلی با نرم افزار پیدا کردی که جوابگو نبودند.

از نرم افزار کرک شده استفاده میکنیم, ساپورت نرم افزاری هم میخوایم
    نزن مارو رفیق
    من G-DATA رو تست نکردم و سراغش نرفتم!میخوام بدونم که میشه رفت طرفش یا نه...

11. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام مجدد. در ادامه ی پست قبلی...

شما اینجا چیزی میبینی؟

و Settings

نزن مارو رفیق
    من G-DATA رو تست نکردم و سراغش نرفتم!میخوام بدونم که میشه رفت طرفش یا نه...
    ببین ساپورت شرکت از نرم افزاری که داده بیرون یک چیزیه و پرفورمنس و نداشتن مشکلات در خود نرم افزار یک چیز دیگه است. البته این نظر منه. ممکنه نرم افزاری وجود داشته باشه که بسیار نرم افزار خوبی باشه و ازشم خیلی راضی باشی اما وقتی بهشون ایمیل میزنی جواب هیچکدومشون رو نمیدند.

G-DATA فقط ساپورت نرم افزاری از برنامه هایی که داده بیرون رو داره. مثل داشتن مشکلات نصب و یا uninstall کردن برنامه.

لینک زیر...

کد:

اما جهت فرستادن False Positive ها و یا Sample های جدید بهتره که به Avast و BitDefender فرستاده بشه. G-Data اینجا نقش یک دلال رو بازی میکنه. پس اگر Avast و بیت دفندر ساپورت خوبی رو در شناسایی نمونه های جدید فرستاده شده از طرف کاربران رو نداشته باشند, جی دیتا هم کاری از دستش بر نمیاد حتی اگر بخواد کاری هم بکنه نمیتونه.
    اگر هم بخوای از طریق نرم افزار نمونه ها رو بفرستی باز هم به اواست و بیت دفندر فرستاده میشه چون چی دیتا خودش نمونه ها رو آنالیز نمیکنه و انجین مخصوص به خودش رو مثلا مثل آنتی ویروس مشابه F-Secure نداره.

G-DATA هم مثل بقیه آنتی ویروسها, نصب کن, چند روز باهاش کار کن. خوشت اومد نگهش دار وگرنه پاکش کن.
    هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه بهت بگه کدوم آنتی ویروس برای سیستم شما مناسب تره. یک آنتی ویروس ممکنه در سیستم من خوب کار کنه و مثلا از Corei7 بخوبی پشتیبانی کنه اما ممکنه در سیستم شما با برنامه هات تداخل داشته باشه و از منابع سیستم زیاد استفاده کنه.

اینترفیس هر آنتی ویروسی هم که در انتخابش برای خیلی ها شرط اصلی شده میتونه دلیل دیگه ای باشه برای اینکه بری و آزمایش کنی.

فقط دو انجینه بودن یک آنتی ویروس دلیل نمیشه که در همه موارد اون آنتی ویروس خوبی باشه. اگر اینطور فکر کنیم باید بگم که Hitman Pro میشه گفت 6 انجین آنتی ویروس ها رو داره که یکی از انجین هاش G-Data هست. بقیه شون هم

Avira
    Nod32
    A-Squared
    PrevX

و اخیرا هم خوندم Dr.WEB هم به نسخه ی جدید اضافه شده.

یک آنتی ویروس خوب باید در خیلی از موارد مناسب باشه و حداقل برای من باید هفت خان رستم رو رد کنه تا بتونه در سیستم من نصب بشه. دیتابیس یکی از این هفت خانهاست و همه اش نیست. پیدا کن پرتقال فروش را.
    Last edited by Ava UK; 27-06-2010 at 20:09.

13. 8 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

مخرب

توتال :
    کد:
    دانلود :

کد:
    پسورد: Dr

15. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مخرب

توتال :
    کد:
    دانلود :

کد:

مرسی دکتر جان.

انگاری ویروس توتال فقط نتیجه هایی رو برای کسپرسکی نشون میده که از طریق signatures شناسایی بشند.
    کسپرسکی از طریق Heuristic شناساییش میکنه.
    البته من بارها دیدم که هوش مصنوعی آواست یا ناد32 و یا اویرا در موتورهای اسکن VirusTotal کار میکنند اما انگار برای کسپرسکی فرق میکنه.

ویرایش....

نتیجه ی اسکن جدید در ویروس توتال

کد:
    بله واقعا فرق فوکوله و هوش مصنوعی کسپرسکی در کار نیست.
    Last edited by Ava UK; 27-06-2010 at 21:59.

17. 3 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مخرب

توتال :
    کد:
    دانلود :

کد:

کسپر شناسایی کرد.

19. 2 کاربر از mohsenpj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •