منم الان یکساله از شاتل 512 دارم دانلود شبانش اصلا بدرد نمیخوره... محدودیت داره اگر 3-4 شب پشت سر هم دانلود کنم دیگه تا یک هفته سرعتم میشه 5kb![]()
منم الان یکساله از شاتل 512 دارم دانلود شبانش اصلا بدرد نمیخوره... محدودیت داره اگر 3-4 شب پشت سر هم دانلود کنم دیگه تا یک هفته سرعتم میشه 5kb![]()
من پارس 256 دارم سرعت روز رو ببین این پایین پینگ بین 200 تا 400 با سرور اروپایی .ایرانی 120 .
شبها سرعت 30 تا 50 درصد کمتره ولی میشه 1 الی 1/5 گیگ دانلود کرد.اما سرعتش بی نهایت نوسان داره و ثبات نداره
![]()
Last edited by mooshimooshi; 07-10-2011 at 15:56.
چه سرعتی ایول دیده بان
این 512 مبین نت که توی شرایط حجم دانلود یکسان از دیده بان خیلی هم گرون تر در میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی لطف کنه لیست ISP های کرمان رو بذاره؟ بجز شاتل و پیشگامان کجا رو پیشنهاد می کنید ؟ کدوم ISP سرعت رو بالاتر میبنده ؟ آیا سرویس ها نا محدود رو هم رو سرعت بالا می بندن یا همون سرعت خودشون ؟
کسی ار پارس آنلاین نامحدود گرفته ؟ سرعتش چنده ؟ سرویسهای محدودش سرعت چنده ؟ راستی شبا با تورنت میشه ازش دانلود کرد یا پورتش رو میبندن مثل شاتل ؟
نامحدود رو بچه های شهرهای دیگه گرفته اند ظاهرا" افتضاحه
محدود 256 توی روز سرعتش اینه شبا خیلی کم میشه
![]()
من الان 512 شاتل دارم روزا که سرعتش همون 55 60 هست شبا هم معمولاً 1 گیگ میگیرم ماهی هم با گیگ اضافه 20 25 تومان برام آب میخوره حالا اگه بخوام شرکتم رو عوض کنم چه شرکتی و چه سرویسی بهم پیشنهاد میدین ؟
من 512 دیده بان دارم روزا سرعت روی 120 ولی شبا افتضاح میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)