تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 72 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 714

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650

داره خودمونی میشه peyman_astan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!!
    باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه

توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
    آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه

از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .

یک سوال هم داشتم :
    من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و ‍زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
    توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان من سه شنبه دارم میرم ال سی دی LA40C695 سامسونگ رو بخرم
    در یک کلا بهم بگید که بخرم یا نه
    و اگر رفتم اونجا و چیزی درباره این ال سی دی باید بدونم رو بهم بگید که کلاه سرم نره
    کمک کنید ممنون میشم
    راستی تو نمایندگی سامسونگ همچین ال سی دی هست که نوشته ساخت تایلند

بنظره شما مشکلی نداره ساخت تایلند باشه؟

Last edited by bayern; 26-12-2010 at 10:16.

3. این کاربر از bayern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

nimakh @

واقعا تفاوتي ندارند خودتون رو درگير اينكه ساخت كجا هستند نكنيد و تفاوتي نداردند
    با سلام
    ولی ابی جان یه فرقهایی دارن وقتی ساخت جاهای مختلف باشن؛من هیچکدوم از این مدلهارو ندارم ولی مگه خودتون نمیگین ساخت فلان جا فلان گزینه رو تو منوش داره یا همون گزینه تو ساخت فلان جای دیگه موجود نیست و غیر فعاله؟ همین گیرنده دیجیتال رو فرض کن ؛تو یه مدل بخصوص مثل همین C6900 که خودتم داری ؛یکی تونسته فعالش کنه و خود شما باهمه استادی و تجربه هنوز گیر فعال کردنش هستی اینم برمیگرده به ساخت کجابودنش دیگه مگه نه؟ اگه اشتباه میکنم بفرمایین.من همین C6900 رو با قیمت خیلی خوبی سفارش داده بودم (1680) ولی بدلیل همون حرفای شما و سایرین در مورد نداشتن و غیر قابل فعال کردن گیرنده دیجیتالیش ؛سفارش رو لغو کردم .منظورم از این حرفا اینه که حتی اگه شده جزئی ولی یه فرقایی با هم دارن حالا شاید اصل و زیربناشون یکی باشه ولی تو جزییات میتونند متفاوت باشند.
    البته این نظر منه وصدالبته نظرات اساتیدی مثل شما و مهدی جان و هادی عزیز و سایرین ثاقب تر و دقیق تره....
    ارادت :
    ناصر

5. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    و اگر رفتم اونجا و چیزی درباره این ال سی دی باید بدونم رو بهم بگید که کلاه سرم نره
    کمک کنید ممنون میشم

با سلام
    میبینم آنلاین هم هستین؛منم حدود یه ماه و نیم میشه تو کار تحقیق برای خرید یه hdtv خوب هستم ؛ این مدلی که انتخاب کردین تو رنج قیمتیش یکی از بهترینهاست و تصویر خیلی خوبی داره . مورد دیگه ای هم که میتونی بهش فکر کنی مدل 660 از LG هستش . دیشبم برای دیدن تصوی V20 از نزدیک ؛ رفته بودم نمایندگی پاناسونیک گذشته از اینکه V20 تصویر ش عالی بود ؛ اونجا دوسه مدل از LCD های پاناسونیک هم روشن بود که خداییش کیفیت تصویرشون عالی بودن . مدلاشون یادم نیست ولی میتونی یه سر به نمایندگی پانی بزنی و خودت از نزدیک ببینیشون. طرح و دکوراسین پانی ها اغلب ساده و بی زر و زیور هستن ولی یه صلابت خاصی دارن که تو سایرین دیده نمیشه(نظر منه البته)
    ارادت :
    ناصر

7. 2 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    کمک کنید ممنون میشم

دوستان اگر لطف کنن و درباره اینکه این ال سی دی رو تایلند ساخته هم توضیح بدن ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان اگر لطف کنن و درباره اینکه این ال سی دی رو تایلند ساخته هم توضیح بدن ممنون میشم
    من خودم همون اوایل که اومده بود از نمایندگی گرفتم همید made in thailand زده.(اون موقع هنوز سام سرویس مونتاژ نمیکرد و به همین خاطر اسمش رو به c695 تغییر نداده بود.)

گیرنده دیجیتال هم مثل من نداره احتمالا چون سام سرویس روی مونتاژهای خودش گیرنده میزاره.(همون c695 که پشتشم نزده ساخت کجاست.)

10. 2 کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من خودم همون اوایل که اومده بود از نمایندگی گرفتم همید made in thailand زده.(اون موقع هنوز سام سرویس مونتاژ نمیکرد و به همین خاطر اسمش رو به c695 تغییر نداده بود.)

گیرنده دیجیتال هم مثل من نداره احتمالا چون سام سرویس روی مونتاژهای خودش گیرنده میزاره.(همون c695 که پشتشم نزده ساخت کجاست.)
    ببخشید کسی میدونه از این نوع ال سی دی تو بازار چند مدل وجود داره
    و اگر چند مدل هست بهتره کدوم مدلش رو بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

-داريوش جان پنل c650 دو تا ورودي براي usb داره يكي فلش و يكي براي h.d.d هست
    راستش اصلا توجه نکردم بهش
    امشب رفتم خونه نگاه میکنم عزیز
    مرسی
    Last edited by DaRyUsH AkRaMi; 26-12-2010 at 14:09.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    ولی ابی جان یه فرقهایی دارن وقتی ساخت جاهای مختلف باشن؛من هیچکدوم از این مدلهارو ندارم ولی مگه خودتون نمیگین ساخت فلان جا فلان گزینه رو تو منوش داره یا همون گزینه تو ساخت فلان جای دیگه موجود نیست و غیر فعاله؟ همین گیرنده دیجیتال رو فرض کن ؛تو یه مدل بخصوص مثل همین C6900 که خودتم داری ؛یکی تونسته فعالش کنه و خود شما باهمه استادی و تجربه هنوز گیر فعال کردنش هستی اینم برمیگرده به ساخت کجابودنش دیگه مگه نه؟ اگه اشتباه میکنم بفرمایین.من همین C6900 رو با قیمت خیلی خوبی سفارش داده بودم (1680) ولی بدلیل همون حرفای شما و سایرین در مورد نداشتن و غیر قابل فعال کردن گیرنده دیجیتالیش ؛سفارش رو لغو کردم .منظورم از این حرفا اینه که حتی اگه شده جزئی ولی یه فرقایی با هم دارن حالا شاید اصل و زیربناشون یکی باشه ولی تو جزییات میتونند متفاوت باشند.
    البته این نظر منه وصدالبته نظرات اساتیدی مثل شما و مهدی جان و هادی عزیز و سایرین ثاقب تر و دقیق تره....
    ارادت :
    ناصر
    -من هم باهاتون موافقم ناصر جان منظور من خيلي كلي بود در مورد امكانات جانبي بالاخص ----t هم بله حق با شماست ولي اميدوارم براي اون هم راهي پيدا بشه متاسفانه من براي pc استفاده ميكنم و اصلا نيازي به اين گزينه كه شايد براي خيلي ها مفيد ومهم باشه نبودم
    -بيشتر تفاوت اين پنل ها بر ميگشت به ساخت پنل هاي اروپايي با اسيايي در حاليكه اكثر پنل هاي امروزي همه اسيايي هستند وتنها مشكل همون فعال كردن هست نه وجود ويا عدم وجود اين قابليت
    -در سري هاي b 2009 در مدل هاي اروپايي تنها ----t ‌وبعضي موارد ديگه حتي تفاوت اندكي در toc پنل ها و رنگ اونها وجود داشت ولي در مورد پنل هاي اسيايي من گمان نميكنم

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

یک سوال هم داشتم :
    من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و ‍زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
    توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
    -در اين مورد يعني فيلم حاوي زير نويس راهي وجود نداره يا من نميدونم تنها شما ميتونيد فايل زير نويس Srt ‌موجود در پوشه فيلم رو enable ويا disable ‌كنيد
    -در مورد گزينه غير فعال هم شما اگر فايلتون زير نويس داشته باشه اون قسمت بايد فعال بشه بصورت اتوماتيك

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

ببخشید کسی میدونه از این نوع ال سی دی تو بازار چند مدل وجود داره
    و اگر چند مدل هست بهتره کدوم مدلش رو بخرم
    -بله همونطور كه دوستمون گفت تايلندي هم با گارانتي سام فروش رفته كه البته الان كمتر هست واكثرا
    made by samsung هست كه در بعضي مدل ها ي c ----t فعال دارند

-در مورد بدون گارانتي ها هم مالزيايي داره كه ربان فارسي رو دارند (البته در بعضي مدل ها كه ريجن اونها روي ايران ست شده)
    -در مورد ديگه بدون گارانتي ها كه گويا made by samsung هستند زبان فارسي وجود نداره (البته مطمئن نيستم )

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

راستش اصلا توجه نکردم بهش
    امشب رفتم خونه نگاه میکنم عزیز
    مرسی
    -خوب اميدوارم مشكلت حل بشه داريوش جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    من رفتم C695 گرفتم. مونتاژ سام سرویس. خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت. خودم کارتنش رو باز کردم و امتحان کردم. نکته جالب اینکه در تنظیمات اولیه جستجوی دیجیتال فعال بود و سرچ کردم کانالهای دیجیتال رو گرفت و به راحتی نشون داد. عکس و موزیک و فیلم HD هم روی فلش برده بودم همراه همه رو خیلی خوب نشون داد کیفیتش هم عالی بود. این همون مدلی بود که گفتم پشتش فقط شماره سریال نوشته. البته دیگه اکثر مدلهای سام سرویس همینطوری هستند

15. 2 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •