Downstream Upstream SNR Margin :9.0 11.0 db Line Attenuation :48.5 31.5 db Data Rate :2080 128 kbps Max Rate :2656 404 kbps
دوستان طبق این اطلاعات سرعتم باید چقدر باشه؟
سرعتتون که دو مگ بسته شده
ولی نویز خط خیلی بالاست!
الان سرعتت چنده؟
قبل از نوروز 220
تا یه هفته پیش هم 120 الان 60
اگر با همین نویز سرعتت خوب بوده شاید بخاطر اختلالات اخیر اینترنت ذر کشور سرعتت پایین اومده باشه
احتمال دیگر اینکه مرکز مخابراتیتون شلوغ شده باشه یا پهنای باند کم اورده باشه!
به هر حال تا بعد از انت خابات صبر کن..........
سلام
سوال
سیسئم اینا چجوری یه ؟ کدومش باید بالا باشه کدومش پایین ؟
این الان چطوره ؟
مرسی
Last edited by music; 11-06-2013 at 23:55.
خط معمولیه
رو 1151 بسته شده
واسه اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر برو:
بحث و بررسی نویز خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال : خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!
من توی دانلود بیشتر مواقع یه سری فایل ها رو با سرعت خیلی بالای 300 تا دانلود میکنم ولی خیلی مواقع با 30 تا ... اینترنت من 512 کاوش هستش که تخت نظر عصر تلکام ... تا حالا چندین بار برام اتفاق افتاده که مثلا برنامه 3dmax 2014 رو برای دانلود گذاشتم با سرعت 300 تا دانلود میکنه و یه بازی مثل metro last light رو که میزارم 30 تا بزور میده . جالب برای خودم اینه که جفتش ماله یه سایته .. دانلودها.کام . چرا باید اینطور باشه آخه ؟
یه سوال : خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!
من توی دانلود بیشتر مواقع یه سری فایل ها رو با سرعت خیلی بالای 300 تا دانلود میکنم ولی خیلی مواقع با 30 تا ... اینترنت من 512 کاوش هستش که تخت نظر عصر تلکام ... تا حالا چندین بار برام اتفاق افتاده که مثلا برنامه 3dmax 2014 رو برای دانلود گذاشتم با سرعت 300 تا دانلود میکنه و یه بازی مثل metro last light رو که میزارم 30 تا بزور میده . جالب برای خودم اینه که جفتش ماله یه سایته .. دانلودها.کام . چرا باید اینطور باشه آخه ؟
اون برادر بسیجی که پشت خطه داره سر به سرت میذاره.
منم دیشب میخواستم مراسم e3 رو ببینم. سر به سر من هم میذاشت. هی لگ و کندی سرعت داشتم. بعد دانلود رو تست میکردم خوب بود. گوگل باز نمیشد ولی بینگ خوب بود. هیچی دیگه دم صبح خوابش گرفت رفت خوابید دست از سر ما هم برداشت لااقل کنفرانس سونی رو راحت دیدیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)